Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Nessie pharma hk.

Önerilen İletiler

Mimaroba    60

Düzgünce kullanmış birileri var ise yorum yapabilir mi fiyatları çok ucuz satıcısı biraz garip konuşuyor olumsuz yorum çok göremedim ama ilk elden deneyimlemiş birileri yorum yaparsa sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    541
Mimaroba, 1 dakika önce yazdı:

Düzgünce kullanmış birileri var ise yorum yapabilir mi fiyatları çok ucuz satıcısı biraz garip konuşuyor olumsuz yorum çok göremedim ama ilk elden deneyimlemiş birileri yorum yaparsa sevinirim

@Fuhrer konuyu günceller 1-2 haftaya

@SERKO Abi de başlayacaktı ne yaptı bilmiyorum

ben de elimdekiler bitince başlayacağım sipariş edip. Umarım doludur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    960
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

@Fuhrer konuyu günceller 1-2 haftaya

@SERKO Abi de başlayacaktı ne yaptı bilmiyorum

ben de elimdekiler bitince başlayacağım sipariş edip. Umarım doludur 

başladım nessie tren enant ve testo cyp

Emin982, 1 saat önce yazdı:

Tony kesinlikle öyle yapmalısın dostum nessie değilsede sağlam bir tren kullanmanı öneriyorum. Eğer erişimin varsa dragonu dene farkı çok net anlayacaksın.

nessie pharma tren enant başladım şöyle söylüyeyim çok marka tren enant kullandım bir watsonda birde nessie de yaşadığım yan etkileri hiç birinde yaşamadım trenden iyi anlarım nessie çok ağır bir ilaç

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    146

nessie candır, kullanılır. Overdosenin tren enanthatesini 600 mg kulanıyordum bunda satıcının önerisiyle 400 kullandım ve formda kayıptan ziyade kazanç görüyorum 2.haftadan. Satıcı Türk aç gözlü, para göz boş ilaç satıp canını sokağa atanlardan değil bunu anladım. "İade etmek istersen açsan dahil iade alırım" dedi ve ufak bir sorumla aşırı detaylı ilgilendi. Bu aslında bir müşteri sağlamıyor satıcıya, güzel bir dost ve yüzlerce müşteri kazandırıyor. Artık şunu anladım, Iranlılar bu işin mucididir.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    53
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

nessie candır, kullanılır. Overdosenin tren enanthatesini 600 mg kulanıyordum bunda satıcının önerisiyle 400 kullandım ve formda kayıptan ziyade kazanç görüyorum 2.haftadan. Satıcı Türk aç gözlü, para göz boş ilaç satıp canını sokağa atanlardan değil bunu anladım. "İade etmek istersen açsan dahil iade alırım" dedi ve ufak bir sorumla aşırı detaylı ilgilendi. Bu aslında bir müşteri sağlamıyor satıcıya, güzel bir dost ve yüzlerce müşteri kazandırıyor. Artık şunu anladım, Iranlılar bu işin mucididir.

İranlılar bu işi çok ciddi yapıyor, bundan önce kullandığım dozları söyleyince güldü ve kilo boy orantısı ile karaciğer dozajlaması tarzında bir formül çıkardı bana, yukarısı boşuna kendine zarar verdiğin dozdur dedi, yani haftalık total de 1 gram ilacı geçmemelisin bunun 400 testo 400 rimo 200 npp yada tren olmalı tarzında konuşmuştuk, + olarak ilaçlarının her zaman arkasındadır, sadece ilaç değil supplementlerde de aynı şekilde :) İnstragramda da takip ettiğim bir kaç ifbb pro türk yarışmacı arkadaşlar var onların da hocası iranlı onlarıda takipteyim bu işin sonunda iranlı bir koç tan sanırım destek alacağım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    146
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

satıcı kullanmayın falan dedi çok az doz alın vs dedi bende hocam ben fenomen yada youtuber vücütçu değilim az mg alayım dedim :D:D

aynı şekil bana da aynısını dedi hocam, en azından bilinçsiz kişileri bilgilendirir adamdan allah razı olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

aynı şekil bana da aynısını dedi hocam, en azından bilinçsiz kişileri bilgilendirir adamdan allah razı olsun

Aldigniz fiyatlar bu muydu hocam?

Screenshot_20250204_194457_Instagram.jpg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.127
SERKO, 5 saat önce yazdı:

başladım nessie tren enant ve testo cyp

nessie pharma tren enant başladım şöyle söylüyeyim çok marka tren enant kullandım bir watsonda birde nessie de yaşadığım yan etkileri hiç birinde yaşamadım trenden iyi anlarım nessie çok ağır bir ilaç

Testo cyp 200 mg/ ml dimi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
oisobb123, 48 dakika önce yazdı:

Aldigniz fiyatlar bu muydu hocam?

