Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Hdl seviyesi hk.

Önerilen İletiler

Semih26    26
gönderildi (düzenlendi)
  Feladel, 2/21/2025 - 19:53 yazdı:

Troponin kalp hasar gördüğünde kana salınan bir protein. Sendeki değerin 3-4 katı filan olduğu zaman kalp krizi geçirmiş olma ihtimalin baya yüksek oluyor. Seninki muhtemelen ağır antrenman kaynaklıdır. Antrenman şiddetini ayarlamaya gerek yok bence. Daha ciddi bir değerde olsaydı zaten ekg filan çektirip kontrol ederlerdi. Boldenonla kirli beslenmeyi bırakınca vücut tüy gibi hafifler zaten. 

Valla çok teşekkür ediyorum bu bilgiler rahatlattı ya, iyi aydınlandım ve mental olarak rahatladım, testo ve rimo böyle yapmaz herhalde, bi ara rimo 200 tek seferde vurmuştum o etkilemişti. Testo ve rimo + mk677 devam edeyim ben. Multi vitaminler falan kullanıyorum sorun yaratmaz herhalde ya da proviron alıyorum 1 tane kür içinde, onun dışındakiler d vitamini falan takviyeler hep.  Aslında EKG çektiler baktılar acilde, ben bayılacak gibi hissedince gerildim hiç böyle değerler görmeyince :)

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
  Ferdikra, 2/21/2025 - 20:16 yazdı:

Provironu ne icin kullanıyorsun

Kür içinde fsh lh kapatmasın diye libido amaçlı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    69

Gereksiz dikkat et ciddi sertlesme saglar kür bitince dibe çakılırsın 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roronoa    3
  Feladel, 2/21/2025 - 19:26 yazdı:

Garip bir şekilde oksijenin kanda taşınmasında bir sorun var. FO2Hb, PO2 değerleri filan kötü. Muhtemelen sigaranın bıraktığı zararlardandır. Şeker değerlerin çok yüksek ama aç karına sabahtan ölçüm yaptırmadıysan böyle çıkması normal. Troponin I değeri kalp kası hasarı ile alakalı. Muhtemelen ağırlık antrenmanı yüzündendir. Lym# yüksekliği de hafif enfeksiyon ya da antrenman kaynaklıdır. Onun dışında anormal bir değer yok. 

Venöz kan gazları olunca oksijenin düşük olması pek anlam ifade etmiyor gibi. Arterden alınıp bakılması gerek diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
  Ferdikra, 2/21/2025 - 20:23 yazdı:

Gereksiz dikkat et ciddi sertlesme saglar kür bitince dibe çakılırsın 

Aksine sertleşme yok, yani anca uğraşırsak falan yani 

roronoa, 2/21/2025 - 20:28 yazdı:

Venöz kan gazları olunca oksijenin düşük olması pek anlam ifade etmiyor gibi. Arterden alınıp bakılması gerek diye biliyorum.

Ciddi bir duruma düşmeyelimde, çünkü bu kadar bir değer beklemiyordum, hani 30-40 larda hdl olsa neyse de hdl12 görünce, şaka mı diyip bir daha baktım :) Kan gazları konusunda bir fikrim yok, acilde baktılar ona da. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
  roronoa, 2/21/2025 - 20:28 yazdı:

Kolayca etkilenebilen değerler olduğu için sadece 1 teste bakarak konuşmak doğru olmaz zaten. 

