-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Dmnzx0
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu yaz ağustos ayında tuttuğum form fotoğraftaki gibiydi 80 - 81 kilo başlamıştım definasyona yaklaşık %8 yağ oranında 74 kilo bitirmiştim. Daha sonrasında özel sebeplerden dolayı sporu bırakmak zorunda kaldım başlarda ufak ufak beslenmeyi bozdum sonra ipin ucu iyice kaçtı her gün alkol içmeye tamamen fast food beslenmeye başladım formum bu hale geldi bu fotoğraflarda 81 kiloyum yağ oranımı hatırlamıyorum.
Bu fotoğraftaki ise şu anki formum:
3 hafta 500 only testo enanthate yaptım 78 kiloya düştüm yağ oranımı %15 lere çektim 6 hafta önce ise testo deca boldenon masteron kürüne girdim şuanda 88 kiloyum 6 haftada 10 kilo aldım kullandığım dozlar;
500 Testo enanthate 250 Deca ( ilk 10 hafta ) 500 Boldenon ( 20 - 24 hafta arası ) 300 Masteron propionat ( İlk 12 hafta ) Bulk kürüm bitince definasyon kürüne bağlıycam definasyonu:
Testo Masteron Clen Yohimbine ile yapmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? @Diver @heisenbergg @Bay-T @rastlantisal @AREN
SORULARIM:
4 hafta sonra decayı kesince yerine 8 -10 hafta yani bulk bitene kadar 250 tren enanthate eklesem nasıl olur ? 4000 - 5000 kalori arası besleniyorum yemek yedikten sonra bayılcak gibi oluyorum uykum geliyor bu durumu nasıl aşabilirim ? Eğlencesine yarışmak istiyorum podyumda fotoğraf çekilmek için, nasıl bir yol izlemeliyim ne zaman oluyor yarışlar nasıl başvuru yapıyoruz hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar,
Cleanbulk yapıyorum test e ve cinnatropin var elimde amacım kütle koymak ve yağ oranımı düşürmek sizce tren e mi yoksa tren a mı eklemeliyim yanına ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Yazan: ahmethoca
Genel Bilgiler
19 yaşında, 2 yıldır spor yapıyorum. 178 cm boyunda, 93 kiloyum ve %15 yağ oranına sahibim. Öncelikle birçok sorum var, ama konu kirliliği olmaması için hepsini bu konuda soracağım. Hepsini cevaplamaya çalışırsanız sevinirim.
Testosteron Kullanımı ve Kan Değerleri:
Kullanım Durumu:
7 haftadır haftalık 500 mg testosteron enanthate (İran eczane) kullanıyorum.
Kan Testi Deneyimi:
Kan değeri baktırmaya bugün ürolojiye gittim. Açıkçası çekiniyordum, ama doktor bir şeyler anlattı. "Kullanmasan daha iyi" falan dedi. Ben de "spor hocam bu değerleri istiyor" dedim. Prolaktin gereksiz olduğunu söyledi, ama "yine de senin için ekleyeyim" dedi
Kan sonuçları çıktı ama çok anlamıyorum. Testosteron hâlâ referans aralığında, ancak östrojen çok yükselmiş gibi görünüyor.
Kür ve İlaç Eklemeyle İlgili Sorular
Bütçe olarak biraz kısıtlıyım, bu yüzden ilaç ekleme konusunda biraz kafam karışık.
Bulk dönemindeyim ve birkaç ay daha sürdürmeyi planlıyorum. Kür içerisine başka bir ilaç eklemem gerektiğini düşünüyorum, ama kafam karışık. Sadece testosteron ile devam edip cut döneminde masteron eklemek daha mı mantıklı olur? Yoksa şu an bir anabolizan daha eklesem daha iyi olur mu? Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kan değerlerim, kür içeriği ve diğer dikkat etmem gerekenler konusunda önerilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: erdnkral
KÜR İÇERİĞİM:
3 KUTU TESTO ENETHAT 1 KUTU BOLDENON 1 KUTU DECA 1 KUTU MASTERON 2 KUTU DANABOL 12 HAFTALIK BİR KÜR SİZCE NASIL KULLANMALIYIM?
-
Yazan: erdnkral
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg testo enethat ve 200 mg boldeneon 250 mg testo enethat ve 200 mg boldeneon 150 mg trenbolen enethat günde 3 defa 1 tane turinobol güne 3 defa dianabol MCT ÜRÜNLERİ:
liv 52 cystone pharmaton Kür geçmişim var fizik olrkta iyi durumdayım haftanın 5 günü sağlam idman yapıyorum siz değerli hocalarımın önerdiği koruyucu veya çıkar değdiniz bir şey var mı sizce nasıl bir kür ?
-