Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Komutan

Kilo alımı ve hipertrofi adına kür yapacağım! hangi ürünleri tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Komutan    70

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Az önce öğrendiğim bilgiler doğrultusunda Sarm'ların Steroidden maliyet olarak daha yüksek ve getiri olarak daha az olduğunu öğrendim. Yakın zamanda hem sporuma başlayıp vücudu ısıttıktan sonra Küre gireceğim. Hedefim Kilo alımı ve kas kütlesi koymak, Tabiri caizse Hayvan gibi olmak.

• Boldenon
  • Deca
  • Trenbolone

Gibi ilaçları kullanmak istemiyorum, götürüleri getiriden daha fazla. Daha önce bilinçsiz 3 kür geçmişim var.

Rica etsem hangi kürü kullanıp kullanmayacağımı bana önerir misiniz ?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• BOY : 1.78
  • KG : 68

Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    752

trenbolone deca boldenonun götürüsü getirisinden mi fazla? Dostum sen önce doğal olarak bu sporu iyice çöz. Farmakoloji 2. planda. O boy ve kiloda günde yarım ekmek fazla yesen yarar, ortalama 85'leri zorladığın zaman senin amacına uygun ilaçlar ortaya çıkar. Öncelikle küre girdiğinde beslenmeyi nasıl ayarlayacaksın? Diyelim ki 500 rimobolan 500 testosteron kullanıyorsun, günde aldığın kalori 2k. E senin aldığın harcadığına gider ve kütle koyamazsın. Natural olarak önce bir şeyleri çöz. Antrenmanı düzene sok, beslenmeyi düzene sok. Günlük 3.5k kalori al, su tüketimini ayarla ve rutin haline getir. Kilon da artınca onu düşünürsün. Ve yaşın da 21, bir vücut geliştirmecinin ortalama peek yaşı 30-35'ler. Yani önünde uzun yıllar var, önce doğal olarak kendi vücudunu oluştur. Ardından farmakolojik destek alırsın.

Eğer diyelim ki bu dediklerimi salladın, boş bir konu olduğunu düşündün ve gittin Instagram'da veya başka sosyal medyada "KOÇLUK" adı altında ilaç satan kişilere başvurdun, sana ortalama bir kür yazıp yollayacaktır. İlaçları temin ettikten sonra testosteronun sana getirdiği yan etkilerle bu dediklerimi rutin haline getiremeyeceksin. Bu 2+2 nasıl 4 ediyorsa bu da öyledir. Önce sakin kafayla rutin planlamanı oluştur. Bak bunu vurguluyorum çünkü o gördüğün tüm vücut geliştirmeci "HAYVAN" olarak nitelendirdiğin insanlar günlük rutin haline getirdiler bu işi, sabah kaçta kalktığından tut öğünlerinin saat planlamasına kadar hepsini haftalık planlıyorlar. Antrenmanları yıllık deneyimlerine göre şekillenmiş, günlük pirinç miktarını asla aksatmadan uyumlu bir diyetle o görüntüye ulaştılar. Bu rutini oluşturmaları sayesinde öyleler.

Bu aklı sana kim verdi bilmiyorum ama bu akıl yanlış, steroid seni A noktasından B noktasına ulaştırmayacaktır, o yolda sana yardımcı olacaktır. Eğer sen beslenmeni, antrenmanını ve rutinini oluşturamazsan dostum bu 4.bilinçsiz kür girişimin olur ve spordan soğarsın.

TAVSİYEM ŞUDUR:

Doğal olarak minimum 75-78'lere ulaş, rutinini oluştur ardından steroidlere şans ver.

Gerek yaşın gerek kilon gerçekten çok minimum seviyede, önünde yıllar var. 

• +1 2
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70

Yaş olarak küçük gördüğünden ötürü anladığım kadarıyla yaş olarak benden büyüksün, bu güzel, anlamlı, uzun ve net konuşmandan ötürü samimiyeten Abi diyeceğim. Abicim öncelikle affedersin mala anlatır gibi anlattığın için gerçekten çok teşekkür ederim çünkü gerçekten anlaşılmayacak TEK NOKTA DAHİ YOK.