Veterner boldenonla normal boldenun farkı nedir ilk defa görüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    162
Emin982, Bir saat önce yazdı:

Veterner boldenonla normal boldenun farkı nedir ilk defa görüyorum.

sanırım 100 ml şişede 50mg/ml şeklinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    15
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

Doluysa en güzeli o zaten, yoksa çoğu satıcı şöyle yardımcı olurum, böyle ayarlarız falan diyor en başta sonrasında yan çiziyorlar, kaçıyorlar. Nessie herhalde buralarda satılmıyor değil mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    40
Semih26, 5 saat önce yazdı:

Doluysa en güzeli o zaten, yoksa çoğu satıcı şöyle yardımcı olurum, böyle ayarlarız falan diyor en başta sonrasında yan çiziyorlar, kaçıyorlar. Nessie herhalde buralarda satılmıyor değil mi ?

Merak ettim bende trde satan varmi acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    960
Askabar, 14 saat önce yazdı:

Testo cyp 200 mg/ ml dimi ? 

evet kardeşim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    4

Ben de bugün Nessie Pharma Testo E ve Tren Ace siparişi verdim. Dendiği gibi güçlü mü acaba deneyince göreceğiz. Olumlu veya olumsuz deneyimlerimi yine burada belirtirim. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    40

Dragon 95 dolar bütçeyi zorluyor çalışıyorsa temizse geçilebilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
fatman, 29 dakika önce yazdı:

Dragon 95 dolar bütçeyi zorluyor çalışıyorsa temizse geçilebilir 

Dragondan memnun musun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    40
gönderildi (düzenlendi)
Emin982, 17 dakika önce yazdı:

Dragondan memnun musun

Memnunum gözüm kapali alabiliyorum ama pahalı hocam , üstünde ne yazıyorsa içinde o steril ağrı ödem vs yapmıyor 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
fatman, 18 dakika önce yazdı:

Memnunum gözüm kapali alabiliyorum ama pahalı hocam , üstünde ne yazıyorsa içinde o steril ağrı ödem vs yapmıyor 

EQ 500 ve testo ent söyledim memnun kalırsam peptidleride black dragondan temin edicem. Fiyatları dediğin gibi pahalı ama boşa kürek çekmekten iyidir zaman değerli.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
Emin982, 48 dakika önce yazdı:

EQ 500 ve testo ent söyledim memnun kalırsam peptidleride black dragondan temin edicem. Fiyatları dediğin gibi pahalı ama boşa kürek çekmekten iyidir zaman değerli.

Nessie tren ve bolde sipariş ettim bro

bakalım nasıl çıkacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
Tony Montana, 8 dakika önce yazdı:

bakalım nasıl çıkacak 

Trenin hangi esteri ? Merakla bekliyorum günlüğünde bahsedersin zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.036
Tony Montana, 23 dakika önce yazdı:

bakalım nasıl çıkacak 

Rakam nedir? Ayrıca yaptığının hata olduğunu düşünüyorum farkli marka aynı donem alınmaz vücuda. Hangi markayla başladıysan onunla bitir öyle not ver sonra yeni marka deneyip onun notunu vermen doğru olurdu bu şekilde hangisi iyi hangisi kötü bunu anlayamazsın. Tavsiyem komple süreci bitirip yeni kurunde denemeler yapman böylece tüm tespitler yerini bulur.

• Beğen 2
  • 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korba    0

Şu Nessie Pharmayı gerçekten merak ediyorum ama henüz ulaşamadım. Arayışım devam ediyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
SPECTRE, 39 dakika önce yazdı:

Rakam nedir? Ayrıca yaptığının hata olduğunu düşünüyorum farkli marka aynı donem alınmaz vücuda. Hangi markayla başladıysan onunla bitir öyle not ver sonra yeni marka deneyip onun notunu vermen doğru olurdu bu şekilde hangisi iyi hangisi kötü bunu anlayamazsın. Tavsiyem komple süreci bitirip yeni kurunde denemeler yapman böylece tüm tespitler yerini bulur.

Hocam tony den için sormuyorum atıyorum ben x bir marka kullandım ve verim alamadım kürün daha başındayım pct yapsam gereksiz çalışmadığını bildim üründen devam etmenin en ufak bir mantığı yok. Böyle bir durumla baş başa kalındığında ne önerirsiniz ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Masquerade    1
Korba, 24 dakika önce yazdı:

Şu Nessie Pharmayı gerçekten merak ediyorum ama henüz ulaşamadım. Arayışım devam ediyor :)

Bulursan bize de haber ver bro :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Gordo
      Ürünü steroid sitelerinde gördüm, sitesi var mı diye baktım çok dandik bir sitesi var, ürün hakkında bir bilgi edinemedim.
      fiyatları ucuz, pahalı hammadeye sahip ilaç olarak Boldenone vardı,(Trenbolone olmadığı için bu ilacı baz aldım) 5 ampul 125 lira oradan hesaplayın kafanızda.
      Ürün hakkında bilgisi olan varsa olumlu/olumsuz paylaşırsa önerilen, satın almayı düşünen arkadaşlarımız için kaynak olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.