Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

can baji

4 aylık gelişim sürecim - öncesi ve sonrası!

Önerilen İletiler

6arrows    189
can baji, 16 saat önce yazdı:

Tekrardan merhaba 8-10 haftalık bi temizlenme süreci geçirmeyi planliyorum. ürün siparişlerimi verdim. dönemim boyunca hiç kardiyo yapmadım ve karın çalışmamıştım bu dönemde bu eksikliklerimi kapatacağım.

300 pirinc,30 yag, 800 tavuk-hindi-kıyma, 5 yumurta ve sadece 1 sarısı olarak planladım

Her hafta pirinc miktarını öğün başına düşen miktari azaltacagim.

Kardiyo olarakta her 5günlük idmanın sonunda 20dakika olarak başlayacağım hafta ilerledikçe 5 dk gibi arttırımlarda bulunacağım.

Haftalık olarak

• 300 Propionat Glinn pharma
  • 300 Masteron Overdose 
  • kardiyo öncesi yohimbine
  • antrenman öncesi eca 
  • 1.öğün ile birlikte 500mg glifor
  • Antrenman Programim PPL olacak
  • Süreç boyunca glutamin eaa digestion
  • multi, omega3, d3, magnezyum, C, Nac600 kullanacağım

1 ay sonra clen wins gibi ilaçlar ekleyebilirim süreç boyunca değişimimi paylaşacağım.

1. gliforu çıkar mutlaka.
  2. dalgalı karb yapabilirsin bence çok etkili
  3. enjeksiyonu haftada 6 gün 50mg-50mg şeklinde vurabilirsin. 1 gün off bırakırsın
  4. ppl haftada kaç gün yapmayı planlıyorsun?
  5. clen ve wins kullanmana hiç gerek yok dostum. turinabol kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.035

Dostum tren çok farklı bir kulvar iyi düşün derim mesela ben şuan tren küründeyim az önce aracımın lastiğiyle kavga ettim anlıyorsun dimi ?

bu arada overdose ile glim aynı ham madde aynı içerik sadece kutu flakon ampul vs farklı ..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
SERKO, 5 saat önce yazdı:

Dostum tren çok farklı bir kulvar iyi düşün derim mesela ben şuan tren küründeyim az önce aracımın lastiğiyle kavga ettim anlıyorsun dimi ?

bu arada overdose ile glim aynı ham madde aynı içerik sadece kutu flakon ampul vs farklı ..

trenden vazgeçtim hocam benim için daha çok erken

glinin kutusunu görünce ikna oldum😅

6arrows, 7 saat önce yazdı:
  1. gliforu çıkar mutlaka.
  2. dalgalı karb yapabilirsin bence çok etkili
  3. enjeksiyonu haftada 6 gün 50mg-50mg şeklinde vurabilirsin. 1 gün off bırakırsın
  4. ppl haftada kaç gün yapmayı planlıyorsun?
  5. clen ve wins kullanmana hiç gerek yok dostum. turinabol kullanabilirsin.

dediklerinizi yapacağım 

haftada 5 gün push pull leg off push pull

ayrıca arimidex proviron tamoksifen kullanmalı mıyım? östrojenik bi yapım var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    217
can baji, 9 dakika önce yazdı:

dediklerinizi yapacağım 

östrojenik yapın olduğunu neye göre anladın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
can baji, 9 dakika önce yazdı:

dediklerinizi yapacağım 

bu kürde muhtelemen gerek kalmayacaktır. yine de kan tahlilini buraya atarsan konuşulur. kardiyodan bahsetmemişsin ama kardiyo çok önemli senin için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 22 dakika önce yazdı:

östrojenik yapın olduğunu neye göre anladın?

Haftada 3 arimidex ve hergün tamoksifen kullanmama rağmen e2 değerim 82di 

alakası var mı bilmiyorum ama ortaokulda sakatlık geçirmiştim yaklaşık 1 yıl boyunca sol bacağımı kullanamamıştım tam da ergenliğe giriş dönemiydi haliyle aşırı kilolu bi çocukluk geçirdim buna yoruyorum

6arrows, 22 dakika önce yazdı:

bu kürde muhtelemen gerek kalmayacaktır. yine de kan tahlilini buraya atarsan konuşulur. kardiyodan bahsetmemişsin ama kardiyo çok önemli senin için.

hocam bahsettim aslında 20 dakikalık kardiyoyu haftadan haftaya arttıracağım konusunda

sağlık sigortam olmadıgı için son tahlilimi sağlık ocağında yaptırmıştım benim için önemli olan kolestrol düzeyimdi diğerleriyle ilgili bi sorunum yoktu

IMG_2460.jpeg IMG_2461.jpeg IMG_2462.jpeg IMG_2463.jpeg IMG_2464.jpeg IMG_2465.jpeg IMG_2466.jpeg IMG_2467.jpeg

tarihinde can baji tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
can baji, 3 dakika önce yazdı:

hocam bahsettim aslında 20 dakikalık kardiyoyu haftadan haftaya arttıracağım konusunda sağlık sigortam olmadıgı için son tahlilimi sağlık ocağında yaptırmıştım benim için önemli olan kolestrol düzeyimdi diğerleriyle ilgili bi sorunum yoktu.

