Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bodybuilderxq1

Ilk kez küre gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Herkese merhaba arkadaşlar,

Seneler sonra ilk defa küre giriyorum 10 haftalık bi süreç olucak doğal gelişimim durdu gibi bi durum oldu fazlasıyla büyüdüm kollar 48.5a kadar geldi testo turinabol ve primo giriyorum hiçbir zaman estetik bi vücut tercih etmedim hep büyüme odaklı çalıştım şuan güncel kilom 84.5

KÜR PLANLAMAM:

• Testosteron
  • Primobolan
  • Turinabol

SORULARIM:

• Sizce ne kadar bi kilo alımım olur?
  • Ve dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ? 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    512
bodybuilderxq1, 12 dakika önce yazdı:

Son güncel Halim bu şekilde

Güzel hacim var. Ben yerinde olsam iyi bi diyet yapar sonrasında büyümeye bakardım, yine aynı hacimi yakalarsın ama çok daha derin, keskin, kuru ve sert bi adale yapın olur. Tabii ki seçim senin..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 7 dakika önce yazdı:

Güzel hacim var. Ben yerinde olsam iyi bi diyet yapar sonrasında büyümeye bakardım, yine aynı hacimi yakalarsın ama çok daha derin, keskin, kuru ve sert bi adale yapın olur. Tabii ki seçim senin..

Hocam define olunca psikolojim bozuluyor ve geldiğim yer aynı oluyor pek fazla büyüyemiyorum artık 1 senedir aynı formdayım neredeyse son çare güzel bi hacim yakalayıp sonrasına bakmak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    512
bodybuilderxq1, 7 dakika önce yazdı:

Hocam define olunca psikolojim bozuluyor ve geldiğim yer aynı oluyor pek fazla büyüyemiyorum artık 1 senedir aynı formdayım neredeyse son çare güzel bi hacim yakalayıp sonrasına bakmak.

O zaman bu ilaçlarla iyi bi plan istediğini sana verecektir 👌

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

O zaman bu ilaçlarla iyi bi plan istediğini sana verecektir 👌

Yarın ilk iğneyi vuruluyorum pazartesi ve perşembe  olacak şekilde Pzt 2 ampul rimebolan 1 ampul testo perşembe 1 testo 1 rimebolan günde 3 saat arayla ise 4 tablet olacak şekilde turinabol olacak hocam optimum pharma markayı kullanıcam ama satın aldığım kişi sağlam birisi ref araclıgı ile ulaştım tahmini güzel bir gelişim yakılayabilir miyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    512
bodybuilderxq1, Şimdi yazdı:

Yarın ilk iğneyi vuruluyorum pazartesi ve perşembe  olacak şekilde Pzt 2 ampul rimebolan 1 ampul testo perşembe 1 testo 1 rimebolan günde 3 saat arayla ise 4 tablet olacak şekilde turinabol olacak hocam optimum pharma markayı kullanıcam ama satın aldığım kişi sağlam birisi ref araclıgı ile ulaştım tahmini güzel bir gelişim yakılayabilir miyim ?

Bence düzenli bi diyet ile sağlarsın tabii ki. Tabletlerde çok uzun süreleri görme. Kan değerlerine dikkat et yeter 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    4

konu dışı maşallahın var hocam küre girmeden kütlen baya iyi gözüküyor kür bitiminde paylaşımını bekliyoruz merak ettim ne çıkacak ortaya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98, 5 dakika önce yazdı:

konu dışı maşallahın var hocam küre girmeden kütlen baya iyi gözüküyor kür bitiminde paylaşımını bekliyoruz merak ettim ne çıkacak ortaya

Çok teşekkür ederim hocam 😊 nasipse 1 ay sonra aynı pozlardan çekim yapıcam buraya kesinlikle Atıcam 🙂

Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Bence düzenli bi diyet ile sağlarsın tabii ki. Tabletlerde çok uzun süreleri görme. Kan değerlerine dikkat et yeter 

Teşekkürler hocam 5.haftaya yakın kan değerlerime baktırıcam kesinlikle karaciğer koruyucu olarak  ilaç tavsiyeniz varmı ? 

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    92
bodybuilderxq1, Şimdi yazdı:

Teşekkürler hocam 5.haftaya yakın kan değerlerime baktırıcam kesinlikle karaciğer koruyucu olarak  ilaç tavsiyeniz varmı ? 