Öncelikle kendimi motivasyon değil de Disiplin ile büyütüp geliştirdiğim için dışardan Allahın verdiği özellikler ile yapılan konuşmaları kaale almıyorum. Aynı zamanda İnstagram vs gibi sosyal mecralarda yapılan süper vücutlar, mükemmel antrenmanlar, göğüs patlama garantili setleri çok takmıyorum.

Ayrıca bana yapmam gerekenleri açık açık anlatmışsınız ve ne Testoya ne de başka bi ilaca ihtiyacımın şuan olmadığına ikna ettiniz. O zaman Size bir Söz verip öncelikel vücudumun hamlığını atıp, gerekli planlamalar ve natural ilerleme sonrasında gerçekten 'Benim şuan ilaca ihtiyacım var' diyene kadar devam edeceğim.

(ha bu arada evet bence boldenon, deca, trenin götürüsü getirisinden fazla :D)

Bana yapıp yapabileceğiniz en güzel konuşmayı yaptınız. Teşekkür ediyorum ve Saygıyla Selamlıyorum. <3 

onlytrenbolone, 7 dakika önce yazdı:

Form paylaşır mısın dostum ona göre yorumda bulunuruz.

Abimizin söylediği sözler sonrası şuanlık kür düşüncemi iptal ediyorum, Teşekkür ediyorum yine de . 

• Beğen 1
  • 100 Puan 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    180
Komutan, 6 dakika önce yazdı:

Abimizin söylediği sözler sonrası şuanlık kür düşüncemi iptal ediyorum, Teşekkür ediyorum yine de . 

Eyvallah dostum doğru tercih.

Burak hocanın bu konuları var okusan zaten bunları bu konuyu açmadan çoktan vazgeçmiştin. :)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
onlytrenbolone, 23 dakika önce yazdı:

Eyvallah dostum doğru tercih.

Burak hocanın bu konuları var okusan zaten bunları bu konuyu açmadan çoktan vazgeçmiştin. :)

Güzel önerin için teşekkür ederim. Bunları okudum, Anladım. İnsanoğlu Beşer Şeşer, bi tabir vardır 'kafasına vura vura alıştırıcaksın' diye. Benimki de öyle oldu. Abimiz direk bana yönlendirince anlamış oldum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752

dediğim gibi dostum, sen bize o görüntüyü o disiplini sağla sana en kaliteli planlamayı bu forumda yapacak onlarca abin/dostun var. Bundan emin ol

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
Fuhrer, 19.02.2025 - 16:35 yazdı:

TAVSİYEM ŞUDUR:

Doğal olarak minimum 75-78'lere ulaş, rutinini oluştur ardından steroidlere şans ver.

Gerek yaşın gerek kilon gerçekten çok minimum seviyede, önünde yıllar var. 

Merhaba abi, 78 kiloya ulaştım, sonrasında hafif bi diyetle 75e indirdim kendimi. Sana inat olarak :) :P

Şuan 2. Maddeni tamamlamayı zamana bıraktım. Yakında çıkıcam karşına ve bela olucam sana :D 

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim abi. 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
Komutan, 1 dakika önce yazdı:

Merhaba abi, 78 kiloya ulaştım, sonrasında hafif bi diyetle 75e indirdim kendimi. Sana inat olarak :) :P

Şuan 2. Maddeni tamamlamayı zamana bıraktım. Yakında çıkıcam karşına ve bela olucam sana :D 

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim abi. 

ne mutlu sana ve bana dostum, şu platformda aylar önce yazdıklarımı uygulayarak bir rutin oluşturduysan işte o zaman insan kendini mutlu hissediyor. Gayet iyi ilerleme dostum, bilinçsiz kür denemelerin sonucu 68 kilodan 6-7 ay gibi bir sürede doğal bir şekilde 10 kilo eklemek ve kalıcı kütle eklemek gerçekten büyük ilerleme. Seni yürekten kutluyorum dostum, herhangi bir sorununda yanında olacağımdan emin olabilirsin. Senin için en iyisi olsun dostum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
Fuhrer, Şimdi yazdı:

ne mutlu sana ve bana dostum, şu platformda aylar önce yazdıklarımı uygulayarak bir rutin oluşturduysan işte o zaman insan kendini mutlu hissediyor. Gayet iyi ilerleme dostum, bilinçsiz kür denemelerin sonucu 68 kilodan 6-7 ay gibi bir sürede doğal bir şekilde 10 kilo eklemek ve kalıcı kütle eklemek gerçekten büyük ilerleme. Seni yürekten kutluyorum dostum, herhangi bir sorununda yanında olacağımdan emin olabilirsin. Senin için en iyisi olsun dostum.

