Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ahmets

Boldenonun antiostrojen etkisi var mıdır?

Önerilen İletiler

ahmets    4

Arkadaslar selamlar. Rimo ve mastede antiostorjen etkisi oldugunu biliyoruz. Bazi hocalar boldenona sigir ilaci ostrojeni artirir diyorlar. Bazilarida boldenon yuzunden dusuk e2 seviyeleri yasiyor. Yani boldenin antie2 etkisi var mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

MhanYhag    6

Evet östrojeni baskılayabilir.

500 mg only testo ile başlayıp 6. haftada kan tahlili yaptırdığım zaman E2 değeri 73 çıkmıştı bir hafta sonrasında 500mg Testo Enantath 400mg Boldenone kürüne geçtim 1 ay sonraki kan tahlilinde E2 değeri 20ye yani kür öncesi doğal değerine düşmüştü.

Eğer kür içerisinde Bolde kullanacaksan PCT öncesinde bolde ile testoyu aynı anda kesme çünkü bolde kandan çok geç çıkıyor ve çıkana kadar östrojeni baya baskılıyor bu da cinsel konuda sıkıntılar yaşatıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
MhanYhag, 12 dakika önce yazdı:

Evet östrojeni baskılayabilir.

500 mg only testo ile başlayıp 6. haftada kan tahlili yaptırdığım zaman E2 değeri 73 çıkmıştı bir hafta sonrasında 500mg Testo Enantath 400mg Boldenone kürüne geçtim 1 ay sonraki kan tahlilinde E2 değeri 20ye yani kür öncesi doğal değerine düşmüştü.

Eğer kür içerisinde Bolde kullanacaksan PCT öncesinde bolde ile testoyu aynı anda kesme çünkü bolde kandan çok geç çıkıyor ve çıkana kadar östrojeni baya baskılıyor bu da cinsel konuda sıkıntılar yaşatıyor.

Hayır dostum baskılamıyor….

Yazdığım yazıyı okuyabilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
ahmets, 57 dakika önce yazdı:

Arkadaslar selamlar. Rimo ve mastede antiostorjen etkisi oldugunu biliyoruz. Bazi hocalar boldenona sigir ilaci ostrojeni artirir diyorlar. Bazilarida boldenon yuzunden dusuk e2 seviyeleri yasiyor. Yani boldenin antie2 etkisi var mi?

Boldenon rimo ve masteron gibi düşürmez kağıt üzerinde böyle. Boldenon östrojene dönüşmeyen yada çok az dönüşen bir ilaç. Lakin herşey kağıtta yazdığı gibi olmuyor kime kullandırdım ve kullandıysam üstüne forumda gördüklerim kaç örnek oldu bilmiyorum östrojen çok düşük seviyelere geliyor... Herşey makalede ve araştırmada yazmaz arkadaşlar bu ilaç işi deneyim ve tecrübe ile ilerliyor...

• Beğen 2
  • +1 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    26

Ostrojenik vucuda sahip olmama ragmen 20 hafta testo bolde danabol ve anapolon kullandım östrojen sorunu yasamadım asla only susta kullandım 3.hafta nerdeyse jino oluyodum😀

tarihinde Ferdikra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Diver, 37 dakika önce yazdı:

Boldenon rimo ve masteron gibi düşürmez kağıt üzerinde böyle. Boldenon östrojene dönüşmeyen yada çok az dönüşen bir ilaç. Lakin herşey kağıtta yazdığı gibi olmuyor kime kullandırdım ve kullandıysam üstüne forumda gördüklerim kaç örnek oldu bilmiyorum östrojen çok düşük seviyelere geliyor... Herşey makalede ve araştırmada yazmaz arkadaşlar bu ilaç işi deneyim ve tecrübe ile ilerliyor...

