Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tunahankrc

Kısa ester ilaçların dozajlaması ve enjeksiyon sıklığı nasıl olmalı?

Önerilen İletiler

Tunahankrc    20

Herkese iyi günler,

KISA ESTER OLAN :

• Testosteron Propionate
  • Masteron Propionate
  • Winstrol

SORULARIM:

1. Gibi ilaçların dozajlamaları nasıl yapılır?
  2. Vurma sıklığı nasıl olmalıdır tecrübeleriniz nedir ?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    314

Kısa ester olarak birer gün ara ile uygularsan kandaki ilaç miktarı sürekli sabit kalır ve stabil bir süreç seni bekler. Winstrol ise oral günlük alınır enjeksiyonlu steroidlere nazaran çok daha kısa yarılanma ömrüne sahip olduğu için her gün alınması gerekir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
Tunahankrc, 29 dakika önce yazdı:

Herkese iyi günler,

KISA ESTER OLAN :

• Testosteron Propionate
  • Masteron Propionate
  • Winstrol

SORULARIM:

1. Gibi ilaçların dozajlamaları nasıl yapılır?
  2. Vurma sıklığı nasıl olmalıdır tecrübeleriniz nedir ?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Merhaba, Kısa ester ilaçlar genelde gün aşırı alınır pazartesi - çarşamba - cuma 2 gün off gibi, duruma göre mg düşüp haftaiçi hergün enjeksiyonda tercih ediliyor.

Dozajlama tamamen kişinin hedeflerine göre değişiyor ama 200-250mg dan aşağısı pek efektif olmayacaktır. + Olarak winstrol HERGÜN enjekte edilir İntramusculer olarak ömrü 24 saat oral olarak 9 saattir birde enjeksiyon winstrol çok fazla ödem yapıyor ağlatabilir :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tunahankrc    20
Adrian, 38 dakika önce yazdı:

Merhaba, Kısa ester ilaçlar genelde gün aşırı alınır pazartesi - çarşamba - cuma 2 gün off gibi, duruma göre mg düşüp haftaiçi hergün enjeksiyonda tercih ediliyor.

Dozajlama tamamen kişinin hedeflerine göre değişiyor ama 200-250mg dan aşağısı pek efektif olmayacaktır. + Olarak winstrol HERGÜN enjekte edilir İntramusculer olarak ömrü 24 saat oral olarak 9 saattir birde enjeksiyon winstrol çok fazla ödem yapıyor ağlatabilir :) 

Peki kullanım süreleri nedir, en fazla ne kadar kullanılır?

heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Kısa ester olarak birer gün ara ile uygularsan kandaki ilaç miktarı sürekli sabit kalır ve stabil bir süreç seni bekler. Winstrol ise oral günlük alınır enjeksiyonlu steroidlere nazaran çok daha kısa yarılanma ömrüne sahip olduğu için her gün alınması gerekir.

Peki kullanım süreleri nedir mesela testosteronprop en fazla ne kadar kullanılıldıltan sonra kandaki toksikloği artar ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
Tunahankrc, Bir saat önce yazdı:

Peki kullanım süreleri nedir mesela testosteronprop en fazla ne kadar kullanılıldıltan sonra kandaki toksikloği artar ?

Hedefini amacını bilmiyorum fakat muhtemelen definisyondasın, Ben kendi adıma şöyle cevap vereyim:

Winstrolu 10-12 masteronu da 12-16 haftayı geçmek istemem. (Sebebi: kasları - tendonları yorması - definisyon olduğu için düşük karb alımı düşük e2 tam bir sakatlanmaya açık dönem) testosteron da kişisel olarak böyle bir sınırım yok, sadece gün aşırı iğne olmak istemeyeceğim için uzun estere dönerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.145
Tunahankrc, 6 saat önce yazdı:

Winstrol toksik bir ilaçtır karaciğerin içinden geçer. Sık sık kan tahlili yapılmalı. 6/8 haftayı geçmemek lazım. Testo ve masteronu şikayetin olmadıktan sonra istersen bir yıl kesmeyebilirsin.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    518

Ben her gün vuruyorum. Ağrı ve her gin enjeksiyonla uğraşmak cidden zor. Kısa ester biraz külfet 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tunahankrc    20
Adrian, 14 saat önce yazdı:

Hedefini amacını bilmiyorum fakat muhtemelen definisyondasın, Ben kendi adıma şöyle cevap vereyim:

Winstrolu 10-12 masteronu da 12-16 haftayı geçmek istemem. (Sebebi: kasları - tendonları yorması - definisyon olduğu için düşük karb alımı düşük e2 tam bir sakatlanmaya açık dönem) testosteron da kişisel olarak böyle bir sınırım yok, sadece gün aşırı iğne olmak istemeyeceğim için uzun estere dönerim.

• Boy-180
  • Kilo-96

Arkadaşım için bilgi topluyorum daha önce definasyon kürü hiç yapmadık genel olarak yağlı bir yapısı 3 ay öncesinde testo Boldenon kullandı 10 hafta kadar yağlı ama sert çünkü idman yapıyor ve geçmişi var 3 sene kadar hedefi biraz daha fitleşmek bunun için haftalık 300 testoprop 300 masteron başlangıç için mantıklı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61
Tony Montana, 13 saat önce yazdı:

Ben her gün vuruyorum. Ağrı ve her gin enjeksiyonla uğraşmak cidden zor. Kısa ester biraz külfet 

Hocam agri olmaması lazım, ben hergun enjeksiyon yapiyorum 1.2ml, uzun esterde olsa kisada olsa herzaman böler ve günlük vururum hemde 30g insulin iğnesi ile, omuzlar bacaklar ve ventrogluteal dan toplamda 6 bölge. Sifir agri ile tamamlıyorum. Kullandığın ilaçların ve markari nedir ayrica gunluk kac ml enjeksiyon yapiyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    518
burakg133, 19 dakika önce yazdı:

Hocam agri olmaması lazım, ben hergun enjeksiyon yapiyorum 1.2ml, uzun esterde olsa kisada olsa herzaman böler ve günlük vururum hemde 30g insulin iğnesi ile, omuzlar bacaklar ve ventrogluteal dan toplamda 6 bölge. Sifir agri ile tamamlıyorum. Kullandığın ilaçların ve markari nedir ayrica gunluk kac ml enjeksiyon yapiyorsun

Haftada 2 enjeksiyon toplam 500 İran 400 noxy bolde 

her gün 0.42ml tren ace o da noxy

bende sadece tren ağrı yapıyor diğerlerinde ağrı vb yaşamıyorum 

ödem problemim de yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
burakg133, 41 dakika önce yazdı:

Kısa esterde bende ödem sorunu yaşıyorum aynı marka ent akıp gidiyor prop ödem yapıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    518
Emin982, Şimdi yazdı:

Kısa esterde bende ödem sorunu yaşıyorum aynı marka ent akıp gidiyor prop ödem yapıyor

Evet ya sanırım bu yazı testo / tren enantat yaparak geçireceğim. Her gün 1-1.5ml kısa ester vursam 1 hafta sonra enjeksiyon yapacak yer kalmaz sanırım 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Evet ya sanırım bu yazı testo / tren enantat yaparak geçireceğim. Her gün 1-1.5ml kısa ester vursam 1 hafta sonra enjeksiyon yapacak yer kalmaz sanırım 😅

Aslında testo boldeye tren ent yakışırdı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61