aklı başında bir insan olarak bende senin o güzel tavsiyelerini uygulamaktan gurur duydum! Asıl bu güzel tecrübelerini bana yansıttıiğın için ben seni Kutluyorum abicim. Sporuma devam ediyorum. 80-85 temiz klio olduğumda bi ufak ilaç düşünebilirim. Fakat şuan aklımın ucundan dahi geçmiyor.

Hayriyeten biraz göbeğim var. Onu da koşu bandımda güzelce hallettim mi mükemmel. Tekrardan Allah razı olsun abi.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70

Tekrardan Esselamun Aleykum,

Uzun Zamandır Belli Başlı Ciddi Problemler Dolayısıyla Spor yapamaz durumdaydım. Meslek Gereği Bilgisayar Başında Hareketsiz Çalışan biriyim. Son 6 ayda sadece son 3 gündür Koşu Bandı ve Bisiklet Yapıyorum. Maksadım ortalama 6 7 ay Natural Süreç Sonrası Temizinden Bir Kür. Şimdi ki Sizden İsteğim, olabildiğince göbek ve yanlarda ki yağlardan Kurtulabileceğim Gerekse Antrenman Programı, Gerekse Tavsiye.

69eb68e426215_9.thumb.png.663e882cbb8f583bbf08b9b10f74c023.png 69eb68f938754_99.thumb.png.da21f5fac9dde067f9260e4db477caa0.png

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• BOY : 1.78
  • KG : 73

Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752

Dostum günde 10.000 adımı geçmeye çalış, aşağı yukarı 400-450 kalori yaktırır. Haftada 4 gün ağırlık antrenmanı yap, itiş çekiş bacak omuz-kol şeklinde 375 mg testosteron ve 3-4 iu growth kullanabilirsin bu süreçte. Bir beslenme ve antrenman alt yapısı oluşturup onun üzerine bir küre gir. @Komutan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Dostum günde 10.000 adımı geçmeye çalış, aşağı yukarı 400-450 kalori yaktırır. Haftada 4 gün ağırlık antrenmanı yap, itiş çekiş bacak omuz-kol şeklinde 375 mg testosteron ve 3-4 iu growth kullanabilirsin bu süreçte. Bir beslenme ve antrenman alt yapısı oluşturup onun üzerine bir küre gir. @Komutan

peki üst sırtımdaki boşluğa ne diyosun abi ? Hep Üst Sırtım gördüğün gibi boş-içine göçük gibisinden duruyor.

Örneğin 2023 yılın da 3 aylık Before After Sırt Ek'im;

a.jpeg b.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
Komutan, 19 dakika önce yazdı:

peki üst sırtımdaki boşluğa ne diyosun abi ? Hep Üst Sırtım gördüğün gibi boş-içine göçük gibisinden duruyor.

Örneğin 2023 yılın da 3 aylık Before After Sırt Ek'im;

ortopedi doktoruna danış dostum bir fikrim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
Fuhrer, 24.04.2026 - 16:51 yazdı:

ortopedi doktoruna danış dostum bir fikrim yok

eyvallah abi, Yakın da Döneceğim. Allah razı olsun.

@Fuhrer abi tekrardan Selamlar.

Senin bahsettiğin gibi Sadece Only Test ve Growth kullanmak yerine. Direkt olarak Test Bolde veya Deca Kürüyle girişmek mantıksız mı olur?

Yoksa Önce yağları eritip mi bulk girmeliyim ?