Bolde testo tren kürü:) kimyasal olarak düşürmemesi gerekiyor zaten açıklamaya çalıştım mümkün olduğu şekilde paylaştığım gönderide kimyasal yapısından ötürü %50 daha az ve daha yavaş aromatize olur

IMG_3417.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    33
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Ostrojenik vucuda sahip olmama ragmen 20 hafta testo bolde danabol ve anapolon kullandım östrojen sorunu yasamadım asla only susta kullandım 3.hafta nerdeyse jino oluyodum😀

Sustanon östrojen i cok artiriyor benim 500 sustanona 100lere kadar geldi 400 masteron ekleyip sust vurumunu 3e böldüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
heisenbergg, 5 saat önce yazdı:

Bolde testo tren kürü:) kimyasal olarak düşürmemesi gerekiyor zaten açıklamaya çalıştım mümkün olduğu şekilde paylaştığım gönderide kimyasal yapısından ötürü %50 daha az ve daha yavaş aromatize olur

Senin okuduğun makaleleri araştırmaların bazılarını bende okudum bazen saha ile uyuşmuyor.  500 testo 500 bolde 400 deca küründe öströjenim 30 du ürünler noxy :) Dikkat ettiysen bende böyle oldu demedim(bireysel sonuçlar geneli kapsamaz). Bu forumda ve dışarda kim kullanıyorsa öströjen düşüyor. Daha geçen gün burda paylaştı birisi anti aramotaz kullanmamış sadece bolde testo öströjen 5 :)

Nasıl açıklayacaksın bu kadar insanda öströjenin yerlerde gezmesini? Herşey kitapta yazmaz bu sporda tecrübede önemlidir. Bilimi elimden geldiğince bende takip ediyorum aynı zamanda antrenörlük yapıyorum güncel kalmak zorundayım… Benden sana tavsiye burda birisi kendisinden ve çevresinden bir tecrübe paylaştığı zaman hemen bunu kanıtla makale araştırma göster diye atlama çok itici oluyorsun…

• +1 2
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Diver, 54 dakika önce yazdı:

Senin okuduğun makaleleri araştırmaların bazılarını bende okudum bazen saha ile uyuşmuyor.  500 testo 500 bolde 400 deca küründe öströjenim 30 du ürünler noxy :) Dikkat ettiysen bende böyle oldu demedim(bireysel sonuçlar geneli kapsamaz). Bu forumda ve dışarda kim kullanıyorsa öströjen düşüyor. Daha geçen gün burda paylaştı birisi anti aramotaz kullanmamış sadece bolde testo öströjen 5 :)

Nasıl açıklayacaksın bu kadar insanda öströjenin yerlerde gezmesini? Herşey kitapta yazmaz bu sporda tecrübede önemlidir. Bilimi elimden geldiğince bende takip ediyorum aynı zamanda antrenörlük yapıyorum güncel kalmak zorundayım… Benden sana tavsiye burda birisi kendisinden ve çevresinden bir tecrübe paylaştığı zaman hemen bunu kanıtla makale araştırma göster diye atlama çok itici oluyorsun…

Ben rasyonel açıklaması olmadıkça herhangi bir sonuca inanmayı reddeden biriyim sadık olduğum metodoloji gereği huyum bu. Güncel olarak araştırdığım bir konu olmasıyla birlikte yakında sadece bu aromatizasyon konusu ile ilgili detaylı ve herkesin katılacağı bir yazı hazırlayacağım.

Boldenon metabolize edildiğinde belirli metabolitler yayılıyor ve bu bahsettiğim metabolitler ile ilgili daha geniş bir araştırma yapacağım güncel olarak Boldenone ve mekanizması ile iç içeyim ama bütün soruları cevaba ulaştıracak tek ve net bir yazı paylaşacağım. Bazı doğru olduğuna inandığım şeyleri son 2 günde güncelledim özellikle Sensetif Estradiol ve ECLIA testleri ile alakalı bahsi geçen görsele eklediğim makalede.

Asla sabit fikirli değilimdir, bildiğim şeyin bilim metodolojisi gereği değişeceğini biliyorum ama bunu zamana ve araştırmalara göre yapıyorum.

IMG_3419.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038

İyide bu araştırma tavşanlar üzerinde yapılmış ne anlattığını da anlamış değilim :) İnan bana bende bilim ne derse elimden geldiğince onu uygulamaya çalışan birisiyim. Boldenon karaciğer değerlerini bozmaması gerekiyor ama bozuyor aynı şekilde e2yi aşağı çekiyor ve çoğu kişide dht gibi tepki gösteriyor. İnanıp inanmamak senin bileceğin bir iş. Çoğu zaman buraya benim dediğimi destekler kan testi örnekleri geliyor herkes görüyor gördüğümü inkar edecek değilim...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Diver, 3 dakika önce yazdı:

İyide bu araştırma tavşanlar üzerinde yapılmış ne anlattığını da anlamış değilim :) İnan bana bende bilim ne derse elimden geldiğince onu uygulamaya çalışan birisiyim. Boldenon karaciğer değerlerini bozmaması gerekiyor ama bozuyor aynı şekilde e2yi aşağı çekiyor ve çoğu kişide dht gibi tepki gösteriyor. İnanıp inanmamak senin bileceğin bir iş. Çoğu zaman buraya benim dediğimi destekler kan testi örnekleri geliyor herkes görüyor gördüğümü inkar edecek değilim...

