Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ouzhannn

Yeni dönem kür günlüğüm (testo+tren+dianabol)

Önerilen İletiler

Ouzhannn    167

Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.

GEÇMİŞ KÜRÜM:

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 1-16
  • Deca 1-10
  • Tren 5-15
  • Dianabol 1-5

GÜNCEL FORMUM:

IMG_3530.thumb.jpeg.07d0c7e20d6fa403d004df948ba26a0a.jpeg IMG_3525.thumb.jpeg.a96136043e48249d63fa8e909535ed62.jpeg IMG_3526.thumb.jpeg.f02786e05f3890c9d400b4c2b2058fb8.jpeg 

ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/

f2eb9e10-cd50-47ea-8a01-dfe8297e2170.thumb.jpeg.28af4146be6d5b4ae91d008fb76f9101.jpeg.e69ad4ceb7f04004ee11614f8ce3d192.jpeg

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ouzhannn    167
  Tony Montana, 1/20/2025 - 05:55 yazdı:

Kral hoş geldin, seni 20 hafta ve 10 aylık tren kürlerinden biliyorum. 1 senedir ilaç kullanmamana rağmen gayet okay duruyor fizik. Yeni kürde bol şanslar şimdiden 

teşekkürler kardeşim spor ve beslenmeye fazlasiyla dikkat etmeye çalıştım simdi bakalım neler olacak 🙏🏼

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189

dozajlar ne abi? deca, tren ve d-bolün aynı anda kullanacaksan östrojen ve prolaktin kontrolünü nasıl yapmayı planlıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  6arrows, 1/20/2025 - 06:55 yazdı:

dozajlar ne abi? deca, tren ve d-bolün aynı anda kullanacaksan östrojen ve prolaktin kontrolünü nasıl yapmayı planlıyorsun

dozajlamalari ve diğer tüm konularda tecrübesine yıllardır güvendiğim ve bu sektörde tek olan bana göre burak hocamdir o yüzden onun desteği ve yapmam gerekenleri bana aktarmasiyla halledicem hocam arada kan testleri ve kontrollerle

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
  Ouzhannn, 1/20/2025 - 06:58 yazdı:

dozajlamalari ve diğer tüm konularda tecrübesine yıllardır güvendiğim ve bu sektörde tek olan bana göre burak hocamdir o yüzden onun desteği ve yapmam gerekenleri bana aktarmasiyla halledicem hocam arada kan testleri ve kontrollerle

anladım hocam, başarılar. bacaklar üst vücuda göre geride baya form çok iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  6arrows, 1/20/2025 - 07:13 yazdı:

anladım hocam, başarılar. bacaklar üst vücuda göre geride baya form çok iyi

evet uzun zaman bacak calismamazlik oldu ama artik onlarada yuklenme zamani geldi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    861

Başarılar dostum eski günlüğüne tekrar baktımda çok iyiymişsin yine 2 3 aya bomba gibi olursun :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  GHOST, 1/20/2025 - 08:46 yazdı:

Başarılar dostum eski günlüğüne tekrar baktımda çok iyiymişsin yine 2 3 aya bomba gibi olursun :) 

teşekkürler insallah bakalim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  Tony Montana, 1/29/2025 - 13:05 yazdı:

Hocam ne yaptın, kür nasıl gidiyor 

hocam suanlik sorun yok hersey beklediğim gibi güzel ben zaten yan etki almiyorum decadada trendede ama daha treni devreye sokmadık 5. hafta itibari ile trende girecek :)

yanis, 1/29/2025 - 15:56 yazdı:

Dozajlar nedir

400deca

500 testo 

30mg danabol var suanlik 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  Emin982, 2/3/2025 - 13:55 yazdı:

Ne bünyeler var helal olsun başarılar hocam 😃

sağol kardeşim 😬

burakg133, 2/3/2025 - 17:15 yazdı:

Bu küre tren iyi gider. Danabol tercih etmezdim sadece anavar giderdim low dose sonuna kadar.

5. hafta trende eklenecek dostum zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167

Ufak bir form atalim dedim :) daha henuz 4. haftadayım ama 83 kilodan 89.5 leri buldum saygilar 🙏🏼

IMG_4066.jpeg IMG_4064.jpeg IMG_4061.jpeg IMG_4060.jpeg IMG_4062.jpeg

• Beğen 1
  • Ödül 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.060

At etiyle mi besleniyorsun? :D 4. Hafta olduğuna emin misin? Bayağı irileşmişsin. İlacın bu kısmını seviyorum sporcuyu hemen moda sokuyor :D

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  SPECTRE, 2/13/2025 - 07:31 yazdı:

At etiyle mi besleniyorsun? :D 4. Hafta olduğuna emin misin? Bayağı irileşmişsin. İlacın bu kısmını seviyorum sporcuyu hemen moda sokuyor :D

valla bende yalan yok bende anlamadim spde bu kadar hizli olmamisti bide özlemis heralde vücudum sünger gibi emiyor :) cok aclik hissediyorum nerdese 700gr pirinc var :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.060
  Ouzhannn, 2/13/2025 - 07:39 yazdı:

valla bende yalan yok bende anlamadim spde bu kadar hizli olmamisti bide özlemis heralde vücudum sünger gibi emiyor :) cok aclik hissediyorum nerdese 700gr pirinc var :D

