Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crizbi01

Primobolan saç döküyor! alternatif ne kullanabilirim?

Önerilen İletiler

crizbi01    0

Abilerim kardeşlerim herkese selam,

Primobolon saç dökülmesi yapıyor genelde ve bende aşırı saça sahip birisi değilim. Primobolon yerine ne kullanılabilir aynı etkiyi verecek?

Testestorone + ox olup yanına eklemeyi düşünüyorum. Şuan için araştırmadayım Cevaplar için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    736

yani ona denk masteron var boldenon ağır kaçar ona göre.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590

Tüm steroidler saç döker. Eğer halihazırda dökülüyorsa koruman çok zor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102

Selam, testosteron da dhtye dönüşebildiği için saç dökülmesini hızlandırır. O yüzden ketoral şampuan ve ru58841 çözelti ile dökülmeyi minimuma indirebilirsin ya da sarms kürü de yapabilirsin.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
Tony Montana, 18 dakika önce yazdı:

Tüm steroidler saç döker. Eğer halihazırda dökülüyorsa koruman çok zor.

Evet doğru ama primobolon bazı kullanıcılarda tek başına dahi kullandıklarında avuç avuç sökülme yaşadıklarını belirtmişler en azından elimizden geldiği kadar korumaya calışalım :)

Feladel, 12 dakika önce yazdı:

Selam, testosteron da dhtye dönüşebildiği için saç dökülmesini hızlandırır. O yüzden ketoral şampuan ve ru58841 çözelti ile dökülmeyi minimuma indirebilirsin ya da sarms kürü de yapabilirsin.

Peki primobolon yerine ne kullanılabilir daha az saç döken ve aynı görevi gören 1 ürün daha vardı onu bulmaya calışıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
gönderildi (düzenlendi)
crizbi01, 2 dakika önce yazdı:

Peki primobolon yerine ne kullanılabilir daha az saç döken ve aynı görevi gören 1 ürün daha vardı onu bulmaya calışıyorum

npp, deca. dht azaltır. küründe primobolan ve nppyi aynı anda kullanırsan saç dökülmen azalır.

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
ardas, 10 dakika önce yazdı:

yani ona denk masteron var boldenon ağır kaçar ona göre.

Peki çok düşük MG de kullanırsak Primobolon o zaman denemeye değer mi sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
crizbi01, 10 dakika önce yazdı:

Etki olarak primobolana yakın masteron var. Yağsız kas kütlesi ve sertlik için benzer işe yararlar ama amacın bulksa npp veya boldenon da düşünebilirsin.

crizbi01, 7 dakika önce yazdı:

Primobolan hafif bir steroiddir. Düşük dozlardaki etkisinin tatmin edici olacağını sanmam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
gönderildi (düzenlendi)
crizbi01, 2 dakika önce yazdı:

primobolun u düşük dozdan kastın ney bana göre kullancaksam bulkta 600mg altına düşmem çünkü anabolik etkisi diğer ilaçlara nazaran daha düşük yan etkiside tabiki.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

npp, deca. dht azaltır. küründe primobolan ve nppyi aynı anda kullanırsan saç dökülmen azalır.

Npp nedir bilmiyorum açıklar mısınız lütfen zahmet olmazsa Deca kesinlikle düşünmüyorum iş hayat stressli geçiyor ve Deca kullanmayı kaldırabileceğimi düşünmüyorum 

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
crizbi01, Şimdi yazdı:

Npp nedir bilmiyorum açıklar mısınız lütfen zahmet olmazsa Deca kesinlikle düşünmüyorum iş hayat stressli geçiyor ve Deca kullanmayı kaldırabileceğimi düşünmüyorum 

aynı ikisi biri kısa ester kür tecrüben yoksa kullanma nor19 henüz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
crizbi01, Şimdi yazdı:

npp kısa ester deca, onun dışında DHT blocker kullanabilirsin ancak önermem. Onun dışında testosteron miktarını açıklarsan onu düşür, genel olarak DHT türevi ilaçlar kullanacağından dolayı saçlarına veda etmen gerekli dostum. Bu işin doğası gereği budur, önlemlerle max 1-2 sene uzatırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
crizbi01, Şimdi yazdı:

