Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

erkansahn

Çocuk yapma kararı aldım! pct yapmalıyım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

erkansahn    4

Merhabalar değerli hocalarım ve kardeşlerim,

Uzun süredir kür içerisindeyim. Şimdi bir çocuk düşüncemiz var ve temizlik yapma zamanı geldi.

Kullanımlarım,

• İGF-1
  • 500 Testo
  • 400 TREN
  • sw501516
  • sr9009

Son 2 aydır ise 1 ampul Testo ile devam ettim. 2,5 Hafta önce ilacı kesip 2 gün önce Kan verdim. Sonuçlarımı bırakıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Dediğim gibi çocuk yapma düşüncesinde olduğum için yapıyorum ancak PCT 6 ay sürsede önemi yok yeter ki olsun.

WhatsApp Image 2025-01-09 at 15.22.29.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gönderildi (düzenlendi)

Şuanlık HCG kullanımına başlayabilirsin.Ovitrelle degilde chromion bulsan süper olur.

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
dafasfas
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    36
gönderildi (düzenlendi)

tavsiyem en az 2 hafta daha beklemen pct için ne kadar geç pct yaparsan o kadar verim alırsın pct den,
ardından günde 1 klomen 1 tamoksifen şeklinde 1 ay kullanıp test yaptırman eger lh fsh açılırsa 1 ay daha devam edersin.
Ovitrelle hcg vs önermiyorum.

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    278

hcg bulabilirsen haftalık 500-700 iu kullan ve sperm testine gir, sperm sayında artış var ise kürü kesmene bile gerek kalmaz.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erkansahn    4

Aklımda olan Hcg kullanmaktı aslında şu aşamada, bunun haricinde bitkisel kür vs ile desteklemek istiyorum. Bunun içinde forumda bulunan bitkisel kürü yapacağım. Başka fikir ve tecrübelere açığım!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    278
erkansahn, Bir saat önce yazdı:

Aklımda olan Hcg kullanmaktı aslında şu aşamada, bunun haricinde bitkisel kür vs ile desteklemek istiyorum. Bunun içinde forumda bulunan bitkisel kürü yapacağım. Başka fikir ve tecrübelere açığım!

proviron hcg klomen öneririm, proviron sperm sayısını 3-4 kat arttırıyor klomen de sperm sayısında artışa yol açıyor

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erkansahn    4
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

proviron hcg klomen öneririm, proviron sperm sayısını 3-4 kat arttırıyor klomen de sperm sayısında artışa yol açıyor

Kullanımı nasıl olmalı peki bilgi verir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    36
0xhex, 5 saat önce yazdı:

tavsiyem en az 2 hafta daha beklemen pct için ne kadar geç pct yaparsan o kadar verim alırsın pct den,
ardından günde 1 klomen 1 tamoksifen şeklinde 1 ay kullanıp test yaptırman eger lh fsh açılırsa 1 ay daha devam edersin.
Ovitrelle hcg vs önermiyorum.

Neden önermiyirsunuz merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    117

rFsh kullanımını neden kimse önermiyor burada. Konu çocuk yapmaksa bu işin vazgeçilmezi hcg ile birlikte rFsh olmalı. Tamam pahalı ama kaç kere böyle bir işe girişiyoruz ki ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    36
oisobb123, Bir saat önce yazdı:

Neden önermiyirsunuz merak ettim

lh ı baskıladığı için,klomenden alacağınız etkiyi azaltabilir yada süreci uzatabilir,yabancı forumlarda da hcg önerilmiyor bu arada.

Screenshot 2025-01-10 at 00.03.46.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    117
0xhex, 20 dakika önce yazdı:

lh ı baskıladığı için,klomenden alacağınız etkiyi azaltabilir yada süreci uzatabilir,yabancı forumlarda da hcg önerilmiyor bu arada.