Beyler tren acetat agri yapmiyor, en çok agri yapan standart ürünlerden biri testo proptur. Onunda çok minimal agri yapani var ama ulaşması zor. Ben cok hassasım agri olayina o yuzden baya urun denedim aradım. Ama şu var testo enenhat, tren acetat, masteron prop vururken diğer gün enjeksiyon yaptığım yeri bile unutuyorum öyle soyliyim. Testo proptada çok hafif dokununca hissediyorum sadece. Ama tren acetatin agrisiz pamuk gibi olmasi lazim, tren acetatin fotosunu koyabilirmisin ilacin yagini görebileceğim şekilde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    518
burakg133, 6 dakika önce yazdı:

Beyler tren acetat agri yapmiyor, en çok agri yapan standart ürünlerden biri testo proptur. Onunda çok minimal agri yapani var ama ulaşması zor. Ben cok hassasım agri olayina o yuzden baya urun denedim aradım. Ama şu var testo enenhat, tren acetat, masteron prop vururken diğer gün enjeksiyon yaptığım yeri bile unutuyorum öyle soyliyim. Testo proptada çok hafif dokununca hissediyorum sadece. Ama tren acetatin agrisiz pamuk gibi olmasi lazim, tren acetatin fotosunu koyabilirmisin ilacin yagini görebileceğim şekilde.

Dostum normal tren sarı renkli 

IMG_7031.jpeg

Emin982, 14 dakika önce yazdı:

Aslında testo boldeye tren ent yakışırdı 

Evet enantat da iyi bi seçenek fakat benim ilk tren deneyimim bu. O yüzden olası bi ciddi sinir hali yan etki vb görürsem kesiyim kanımdan çabuk çıksın diye acetat tercih ettim ben. Test sürüşü gibi düşünebilirsin 😁

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61
Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Evet enantat da iyi bi seçenek fakat benim ilk tren deneyimim bu. O yüzden olası bi ciddi sinir hali yan etki vb görürsem kesiyim kanımdan çabuk çıksın diye acetat tercih ettim ben. Test sürüşü gibi düşünebilirsin 😁

Tren acetat olur beyler lütfen enenhat kullanmayın 😀 fotodanmi böyle bilmiyorum ama şeffaf durmuyor sanki bugulu gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    59
Tony Montana, 15 dakika önce yazdı:

Hocam bende almayı düşünüyorum çok fazla olumlu dönüş var salondada tren acesi için 

2024-08-17_18.56.18.jpg

testlerinide inceledim memnun musun üstünde belirtilenden daha fazlası var yan etkileri nasıl?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    518

Tren acetat olur beyler lütfen enenhat kullanmayın 😀 fotodanmi böyle bilmiyorum ama şeffaf durmuyor sanki bugulu gibi 

yok dostum şimdi sen deyince kontrol ettim fotoğrafı 

normalde şeffaf buğu tarzı bi bulanıklık yok flakonda sanırım fotoda öyle çıkmış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80

Enanthat için neden öyle dedin 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

Enanthat için neden öyle dedin 

Konu biraz uzun ve detaylı daha sonra açıklarım vakit olunca. Ama tavsiyem tren herzaman acetat olsun, herzaman günlük enjeksiyon yapın 2 gunde 1 de değil hergun, eğer mümkünse antremandan önce enjeksiyon yapın 😀 testo cyp ile testo enenhatta ayni şey değil mesela e2 dönüşleri çok farklıdır kandaki peak miktari farklıdır detaylı bir konu hazırlayıp yazicam  vakit bulunca.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
burakg133, 2 dakika önce yazdı:

Konu biraz uzun ve detaylı daha sonra açıklarım vakit olunca. Ama tavsiyem tren herzaman acetat olsun, herzaman günlük enjeksiyon yapın 2 gunde 1 de değil hergun, eğer mümkünse antremandan önce enjeksiyon yapın 😀 testo cyp ile testo enenhatta ayni şey değil mesela e2 dönüşleri çok farklıdır kandaki peak miktari farklıdır detaylı bir konu hazırlayıp yazicam  vakit bulunca.

Bekliyoruz o halde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.