Nac600 aç karnına ve milk thistle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    512
bodybuilderxq1, 19 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim hocam 😊 nasipse 1 ay sonra aynı pozlardan çekim yapıcam buraya kesinlikle Atıcam 🙂

Nac600 veya kingsize on cycle tavsiye ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
bodybuilderxq1, Bir saat önce yazdı:

arkadaşların dediği gib nac600 ayrıyeten yarım çay bardağı enginar suyu, milk thistlela baya güzel korursun karaciğeri. bunun harici yeşillik ve su tüketiminede dikkat edersen on numara olur senin için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    4

Kanka zaten hacimlisin yag oranında bence baya bi yüksek istersen bu sevdadan vazgeç. Güzel bi definasyon kürü yap 2.5 ay kadar güzel bi form tut sonrada cruise yapar güzel bi kütle kürü yaparsın. Umarım güzel bi sonuçla görürür seni burada tekrar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    136

1-5 hafta testo ox yağ oranını düşür

5-12 hafta npp masteron testo

12-16 cruise

şeklinde bir planlama yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96, 2 saat önce yazdı:

Kanka zaten hacimlisin yag oranında bence baya bi yüksek istersen bu sevdadan vazgeç. Güzel bi definasyon kürü yap 2.5 ay kadar güzel bi form tut sonrada cruise yapar güzel bi kütle kürü yaparsın. Umarım güzel bi sonuçla görürür seni burada tekrar.

Bu kadar çok kür döngüsü yapmak istemiyorum hocam amacım sadece bi tık daha büyümek define olmayı pek düşünmüyorum küçüldüğüm de psikolojim bozuluyor ilacı da çok kullanmak istemiyorum bana 1 tık ileriyi taşısın yeter 5-6 ay sonra belki bir daha yaparım sonuçları Atıcam 1 ay sonra teşekkürler yorum için😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    136
bodybuilderxq1, 36 dakika önce yazdı:

Bu kadar çok kür döngüsü yapmak istemiyorum hocam amacım sadece bi tık daha büyümek define olmayı pek düşünmüyorum küçüldüğüm de psikolojim bozuluyor ilacı da çok kullanmak istemiyorum bana 1 tık ileriyi taşısın yeter 5-6 ay sonra belki bir daha yaparım sonuçları Atıcam 1 ay sonra teşekkürler yorum için😊

kafa yapısı olarak değişmen lazım dostum, şu an sen kütle istiyorsun. Evet kütleni arttıracak on numara ilaçlar var, senin kolunu 5 cm anında arttıracak ilaçlar var. Fakat göbeğini de 2 kat büyütecek o ilaçlar, bıraktığında kolun belki 6 cm düşecek göbeğin aynı kalacak. Yan etki bakımından daha fazla yan etki alacaksın. "Bir tık ileri atsın" istiyorsun, ancak vücudundaki kirli suyu atmaktan korkuyorsun. Bunu nasıl çözeceksin? İlaçlar kalıcı kas inşaası sağlamaz, bunun en net örneklerini 10 yıl öncesinin profesyonel vücut geliştirmecilerinden görebilirsin. Hepsi şu an sedanter birey halinde, baktığın zaman yıllar boyunca vücut geliştirme yapmış ve ölümüne günde 5k 6k calori beslenmiş 500 gram protein tüketmiş, su niyetine whey içmiş insanlar. Yani demem şu ki eğer düşmekten korkuyorsan ağır adımlarla yürümek yerine ayağa kalkmayı öğren. Gerekirse ufal, ancak temiz bir proporsiyona gir öyle ilaç kullan. Onun dışında kardiyo öneririm sana, clean beslenmeni öneririm. Ek olarak jinekomastin var sanırım, özellikle testosteronu bu şekilde kullanırsan ve bilinçsiz kullanırsan /belki 400 mg üzeri bu yağ oranında/ 2 haftada bir kan testi ile arimidex yutmak zorunda kalırsın. Bu da ilk kürde seni hayattan bezdirir, jinekomastini seviye atlatır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkürler hocam gayet iyi bi açıklama oldu :) fakat kürler elimde bugün ilk enjeksiyonu yapacaktım şuan bu kürle nasıl bir ilerleme gitmemi düşünüyorsunuz ? Temiz beslen cardiyo ? Hayatımda hiç cardiyo yapmadım çünkü  ufak bi tüyo alabilirim :) jino muhabbetine gelirsekte evet çok ufaktan bi var. Bu arada fotolarda ki gibi yağ oranım yok hocam reelde biraz daha düşük :) 

IMG_0046.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    22

Güzel özetlemiş arkadaş , yağ oranın gerçekten yüksek tavsiyeleri dinlemeni öneririm. Ayrıca hayatında hiç kardiyo yapmamış, temiz diyet yapmamış birisinin son düşüneceği şey ilaç olmalı istediğin gibi bir kolay dünya yok ilaç tarafında. Tam tersi herşey kusursuz olmalı yoksa vucüdunu yormaktan başka bir işe yaramayacak ve bırakınca hayal kırıklığına uğrayacaksın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    8