En iyi doğurganlık protokolleri hcg ve rfshla oluşturulur. Eğer hcg yerine rLh bulubabiliyorsa daha iyi olur.  Hpta eksenine gerek kalmadan çocuk yapılabilir. Bu dediğnize katılmıyorum. Sadece hcg ile bile insanların büyük çoğunluğu çocuk yapabilir hatta. Yapayzekaya sağlık alanında bir soru sorarken 10 kere düşünün. Bu konuda hala iyi değil. Işimle ilgili cok fazla chatgpt kullanıyorum ve en iyi versiyonları bile saglık alanında yeterli değil 

Aşagıdaki pupmed rHcg nin çoğu erkekte tek başına bile doğurganlığı eski haline getirdiği hattta trt ile birlikte bile çocuk yapılabileceğini gösteriyor. Yurt dışı forumları ve kişileri bende takip ediyorum. Hcg doğurganlıkta genelde bir numaralı uygulama oluyor 

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6087849/

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    36
gönderildi (düzenlendi)
Unrest, 8 dakika önce yazdı:

En iyi doğurganlık protokolleri hcg ve rfshla oluşturulur. Eğer hcg yerine rLh bulubabiliyorsa daha iyi olur.  Hpta eksenine gerek kalmadan çocuk yapılabilir. Bu dediğnize katılmıyorum. Sadece hcg ile bile insanların büyük çoğunluğu çocuk yapabilir hatta. Yapayzekaya sağlık alanında bir soru sorarken 10 kere düşünün. Bu konuda hala iyi değil. Işimle ilgili cok fazla chatgpt kullanıyorum ve en iyi versiyonları bile saglık alanında yeterli değil 

Aşagıdaki pupmed rHcg nin çoğu erkekte tek başına bile doğurganlığı eski haline getirdiği hattta trt ile birlikte bile çocuk yapılabileceğini gösteriyor. Yurt dışı forumları ve kişileri bende takip ediyorum. Hcg doğurganlıkta genelde bir numaralı uygulama oluyor 

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6087849/

eger sen kısırsan lh fshın açılmıyorsa o zaman hcg kullanabilirsin çocuk yapmak için,ben pct den bahsediyorum,vücudün sağlıklı bir şekilde tekrardan lh fsh üretimine başlayıp vücudun doğal testesteron ve sperm döngüsünden bahsediyorum.

hcg (lh ı taklit eden stimilator) kullandığın zaman beyin vücutta nasılsa lh var diyerek lh üretimini baskılıcak bu da doğal lh fsh sistemi için olumsuz.
arkadaş bahsettiği kadarıyla kısır felan değil yada lh fsh döngüsünde bir sorun yok?,pct yapmadan çocuk yapmak istiyorsa vursun bakalım hcg yi kaç tane hcg kullandıktan sonra döllenme gerçekleşecek konuşalım?

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    117
0xhex, 29 dakika önce yazdı:

eger sen kısırsan lh fshın açılmıyorsa o zaman hcg kullanabilirsin çocuk yapmak için,ben pct den bahsediyorum,vücudün sağlıklı bir şekilde tekrardan lh fsh üretimine başlayıp vücudun doğal testesteron ve sperm döngüsünden bahsediyorum.

hcg (lh ı taklit eden stimilator) kullandığın zaman beyin vücutta nasılsa lh var diyerek lh üretimini baskılıcak bu da doğal lh fsh sistemi için olumsuz.
arkadaş bahsettiği kadarıyla kısır felan değil yada lh fsh döngüsünde bir sorun yok?,pct yapmadan çocuk yapmak istiyorsa vursun bakalım hcg yi kaç tane hcg kullandıktan sonra döllenme gerçekleşecek konuşalım?

Hcgnin yarı ömrü çok yüksek değil 36 saattir. Yani pctde uygulanan dozlarda clomid gibi ilaçların etkisini öyle çok kısmaz. Bu konuda daha detaylı araştırma yapıcam yarın ama hcg bence yine en iyi yararlanımı sağlar. 

