Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sauron

Quantum instuties + aburaihan pharmaceutical fiyatları hk.

Önerilen İletiler

Tony Montana    609
sauron, 5 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim dostlar, satıcı arkadaş eczanenin pek iyi çalışmadığını ( genel olarak mı yoksa elindeki partiden mi bahsediyor emin değilim ) söylediği için swiss'e yöneldim.

Satıcı anavar için de 2300₺ bir fiyat verdi. Bildiğim kadarıyla anavar en pahalı hammaddelerden biri. 2300₺ sizce ideal fiyat mı?

Eczane iyi çalışmıyor muymuş dedi o ahahahahah

yani ben Swiss vurmak yerine eczaneden e vitamini alır vururum daha iyi en azından içinde ne var belli 

• Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Lifter31    12
sauron, 1 dakika önce yazdı:

Ciddi misin hocam ya. Bu yerli ilaç üreticilerinin kazandığı parayı hayal edemiyorum. 100 liraya imal et 2000'e yurtiçi pazarına sok. Muazzam bir endüstriymiş.

Dostum iç içeyim bu konularla hammadde fiyatları aklının alamayacağı kadar ucuzlar. Flakon, yağ bile daha pahalıya geliyor çoğu ilaçta. Bu dediğm satıcılar çok kazanıyor anlamına gelmiyor yanlış anlama. Sonuçta satıcılar da üreticilerden satın alıp onun üzerine kârını koyuyor. Üreticiler fena kazanıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    2
Lifter31, 2 saat önce yazdı:

Dostum iç içeyim bu konularla hammadde fiyatları aklının alamayacağı kadar ucuzlar. Flakon, yağ bile daha pahalıya geliyor çoğu ilaçta. Bu dediğm satıcılar çok kazanıyor anlamına gelmiyor yanlış anlama. Sonuçta satıcılar da üreticilerden satın alıp onun üzerine kârını koyuyor. Üreticiler fena kazanıyor.

Bahsetmek istediğim aslında direkt olarak kendi üretip yurtdışından getirmiş gibi satanlar 😂. Şu İzmirde 3 yılda bir baskın yiyen dostlar mesela.

Tony Montana, 2 saat önce yazdı:

Eczane iyi çalışmıyor muymuş dedi o ahahahahah

yani ben Swiss vurmak yerine eczaneden e vitamini alır vururum daha iyi en azından içinde ne var belli 

Hocam kimse iran eczanenin sahtesini yapmaya çalışmaz değil mi ya. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
sauron, 21 dakika önce yazdı:

Hocam kimse iran eczanenin sahtesini yapmaya çalışmaz değil mi ya. 

Ustam istedigi ilaca istedigi yaziyi basar adam. Onemli olan marka degil saticinin guvenilirligi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    187
sauron, 2 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim dostlar, satıcı arkadaş eczanenin pek iyi çalışmadığını ( genel olarak mı yoksa elindeki partiden mi bahsediyor emin değilim ) söylediği için swiss'e yöneldim.

Satıcı anavar için de 2300₺ bir fiyat verdi. Bildiğim kadarıyla anavar en pahalı hammaddelerden biri. 2300₺ sizce ideal fiyat mı?

fiyat iyi ancak swiss kötü bir marka, daha kaliteli markalara yönel. Bu arada kaliteli bir anavarı 4$'a falan mâl etmezler. Ortalama beklentin 40$-60$ bandında tut.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

fiyat iyi ancak swiss kötü bir marka, daha kaliteli markalara yönel. Bu arada kaliteli bir anavarı 4$'a falan mâl etmezler. Ortalama beklentin 40$-60$ bandında tut.

