Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dragx

2. hafta kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

dragx    3

İyi forumlar dilerim arkadaşlar,

Kürümü 2 aydır sürdürüyorum

Kullandığım anabolizanlar:

• testosteron enantathe
  • rimobolone
  • boldenon

Sizce değerlerim nasıl bolde açılmış mıdır ? değerler hakkında görüş ve önerilinize açığım

Ekran görüntüsü 2025-01-25 035250.png Ekran görüntüsü 2025-01-25 035305.png Ekran görüntüsü 2025-01-25 035312.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    218

ALT/AST şaka mı? Güncel kilonu, ilaçların dozları ve markalarını belirtir misin?

Ek olarak 3 ampül devit-300.000 alıp her hafta 1 ampül vurmanı öneririm, günde 2 gram omega 3 tüketmeni tavsiye ederim. Yüksek ihtimalle su tüketimin 10 litre civarı, yoksa bu ALT AST normal değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320

Evet, Boldenon açılmış olabilir geçmiş kan testlerini bilmediğimden ama RBC, HGB ve HCT değerlerinden görebiliyoruz kan yoğunluğun yüksek bir kan bağışı yapman adaleyi rahatlatacaktır Kızılay’da.

Demir takviyelerine biraz ara ver çünkü vücutta fazla demir birikirse organlara oksidatif stres yapmaya başlar özellikle karaciğer olmak üzere.

D vitamini takviyesi almanı öneririm berbat bir durumda olmasa bile modunu ve gündelik hayatını daha güzel kılar.

Bilirubin değerinde hafif bir yükseklik var bu seviyelerde pek bir sorun teşkil etmez ama ileriki süreçlerde artma eğilimindeyse bilirubin seviyen sorun olabilir o yüzden bilirubin testini sürekli kan tahliline dahil etmeni öneririm. GGT değerinin de referans değerinde olması safra yollarındaki olası problemleri yüksek oranla yok eder (kolestaz vs.)

Bunun dışında endişeleneceğin bir durum yok gayet sağlıklı duruyorsun kan testlerinden yola çıkarak.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    328
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

ALT/AST şaka mı? Güncel kilonu, ilaçların dozları ve markalarını belirtir misin?

Ek olarak 3 ampül devit-300.000 alıp her hafta 1 ampül vurmanı öneririm, günde 2 gram omega 3 tüketmeni tavsiye ederim. Yüksek ihtimalle su tüketimin 10 litre civarı, yoksa bu ALT AST normal değil

bazi insanlarda kürde de olsa gerçekten düşük olabiliyor şans işi koruyucu kullanmayıp bu değerlerde olan çok insan gördüm forumda 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Shinso    67

Östrojen bitmiş bu çok zararlı vücut için boldeyi kesmeni ve ya bolde dozunu düşürmen dozların ne durumda bilmiyoruz dozlarida yazarsan çok iyi olur çünkü kemik eklem ağrısı başlar yakında vücut su kaybi yaşıyor ostorjen dedigimiz hormon hafife alinacak bir hormon değil TESTOSTERONdan daha güçlü bir hormondur

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    37

Keşke aldığın dozlarıda yazsaydın.. Rimobolan da boldenon da Estrodiolü düşüren ilaçlar ikisi birlikte dip yaptırmış e2 ye, hiç sağlıklı bir durum değil bu kadar düşmesi mental ve fiziksel olarak . Aldığın mg ları yazarsan daha iyi yardımcı olunur.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
Fuhrer, 25.01.2025 - 05:28 yazdı:

inanın günde çok çok az su tüketiyorum su içme alışkanlığım yok  günde 2 bilemedin 3 litre ancak içiyorumdur

güncel kilom 82 civarı bolde haftada 2 enjekteden 300 rimo 750 testo 600 bolde alıyorum  evogen kullanıyorum

Shinso, 25.01.2025 - 14:59 yazdı:

Östrojen bitmiş bu çok zararlı vücut için boldeyi kesmeni ve ya bolde dozunu düşürmen dozların ne durumda bilmiyoruz dozlarida yazarsan çok iyi olur çünkü kemik eklem ağrısı başlar yakında vücut su kaybi yaşıyor ostorjen dedigimiz hormon hafife alinacak bir hormon değil TESTOSTERONdan daha güçlü bir hormondur

evet sol dirseğim press günlerinde hep ağrıyor bi çaresini bulamadım 

EmreGundi, 25.01.2025 - 12:09 yazdı:

bazi insanlarda kürde de olsa gerçekten düşük olabiliyor şans işi koruyucu kullanmayıp bu değerlerde olan çok insan gördüm forumda 

koruyucu vb hiçbirşey kullanmıyorum hemde son günlerde birkaç haftadır adam akıllı vitaminlerimi bile alamıyorum işten güçten

yanis, 25.01.2025 - 11:11 yazdı:

Testoyu arttır e2 yükselsin biraz

750 testo alıyorum zaten yüksek bir değer değil mi ?

heisenbergg, 25.01.2025 - 11:21 yazdı:

Evet, Boldenon açılmış olabilir geçmiş kan testlerini bilmediğimden ama RBC, HGB ve HCT değerlerinden görebiliyoruz kan yoğunluğun yüksek bir kan bağışı yapman adaleyi rahatlatacaktır Kızılay’da.