Tavşanlarda olup olmaması değil metabolitler ile alakalı bu problem Boldenon metabolize edilince ortaya çıkan ADD 1-AD ve ATD ile alakalı bu aromatizasyon düşüncesi aslında. ECLIA ve Sensetif Östrojen/Estradiol testlerinin tutarlılığı halkında (vücut geliştiricilerin aromatizasyon oranı hesaplaması ile ilgili) araştırıyorum. Dediğim gibi kararım ve fikrim değişebilir her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum mantıklı açıklama olmadığı müddetçe bir şeye inanmam ve desteklemem.

Karaciğer ve Böbrek ile ilgili yazmış olduğum Boldenon nedir ne değildir isimli yazımı okuyabilirsiniz şu anda araştırılacak ve ya soru işareti olan kısım o değil aromatizasyon mevzusu ve güncel olarak o alanla ilgilendiğimi spesifik olarak söyledim…

DHT gibi tepki gösteremez DHT’nin de aslında spesifik olarak Aromataz enzimimi inhibe edici özelliği yoktur bu bileşiğin karbonları arasındaki bağlar ve hidrojen bağlantıları ile alakalı bir şeydir. DHT türevi bileşikler teoride inhibe edebilir DHT etmez eğer inhibe eden şey DHT olsaydı teorik olarak Testosteron 5-alfa-redüktaz enzimi ile DHT’ye konverte oluyor ve teorik olarak inhibe edebilme potansiyeline sahip olurdu. 

Boldenon DHT karbon iskeletine sahip olan steroidleri taklit edemez ve DHT benzeri hareket edemez çünkü androjenik reseptörlere Androst bazlı bir steroid olduğu için DHT kadar güçlü bağlanamaz ve dolaylı olarak DHT benzeri etki gösteremez. 

Kısacası problematik mevcutsa bile mevzu DHT türevi steroidlerin “östrojeni inhibe edici özelliği” üzerinde olabilir ki mevcut olarak araştırdığımı söylediğim bir mevzu bu. Elimizdeki veriler ECLIA testinde östrojen seviyelerinde artış gösterse de benim için vücut geliştirmede önemli olan kıstas Sensetif olarak serum estradiolu ölçen metoddur ve bu olayla ilgili çelişki(?) var ise onu araştırıyorum…

Üstelik tavşanlar üzerinde yapılmış demen mantıksız evrimsel olarak zaten organlarımız belirli vitaminleri sentezleme kapasitesi dışında Özdeş çalışır etkileri simüle etme konusunda tutarlı bir deney olur lakin yukarıda problematiğin bu şemada ne olduğunu belirttim biraz daha içine dalıp metabolitllerin tutarlı bir yazı hazırlayacağım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    94

östrojen düşürüyor evet, bazıları bundan dolayı test miktarını 2 katına çıkartıyor boldenonun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038

Dostum ben sana diyorum ki bir dünya kan tahlili örneği var sadece bu forumda. Mantıklı açıklaması yok diye inkar mı edicez bu testleri? Karaciğeri örnek olsun diye yazdım farmakolojiye uymuyor o da... Uzatmanın hiç anlamı yok özellikle böyle manas destanı gibi yazdığında hiç okumak içimden gelmiyor. Çoğunu da okumuyorum ona göre cevap yaz yazacaksan 😊

• Şaşkın 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Dostum ben sana diyorum ki bir dünya kan tahlili örneği var sadece bu forumda. Mantıklı açıklaması yok diye inkar mı edicez bu testleri? Karaciğeri örnek olsun diye yazdım farmakolojiye uymuyor o da... Uzatmanın hiç anlamı yok özellikle böyle manas destanı gibi yazdığında hiç okumak içimden gelmiyor. Çoğunu da okumuyorum ona göre cevap yaz yazacaksan 😊