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
Komutan, 24.04.2026 - 16:52 yazdı:

Yoksa Önce yağları eritip mi bulk girmeliyim ?

dostum vücudunda yağ varsa o bulkla daha da artacağına göre mantığı sen yapmalısın. Yani yağ oranını düşürebildiğin kadar düşürmelisin. Vücudun aç olmalı bulka girmeden, yoksa 3k kaloride tıkanırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
Fuhrer, 21 dakika önce yazdı:

dostum vücudunda yağ varsa o bulkla daha da artacağına göre mantığı sen yapmalısın. Yani yağ oranını düşürebildiğin kadar düşürmelisin. Vücudun aç olmalı bulka girmeden, yoksa 3k kaloride tıkanırsın.

açıkçası bi nevi kendime destek arıyorum abi, bu desteği de sende gördüğüm için merakımdan soruyorum. Natural devam edicem. Dayım Tırcı, İrana gidip geliyo. Sordum eczaneden orijinal Testo alabilir mi diye. Alabilirse ona göre bi başlayacağım bakalım. Alamazsam mecbur natural bulk olarak devam edicem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55

neden natural cut yapamıyor musun ? asıl cutu natural yapıp bulkta küre başlamak en mantıklısı @Komutan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
sven, 16 dakika önce yazdı:

neden natural cut yapamıyor musun ? asıl cutu natural yapıp bulkta küre başlamak en mantıklısı @Komutan

üstadım cut'u sadece testo ve growth ile yapıcaktım. Hem Bulk için Testoya alışırdım hem de Growth'dan yararlanırdım. Şimdi öyle yapmak zorundayım ilaç temininde sorun yaşadığım için. Cut Natural devam edip sonrasın da Bulk'u Kür ile devam edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
Komutan, 37 dakika önce yazdı:

üstadım cut'u sadece testo ve growth ile yapıcaktım. Hem Bulk için Testoya alışırdım hem de Growth'dan yararlanırdım. Şimdi öyle yapmak zorundayım ilaç temininde sorun yaşadığım için. Cut Natural devam edip sonrasın da Bulk'u Kür ile devam edeceğim.

niye sorun yaşıyorsun ki piyasada oldukça iyi ürünler var uygunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
sven, 52 dakika önce yazdı:

niye sorun yaşıyorsun ki piyasada oldukça iyi ürünler var uygunda

valla üstad nerden nasıl temin edeceğimi bilmiyorum. Ne zaman birini bulsam sahte şüphesine giriyorum. O kadar sahte ürün var ki orjinalliğinden şüphe ediyorum.

nerden temin edeceğim hakkın da hiç bir bilgim yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan, 24.04.2026 - 13:52 yazdı:

Tekrardan Esselamun Aleykum,

Uzun Zamandır Belli Başlı Ciddi Problemler Dolayısıyla Spor yapamaz durumdaydım. Meslek Gereği Bilgisayar Başında Hareketsiz Çalışan biriyim. Son 6 ayda sadece son 3 gündür Koşu Bandı ve Bisiklet Yapıyorum. Maksadım ortalama 6 7 ay Natural Süreç Sonrası Temizinden Bir Kür. Şimdi ki Sizden İsteğim, olabildiğince göbek ve yanlarda ki yağlardan Kurtulabileceğim Gerekse Antrenman Programı, Gerekse Tavsiye.

ben bu süreci testosteron, masteron ve gh ile yapmıştım. 
2400 kaloride başlayıp 3. haftadan itibaren yavaş yavaş 1800 kaloriye kadar düşmüş, 3-4 hafta bu kaloride devam edip sonra yavaş yavaş 2200 kaloriye kadar çıkıp bu aralıkta devam etmiştim. antrenman programı olarak haftada 5 gün push pull legs, push pull uyguladım.
her antrenman sonu 10 eğim 5 hızda 30 dakika kardiyo ile bel ölçüsü 84'den 75'e inmişti. 20 civarı olan yağ oranım 11-12 civarına inmişti. biraz zorlayıcı bir süreç ama bende güzel sonuç vermişti.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
arnold ciwardanegezer, 3 dakika önce yazdı:

ben bu süreci testosteron, masteron ve gh ile yapmıştım. 
2400 kaloride başlayıp 3. haftadan itibaren yavaş yavaş 1800 kaloriye kadar düşmüş, 3-4 hafta bu kaloride devam edip sonra yavaş yavaş 2200 kaloriye kadar çıkıp bu aralıkta devam etmiştim. antrenman programı olarak haftada 5 gün push pull legs, push pull uyguladım.
her antrenman sonu 10 eğim 5 hızda 30 dakika kardiyo ile bel ölçüsü 84'den 75'e inmişti. 20 civarı olan yağ oranım 11-12 civarına inmişti. biraz zorlayıcı bir süreç ama bende güzel sonuç vermişti.