Demir takviyelerine biraz ara ver çünkü vücutta fazla demir birikirse organlara oksidatif stres yapmaya başlar özellikle karaciğer olmak üzere.

D vitamini takviyesi almanı öneririm berbat bir durumda olmasa bile modunu ve gündelik hayatını daha güzel kılar.

Bilirubin değerinde hafif bir yükseklik var bu seviyelerde pek bir sorun teşkil etmez ama ileriki süreçlerde artma eğilimindeyse bilirubin seviyen sorun olabilir o yüzden bilirubin testini sürekli kan tahliline dahil etmeni öneririm. GGT değerinin de referans değerinde olması safra yollarındaki olası problemleri yüksek oranla yok eder (kolestaz vs.)

Bunun dışında endişeleneceğin bir durum yok gayet sağlıklı duruyorsun kan testlerinden yola çıkarak.

teşekkür ederim dostum değerli yorumun için sağol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    801
dragx, 6 saat önce yazdı:

inanın günde çok çok az su tüketiyorum su içme alışkanlığım yok  günde 2 bilemedin 3 litre ancak içiyorumdur

güncel kilom 82 civarı bolde haftada 2 enjekteden 300 rimo 750 testo 600 bolde alıyorum  evogen kullanıyorum

evet sol dirseğim press günlerinde hep ağrıyor bi çaresini bulamadım 

koruyucu vb hiçbirşey kullanmıyorum hemde son günlerde birkaç haftadır adam akıllı vitaminlerimi bile alamıyorum işten güçten

evogen çok eskiden kullanıyordum gayet güzeldi son zamanlarda bazıları memnun olmadığını söylüyordu grimlabs cinnatropin filan satan bi eleman var ondan mı almıştın ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    15
dragx, 16 saat önce yazdı:

yüksek olduğunu düşünüyorsan rimoyu azalt.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dragx    3
ardas, 21 saat önce yazdı:

evogen çok eskiden kullanıyordum gayet güzeldi son zamanlarda bazıları memnun olmadığını söylüyordu grimlabs cinnatropin filan satan bi eleman var ondan mı almıştın ?

yok dostum o elemandan tedarik etmedim ablamın manitasından tedarik ediyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mi8rac    0
dragx, 28.01.2025 - 18:39 yazdı:

yok dostum o elemandan tedarik etmedim ablamın manitasından tedarik ediyorum

yasak değilse sizinle nasıl iletişime geçebilirim evogen için?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
higgy    14
heisenbergg, 25.01.2025 - 11:21 yazdı:

Konu dışı olacak ama kan testlerinde hangi değerlere dikkat etmeliyiz? RBC, HGB, HCT bunları dediniz. Bunların dışında neye bakmamız gerek?

Ve zahmet olmazsa açıklamalı yazma şansınız var mı ?
HGB; anlamı bu
RBC; anlamı bu tarzı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
ardas, 27.01.2025 - 21:09 yazdı:

O arkadaşımızın ürünlerini kullandın mı hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    801
5am5unlu, 1 saat önce yazdı:

O arkadaşımızın ürünlerini kullandın mı hocam?

Ben evogeni sosyal medyadan satış yapanlardan almıyorum ama gördüğüm onla birlikte 1-2 kişi filan vardı satan fazla yoktu ondan sormuştum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    328
mi8rac, 4 saat önce yazdı:

yasak değilse sizinle nasıl iletişime geçebilirim evogen için?

Yasak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ferdikra
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM : (7.HAFTA)
      250 mg Testosteron (5 hafta) 200 mg Boldenon (2 hafta) Tek başına testosteron kullanırken e2 testi yaptırmadım 3. haftadan sonra göğüslerimde hafif hissedilir batma ve kaşıntı olmaya başladı toplamda 1 arimidexle müdahale edip sonraki hafta batma kendini tekrarlayınca tamoksifen aldım 20 mg olarak ve sorunu çözdüm. Kürüme boldenon dahil ettiğimden bu yana kaşıntı vb olmadı.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki kan testi sonuçlarıma bakıldığında e2 müdahale edilmeli mi? Boldenon mg yükseltmeyi düşünüyorum testosteron hangi oranda yükseltilmeli boldenon mg kıyasla? GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: h4runx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM (12 HAFTA) :
      500 testosteron enanthate 400 rimobolon Kullanıyorum ve güncel kan değerlerime göre neye dikkat etmeliyim?
      DİP NOTLAR:
      Kür içinde herhangi bir aromataz inhibitörü kullanmadım. 25 yaşında 94 kiloyum GÜNCEL KAN TESTİM:

KÜR ÖNCESİ KAN TESTİM:
      500 testosteron enanthate kullanmama rağmen e2 neredeyse oynamamış. Dht düşmüş. Gh 2.35'den ölçülemeyecek kadar düşmüş sebebini bilmiyorum.
    • Yazan: Eren Tunçel
      Merhaba iyi günler,
      Yorumlarsanız sevinirim.
      SORULARIM:
      Yaş 18 ve doğal sporcuyum kan testime bazı değerler yüksek çıkmış sebebi nedir acaba? Korkulacak bir durum var mı? GÜNCEL TEST  SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.