-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Xiongnu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Tren+Test+Drost (kısa ester) hafif jino var meme sertken belli değil de yumuşak uçluyken belli onun için artı olarak Arimidex düşünüyorum kür içinde. Her birinden 0.5mL yada 1mL haftada 3 kere enjeksiyon düşünüyorum. Amacım estetik parçalı bir vücuda ulaşmak ancak sıkıntılı yan etkiler görürsem bırakacağım, 10 hafta civarı devam etmeyi ama tren ağır olduğu için onu 6-8 hafta sonra bırakmayı düşünmekteyim.
Sonra ise PCT yapıp natürel olarak devam etmeyi planlıyorum. Kazandığım kütlenin/kasın/tutulan suyun ise kaybedileceğini biliyorum ancak amacım düşük yağ oranında estetik halde natürel olarak güzel bir diyet ile devam etmek. Böyle bir kür kullanmış olan veya tecrübeleri, bilgisi olan var mı? Duymak isterim. Teşekkürler.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 22 boy 1.83 kilo 85 yağ oranı: 14 Bench max 100kg 6 rep. 1 yıllık aktif spor -
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler,
HAFTALIK OLARAK:
2ml deca 2ml enantat 2 ml bolde Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.
Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ.
-
Yazan: matiquew133
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde 9. haftaya girdim. 8. hafta Tren A ekledim 150mg haftalık.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo E 500MG Boldenone 450 MG Tren A 150mg Trenbolone'un denilen etkilerinin hiç birini hissetmiyorum enjeksiyon yaparken öksürme falan olmadı. @heisenbergg @GHOST @rastlantisal
Ne zaman hissetmeye başlarım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: barany1dz
Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: burakconcetta
Herkese selamlar. Danabolun 2.günündeyim gün de sadece 20mg alıyorum Testo-Bolde ile beraber kick start olması için kullanıyorum fakat her kullandığımdan 15 dakika sonra kalp çarpıntısı oluyor. İlk etapta bunun olması normal mi ?
İlk kürüm*
-