Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Wgestelx    26

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Bugün elime 3 kutu swiss pharma clen geçti ve ilaç hakkında bazı sorularım var; 

• bu markanın clen'i güvenilir midir?
  • clen kullanmanın detayları ve incelikleri nelerdir?
  • dozajlaması nasıldır, nasıl kullanılır ?

Şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    535

Swiss’ten kimse memnun değildi. Testosu bile boş bazen yarım dolu oluyor. Yine de sen bilirsin dostum 

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    26
6arrows, 18 dakika önce yazdı:

görseli var mı

Duz sarı tabletler bazılarında cl yazıyo bazılarında swisslerin logosu var eve geçince görsel atarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    140
Wgestelx, Bir saat önce yazdı:

Duz sarı tabletler bazılarında cl yazıyo bazılarında swisslerin logosu var eve geçince görsel atarım.

clenbuterol ucuz hammadde zaten, büyük ihtimalle dozundadır. 1 tablet aldığında titremeye başlıyorsan bil ki doludur. /hiç clen geçmişin yok ise tabi/

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    26
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

clenbuterol ucuz hammadde zaten, büyük ihtimalle dozundadır. 1 tablet aldığında titremeye başlıyorsan bil ki doludur. /hiç clen geçmişin yok ise tabi/

Hiç clen geçmişim yok bu ilaç titretiyormu? Günlük hayatımı yaşamama engel olurmu?

Yan etkileri ne kadar ciddi?

Wgestelx, Bir saat önce yazdı:

20250116_215022.jpg

*Kullanılmış olmasının sebebi hepsini çıkarıp bitmiş vitamin kutusuna koyuyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    140
Wgestelx, 35 dakika önce yazdı:

Hiç clen geçmişim yok bu ilaç titretiyormu? Günlük hayatımı yaşamama engel olurmu?

Yan etkileri ne kadar ciddi?

*Kullanılmış olmasının sebebi hepsini çıkarıp bitmiş vitamin kutusuna koyuyorum

küründe trenbolone varsa hiç ekleme derim, tren öksürüğü sonrası oluşan akciğer hasarında büyük işkenceler ortaya çıkartıyor. Bunu daha çok cruise döneminde kullanmanı öneririm. Kendi başına zehir, fakat dozunu iyi ayarlamalısın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

küründe trenbolone varsa hiç ekleme derim, tren öksürüğü sonrası oluşan akciğer hasarında büyük işkenceler ortaya çıkartıyor. Bunu daha çok cruise döneminde kullanmanı öneririm. Kendi başına zehir, fakat dozunu iyi ayarlamalısın. 

Teorik olarak tren öksürüğü diye bir şey yok intramasküler enjeksiyonun akciğerde herhangi bir inflamasyona (enjeksiyon sterilize edildiyse ve ilaç sterilse) sebep olma ihtimali yok… Mümkün olan iki şey alerjik reaksiyon (bunun tren değil, kullanılan yağ ile ilgili olur) ya da damara vurulan trenbolone’nin yarattığı etkidir ve teorik olarak bütün steroidler “tren öksürüğü” dediğimiz şeye sebep olabilir. Trenbolone adı ile tanınmasının sebebi sık olan enjeksiyondan ötürü olduğu düşünülür genelde Acetate esteri ile ilgili olarak.

https://www.uk-muscle.co.uk/threads/tren-cough-bull-or-fact.234962/ Yabancı forumlarda bu efsane çürütmeli yıllar oluyor ama Türk forumlarındaki çoğu kişi takip etmediğinden ne yazıkki tren öksürüğü dediğimiz mit bu kadar yaygın halde:)

tarihinde heisenbergg tarafından düzenlendi
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    140
heisenbergg, 1 dakika önce yazdı:

Teorik olarak tren öksürüğü diye bir şey yok intramasküler enjeksiyonun akciğerde herhangi bir inflamasyona (enjeksiyon sterilize edildiyse ve ilaç sterilse) sebep olma ihtimali yok… Mümkün olan iki şey alerjik reaksiyon (bunun tren değil, kullanılan yağ ile ilgili olur) ya da damara vurulan trenbolone’nin yarattığı etkidir ve teorik olarak bütün steroidler “tren öksürüğü” dediğimiz şeye sebep olabilir. Trenbolone adı ile tanınmasının sebebi sık olan enjeksiyondan ötürü olduğu düşünülür genelde Acetate esteri ile ilgili olarak.

