Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sauron

Quantum instuties + aburaihan pharmaceutical fiyatları hk.

Önerilen İletiler

sauron    2

Merhabalar,

Testosterone Cypionate ve Testosterone Enantat için satıcı 2 marka 2 fiyat önerdi.

Sizce hangisi daha mantıklı? Markaları forumdan biraz araştırdım ama hangisi daha mantıklı olur bilemedim.

ÜRÜN RAKAMLARI:

• Testosterone Cypionate - Quantum Instuties - 34$.
  • Testosterone Enantat - İran Eczane - 24$.

SORULARIM:

• Sizce fiyatlar normal mi?
  • Hangi ürünü tercih etmeliyim?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    186

ucuzu tercih et, iran eczane ürünü zaten belirgin piyasada. Kullanıcı yorumları olumlu, aldığın kişi yüksek ihtimalle $10 falan alıyordur ürünleri. Ek olarak test verebilirsin testo için, yani takılmana gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    2

Teşekkür ederim. 24$ görünce biraz uygun geldi bana da şüphelendim 😂. Sizler ne dersiniz iran eczane hakkında, steril ve dolu mudur?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi haftasonları dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    37

İran testo kanatlandırır😂 ama satıcıya dikkat et sahtesi dönüyor diyorlardı.

sauron, 26 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim. 24$ görünce biraz uygun geldi bana da şüphelendim 😂. Sizler ne dersiniz iran eczane hakkında, steril ve dolu mudur?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi haftasonları dilerim.

IMG_7993.jpeg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45
MhanYhag, 24 dakika önce yazdı:

İran testo kanatlandırır😂 ama satıcıya dikkat et sahtesi dönüyor diyorlardı.

IMG_7993.jpeg

Kaç mg kullanıyorsun dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45
MhanYhag, 5 dakika önce yazdı:

Haftalık 250mg 

250 mg ile 1500 cıktıysa iran da bende kullanıyorum 1 hafta sonra test vericem merak ediyorum kaç cıkcak :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    2
Ferdikra, 14 dakika önce yazdı:

250 mg ile 1500 cıktıysa iran da bende kullanıyorum 1 hafta sonra test vericem merak ediyorum kaç cıkcak :)

Kaba sapa bi hesapla zaten 2400 ng/dL ye geliyor hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12

Testonun sahtesinin olacağını pek düşünmüyorum şuanki piyasada. Quantumdan memnun kaldım ancak ucuz olanı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    30
Ferdikra, 8 saat önce yazdı:

şu ana kadar çöp olanda bile 250 ile o rakam yani 1500 üstü yakaladım. testlerin çoğu zaten gerçek rakamı vermiyor "büyüktür 1500" testo kısmına çok takılmayın o çalışır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45
abartach, 4 saat önce yazdı:

şu ana kadar çöp olanda bile 250 ile o rakam yani 1500 üstü yakaladım. testlerin çoğu zaten gerçek rakamı vermiyor "büyüktür 1500" testo kısmına çok takılmayın o çalışır

Elimdeki irandan süphem var bakalım test verince ne cıkcak calısıyor sa irandan baska bişey kullanmam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    2
Lifter31, 13 saat önce yazdı:

Testonun sahtesinin olacağını pek düşünmüyorum şuanki piyasada. Quantumdan memnun kaldım ancak ucuz olanı öneririm.

Fiyat algım kayboldu. 850₺ iran eczane için uygun mu çok mu ucuz karar veremiyorum artık.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
sauron, 57 dakika önce yazdı:

Fiyat algım kayboldu. 850₺ iran eczane için uygun mu çok mu ucuz karar veremiyorum artık.

pahalı bile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

pahalı bile

Geçen 450₺’ye aldım 

pan pharma enantat

iran eczane ürünü o da 

daha denemedim fakat çalışıyor diyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45
Tony Montana, 37 dakika önce yazdı:

Geçen 450₺’ye aldım 

pan pharma enantat

iran eczane ürünü o da 

Sudan ucuZ 😀

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
Ferdikra, Şimdi yazdı:

1500 bile satan var iranı gercekten 

1 flakon tam dolu testosteronun maliyeti yaklaşık olarak 100tlnin altında. (Flakon yağ vs dahil) artık üreticiye ve satıcıya kalmış bi olay testosteron fiyatı.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    57
Tony Montana, 2 saat önce yazdı:

Geçen 450₺’ye aldım 

pan pharma enantat

iran eczane ürünü o da 

nessie cypionatte dan pan pharma enanthate ye geçiş yapacağım bende, aburahan gibi güzel çalışacak mı merakla bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
Adrian, 17 dakika önce yazdı:

nessie cypionatte dan pan pharma enanthate ye geçiş yapacağım bende, aburahan gibi güzel çalışacak mı merakla bekliyorum.

Cypionat nasıldı peki menün kaldın mı 

bence aburahandan pek farkı yoktur pan pharmanın. Sonuçta ikisi de eczane diye biliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    2

Teşekkür ederim dostlar, satıcı arkadaş eczanenin pek iyi çalışmadığını ( genel olarak mı yoksa elindeki partiden mi bahsediyor emin değilim ) söylediği için swiss'e yöneldim.

Satıcı anavar için de 2300₺ bir fiyat verdi. Bildiğim kadarıyla anavar en pahalı hammaddelerden biri. 2300₺ sizce ideal fiyat mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
sauron, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim dostlar, satıcı arkadaş eczanenin pek iyi çalışmadığını ( genel olarak mı yoksa elindeki partiden mi bahsediyor emin değilim ) söylediği için swiss'e yöneldim.

Satıcı anavar için de 2300₺ bir fiyat verdi. Bildiğim kadarıyla anavar en pahalı hammaddelerden biri. 2300₺ sizce ideal fiyat mı?

Anavarın hammaddesi en pahalı hammaddelerden ancak o bile yaklaşık 100 adet 10mg tablet için 4 dolardan az kankam sen düşün yani :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
sauron, 5 dakika önce yazdı:

Piyasaya göre ortalama bir fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    2
Lifter31, 1 dakika önce yazdı:

Anavarın hammaddesi en pahalı hammaddelerden ancak o bile yaklaşık 100 adet 10mg tablet için 4 dolardan az kankam sen düşün yani :)

Ciddi misin hocam ya. Bu yerli ilaç üreticilerinin kazandığı parayı hayal edemiyorum. 100 liraya imal et 2000'e yurtiçi pazarına sok. Muazzam bir endüstriymiş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.