Tekil örnekler bilimsel bir kaide oluşturmaz ateşim bu metodolojiye de terstir dikkate alınacak noktalar randomize klinik testleri ve meta-analizlerdir yaptığınız savunma gerçekten hayatı anlamlandırmak için kullandığım metodolojiye çok aykırı çünkü rasyonel temellere dayandırmak benim hayat felsefem… Keşke okusaydınız da benim yakındığım noktanın ne olduğunu idrak ederdiniz üstelik tartışma konusu ile ilgili yukarıda sizin “manas destanı” olarak nitelendirdiğiniz yazıda kendi duruşumu ve yeni fikirlere ne kadar açık olduğumu da belirtmeme rağmen…

Hakaret olarak algılamanızı istemiyorum katiyen ama uzun olarak nitelendirdiğiniz metini okuyup teknik detaylarla kendinizi donatmanız gerçekten her birey için daha yararlı olur mesela metinav abinin her yazısını dikkatli bir şekilde not alıp analiz ediyorum teorik olarak herkesten bir şey öğrenme şansımız var çünkü…

Rica ediyorum ki umarım bu huyunuzdan vazgeçersiniz ve tartışmamızı belirli bir metot eşliğinde ve kendi teorileriniz eşliğinde devam etmeyi çok isterim ve tekrardan rica ediyorum yazdığım yazıyı okursanız ortada neyin olduğunu gerçekten idrak edeceksiniz…

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    33

Ben test ettim onayladım :). Bolde markasını değiştirdim e2 seviyem düştü. Testler arasında 1 ay var.

12 Aralık 2024                                2 Ocak 2025
678186b1c5747_Tahlil204-12-2024.png.13da9c7f3d7cbff51f52217671a4a2b3.png                                 resim_2025-01-10_234352214.png.d82365625ffc9588b0800c82f6a6b92d.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
heisenbergg, 8 dakika önce yazdı:

Tekil örnekler bilimsel bir kaide oluşturmaz ateşim bu metodolojiye de terstir dikkate alınacak noktalar randomize klinik testleri ve meta-analizlerdir yaptığınız savunma gerçekten hayatı anlamlandırmak için kullandığım metodolojiye çok aykırı çünkü rasyonel temellere dayandırmak benim hayat felsefem… Keşke okusaydınız da benim yakındığım noktanın ne olduğunu idrak ederdiniz üstelik tartışma konusu ile ilgili yukarıda sizin “manas destanı” olarak nitelendirdiğiniz yazıda kendi duruşumu ve yeni fikirlere ne kadar açık olduğumu da belirtmeme rağmen…

Hakaret olarak algılamanızı istemiyorum katiyen ama uzun olarak nitelendirdiğiniz metini okuyup teknik detaylarla kendinizi donatmanız gerçekten her birey için daha yararlı olur mesela metinav abinin her yazısını dikkatli bir şekilde not alıp analiz ediyorum teorik olarak herkesten bir şey öğrenme şansımız var çünkü…

Rica ediyorum ki umarım bu huyunuzdan vazgeçersiniz ve tartışmamızı belirli bir metot eşliğinde ve kendi teorileriniz eşliğinde devam etmeyi çok isterim ve tekrardan rica ediyorum yazdığım yazıyı okursanız ortada neyin olduğunu gerçekten idrak edeceksiniz…

Dostum yazdığını okudum hayat felsefene saygım sonsuz. Genelde yazdıkların ilgimi çekmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum çok uzun yazıyorsun ve insanların anlamayacağı lügatte yazıyorsun. 

Ne zaman bir araştırma yapılır binlerce erkek üzerinde boldenon kullanılır östrojene olan etkisini açıklarlar o zaman kaale alınır bir veri ortaya çıkar benim için.

Kan tahlilleri ortada yüzlerce örnek görüyoruz. Boldenon kullananda östrojen düşük çıkıyor. Sence bilimsel olarak kaidesi yok inanmıyoruz diyebilir miyiz?😅

Benim hayat felsefemde şu; ne çok okuyan ne de çok gezen bilir. İkisini dengede yapmak gerekiyor. Burda bir gerçek var boldenon östrojeni düşürüyor nasıl oluyor ne yapıyor bilmiyorum. Sen ne kadar inkarda etsen bunu değiştiremezsin. Metin hocamdan bizde çok şey öğrendik ve öğreniyoruz. Her cevabın bilimde ve doktorlarda olmadığını da öğrendik :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Diver, 52 dakika önce yazdı:

Dostum yazdığını okudum hayat felsefene saygım sonsuz. Genelde yazdıkların ilgimi çekmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum çok uzun yazıyorsun ve insanların anlamayacağı lügatte yazıyorsun. 