Carb trenbolonun üzerine atılan yanıcı madde gibidir ne kadar yüksek carb tren o kadar fazla çalışır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  SPECTRE, 2/13/2025 - 07:41 yazdı:

Carb trenbolonun üzerine atılan yanıcı madde gibidir ne kadar yüksek carb tren o kadar fazla çalışır.

daha treni eklemedim 5. hafta sonunda eklicem suan deca danabol var trenle beraber 1kg bulur gibi galiba :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10

Kürleri gördükçe küre giresim geliyor 😅 başarılar diliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  Tony Montana, 2/13/2025 - 08:15 yazdı:

Dbol ve deca işini yapıyor 👌🏻

hemde fazlasıyla yapıyor 🙏🏼

Aragontak, 2/13/2025 - 08:17 yazdı:

Kürleri gördükçe küre giresim geliyor 😅 başarılar diliyorum 

çok iyi düşünüp arti eksisine bakmak lazim :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10
  Ouzhannn, 2/13/2025 - 08:21 yazdı:

hemde fazlasıyla yapıyor 🙏🏼

çok iyi düşünüp arti eksisine bakmak lazim :)

Testo bolde girmiştim testleri bekliyorum konu acıcam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  Aragontak, 2/13/2025 - 08:24 yazdı:

Testo bolde girmiştim testleri bekliyorum konu acıcam 

hadi bakalim seninde kürün cok basarili gecer insallah 🙏🏼

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167

Herkese Selamlar Kürümün 8.haftasındayım

IMG_4260.thumb.jpeg.5c85e1480ae9be0fc20eb0ecc054c3ed.jpeg IMG_4261.thumb.jpeg.ec4bc748700c831905a0edb4db7a987b.jpeg IMG_4262.thumb.jpeg.ab74eed9d7f53f17003b9ffadea05ebb.jpeg IMG_4263.thumb.jpeg.521a9b9d4d9fad16ea3e19ddf6fb9cd8.jpeg

8 HAFTALIK KG DEĞİŞİMİ:

• Başlangıç kilom 83
  • Güncel 94 kilodayım 

Dainabol biteli 3 hafta olmasına rağmen deca'nın bitişiyle definasyona başlamayı planlıyorum. Burdan tekrar Burak hocama gösterdiği ilgi ve emekten dolayı teşekkür ederim 🙏🏼

YAN ETKİLERE DAİR:

Yan etkilerim şuanda da sıfır denecek şekilde sadece yemek yerken terleme var.

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 deca
  • 400 tren
  • 500 testo

BESLENMEYE DAİR MİNİ KDETAYLAR:

• 500gr çiğ et/tavuk
  • 500gr pirinç mevcut
  • bol yeşillik 

Tek sorun arada kardio atlama oldu ama son zamanlar fulledim. :)

• Beğen 2
  • Ödül 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22

Hocam 8 hafta 11 kg güzel bence. Omuz hatta kollar vücudunuzun en iyi yeri gibi duruyor bu aşamada.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    167
  Fıratkskn, 3/18/2025 - 13:15 yazdı:

Hocam 8 hafta 11 kg güzel bence. Omuz hatta kollar vücudunuzun en iyi yeri gibi duruyor bu aşamada.

Teşekkürler görüşünüz için evet geneldede kol ve omuzum hep diger yerlerime göre iyiydi bi süreçte biraz daha göğüslerimi önceye göre daha çok doldurduğumu düşünüyorum bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sscry
      Arkadaşlar merhabalar herkese,
      Steroid kullanımı sonrası  3-4 aydır sertleşme sorunu yaşıyorum test yaptırıcam hangi testleri yaptırmam gerekiyor.
      Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Enzo
      Herkese merhabalar;
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo p 300  Tren a. 300  Haftalık kullanmaktayım. Tren kullanımı troidleri baskıladığı için tren kürlerin de tiromel kullanımını öneriyorlar ancak nasıl kullanacağım hakkında tam bir bilgim yok. Biraz araştırdım sabah yarım akşam yarım yeterli diyorlar kür boyunca.
      Konu hakkında bilgisi olan hocalarım kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim.
    • Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar,
      Şuan da haftalık 500 testo alıyorum ve ramazan sonrası hızla toparlanmak adına danabol kullanacağım. Testosteron kullanınca saçlarımın zayıflayacağını ve dökülebileceğini de biliyorum fakat Danabolun ekstra saç dökülmesine doğrudan bir etkisi var mıdır ?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      Trenbolone enantat daha sinerjik çalışması için trickleriniz önerileriniz var mı? Ketojenik diyet treni daha çok çalıştırır diye bir şey duymuştum bunun gibi şeyler ne bileyim mesela ilaç kombinesi veya supplement veya bildiğiniz herhangi bir şey?
      Şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler.
    • Yazan: Samedbumstead
      Herkese hayırlı geceler,
      MARKALAR:
      Humax  Sp  Milium pharma Markasız Yeşil kapak  Trenbolone acetat ile kür yapacağım ulaşabildiğim bu markalar var hangisini tercih etmeliyim kullanıp deneyen var mı ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.