Üstadım dediğiniz gibi sizin programdan yapabilirim aslında. Bana gayet uygun ve zamanıma yakışır duruyor.

Söylediklerinizden tek yapamayacağım şey sanırım beslenme planı olucak. İş gereği sürekli istediğim yemekleri istediğim ölçüde ayarlayamıyorum.

Tabiri Caizse  Yoğunlukta yemekte ne yapılırsa onu yiyip geçmek zorunda kalıyorum. Sanırım Sayenizde ne yapacağımı buldum. Tek eksiğim ilaç tedariği. 

Çok teşekkür ederim üstadım. Allah razı olsun <3 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan, 19 dakika önce yazdı:

Üstadım dediğiniz gibi sizin programdan yapabilirim aslında. Bana gayet uygun ve zamanıma yakışır duruyor.

Söylediklerinizden tek yapamayacağım şey sanırım beslenme planı olucak. İş gereği sürekli istediğim yemekleri istediğim ölçüde ayarlayamıyorum.

Tabiri Caizse  Yoğunlukta yemekte ne yapılırsa onu yiyip geçmek zorunda kalıyorum. Sanırım Sayenizde ne yapacağımı buldum. Tek eksiğim ilaç tedariği. 

Çok teşekkür ederim üstadım. Allah razı olsun <3 

aslında diyet en önemlisi. günlük 500gr tavuk göğsünü airfryer'da pişirip ertesi gün işe götürüyordum.
pilav için de pilav makinesi kullanıyorum. pilavı 3-4 günlük hazırlayıp saklama kaplarında dolaba koyuyorum. bu kalorilerde pilav günlük 200-300 gramı geçmeyecek zaten. bunları ısıtmadan yemeye alıştığım için sıcak yediğimde tadı farklı geliyor yerken zorlanıyorum :D
ilaç konusu da gh olarak genotropin kullanıyorum. bunu eczaneden alıyorum.
diğerlerini de sol alttaki whatsapp butonundan arayarak burak hoca'ya sorabilirsin. testosteron kesin vardır ama masteronu da sorarsın. tabi bunların dozajlamasına göre arimidex almak gerekecek. inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

tarihinde arnold ciwardanegezer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
arnold ciwardanegezer, 14 dakika önce yazdı:

aslında diyet en önemlisi. günlük 500gr tavuk göğsünü airfryer'da pişirip ertesi gün işe götürüyordum.
pilav için de pilav makinesi kullanıyorum. pilavı 3-4 günlük hazırlayıp saklama kaplarında dolaba koyuyorum. bu kalorilerde pilav günlük 200-300 gramı geçmeyecek zaten. bunları ısıtmadan yemeye alıştığım için sıcak yediğimde tadı farklı geliyor yerken zorlanıyorum :D
ilaç konusu da gh olarak genotropin kullanıyorum. bunu eczaneden alıyorum.
diğerlerini de sol alttaki whatsapp butonundan arayarak burak hoca'ya sorabilirsin. testosteron kesin vardır ama masteronu da sorarsın. tabi bunların dozajlamasına göre arimidex almak gerekecek. inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

Haftanın 5 günü Tavuklu pilava hayır demem açıkçası :D 

Genotropini ne kadar kullanmalıyım abi, yukarıda Fuhrer abinin dediği gibi 3-4 ui düşünüyorum.

Burak hocayla iletişime az önce geçtim, maalesef kendisin de testosteron, masteron kalmamış, nasipse Temmuz gibi gelebilir dedi.