Herşeyden önce bunu herkese söylüyorum doğal hpta ekseniyle çocuk yapmakla hcg+fsh ile yapmak arasında bir farkta yok. Bana kalırsa bu yolda düşünülebilir daha hızlı sonuç için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    36
Unrest, 3 saat önce yazdı:

Hcgnin yarı ömrü çok yüksek değil 36 saattir. Yani pctde uygulanan dozlarda clomid gibi ilaçların etkisini öyle çok kısmaz. Bu konuda daha detaylı araştırma yapıcam yarın ama hcg bence yine en iyi yararlanımı sağlar. 

Herşeyden önce bunu herkese söylüyorum doğal hpta ekseniyle çocuk yapmakla hcg+fsh ile yapmak arasında bir farkta yok. Bana kalırsa bu yolda düşünülebilir daha hızlı sonuç için

Hcg vurduktan sonra 5-6  gün beklenmesinin sebebi bu mu klomid etkisini mi kısıyor ? Bilmediğim için soruyorum😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.079

yapman gereken ilk ve en önemli şey sabah erken saatlerde en az 3 gün perhizle sperm testi olmandır sonrasına bakılır

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerfaruk_    1

@erkansahn konu dışı ama kan testi için üroloğa gittim biz hormon testi yapmıyoruz sadece testesteronuna bakarım dedi hangi bölümden randevu alıp ne dediniz acaba ? Kıl bir doktora denk geldim sanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    13
Tony Montana, 2 saat önce yazdı:

Böyle insanlardan nefret ediyorum..

üroloji veya dahiliye hemen hemen her testi yaptırır istese yetkisi var

bi insan neden bi insana zorluk çıkarmak ister aklım almıyor 

Devlet hastanesinde az kalsın doktorla kavga edecektik, takibimde olmayan hiç bir hastaya tetkil yapmam dedi, bende sizden takipli olucam çocuk düşünüyorum vs vs dedim git sperm testi yaptır gel ondan sonra dedi onun bile isteğini yapmadı😂 Biraz bağırdım çağırdım ama çıkarttılar odadan😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    278
bcc1903, 24 dakika önce yazdı:

Devlet hastanesinde az kalsın doktorla kavga edecektik, takibimde olmayan hiç bir hastaya tetkil yapmam dedi, bende sizden takipli olucam çocuk düşünüyorum vs vs dedim git sperm testi yaptır gel ondan sonra dedi onun bile isteğini yapmadı😂 Biraz bağırdım çağırdım ama çıkarttılar odadan😂

ortalama devlet hastanesi doktoru, kaliteli bişe olsa zaten ya yurt dışında olurdu ya da özel hastanede

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.079
omerfaruk_, 7 saat önce yazdı:

@erkansahn konu dışı ama kan testi için üroloğa gittim biz hormon testi yapmıyoruz sadece testesteronuna bakarım dedi hangi bölümden randevu alıp ne dediniz acaba ? Kıl bir doktora denk geldim sanırım.

Üroloji yapar işine gelmemis onun olmadı bir endokrin uzmanına git yada başka üroloji doktoruna git hocam çocuk düşünüyorum ama ilaç kullandım vs hormon testi yaptırmak istiyorum dersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

Üroloji yapar işine gelmemis onun olmadı bir endokrin uzmanına git yada başka üroloji doktoruna git hocam çocuk düşünüyorum ama ilaç kullandım vs hormon testi yaptırmak istiyorum dersin

2 hafta önce gittim üniversite hastanesine yapmıyoruz dedi ne dediysem ikna edemedim. Steroid kullanıyorum libido yok diyorum bırak bir ay sonra gel diyor. Bırakmak isteyen kim 😂😂

• ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.079
Diver, 1 dakika önce yazdı:

2 hafta önce gittim üniversite hastanesine yapmıyoruz dedi ne dediysem ikna edemedim. Steroid kullanıyorum libido yok diyorum bırak bir ay sonra gel diyor. Bırakmak isteyen kim 😂😂