Kral benim aldigim yerde 100 gram raw direkt saf anavar 400 dolar. Daha toplu olunca daha ucuz hatta. 400mllik testo enant aldım 60 dolara catir catir calisiyor ornegin.

tarihinde Lifter31 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    65

Beyler maliyeti ucuz olabilir ama yakalanınca 5 yil hapis vsvs birsuru olay var, ayrica illegal bir olay. Yani 100e mal ediyorsa bile en az 1000e satması lazimki bir anlamı olsun satan için yoksa buyrun sizde riske girin hammadde alin uretim icin gerekli yatirimi yapin evde uretin yani ucuza kullanin. Herşeyi hakkıyla yapıp temiz tam dolu bir urun satiyosa zaten helal olsun. En büyük problem güven. Adamlar 10 kati kar koyup hala duzgun urun yapamıyorlar yada eksik hammadde koyabiliyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    609
Lifter31, 10 dakika önce yazdı:

Kral benim aldigim yerde 100 gram raw direkt saf anavar 400 dolar. Daha toplu olunca daha ucuz hatta. 400mllik testo enant aldım 60 dolara catir catir calisiyor ornegin.

Moruk nerede yaşıyorsun 400ml testoyu nasıl aldın ahahahhaa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
burakg133, 7 dakika önce yazdı:

Beyler maliyeti ucuz olabilir ama yakalanınca 5 yil hapis vsvs birsuru olay var, ayrica illegal bir olay. Yani 100e mal ediyorsa bile en az 1000e satması lazimki bir anlamı olsun satan için yoksa buyrun sizde riske girin hammadde alin uretim icin gerekli yatirimi yapin evde uretin yani ucuza kullanin. Herşeyi hakkıyla yapıp temiz tam dolu bir urun satiyosa zaten helal olsun. En büyük problem güven. Adamlar 10 kati kar koyup hala duzgun urun yapamıyorlar yada eksik hammadde koyabiliyorlar.

Sonuna kadar katiliyorum. Ornegin testoyu adam 100tlye mal ediyor ve satıcı hocaya 600e satıyor. Satıcı hoca da bu 600e mecburen kârını koyuyor ve 1000 olarak bize satıyor şeklinde. Önemli olan satıcının güvenilirliği.

Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Moruk nerede yaşıyorsun 400ml testoyu nasıl aldın ahahahhaa

400ml testo değil 100gr raw testo enant. Yani 400mllik testosterin hammaddesi kral. Forum kurallarinda bilgi vermek yasak yapilis alinis vs seklinde o sebepten fazlasina girmeyeyim

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    65

Ayrica trump geldi, ve yeni yıl sonrası çin hükumeti peptit ve steroid hammaddelerini satan satıcıları denetimler yapti gumruk ve satiş problemi var, şuan hammaddeleri bulmak imkansıza yakın kalan hammaddelerde önceden kalan stoklar fabrikadan yeni ürün çekemiyor firmalar. Dua edin 1 aya sorunlar çözülsün  yoksa 1 flakon ürünlere 150 200 dolar vermeye hazır olun. 

tarihinde burakg133 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    187
Lifter31, 1 saat önce yazdı:

doğrudur dostum saf hammadde alırsan dediğin gibi olabilir, ancak arkadaş hammaddeye erişemiyorsa ortalama fiyatlardan bahsettim. Ki hammadde fiyatları dediğin gibi o civar, anavar biraz ucuz gibi gördüm sadece ama eminsen iyi. Steroid piyasası gerçekten çok ucuz, ancak güvenilir bir kaynağının bulunması lazım. Kendimi yakında ural gölü yakınında çadırda steroid üretirken bulacağım sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

doğrudur dostum saf hammadde alırsan dediğin gibi olabilir, ancak arkadaş hammaddeye erişemiyorsa ortalama fiyatlardan bahsettim. Ki hammadde fiyatları dediğin gibi o civar, anavar biraz ucuz gibi gördüm sadece ama eminsen iyi. Steroid piyasası gerçekten çok ucuz, ancak güvenilir bir kaynağının bulunması lazım. Kendimi yakında ural gölü yakınında çadırda steroid üretirken bulacağım sanırım.

Kral ben hammadde al gibi bisey demiyorum yanlis anlasilmasin ahahahha. Sadece bahsetmek istedigim ilaclarin uretiminin cidden cok ucuz olmasiydi :) cansın

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    61
Tony Montana, 21 saat önce yazdı:

Cypionat nasıldı peki menün kaldın mı 

bence aburahandan pek farkı yoktur pan pharmanın. Sonuçta ikisi de eczane diye biliyorum 

Memnun kaldım fakat ben cypionat esterini sevmedim diyebilirim :) Hissiyat olarakta aburahan 1 adım önde bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.