evet, dediğin yağ embolisi olarak da geçer. Sen enjeksiyon öncesi ne kadar enjektörü aspire edersen et, enjeksiyon esnasında yaptığın ufak bir titreme veya ilacı biraz daha hızlı damara gönderirken bir kılcal damara fazla baskı uygulaması sonucu damara hasar vermesi ve dolaşım sistemine ilacın bir kısmının aktarılması bunu tetikler. Sonucunda yağ embolisi geçirebilirsin, ancak bu öksürüğü sadece dediğin gibi trenbolone de yaşamazsın. Acetate veya enanthate esteri olup olmaması bir şeyi değiştirmez. Enjeksiyon esnasında yaptığın hata sonucunda bunu yaşarsın.

Sebebi bilinmeyen bir şekilde bu öksürük diğer AAS'lerde daha hafif atlatılırken trenbolone kullanımında doza bağlı olarak günler boyu sürebilir. Hatta ilk tren öksürüğünde eğer ki güçlü bir ilaca sahipsen dersin ki bunu neden yapıyorum? Öksürmekten ciğerlerinin patlayacağını düşünürsün, öksürük kesilince tam nefes alamazsın. Tam nefes aldığın anda kusasın gelir, bu akciğer embolisini sonuna kadar yaşadığını düşündürür. Bu böyle günler boyu sürer. Bir kaç haftanın sonucunda kendine gelirsin. Trenbolon öksürüğü olarak nitelendirilmesinin genel sebebi daha uzun ve daha aşırı yan etkiler barındırması diğer steroid türlerine nazaran.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316

evet, dediğin yağ embolisi olarak da geçer. Sen enjeksiyon öncesi ne kadar enjektörü aspire edersen et, enjeksiyon esnasında yaptığın ufak bir titreme veya ilacı biraz daha hızlı damara gönderirken bir kılcal damara fazla baskı uygulaması sonucu damara hasar vermesi ve dolaşım sistemine ilacın bir kısmının aktarılması bunu tetikler. Sonucunda yağ embolisi geçirebilirsin, ancak bu öksürüğü sadece dediğin gibi trenbolone de yaşamazsın. Acetate veya enanthate esteri olup olmaması bir şeyi değiştirmez. Enjeksiyon esnasında yaptığın hata sonucunda bunu yaşarsın.

Sebebi bilinmeyen bir şekilde bu öksürük diğer AAS'lerde daha hafif atlatılırken trenbolone kullanımında doza bağlı olarak günler boyu sürebilir. Hatta ilk tren öksürüğünde eğer ki güçlü bir ilaca sahipsen dersin ki bunu neden yapıyorum? Öksürmekten ciğerlerinin patlayacağını düşünürsün, öksürük kesilince tam nefes alamazsın. Tam nefes aldığın anda kusasın gelir, bu akciğer embolisini sonuna kadar yaşadığını düşündürür. Bu böyle günler boyu sürer. Bir kaç haftanın sonucunda kendine gelirsin. Trenbolon öksürüğü olarak nitelendirilmesinin genel sebebi daha uzun ve daha aşırı yan etkiler barındırması diğer steroid türlerine nazaran.

Trenbolone’nin hangi karakteristiği bu bahsettiğimiz Long-lasting olaylara sebep olacak dostum..

https://www.reddit.com/r/steroids/s/FfKdsyZNfk

bu konular yıllardır konuşuluyor ve tren öksürüğü sadece bir spekülasyondan ileri gitmedi. Özellikle kullanıcı yorumlarına bakacak olursanız siz de göreceksiniz ki spesifik olarak Tren A kullanımı sırasında yaşanmış ve tren öksürüğünü testosteron kullanırken yaşayanlar bile var bu bile aslında “Tren Öksürüğü” dediğimiz şeyin gerçek mi yoksa mit mi olduğunu sorgulamamız için gerekli kapıyı bize aralar. Bu öksürük trene özgü değildir ve diğer yağ bazlı ilaçların damara girmesi sonucunda da yaşanabilir hatta ağızda yağımsı bir tat bırakır öksürükten.

