Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Nessie pharma hk.

Önerilen İletiler

6arrows    162
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

Hocam tony den için sormuyorum atıyorum ben x bir marka kullandım ve verim alamadım kürün daha başındayım pct yapsam gereksiz çalışmadığını bildim üründen devam etmenin en ufak bir mantığı yok. Böyle bir durumla baş başa kalındığında ne önerirsiniz ?

eğer ilaç çalışmıyorsa değiştirmelisin. tony ilacın çalıştığını fakat yan etki görmediğini ve haftalık dozun yarısını bir markadan diğer yarısını başka bir markadan kullanacam gibi bir şey dedi yanlış hatırlamıyorsam 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.036
gönderildi (düzenlendi)
Emin982, 12 dakika önce yazdı:

Hocam tony den için sormuyorum atıyorum ben x bir marka kullandım ve verim alamadım kürün daha başındayım pct yapsam gereksiz çalışmadığını bildim üründen devam etmenin en ufak bir mantığı yok. Böyle bir durumla baş başa kalındığında ne önerirsiniz ?

Cok fazla faktör var ilacla en az 10 15 hafta gecirmen lazım misal diyelim boldenon sen markanın çalışıp çalışmadığını 15 haftaya kadar anlayamazsın sonra gaza gelirdin o haftada başka marka sokarsın halbuki ilacın tam performans vereceği haftadır sonra puanı ikinci markaya verirsin :) böyle çok hikaye var o yüzden ben çevreme derim hoca ilac antrenman bunlari iyi planlayın ve kürü sonuna kadar götürün yolun bittiği yerde puanı verecek olan sizsiniz diye.

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    40
Emin982, 2 saat önce yazdı:

EQ 500 ve testo ent söyledim memnun kalırsam peptidleride black dragondan temin edicem. Fiyatları dediğin gibi pahalı ama boşa kürek çekmekten iyidir zaman değerli.

Memnun kalırsın ya biz ayda 700 800 dolar maaş aliyoruz elin amerikalasi 2000 3000 dolar maaş alınca zor geliyor bize ama üstünde ne yazıyorsa içinde o , steril vs derdi yok işte o güzel 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
Emin982, Bir saat önce yazdı:

Trenin hangi esteri ? Merakla bekliyorum günlüğünde bahsedersin zaten

Acetat kankim aynı ürünler

evet yazacağım bakalım 

6arrows, 11 dakika önce yazdı:

eğer ilaç çalışmıyorsa değiştirmelisin. tony ilacın çalıştığını fakat yan etki görmediğini ve haftalık dozun yarısını bir markadan diğer yarısını başka bir markadan kullanacam gibi bir şey dedi yanlış hatırlamıyorsam 

Evet benim biraz çorba oldu ama şimdi direkt olarak Nessie vuracağım sadece 

noxy bitmek üzere zaten 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
6arrows, 35 dakika önce yazdı:

Dediğim gibi tonyden için sormadım. Bir kaç kere yaşadım aynısını marka değişikliğine gitmiştim. Eğer farklı bir prosedürü varsa onu öğrenmek adına sordum. Teşekkür ederim yorumun için.

fatman, 28 dakika önce yazdı:

Memnun kalırsın ya biz ayda 700 800 dolar maaş aliyoruz elin amerikalasi 2000 3000 dolar maaş alınca zor geliyor bize ama üstünde ne yazıyorsa içinde o , steril vs derdi yok işte o güzel 

Bu arada dragonun amerika fiyatları iki katı falan diye biliyorum. Ağır geçiriyorlar onlara bakma. EQ 500 94$ boldenona göre çok temiz fiyat bakalım.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
gönderildi (düzenlendi)
Emin982, 7 dakika önce yazdı:

Bu arada dragonun amerika fiyatları iki katı falan diye biliyorum. Ağır geçiriyorlar onlara bakma. EQ 500 94$ boldenona göre çok temiz fiyat bakalım.

Fazla değil aslında dragonun boldenonu güzel bende kullanıyorum xeno labs filanda aynı fiyat ıfbb prolardan baya kullanan var tr de onlarında fiyatı hemen hemen aynı sayılır dragonla 5-10 dolar fark var. Pahalı olduğu için eq300 yerine 500 alırsın zaten uzun süre yeter kullandığın doza bağlı olarak.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    89
ardas, 3 dakika önce yazdı:

Fazla değil aslında dragonun boldenonu güzel bende kullanıyorum xeno labs filanda aynı fiyat ıfbb prolardan baya kullanan var tr de onlarında fiyatı hemen hemen aynı sayılır dragonla 5-10 dolar fark var. Pahalı olduğu için eq300 yerine 500 alırsın zaten uzun süre yeter kullandığın doza bağlı olarak.

Bende öyle düşündüm hocam haftalık 500 alıyorum kabaca iki ay gidicek gibi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    15
fatman, 9 saat önce yazdı:

Merak ettim bende trde satan varmi acaba

Vardır sanırım, iran mı Nessie Pharma dolar üzerinden mi geliyor ? Ve cidden kalitesinden eminseniz bulalım bizde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    26
SERKO, 04.02.2025 - 14:38 yazdı:

başladım nessie tren enant ve testo cyp

nessie pharma tren enant başladım şöyle söylüyeyim çok marka tren enant kullandım bir watsonda birde nessie de yaşadığım yan etkileri hiç birinde yaşamadım trenden iyi anlarım nessie çok ağır bir ilaç

Abi sende bu attigim adamdan mi aldin hemen alicam bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    14
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Acetat kankim aynı ürünler

evet yazacağım bakalım 

Evet benim biraz çorba oldu ama şimdi direkt olarak Nessie vuracağım sadece 

noxy bitmek üzere zaten 

noxy den memnun kaldın mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Gordo
      Ürünü steroid sitelerinde gördüm, sitesi var mı diye baktım çok dandik bir sitesi var, ürün hakkında bir bilgi edinemedim.
      fiyatları ucuz, pahalı hammadeye sahip ilaç olarak Boldenone vardı,(Trenbolone olmadığı için bu ilacı baz aldım) 5 ampul 125 lira oradan hesaplayın kafanızda.
      Ürün hakkında bilgisi olan varsa olumlu/olumsuz paylaşırsa önerilen, satın almayı düşünen arkadaşlarımız için kaynak olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.