Semih26, 2/21/2025 - 20:12 yazdı:

Valla çok teşekkür ediyorum bu bilgiler rahatlattı ya, iyi aydınlandım ve mental olarak rahatladım, testo ve rimo böyle yapmaz herhalde, bi ara rimo 200 tek seferde vurmuştum o etkilemişti. Testo ve rimo + mk677 devam edeyim ben. Multi vitaminler falan kullanıyorum sorun yaratmaz herhalde ya da proviron alıyorum 1 tane kür içinde, onun dışındakiler d vitamini falan takviyeler hep.  Aslında EKG çektiler baktılar acilde, ben bayılacak gibi hissedince gerildim hiç böyle değerler görmeyince :)

Ekg de çekip bir şey demedilerse bir sıkıntı yoktur. Libido gibi gerekli durumlar dışında proviron kullanmasan da olur. SHBG'yi düşürüp serbest testoyu arttırır ama lh ve fsh'ı etkilemez. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
  Feladel, 2/21/2025 - 20:36 yazdı:

Kolayca etkilenebilen değerler olduğu için sadece 1 teste bakarak konuşmak doğru olmaz zaten. 

Ekg de çekip bir şey demedilerse bir sıkıntı yoktur. Libido gibi gerekli durumlar dışında proviron kullanmasan da olur. SHBG'yi düşürüp serbest testoyu arttırır ama lh ve fsh'ı etkilemez. 

Bişey demediler, ben bu değeri görünce panikledim işte, vücutta tepki verince şaşırdım. Hdl ve trigliserid e bakmıyoruz dedi hatta acildeki doktor, kalp krizi için başka bir değere bakılması gerekiyor dedi, baya kötü hissedince bayılacak gibi olunca baskıda yaptım hatta biraz, yok bişeyin dediler, dahiliye ye gidebilirsin bu süreç hemen oluşan bişey değil ve hemende sorun yaratacak diye bir durum yok dediler ama önlem almazsakta sıkıntı olur mutlaka diye düşünüyorum,  provironu sürekli almaya gerek yoksa tamamdır, onu da uygularım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
  Semih26, 2/21/2025 - 20:46 yazdı:

Bişey demediler, ben bu değeri görünce panikledim işte, vücutta tepki verince şaşırdım. Hdl ve trigliserid e bakmıyoruz dedi hatta acildeki doktor, kalp krizi için başka bir değere bakılması gerekiyor dedi, baya kötü hissedince bayılacak gibi olunca baskıda yaptım hatta biraz, yok bişeyin dediler, dahiliye ye gidebilirsin bu süreç hemen oluşan bişey değil ve hemende sorun yaratacak diye bir durum yok dediler ama önlem almazsakta sıkıntı olur mutlaka diye düşünüyorum,  provironu sürekli almaya gerek yoksa tamamdır, onu da uygularım

Evet bunlar birdenbire oluşan şeyler değil. Zaten bir sonraki kontrole gittiğinde bu değerler düzelmiş olur. Kolesterol dışında önlem almanı gerektirecek bir değer görünmüyor. Bayılma hissi de muhtemelen tansiyon kaynaklıdır. Temiz beslenip düzenli test yaptırırsan boldenonla bir sıkıntı yaşamazsın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
  Feladel, 2/21/2025 - 21:08 yazdı:

Evet bunlar birdenbire oluşan şeyler değil. Zaten bir sonraki kontrole gittiğinde bu değerler düzelmiş olur. Kolesterol dışında önlem almanı gerektirecek bir değer görünmüyor. Bayılma hissi de muhtemelen tansiyon kaynaklıdır. Temiz beslenip düzenli test yaptırırsan boldenonla bir sıkıntı yaşamazsın. 

Evet böbrek falan herşey sağlam, Diana bol kullanırken demiştim karaciğeri falan zorladık kesin yüksek çıkar, tam tersi oldu. Karaciğeri güzel korumuşuz :) Tam yemek ve zero kola sonrası yürürken tansiyon çıkınca, o tedirgin etti. İşte bir süre ara vermemde sorun olur mu bilmiyorum, mental anlamda ve vücut olarakta enjeksiyonu istemiyor şuan vücut, hala kalbimde ciddi çarpıntı var ve uyku uyutmuyor. Psikolojik anlamda iyiyimdir, o kolesterolü biraz düzeltmeden rahat yok bana, en azından 25-30 yani :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    19
gönderildi (düzenlendi)
  Semih26, 2/21/2025 - 16:29 yazdı:

Testo 500 ve 400 rimo gitmek ideal olacaktır sıkıntı yaratmaz muhtemelen. Enjeksiyonu bi kaç gün ertelememde sıkıntı olmaz sanırım. Vücut biraz dinlenmiş olur. Çünkü hala bayılacakmış gibi hissediyorum kendimi biraz dinlenmiş olurum. Elimde rimo var zaten, mk677 zaten etkisi yok bu açıdan, küre bu üçü ile devam etmek güvenli olacak. Ama rimo 8 hafta max kullanımı değil mi? 

Dostum aynı dozları kullanıyoruz 8. haftadayım 6. haftadan beri bayılma hissi mide bulantısı baş dönmesi sorunları yaşıyorum bunu anlamak için e2 ve prolaktin testi vereceğim. Kan testlerimde herhangi bir sorun çıkmadı sende östrojen testi ver burda bakılıp yorumlanır.

Ekstra olarak Anksiyete yaşıyormusun?

İlaçlarım : Noxy Lab

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
gönderildi (düzenlendi)
  hascey27, 2/22/2025 - 06:41 yazdı:

Dostum aynı dozları kullanıyoruz 8. haftadayım 6. haftadan beri bayılma hissi mide bulantısı baş dönmesi sorunları yaşıyorum bunu anlamak için e2 ve prolaktin testi vereceğim. Kan testlerimde herhangi bir sorun çıkmadı sende östrojen testi ver burda bakılıp yorumlanır.

Valla anksiyete değil başkanım, kan basıncı mı arttı bişey oldu tansiyonum düşecek gibi sürekli, onu da hdl düşüklüğüne bağlıyorum. Bir benzetme yapacak olursak hortumları yağlamadan vücutta bu anlamda rahatlayamayacaz gibi görünüyor. Hortum yağlama dememdeki amaç hdl düzeltmeden, cevizdir, balıkyağıdır falan, östrojen testi sırf meraktan verecem yine, belki farklı bir durum vardır ama duygusallık ve kaygı gibi şeyler olmuyor bende, bu işi boldenonla yapmak demek ki ayrı bir profesyonellik isteyen bir iş onu anlamış oldum, onu kontrol edecek kafa bende yok ama testodur rimodur falan iyi olur diye düşünüyorum 

Mental anlamda psikolojiyi kontrol edebiliyorum genelde, hatta östrojen artmış olsa bile bu hoşuma giden birşey, çünkü fazla katılaşıyordum insanlarla iletişim konusunda hafif duygusallıkta iyidir :)) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
  Semih26, 2/21/2025 - 22:04 yazdı:

Evet böbrek falan herşey sağlam, Diana bol kullanırken demiştim karaciğeri falan zorladık kesin yüksek çıkar, tam tersi oldu. Karaciğeri güzel korumuşuz :) Tam yemek ve zero kola sonrası yürürken tansiyon çıkınca, o tedirgin etti. İşte bir süre ara vermemde sorun olur mu bilmiyorum, mental anlamda ve vücut olarakta enjeksiyonu istemiyor şuan vücut, hala kalbimde ciddi çarpıntı var ve uyku uyutmuyor. Psikolojik anlamda iyiyimdir, o kolesterolü biraz düzeltmeden rahat yok bana, en azından 25-30 yani :)

Ara verip kandaki ilaçlar gidene kadar zaten sen kolesterolü düzeltmiş olursun. Sadece beslenmeni düzeltip devam etmen yeter bence. Ara vermeyi planlıyorsan da ne kadar ara vereceğine göre TRT dozuna filan geçmeyi düşünebilirsin. 