tarihinde Komutan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: skyG
      Herkese merhaba.
      22 Yaşındayım 173 boyundayım , takribi 7 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum tabi bu sürecin çoğunluğu bilinçsiz bir şekilde iradesiz ve disiplinsiz bir yol izledim. 2025 yılında yaz tatiline gitmeden önce yaklaşık olarak 3 ay boyunca bilinçsiz bir diyet ile 78 kilodan 65-67 kilo bandına düştüm. Oldum olası iştah problemleri yaşayan birisiyim ve bu kilolara düşerek toparlanamamak mental olarak çok etkilenmiştim. Toparlanmak için forumda uzun süredir araştırmalar yapıyordum önceki enjeksiyon tecrübemden kaynaklı sarms başlıklarının çoğunu merak sarıp okumaya başladım ve bunun sonucunda sarmslara yönelmeyi seçtim. Burak Hocamla iletişime geçip merak ettiğim sorularımı zamanını ayırıp detaylıca cevapladı kendisine çok teşekkür ederim. Konuşmamızın sonucunda Mk677-Rad140 mix ürününü 8 hafta boyunca kullanmaya karar verdik.
      KÜR İÇERİĞİ:
      Noxy Lab Mk677-15mg Rad140-15mg ANTRENMAN PROGRAMIM:
      Upper-Lower-Off-Upper-Off-Omuz&Kol-Off
      MCT GRUPLARIM:
      Nac600 Çinko Omega3 Multivitamin C Vitamini Kür Sürecim (İlk 4 Hafta)
      Beslenme olarak 400 gram karbonhidrat 150 gram protein ve 40 gram yağ ile makrolarımı oluşturdum tabi iştah problemlerimden kaynaklı bu süreç kusursuz gitmiyordu, çoğunlukla karbonhidrat hedefinin altında kalıyordum 300-400 bandında diyebiliriz. Antrenmanlarım çok güzel geçiyordu toparlanmamda aynı şekilde (belki psikolojik olarak). İlacımın bitişinde bir kaza sonucu avucumdaki yaradan ötürü 2 hafta antrenmanlara ara vermiştim ve nerdeyse yemek yemiyordum 2. İlaca başlayamadım bu süreçte.
      Kür Sürecim (Son4 Hafta)
      Sakatlığımdan sonra kendimi hızlıca toparlayıp beslenmemi ve antrenman düzenimi tekrar oturttum. 400-500 gram karbonhidrat 170 gram protein 50 gram yağ ile beslenmeye özen gösterdim ilk iki hafta. Bu süreçte ağırlıklarım çok güzel arttı ve gramajlara rağmen derim çok sıkıydı karın kaslarım çok net gözükür biçimdeydi. (6. Haftadan itibaren) aynı makrolar ile devam ediyordum fakat iştahım asla kapanmıyordu öğünlerimi bitirsem bile bu yüzden tatlılara ve abur cuburlara yöneldim. Temiz bir şekilde devam etseydim belki sonuç çok daha tatmin edici olabilirdi. Güç artışım çok ciddi artmıştı kaslarım ağırlığı rahat bir şekilde kaldırabilse bile eklemlerimdeki baskı bazen beni çok etkileyebiliyordu.

(Şubat ve mart ayının ocak ayına göre bu sapmasının sebebi bacak günlerine eksik gitmemden ötürü)
      Başlangıç Formum: 65Kg

Güncel Formum:75Kg

Bu süreçte @Loving hocama çok teşekkür ederim destekleri için. Sonraki süreç için tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim veya süreç içinde yaşadıklarım hakkında sorularınız varsa cevaplamakla çok mutlu olurum.
    • Yazan: NilahSom
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür planlamam hakkında yardımcı olur musunuz? Yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum bulk yapmayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kilo: 77 Yağ: %15 KÜR İÇERİĞİM:
      1-15 Hafta 500 mg Test Enanht 1-15 Hafta 500 mg Boldenon 5-15 Hafta 300 Npp 6-10 Hafta 30Mcg İgf Lr 3 Günlük 4ui gh KAN TEST SONUÇLARIM:

ÜRÜNLER:

FORM:

Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve tavsiyelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: es44bum
      Yeni bi küre girmeyi düşünüyorum marka olarak çok kararsızım;
      OPTIMUM PHARMA OVERDOSE HELLAS (Daha önce kullandım) KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Prrimobolan Oxandrolone SORULARIM:
      Bu kür planlaması için fikirleriniz nelerdir? Markalar hakkında fikriniz nedir? Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Zerdust
      Bulk kürü yapmak istiyorum 3-4 aylık bir kür düşünüyorum ve aylık olarak kür için 5-6 arası para ayırabilirim.
      İLK KÜR DENEYİMİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Ancak aldığım firmanın bir kaç olayı çıktı ve aldığımız boldenin saflık oranı çok düşük olduğunu öğrendim. O ilk kürümden açıkçası birşey anlamadım ağırlıklarım arttı kilom arttı ama her zaman içimde sanki birşey yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu ondan dolayı ikinci kürümde sizden yardım almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Kg: 69 Boy: 1.70 Sizce nasıl bir plan izlemeliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
    • Yazan: Jumalus
      Uzun süredir spor yapıyorum ve çok kez kür yapıp bıraktım tabi bunlar düzenli ve sürekliliği olmadığı için bir yere varamadım tabi ki hacim aldım ama kür bittikten sonra ne beslenme ne antrenman yaptım 4 aydır ne spor yapıyorum ne de ilaç kullanıyorum sizden istediğim bana yardımcı olmanız aklımda ki beslenme ve antrenman programını buraya atmak istiyorum ve tabi ki kür planlamasını hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Güncel kilom 102  Hedef kilom 115-120 kilo arası  Boy 188 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Boldenon Mgları hocalarım sorduğunda detaylı şekilde açıklarım amacım olabildiğince kütle ve güç kazanmak o yüzden anapolon ekledim başka hocalarımın fazla sulanıp yağlanmadan büyümeye yardımcı olacak kür fikirlerine açığım.
      BESLENME PLANIM:
      KAHVALTI:
      6 yumurta beyazı  150gr yulaf  400lt süt 1 muz 1 yemek kaşığı bal 30gr fıstık ezmesi P: 65gr C:150 F:40 1.100 kalori ARA ÖĞÜN:
      80 g yulaf 1 muz 1 ölçek whey 400 ml süt 40 g fıstık ezmesi 1 YK bal P: 40 C: 110 F: 25 800 kalori ÖĞLE YEMEĞİ:
      250 g tavuk göğüs 150 g pirinç (çiğ) 15 g zeytinyağı Sebze P: 65 C: 110 F: 20 900 kalori AKŞAM YEMEĞİ:
      220 tavuk 480gr 120 g bulgur 10 g zeytinyağı Sebze P: 60 C: 80 F: 30 850 kalori GECE YEMEĞİ:
      300 g yoğurt / lor 40 g ceviz / badem P: 30 C: 20 F: 27 500 kalori ANTRENMAN ÖNCESİ:
      3 dilim tam buğday ekmek 1 YK fıstık ezmesi 1 muz Kahve P: 18 C: 80 F: 15 500 kalori ANTRENMAN SONRASI:
      1.5 ölçek whey 150 g pirinç / makarna 1 YK bal P: 45 C: 120 F: 3 700 kalori Toplam su 5.5–6.5L VİTAMİN VE SUPPLEMENTLER:
      Zma Citrulline Malate Taurine Creatin Beta alenin D3 vitamin  Magnezyum  Çinko  Multivitamin  B12 vitamini  C vitamini  E vitamini  K vitamini  ANTRENMAN PLANLAMASI:
      Gün 1 — Göğüs 
      Bench — 4×6–8 Incline BB — 4×8 Incline DB — 3×10 Chest Press — 3×12 Cable Fly — 3×15 Pec Deck — 3×15 Gün 2 — Sırt 
      BB Row — 4×8 T-Bar — 3×10 Pulldown — 4×10 Cable Row — 4×12 Straight Arm — 4×15 Gün 3 — Quad (20 set)
      Squat — 4×6–8 Leg Press — 4×10 Hack — 3×10 Split Squat — 3×10 Extension — 3×15 Calf — 3×15 Gün 4 — Omuz  DB Press — 4×8 Machine Press — 3×10 Lateral — 5×15 Cable Lateral — 4×15 Rear Fly — 3×15 Face Pull — 3×15 Gün 5 — Arka Bacak 
      RDL — 4×8 Lying Curl — 4×10 Seated Curl — 4×12 Hip Thrust — 3×10 Glute Bridge — 3×12 Calf — 2×15 Gün 6 — Kol (18–20 set)
      Close Grip — 3×8 Pushdown — 3×12 Overhead Ext — 3×15 BB Curl — 3×8 Incline Curl — 3×10 Hammer — 3×12 Gün 7 — Dinlenme

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.