Npp decanın kısa esterli versiyonu. Çok stresli bir hayatın varsa kullanmaman daha iyi olur. Hedefin definasyonsa masteron bulksa boldenon düşünebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249
gönderildi (düzenlendi)

Dostum yol yakınken vazgeç. Bunu dert edeceksen hiç başlama döküleceği varsa Oxandroloneda döker. Bu işe giriyorsan riskleri göze alıp gir. Hem ayranım dökülmesin hemde tatsız şeyler yaşanmasın diyemiyoruz :) Ve kesinlikle bilgi sahibi olmadan başlama!

tarihinde Diver tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Alkış 1
  • +1 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14

Bende boldenon, primoya gore cok daha fazla sac doktu. Boldenon DHT turevi olmamasina ragmen arastirdigim kadariyla nadir de olsa bazi bunyelerde DHT ve ostrojene donusumu yuksek olabiliyormus. Ben primoda hic yasamadigim yuksek DHT ve ostrojen sorununu boldenonda yasadim, bu da aklında bulunsun fazla bilgi goz cikarmaz :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0

Herkese verdiği cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim.  Forumda daha fazla zaman geçirmem ve daha fazla öğrenip o zaman küre girmek daha mantıklı görünüyor. Yada testestorona + ox ile yakın zamanda başlamayı düşüneceğim bakalım. Temiz kas kütlesi ve yağ  yakmak için yaptıklarımda.

Diver, 40 dakika önce yazdı:

Dostum yol yakınken vazgeç. Bunu dert edeceksen hiç başlama döküleceği varsa Oxandroloneda döker. Bu işe giriyorsan riskleri göze alıp gir. Hem ayranım dökülmesin hemde tatsız şeyler yaşanmasın diyemiyoruz :) Ve kesinlikle bilgi sahibi olmadan başlama!

Kesinlikle katılıyorum göze alacağız ama önce iyi bir araştırma yapmam gerekiyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    14

Yabancılar saç dökülmesi varsa genelde deca only giriyorlar. Ha böyle bir kürde deca dick falan nasıl yönetilir onu bilemem şahsen hiç deca kullanmadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
yanis, 12 dakika önce yazdı:

Yabancılar saç dökülmesi varsa genelde deca only giriyorlar. Ha böyle bir kürde deca dick falan nasıl yönetilir onu bilemem şahsen hiç deca kullanmadım

Saçtan olmayayım derken erkeklikten olmanın bir manası yok :D 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Feladel, 9 dakika önce yazdı:

Saçtan olmayayım derken erkeklikten olmanın bir manası yok :D 

erkeklikten neden olacaksın? Only deca küründe low dose testo kullanıyorlar. 150-200 mg ve ben denedim. Ereksiyonum hayvan gibi arttı, yüksek testosteron önerenlerden kaçmalısın dostum. Örneğin ilk küre adam 500-750 mg testo yazıyor ise veya ortalama bir kürde 1gr testoya kadar çıkıyorsan ve küründe östrojeni baskılayacak ürün yok ise onlardan direkt uzaklaş. Deca ile testosteronun hiç bir bağlantısı yok. Sadece FSH LH'a zarar verip kapatabilir, ondan dolayı testosteron üretimin durur bu yüzden sentetik testosteron kullanıyoruz. Androjeni için testosteron kullanılmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

erkeklikten neden olacaksın? Only deca küründe low dose testo kullanıyorlar. 150-200 mg ve ben denedim. Ereksiyonum hayvan gibi arttı, yüksek testosteron önerenlerden kaçmalısın dostum. Örneğin ilk küre adam 500-750 mg testo yazıyor ise veya ortalama bir kürde 1gr testoya kadar çıkıyorsan ve küründe östrojeni baskılayacak ürün yok ise onlardan direkt uzaklaş. Deca ile testosteronun hiç bir bağlantısı yok. Sadece FSH LH'a zarar verip kapatabilir, ondan dolayı testosteron üretimin durur bu yüzden sentetik testosteron kullanıyoruz. Androjeni için testosteron kullanılmaz.

