Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bodybuilderxq1

Ilk kez küre gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Feladel, 59 dakika önce yazdı:

Testo enanthate'ı 1. ayda, primobolanı ise 1-1.5 ayda etkilerini hissetmeye başlarsın. 10 hafta bulk için çok kısa bir süre. Turinabolu kürün 6. ya da 8. haftası kesip kalan ilaçlarla toplamda en azından 3-4 ay daha devam edersen daha tatmin edici sonuçlara ulaşırsın. 

Hocam teşekkür ederim turinabol 5.hafta sonu bitmiş olur 2 haftalık daha kaldı yani öyle söyleyim sonrasında kullanmana gerek yok dediler ilk kürüm oldugu içinde çok zorlamak istemiyorum açıkçası 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    102
bodybuilderxq1, 1 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim turinabol 5.hafta sonu bitmiş olur 2 haftalık daha kaldı yani öyle söyleyim sonrasında kullanmana gerek yok dediler ilk kürüm oldugu içinde çok zorlamak istemiyorum açıkçası 

Oral steroidler karaciğere toksik olduğu için 6-8 haftanın üstüne çıkmamak en iyisi. Çok zorlamak istememen normal ama enjeksiyon steroidler için 3 ay başlangıç noktası sayılır ki kürü yaptığına değsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 12.02.2025 - 11:54 yazdı:

Oral steroidler karaciğere toksik olduğu için 6-8 haftanın üstüne çıkmamak en iyisi. Çok zorlamak istememen normal ama enjeksiyon steroidler için 3 ay başlangıç noktası sayılır ki kürü yaptığına değsin. 

Umarım bi değişim görürsem uzatmayı düşünüyorum hocam 🙃 şuanlık hala bıraktığım yerdeyim 😊

Tony Montana, 12.02.2025 - 10:20 yazdı:

10 hafta bi kür için çok az

6-7.haftalarda değişmeye başlarsın 

Hala bi değişim yok hocam herhalde  ben kürü iksir falan sandım :) 4.haftaya girmek üzereyim umarım sonuçları güzel olur 🙃

Feladel, 12.02.2025 - 11:54 yazdı:

Hocam birde turinabol bitmek üzere fakat etki göremedim gibi bi durum acaba danabol eklememde sorun varmı  enjeksiyonlara devam ederken ufak bi ara verip 2 haftalık danabol kullansam bi sorun olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45

Senin markalar yılların mimli dandik markası optimum onu baz alırsan cok bi verim bekleme danabol la bolca su tutarsın ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
bodybuilderxq1, 4 saat önce yazdı:

Hocam birde turinabol bitmek üzere fakat etki göremedim gibi bi durum acaba danabol eklememde sorun varmı  enjeksiyonlara devam ederken ufak bi ara verip 2 haftalık danabol kullansam bi sorun olur mu?

Danabol turinabole kıyasla daha güçlü bir steroid ama 2 hafta kullanmanın sana bir faydası olmaz. Zaten danabolun güç artış vs. etkilerini tam hissetmen 1 hafta sürecek. 1 haftalık etki için danabole geçip ekstra masraf etmeye değmez bence. Kullanmanın bir zarar olmaz ama yararını da görmezsin. İstersen bir karaciğer değerlerine bir baktır. Turinabol tam dolu değilse ya da boşsa ve karaciğer değerlerinin iyiyse en azından 1 ay filan kullan ki etkisini gör. Tüm kürler için geçerli ama özellikle oral steroidler varken beslenmene ekstra dikkat et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 1 saat önce yazdı:

Danabol turinabole kıyasla daha güçlü bir steroid ama 2 hafta kullanmanın sana bir faydası olmaz. Zaten danabolun güç artış vs. etkilerini tam hissetmen 1 hafta sürecek. 1 haftalık etki için danabole geçip ekstra masraf etmeye değmez bence. Kullanmanın bir zarar olmaz ama yararını da görmezsin. İstersen bir karaciğer değerlerine bir baktır. Turinabol tam dolu değilse ya da boşsa ve karaciğer değerlerinin iyiyse en azından 1 ay filan kullan ki etkisini gör. Tüm kürler için geçerli ama özellikle oral steroidler varken beslenmene ekstra dikkat et.

2 hafta ara verip danabol kullanmayı denemeyi düşündüm hocam yanlış yazmışım turinabol kullandım 4.haftaya giriyorum nerdeyse :) ilk kürüm diye etki de yan etki de göremedim ilaçlar için 5.hafta kan testi vericem duruma bakıcam vücutta neler olmuş diye hala görünüş olarak mi değişim yok çok mu acele ediyorum anlamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
bodybuilderxq1, 2 dakika önce yazdı:

2 hafta ara verip danabol kullanmayı denemeyi düşündüm hocam yanlış yazmışım turinabol kullandım 4.haftaya giriyorum nerdeyse :) ilk kürüm diye etki de yan etki de göremedim ilaçlar için 5.hafta kan testi vericem duruma bakıcam vücutta neler olmuş diye hala görünüş olarak mi değişim yok çok mu acele ediyorum anlamadım 

İlaçların ne kadar dolu bilmiyorum ama kullandığın ilaçlar su tutan ilaçlar olmadığı için ayna karşısında dramatik bir değişim görememen normal ama ortalama 2. haftada turinabolun güç artışını ve 4. haftada diğer kullandığın enjeksiyon ilaçlarının güç etkilerini görmeye başlaman lazım. Bu kür özelinde görünüş olarak değişmeye başlaman 6-7 haftayı bulabilir. Zaten sulu ve yağlı bir formun var danabol de ekleyince iyice sulanırsın haberin olsun. O yüzden testo rimo ile temiz temiz büyümen daha iyi olur. Hatta yerinde olsam ilk %12 civarı yağ oranına düşüp sonra bulka başlardım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: egesufit
      Arkadaşlar selam,
      İlk kürüme gireceğim ve bana verdiği marka ise Xplode marka bilgisi olan var mı?
      İnternette hakkında bişey bulamadım fiyat olarak ise 4700tl çekti.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Testosteron Enanthate 250 mg Boldenon Kendisi her gün düşük ml enjeksiyon yapıyormuş gözüme fazla geldiği için bana da haftada 4 yapmamı söyledi sebebini sorduğumda ise ilacı basmadığımız zamanda dalgalanma olmasın diyeymiş ilk kürüm bilgi eksikliğim var sizce nasıl planlama?
      Yanıtlarınız için teşekkürler.

• Yazan: ogulcanozer34
      Merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate GH - Büyüme hormonu KİŞİSEL VERİLERİM:
      1.95 Cm 29 Yaş 88 Kg SORULARIM:
      Kullansam etki alır mıyım? Yada nasıl etkiler alırım? Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar...
    • Yazan: aroma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 MG TESTOSTERON ENANTHATE 300 MG MASTERON ENANTHATE Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?
    • Yazan: Merttcnyldzzz
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum.  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
      800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: w1nn3r
      Merhaba deneyimli hocalarım,
      Fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      10 fitness deneyimi 30 yaş 1.78 boy 81 kilo İlk defa yapacağım kürüm için planlamam aşağıdaki gibidir.
      KÜR PLANLAMAM: (10 hafta)
      300 testosteron 250 boldenon 50 proviron HEDEFLERİM:
      Düşünüyorum vücudumu fazla yoracak bir kür istemiyorum. Biraz Kütle artışı ve yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum. SORULARIM:
      Sizce kür planlamam nasıl?  Hiç bir bilgim yok nelere dikkat etmeliyim?  GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.