Brom ben özele gidiyorum danismadaki kıza bunları yapıcam diyorum fiyat söylüyor hastane sahibi zaten tanıdık yüzde 50 indirimle kanı veriyorum ertesi sabah sonuçlar e nabizda 😁doktor falan görmüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

Brom ben özele gidiyorum danismadaki kıza bunları yapıcam diyorum fiyat söylüyor hastane sahibi zaten tanıdık yüzde 50 indirimle kanı veriyorum ertesi sabah sonuçlar e nabizda 😁doktor falan görmüyorum 

Herkes senin gibi kral mı be abim😂 Bende de tamamlayıcı sağlık sigortası var onu kullanıcam uğraşamam devlette 😁

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.079
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Herkes senin gibi kral mı be abim😂 Bende de tamamlayıcı sağlık sigortası var onu kullanıcam uğraşamam devlette 😁

Adamla salonda idman yaptık baya sohbet ettik ne iş yapıyorsun abi dedim sağlık sektöründeyim dedi hekimmisiniz dedim yok kliniğim var dedi cidden de varmis😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    13
Diver, 18 dakika önce yazdı:

Özel hastanede de tetkikler için iyi bir tanı girmeleri lazım çoğu şeyi karşılamıyor özel duruma giriyor vs diye başıma geldi çıkışta 2 bin kadar ödemiştim bir kaç sene önce😂 işin kötüsü tüm tahlillerden sonra kimliği alırken karşılamadı diyorlar😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
bcc1903, Şimdi yazdı:

Özel hastanede de tetkikler için iyi bir tanı girmeleri lazım çoğu şeyi karşılamıyor özel duruma giriyor vs diye başıma geldi çıkışta 2 bin kadar ödemiştim bir kaç sene önce😂 işin kötüsü tüm tahlillerden sonra kimliği alırken karşılamadı diyorlar😂

Çıkmadan sorcam özellikle. O hataya düştüm bir kere😂 bana östrojen ve prolaktin yeterli gerisini aile hekimi yapıyor 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Granikos
      Herkese günaydın,
      Bu ilaçları 1 ay kullanmıştım ondan önce ise 2 ay boyunca sadece testosteron kullanmıştım, dün kan verip tahlillerime baktırdım, sonuçlar aşağıda ki gibi nasıl bir pct protokolü uygulayabilirim?
      KÜR İÇERİĞİM: (15 Nisan Son Enj.)
      Testosteron 500 mg Boldenon 400 mg Değerli hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻

• Yazan: borasipahi
      Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
      Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
      SORULARIM:
      Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: mutlu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 12. haftasındayim şuan ve 15. haftada kürümü sonlandıracağım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron 500mg Boldenon 400mg SORULARIM:
      Pct dönemi klomen ve tamoxifen kullanmam yeterli olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Berkberk
      10 hafta 500 sustanondan 50 provirondan sonra 3 hafta bekleyip pct başladım. 50 klomen 20 tamoksifen, 2 haftadır kullanıyorum. Bugün dozları 25 e 10 a düşürdüm 2 haftada böyle devam etmeyi planlıyordum. gidip tahlil yaptırdım sonuç bu normal mi bu tahliller??? 

• Yazan: Testomer
      Öncelikle merhaba arkadaşlar,
      Bu benim ikinci kürüm olacak. İlk kürümde deca testo ve dianabol kullandım. O kürde yaklaşık 8-9 kilo aldım ve bıraktıktan sonra pct yapınca 4 kilo gitti sadece.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilom 73.5 Boyum 174 Yaş 22 İkinci kür olarak düşündüğüm ilaçları öncelikle yazmak istiyorum ve sonrasında yorumlarınızı bekliyorum, her türlü tecrübelerinizi veya tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      450mg testo ent  300 mg rimobolan 80 mg trenbolone 50 mg oxandrolone (ilk dört hafta günlük doz) 100 oximetolone (ikinci dört hafta günlük doz) NOT (ilk dört hafta anavar ile başlayıp sonrasında onu bırakıp,anapolon’a başlayacağım ve o da 4-6 hafta arası olacak)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.