Fikrimce bunun enjeksiyon sıklığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü teorik olarak akciğeri tahriş etme yetisine sahip olması için bir sebep yok Tren’in.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    140
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Trenbolone’nin hangi karakteristiği bu bahsettiğimiz Long-lasting olaylara sebep olacak dostum..

https://www.reddit.com/r/steroids/s/FfKdsyZNfk

bu konular yıllardır konuşuluyor ve tren öksürüğü sadece bir spekülasyondan ileri gitmedi. Özellikle kullanıcı yorumlarına bakacak olursanız siz de göreceksiniz ki spesifik olarak Tren A kullanımı sırasında yaşanmış ve tren öksürüğünü testosteron kullanırken yaşayanlar bile var bu bile aslında “Tren Öksürüğü” dediğimiz şeyin gerçek mi yoksa mit mi olduğunu sorgulamamız için gerekli kapıyı bize aralar. Bu öksürük trene özgü değildir ve diğer yağ bazlı ilaçların damara girmesi sonucunda da yaşanabilir hatta ağızda yağımsı bir tat bırakır öksürükten.

Fikrimce bunun enjeksiyon sıklığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü teorik olarak akciğeri tahriş etme yetisine sahip olması için bir sebep yok Tren’in.

bazıları da yağın fazla pişirilmesiyle alakalı olduğunu savunuyor, fakat şu kanıdan yanayım. Çoğu steroidi vücuduma soktum ve emboliyi yaşadım, en ağırı trenbolon grubu ilaçlarda yaşadım. Bence trenbolonun çıtırdan da olsa yan etkisi öksürük anlamında daha fazla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    255
gönderildi (düzenlendi)

Clen ucuz hammadde olmasına rağmen dozunu bazı steroid üreticileri ayarlamıyor mesela bende hitech medicals yani swiss pharmanın yan sanayisi clen var bu clenin atıyorum 1 hapında 10 mg olsun diğerinde 20 belki 30 mg olucak bilemezsin ve sen bunu piramit sistemiyle kullanacağın için çok tehlikeli kaç mg aldığını bilmeden kullanacaksın bu yüzden kullanmanı önermiyorum 

tarihinde EmreGundi tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.150

@heisenbergg e katılıyorum . Tren öksürüğü diye bir olay olduğunu düşünmüyorum. Nadiren de olsa Testo, Npp vururkende yaşadım masteronda da... 

Burak hoca bunu kaç yıl önce yazdı zaten. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok :) 

Clenbuterol yada diğer tabletler homojen karışamaz arkadaşlar. (Milyar dolarlık ilaç firması üretimi hariç😁) Oral ilacın homojen karıştırılması ve tablet başına eşid dozda konması gerekiyor. Binlerce euroluk makinelerle bu tabletleri basıyorlar. Labların bunu yapacağını sanmıyorum... 

Bir tablette hissiyat yokken diğerinde Azer bülbül gibi titriyorsan dozaj ayarlaması yapamadın demektir. Ve clen gibi tehlikeli bir ilaçta kesinlikle önermiyorum. Sıvı formda satılanlardan alabilirsiniz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    26
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

Kürüm bitti pct yaptım yeni diyet döneminde giricem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    154
Wgestelx, 7 saat önce yazdı:

...

muhtemelen her bir tabletii farklı mcg içeriyor. daha kaliteli bir marka kullan clende. 2 tablet atarsın tık yok, 3 tane atarsın hepsi overdose gelir taşikardi geçirirsin

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    952

çok kaliteli markalarla 800 mg tren enantlara çıkmışlıgım vardır daha tren öksürüğüne hiç denk gelmedim o.O

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
narko777    0
Wgestelx, 15 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Bugün elime 3 kutu swiss pharma clen geçti ve ilaç hakkında bazı sorularım var; 

• bu markanın clen'i güvenilir midir?
  • clen kullanmanın detayları ve incelikleri nelerdir?
  • dozajlaması nasıldır, nasıl kullanılır ?