Ne zaman bir araştırma yapılır binlerce erkek üzerinde boldenon kullanılır östrojene olan etkisini açıklarlar o zaman kaale alınır bir veri ortaya çıkar benim için.

Kan tahlilleri ortada yüzlerce örnek görüyoruz. Boldenon kullananda östrojen düşük çıkıyor. Sence bilimsel olarak kaidesi yok inanmıyoruz diyebilir miyiz?😅

Benim hayat felsefemde şu; ne çok okuyan ne de çok gezen bilir. İkisini dengede yapmak gerekiyor. Burda bir gerçek var boldenon östrojeni düşürüyor nasıl oluyor ne yapıyor bilmiyorum. Sen ne kadar inkarda etsen bunu değiştiremezsin. Metin hocamdan bizde çok şey öğrendik ve öğreniyoruz. Her cevabın bilimde ve doktorlarda olmadığını da öğrendik :) 

Bahsettiğiniz “kan sonuçları” örneği bilimsel bir çalışma olsa literatürde yer alırdı lakin bu bilimsel bir veri değildir. 

Kullandığım kelimeleri mümkün olduğu şekilde hali hazırda açıklıyorum eğer ki kısaca açıklamazsam sayfalar dolusu açıklama gerekir çünkü bahsettiğimiz mekanizmalar çok kompleks mekanizmalar.

Ve üstte belirttiğim üzere araştırdığımı ve hiçbir ihtimali dışlamadığımı açıkça belirttim güncel olarak Tavşanlar üzerinde yapılan makale hakkında derinlemesine omuna yapıyorum ECLIA ve Sentetif testosteron testi ile ilgili araştırma yaptığımı söyledim ve yakında kimsenin aklında soru kalmayacak şekilde net ve pür-I pak bir yazı hazırlayacağın….

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    13
ahmets, 9 saat önce yazdı:

bizzat tecrube ettim benim üzerimde oldu, östrojenimi 5’e kadar çekti antiöstrojen vb kullanmadan. keten tohumuyla falan birazcık normal sayılacak seviyeye yükselttim ama biraz daha sık östrojen kontrolü yapıyorum diyebilirim kafamda bi soru işareti kalmasın diye.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Cukurrrr
      Arkaraşlar merhaba,
      Şuanda bulk kürüme devam etmekteyim boldenone ve testosterone enenthate kullanıyorum haftalık 600ml bolde 600ml testo vuruyorum 20 haftalık kürümün 18. Haftasını doldurdum. Definasyon kürüne girmeden önce yoruma ihtiyacım var haftalık 400ml testosteron prop,300ml masteron prop.,300ml boldenon ekstra olarak boldenone da kullanmak istiyorum ve 15 haftalık bir kür olacak sizce boldenone mantıklı olur mu yardımcı olursanız sevinirim 🙏
    • Yazan: Hectorr
      Merhaba arakadalar, nasılsınız?
      Tren acet testo prıpıonat wınstrol küründeyim boldenon eklemek ne kadar mantıklı sizce kullananlar olduysa definasyon da tecrübelerini yazabilir mi?
    • Yazan: quacky
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      500mg Testo Ent. 400 Mg Boldenon kürümün 10 gün sonra 5. ayı bitecek, bulkta istediğim kiloya ulaştım definasyona geçeceğim. Definasyonda boldenonu kesip only testo mu gitmeliyim, çünkü alacağım kalori bayağı bir azalacak. Only testo mantıksızsa yanına ne ekleyebilirim? Testo esterini değiştirmeyeceğim amacım çok kurumak değil yağ oranını düşürüp vücudu tekrar bulka hazırlamak tecrübeli üyeler yardımcı olabilir mi?
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar dhidroboldenon deneyimleyen veya kullanan varsa etkileri ve yan etkileri nelerdir Trenden daha güzel sonuçlar verebilir söylentiler var doğrumudur sizce?
    • Yazan: Emir7778
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.