Bence en önemlisi testlerini yaptır. 5 hafta sonra ne değişmiş veya neye ihtiyacın olduğunu başka türlü bilemezsin. Tavsiyem kürünü 1-2 gün ertele sonra 1-2 yıl sancısıyla uğraşmak zorunda kalma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    136
bodybuilderxq1, 10 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam gayet iyi bi açıklama oldu :) fakat kürler elimde bugün ilk enjeksiyonu yapacaktım şuan bu kürle nasıl bir ilerleme gitmemi düşünüyorsunuz ? Temiz beslen cardiyo ? Hayatımda hiç cardiyo yapmadım çünkü  ufak bi tüyo alabilirim :) jino muhabbetine gelirsekte evet çok ufaktan bi var. Bu arada fotolarda ki gibi yağ oranım yok hocam reelde biraz daha düşük :) 

+10 k step haftada 3 gün 8 eğim 6 hız koşu bandı 30 dakika

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond, 12 saat önce yazdı:

Güzel özetlemiş arkadaş , yağ oranın gerçekten yüksek tavsiyeleri dinlemeni öneririm. Ayrıca hayatında hiç kardiyo yapmamış, temiz diyet yapmamış birisinin son düşüneceği şey ilaç olmalı istediğin gibi bir kolay dünya yok ilaç tarafında. Tam tersi herşey kusursuz olmalı yoksa vucüdunu yormaktan başka bir işe yaramayacak ve bırakınca hayal kırıklığına uğrayacaksın

Hocam tavsiye için teşekkürler ama yağ oranım çok fazla fotolarda gözüktüğü gibi yok + olarak fazla hacimliyim senelerdir doğal olarak bu noktaya geldim bu kütlede yağ oranım otomatik yüksek olması gerekiyor ki ben doğal olup kütleli olup yağ oranı düşük insan görmedim fazlasıyla diyet olayına gelirsek vücudumu artık tanıyorum - hallere düşüp bulk yaptığımda bile temiz de bulk yapsam kirli de her türlü bu noktaya geri geliyorum amacım zaten bi tık ileri gidip sonra temizlenmek ama tavsiyeleri dinleyeceğim teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Merttcnyldzzz
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum.  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
      800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: w1nn3r
      Merhaba deneyimli hocalarım,
      Fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      10 fitness deneyimi 30 yaş 1.78 boy 81 kilo İlk defa yapacağım kürüm için planlamam aşağıdaki gibidir.
      KÜR PLANLAMAM: (10 hafta)
      300 testosteron 250 boldenon 50 proviron HEDEFLERİM:
      Düşünüyorum vücudumu fazla yoracak bir kür istemiyorum. Biraz Kütle artışı ve yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum. SORULARIM:
      Sizce kür planlamam nasıl?  Hiç bir bilgim yok nelere dikkat etmeliyim?  GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: yasinaktas
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Çok uzun bir spor geçmişim yok sporu bıraktığımdan beri 10 kilo verdim baya vücüt çökmüş durumda.Uzun süredir steroid ilaçları araştırıyorum aşağı yukarı ilaçları,zararlarını vs biliyorum ve kür yapmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Nasıl bir kür ile başlamalıyım? Kürün bana ne kadar artısı olur? Düzenli spor ve beslenme ile kazanımlarım ne olur? KİŞİSEL VERİLERİM:
      yaş 20 boy 180 kilo 53 Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: sonalla24
      Merhaba arkadaşlarım,
      Tam olarak 1.5 senedir salona gidiyorum şu ana kadar sadece kreatin kullandım. İlk kürüme başlamak istiyorum fakat yağ oranı arttıkça ilaçların aromatize olma oranı artıyor diye biliyorum.
      SORULARIM:
      Sizce yağ oranım yeterli mi? Daha fazla düşürmeli miyim? Birde koçla çalışmalı mıyım? İLK KÜR PLANLAMAM:
      400 boldenon 500 testosteron en. Kullanmak var dragon pharma 12 hafta boyunca ardından 2-3 ay düşük doz testoyla devam edip 1 tane daha kür yapmak var.
      Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

• Yazan: Salihates2009
      Selam dostlar,
      ilk kürümü yapıyorum.. Nelere dikkat etmeliyim kısaca önerileriniz alabilir miyim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Winstrol KİŞİSEL VERİLERİM:
      186 boy 116 kilo yağ %27 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.