Şimdiden teşekkürler. :)

bende pazartesi optimum overdose clenbuterol başlıyacağım bakalım etkisini görecekmiyiz :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.960
SERKO, 1 saat önce yazdı:

çok kaliteli markalarla 800 mg tren enantlara çıkmışlıgım vardır daha tren öksürüğüne hiç denk gelmedim o.O

Senin artık günce açma zamanın geldi SERKO. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    952
rastlantisal, 19 dakika önce yazdı:

Senin artık günce açma zamanın geldi SERKO. 

evet hocam düşünmüştüm ama vazgeçmiştim şimdi tekrar vazgeçtim açacağım 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
SERKO, Şimdi yazdı:

evet hocam düşünmüştüm ama vazgeçmiştim şimdi tekrar vazgeçtim açacağım 

Abi aç aç aç aç aç

gerçekten bir şeyleri tecrübe etmiş insanları takip etmeye hasret kaldık. Herkes internetten gördüğü makaleleri okuyup instagramda en iyi koç benim diye geziniyor.  

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
Tony Montana, 29 dakika önce yazdı:

Abi aç aç aç aç aç

gerçekten bir şeyleri tecrübe etmiş insanları takip etmeye hasret kaldık. Herkes internetten gördüğü makaleleri okuyup instagramda en iyi koç benim diye geziniyor.  

Okumuyorlar ki… Özetlerini okuyorlar duydukları ile kalıyorlar sadece okudukları makaledeki ne metodu, ne de değişkenler haklında bilgi sahibi insanlar sonuca bakıyor sonuç A çıkıyor ama buna x değişkeni sebep oluyor diyor makalede adam diyor Y sebep olmuştur A’ya çünkü ortasını okumayıp direkt sonunu okuyorlar okusalar en azından tutarlı bilgi sunarlar 😂

Geçen bir satıcı gördüm yohimbine’yi yohombin diye yazmış ve bayağı da takipçisi vardı bi süphanallah çektim inanamazsınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    952
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Abi aç aç aç aç aç

Açıcam kardeşim benim

heisenbergg, 42 dakika önce yazdı:

Okumuyorlar ki… Özetlerini okuyorlar duydukları ile kalıyorlar sadece okudukları makaledeki ne metodu, ne de değişkenler haklında bilgi sahibi insanlar sonuca bakıyor sonuç A çıkıyor ama buna x değişkeni sebep oluyor diyor makalede adam diyor Y sebep olmuştur A’ya çünkü ortasını okumayıp direkt sonunu okuyorlar okusalar en azından tutarlı bilgi sunarlar 😂

Geçen bir satıcı gördüm yohimbine’yi yohombin diye yazmış ve bayağı da takipçisi vardı bi süphanallah çektim inanamazsınız

hele birtanesi var tanıttığı ürünlerden bi haber ekrana bakarak anlatıyor anlattığı sey testo boster ya diyorum ki bunlar ne yiyip ne içiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.960

Okuyora okumuyora takılmayın dostlar. Bunca zaman ne @metinav ne @loving sanmıyorum ki bunu düşünmüş olsunlar. Oysa forumun da olayı bu. Burada yazılanlar kaybolmuyor. Siz okunmadı sanarsınız ama aradan geçer 4 sene biri okur doğru bilgiye ulaşır. Rahat olmak lazım. 

Benim neden - sonuç ilişkisini kurma serüvenim bu forumdur ilaçlara dair. Sonra işler nerelere geldi biliyorsunuz.

Belki yolu gözden kaçırırsınız ama burada daha iyisini kavrarsınız. Yani yöntemi.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: impulse101
      Merhaba arkadaşlar,
      Swiss pharma ghrp6 kullanan var mı? Çalışıyor mu ürün?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Hakansteo
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Swiss pharma tablet ürünlerini denemek istiyorum. Wins+clen+ox gibi...
      Daha önce kullanan verim alan var mı? Önerilerinizi rica ediyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: Kapukaya
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar öncelikle, bı sorum olacaktı swiss pharma hakkında ürün tecrübesi deneyimi ve hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirmi temini güvenilir mi doluluk ve sahte çıkma oranı nedir cevaplarsanız sevinirim
    • Yazan: yasarprime
      İyi günler abilerim, Swiss Pharma markasının daha önce hiç peptide ürettiğini görmemiştim bu gün Instagramda Swiss'in peptide grubunu satan birisiyle iletişime geçtim ve ürünlerin 2023 üretimi olduğunu söyledi ve aşağıdaki fiyat listesini verdi, sizce ürünler nasıl güvenilir gelmedi bana pek ama kullanan varsa öneride bulunabilirse çok sevinirim.

• Yazan: Muscularnurse
      Merhabalar t. g. sponsoru olan swiss pharma ürünlerinden kullanıp memnun kalan var mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.