İkiniz de boldenon kullanırken hemogram değerlerinize dikkat edin. Koyulaşmış kanın üstüne yüksek sodyum da ekliyorsanız tansiyonunuzun çıkmaması neredeyse imkansız. Açlık gibi mide bulantısıysa kan şekerin düşüyordur değilse e2 artıyor olabilir. Test yaptırınca daha net belli olur her şey.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
  Feladel, 2/22/2025 - 07:54 yazdı:

Ara verip kandaki ilaçlar gidene kadar zaten sen kolesterolü düzeltmiş olursun. Sadece beslenmeni düzeltip devam etmen yeter bence. Ara vermeyi planlıyorsan da ne kadar ara vereceğine göre TRT dozuna filan geçmeyi düşünebilirsin. 

İkiniz de boldenon kullanırken hemogram değerlerinize dikkat edin. Koyulaşmış kanın üstüne yüksek sodyum da ekliyorsanız tansiyonunuzun çıkmaması neredeyse imkansız. Açlık gibi mide bulantısıysa kan şekerin düşüyordur değilse e2 artıyor olabilir. Test yaptırınca daha net belli olur her şey.

Valla çok doğru bende onu düşünüyordum, trt dozu, sonrasında rimobolan falan kafasındayım ve mk677 de güzel etki sağlıyor antremanda. RBC değerlerine baktırmadım ama kan aşırı koyu değildi, tabi 2 ay öncesinde kan boşaltma işlemi de yapmıştım hali hazırda, bi 2-3 ay sonra yine aynı işlemi yaparım muhtemelen. Tuz ekliyordum ben, suyu arttırınca sodyum dengesi de olsun hesabına bastım tuzu. Dün cevizleri attım suyun içine, cevizleri de yedim, suyu da içtim, güzelde lezzetli bişey. Ama üstümde bir yorgunluk hala var, en azından kısa bir süre sonra bu gitmiş olur diye düşünüyorum. Beden alarm verdi artık, bu süreçte lifli ve sağlıklı yağlarla beslenmeye özen gösterecem. Başka da yapacak bişey yok artık, belki statin tarzı kolesterol düşürücü ilaçlarda alabilirim bilemiyorum ki.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    19
  Feladel, 2/22/2025 - 07:54 yazdı:

Yok hocam açlık bulantısı değil kesinlikle gün içinde 3-4 defa yaşıyorum bu durumu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
  Semih26, 2/21/2025 - 20:21 yazdı:

Kür içinde fsh lh kapatmasın diye libido amaçlı 

Kardeşim kusura bakma ama sen ya iyi bir koçla çalış yada bu kür işini biran önce kes. Kendine zarar veriyorsun. Gittiğin yol yol değil. Tabiri caizse körsün ve tehlikeli bir yolda koşmaya çalışıyorsun...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
gönderildi (düzenlendi)
  Diver, 2/22/2025 - 08:14 yazdı:

Kardeşim kusura bakma ama sen ya iyi bir koçla çalış yada bu kür işini biran önce kes. Kendine zarar veriyorsun. Gittiğin yol yol değil. Tabiri caizse körsün ve tehlikeli bir yolda koşmaya çalışıyorsun...

Zaten ben bunları soruyorum soruşturuyorum, defalarca danışıyorum herkese ve bu işi bilen farklı insanlara soruyorum özellikle, sadece bu forum içerisinde değil, yıllarını vermiş ismi olan insanlara soruyorum birde. Kür içinde günde 1 tane proviron kullanmam gerektiğini söylüyorlar. Beslenmeyi çok kötü yaptım, konunun patlak verme sebebi bu. Ama sizinde görüşlerinizi almak için sizlere de soruyorum, sorduğum kişilerin yanıldığı noktalar var mı bunu ben bilemem, benim yanıldığım noktalar oluyordur mutlaka.. Sadece bu durumun sebebini öğrenirsek kafii olacaktır, mutlaka kendimizde bu yönde hem doğruyu görmüş, hemde bilinçlenmiş oluruz, bu konuda yaptığımız hataları yapmamaları için başkalarını da yönlendirebiliriz. Mesela proviron neden kullanılmamalı sorusunun yanıtı ne olur sizin açınızdan ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
  Semih26, 2/22/2025 - 08:26 yazdı:

Zaten ben bunları soruyorum soruşturuyorum, defalarca danışıyorum herkese ve bu işi bilen farklı insanlara soruyorum özellikle, sadece bu forum içerisinde değil, yıllarını vermiş ismi olan insanlara soruyorum birde. Kür içinde günde 1 tane proviron kullanmam gerektiğini söylüyorlar. Beslenmeyi çok kötü yaptım, konunun patlak verme sebebi bu. Ama sizinde görüşlerinizi almak için sizlere de soruyorum, sorduğum kişilerin yanıldığı noktalar var mı bunu ben bilemem, benim yanıldığım noktalar oluyordur mutlaka.. Sadece bu durumun sebebini öğrenirsek kafii olacaktır, mutlaka kendimizde bu yönde hem doğruyu görmüş, hemde bilinçlenmiş oluruz, bu konuda yaptığımız hataları yapmamaları için başkalarını da yönlendirebiliriz. Mesela proviron neden kullanılmamalı sorusunun yanıtı ne olur sizin açınızdan ?

Bilgin baya eksik kürü kes iyice öğren öyle yap. Vücut deneme yanılma tahtası mı? Daha önce tecrübe edilmiş onlarca konu açılmış makale var forumda. Bunları iyice oku öğren öyle yap.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    26
  Diver, 2/22/2025 - 08:35 yazdı:

Bilgin baya eksik kürü kes iyice öğren öyle yap. Vücut deneme yanılma tahtası mı? Daha önce tecrübe edilmiş onlarca konu açılmış makale var forumda. Bunları iyice oku öğren öyle yap.

Biraz vücudu o duruma geçirdik doğru, güzelde gidiyordum tam gelişim gösterdiğim esnada çıktı bunlarda ama herşeyi kullanmamak gerekiyormuş demek ki, teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için, biz, ben ya da benim gibi olan kişiler, belki bir anlık yaşanılan sorunlara yönelik konu açıyoruz, sıcağı sıcağına durumu anlamak ve çözüm bulmak amaçlı bunu yapıyoruz. Dediğiniz gibi de araştırmak ve buna göre hareket etmekte önemli.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    33

Noxy boldeden memnun musun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    19
  oisobb123, 2/23/2025 - 18:59 yazdı:

Noxy boldeden memnun musun 

İlaçlardan Memnunum dostum lakin kürü bitirdikten sonra daha sağlıklı yorum yapabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      HDL referans dışı yüksek çıktı bu iyi bir şeymi yoksa kötümü? (Hastayken verdiğim test)

• Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      En son kasım ayında enjeksiyon yaptım yani 7-8 ay geçti fakat LDL yüksek gözüküyor,
      Omega kullanmaya başladım ama fayda etmemiş, sizin tecrübeleriniz varsa bu konuda paylaşabilir misiniz?

@rastlantisal @Askabar @metinav @Bay-T

• Yazan: Greblan
      Testo bolde danabol küründeyim. 5. haftanın son günündeyim. Kolestrol değerleri beni ciddi anlamda ürkütüyor. LDL kısmen eh işte seviyesinde ama HDL nin bu kadar düşük olması kafamı çok karıştırdı. HDL yükseltme açısından cardiolara ağırlık vermemi ve zeytin yağı vs. tüketmemi önerenler oldu ama sizlerinde yorumlarını almak istiyorum. HDL yükseltmek için ve LDL düşürmek için ne önerirsiniz? @Vural2 @metinav

• Yazan: qwert
       Only testo kürüne girmeye niyetim var genel olarak hormon ve diğer değerlerim bunlar sizce girmemde bi sıkıntı olur mu triglesrit ve hdl ldl açısından sıkıntı olur mu ve anti tpo bi sıkıntı çıkartır mı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.