Deca yanında TRT dozunda testo kullanılıyorsa sıkıntı yok. Only deca'yı ilk defa duydum haliyle sadece deca vuruyorlar sandım. Diğer yazdıklarının benim için değil sanırım. Bana öyle bir kür önerisinde bulunan olmadı. Ben de her zaman dozları ve anabolik sayısını abartmadan kür yapılması taraftarıyım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Feladel, 59 dakika önce yazdı:

Deca yanında TRT dozunda testo kullanılıyorsa sıkıntı yok. Only deca'yı ilk defa duydum haliyle sadece deca vuruyorlar sandım. Diğer yazdıklarının benim için değil sanırım. Bana öyle bir kür önerisinde bulunan olmadı. Ben de her zaman dozları ve anabolik sayısını abartmadan kür yapılması taraftarıyım. 

hayır sadece örnekleme yapıyorum, geçen bir kür örneğine denk geldim 1 gr testo 400 trenbolone diyor... FELAKET! 1gr testoya çıkmak için küründe 1gr boldenon 600 masteron falan olmalı ki östrojeni anca öyle sağlayabilesin. NOR-19'da testosteronun hep düşük tutulması taraftarıyım. Zaten kendi yan etkileri bir yana bir de testosteron girince çekilmez oluyor.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

hayır sadece örnekleme yapıyorum, geçen bir kür örneğine denk geldim 1 gr testo 400 trenbolone diyor... FELAKET! 1gr testoya çıkmak için küründe 1gr boldenon 600 masteron falan olmalı ki östrojeni anca öyle sağlayabilesin. NOR-19'da testosteronun hep düşük tutulması taraftarıyım. Zaten kendi yan etkileri bir yana bir de testosteron girince çekilmez oluyor.

Dini imanı para olan sözde ptlerden çok bir şey beklememek lazım. 1.5-2 gram kür yazmalar, çoluğa çocuğa ilaç satmalar o kadar normal hale geldi ki bunu yapmayan birini görünce şaşırır olduk. 3-4 kür ezberleyip koçculuk oynayıp para kazanıyorlar ama insanların sağlıkları umurlarında olmuyor. Yaptıkları tek şey kopyala yapıştır kür ve kopyala yapıştır pct. Düşük testo yüksek nor-19 deneme fırsatım olmadı ama bu aralar sık sık denk geliyorum bu tarz kürlere. Daha az yan etki olduğunu söylüyorlar. Bir deneyip görmek lazım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    2

Ben Primo eczanelerde artık satılmıyor diye biliyorum sen nereden temin ediyorsun 😅!!! 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
Curious guy, 14 dakika önce yazdı:

Ben Primo eczanelerde artık satılmıyor diye biliyorum sen nereden temin ediyorsun 😅!!! 

başka markaların var diğer anabolik markalarının.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ferhat82
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yakın zamanda saç ektirmeyi düşünüyorum ve tekrardan küre girmek gibi bir düşüncemde var kime söylesem ya ektirme yada küre girme diyorlar kafam iyice allak bullak oldu. Hem küre girip hem de saç ektiren dostlar illaki vardır forumda yardımcı olursanız çok sevinirim düşüncenizi merak ediyorum. 

Cbum felan ektirmiş halada ilaçlı vs diyorlar ama hepimiz o şartlarda yaşamıyoruz maalesef.
      Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      Saç dökülme sorunuyla karşı karşıyayım bu sorunun önüne nasıl geçebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo 750MG Boldenon 450MG Tren A 300MG
      Bu fotoğraftan yola çıkarak saçım 1.5 veya 1.7 falandır. Saw palmetto ve Ketoral şampuan kullanıyorum. Ketoralı haftada 3 kere kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
    • Yazan: Muto
      Merhaba hocalarım,
      GEÇMİŞ KÜRÜM:
      Testo Enanthate Boldenon ŞİMDİ PLANLADIĞIM KÜR:
      Testosteron Enanthate Boldenon Primobolan Öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar. Genetik olarak saç dökülmesine yatkın bir genetiğim var. Birkaç kaynakta winstrol alımının dht üzerinde tam ters etki ettiğine dair şeyler duydum ve okudum. Bunun doğruluğu nedir? Örneğin sabah akşam 10mg winstrol atmak saç dökülmesini azaltabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.