hormon testi de verebilirsen iyi olur senin için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3

Tekrardan merhaba

150mg Tren acetat ve 4iu gh ekledim

3 hafta sonra Formumu paylaşacağım derimin inceldiğini omuzlarım ve forearmlarima bakınca anlayabiliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Glin kullanıyordun sanırım, nasıl gidiyor hissiyst olarak 

ve bana sorarsan treni 200-300 arasında tut ki ilaç girdiğine değsin

hocam şu an için glinden memnunum overdose ile aynı diyebilirim herhalde, diyeti hiç bozmadım ve daha önce hiç kardiyo yapmamıştım belkide ondan dolayı bir tık daha hızlı açıldım.

tanıdık bi abi var tren acetatını çok övdü yarın elden teslim alacağım tanesi 1850tl olaraktan 2 adet aldım yasak değilse onunda fotoğrafını atarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mimaroba    60
SERKO, 8.02.2025 - 12:30 yazdı:

Nessieden memnunmusun hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Demon31    0
Semih26, 06.02.2025 - 17:53 yazdı:

Kolestrolden herkes patlıyor genelde, ilk kür denememde bende patlamıştım ama beslenme berbattı, kardiyo yapmıyordum, çok etkiliyor, birde boldenon gibi ilaçlarda etkiliyor, hdl ldl yerlerdeydi, sonra tavsiyeler aldım bu konuda, sigara içiyordum onu tamamen bırakınca rahatladım.. Kan basıncı yükseliyordu sürekli, koyu renkte kan verdiydim. Zeytinyağını içmeye başladım falan, şuan baya iyi hissediyorum kür içindeyken bile, bi tansiyonu fırlatıyor gibi tablet, o da düzene girecek gibi

hocam kolestrol problemini tam olarak nasıl çözdünüz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.035
Mimaroba, 11 saat önce yazdı:

Nessieden memnunmusun hocam

3.haftam ufaktan bir sertlik ve güç artışı verdi onun dışında benim için daha erken bende uzun ester çok geç açılıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    19

Overdoselarin rimobalonlari 1ml kaç mg var dostum? Boldenondayım kışın rimo deniyeyim diyorum trye gittiğmde ona göre alicam ayni 250mg mi rimonun 1ml i yoksa 100 mg mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
can baji    3
eaheryerdr, 7 saat önce yazdı:

Overdoselarin rimobalonlari 1ml kaç mg var dostum? Boldenondayım kışın rimo deniyeyim diyorum trye gittiğmde ona göre alicam ayni 250mg mi rimonun 1ml i yoksa 100 mg mi

overdose rimo 1ml/100mg 

şu süreç bitsin ben de boldenona başlıyıcam simdiden aldım 4 tane overdose boldenon

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: efesarac
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 1. ayını tamamlamış bulunuyorum. Kendim çalışıyorum tavsiye ve yanlışım varsa bilgi almak için açtım bu konuyu.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:1.68 Kilo: Kür başı 60,şu an 66.5 Yaş:21 KÜR İÇERİĞİM:
      Pazartesi ve Perşembe Olmak Üzere; Testesterone Enanthate ilk 2 hafta 0.5 diğer 2 hafta 1 Boldenone ilk 2 hafta 0.5 diğer 2 hafta 1 MCT GURUPLARI:
      Sabah:3 ölçek creatine,10gr glutamine,1 ölçek animal pak,1/3 ölçek glycine,2 kapsül(1200mg)omega3,2 kapsül(50mcg) d3,3 kapsül(4500mg) glucosamine,2 kapsül(400mg) milk thistle,1 kapsül turkesterone,1 kapsül(100mcg) k2,1 speman. Gece:1 kapsül b complex,2 kapsül(1000mg) c vit,2 kapsül zma,1 kapsül çinko,2 kapsül magnezyum. Günlük 2 ölçek whey. 5. haftadan itibaren günlük nac600 ve cystone,pazartesi-perşembe yarımşar arimidex başlamayı düşünüyorum. BESLENMEM:
      Klasik olarak şu an 3 tam 3 beyaz yumurta,100gr pirinç unu,500 tavuk,300-350 pirinç tüketmeye özen gösteriyorum pirinç biraz zorluyor tamamlayamıyorum bazen. Günlük su tüketimimi 4 litreye tamamlamaya özen gösteriyorum. Haftada 5 gün salona gidiyorum ve  hipertrofisini uyguluyorum şu anlık.
      Günlük 25dk kardiyo yapıyorum.6 senelik yüzme geçmişimden dolayı omuz ve bacaklarımın önde olduğunu düşünüyorum. Genel olarak hissiyatım güzel daha ilaçtan dolayı mı yoksa girdiğim düzende dolayı mı bilmiyorum ama gücüm yerinde artışta kilom ve formum da aynı şekilde. Kür öncesi kan testimi ekliyorum diğer testimi 8. hafta tamamlanınca vermeyi düşünüyorum.
      Tavsiyelerinize açığım gerekli görselleri ekledim şimdiden teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM: (KÜR BAŞLANGICI)

4. HAFTA FORMUM:

• Yazan: Vilgax92
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıldır spor yapıyorum sizce iyi gelişmiş miyim?
      BAŞLANGIÇ: 48kg
      ŞUAN: 70kg

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.