-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: heisenbergg
Selam dostlar bildiğimiz üzere forumda en az “ilk kür için öneri” başlıklarına Boldenone yazan, “primobolone” yerine Boldenone kullanabilirsin yazan, Boldenone östrojen baskılar yazan ve bunların türevlerini görmüşsünüzdür bu konuda açıkça Boldenon’un ne olduğu, bu yanılgılara neyin sebep olduğu ve ilk kür için neden uygun olmadığını açıklayacağım.
Yukarıda gördüğünüz gibi Testosteron be Boldenon neredeyse özdeş görünüme sahiptirler ufak farklar dışında ama gördüğünüz üzere C1 ve C2 karbonları arasında çift çizgi ile gösterilen bir fark vardır ve buna Alfa-1 çift bağı denmektedir bu çift bağ aslında bizim “aromataz enzimini baskılar” diye düşündüğümüz yanılgıya sebep olan şeydir. Bu çift bağ Boldenon’un androjenik yan etkilerini yarı yarıya düşürür ve aynı şekilde aromatizasyon oranını da %50 düşürür bu sebepten ötürü daha az aromatize olur Testosterona nazaran. Bu da sanki “primobolone” ya da “masteron” dediğimiz ilaçlara alternatif olarak düşündürür lakin bu katiyen yanlıştır ne bir araştırma tarafından desteklenmiş ne de mantıklı bir seçenektir üstelik Boldenone bahsedilen sertliği ve kuruluğu da vermez.
Bu görsel Primobolan’ın kimyasal yapısıdır (sağdaki kuyruk benzeri şey ise enanthate esteridir tam olarak çıkmamıştır sadece karbon halkalarının olduğu noktaya dikkat edelim). İlk karbon halkasında testosteronun tam tersi yönünde bir çiftbağ vardır ve aradaki Hidrojen olarak gördüğünüz nokta da halkalar arasındaki karakteristik özelliklerini sağlamaya yarayan çok ufak gözüküp aslında çok fark yaratan bir şeydir. Yapısal olarak Dihidrotestosteron iskeletine sahiptir ve asla ve asla Boldenon bu yapıdaki bir ilaca alternatif olamaz.
————————————————-
İlk kür için ve ya x. Kür için boldenon uygun mudur sorusuna geleceğim şimdi. Boldenon genellikle pazarda 11 karbonlu undesilenat esterine sahip, 2-3 haftalık bir yarılanma ömrü olan oldukça fazla karbonluk bir esteti olan Testosteton türevi bir Anabolik/Androjenik stetoiddir. İlk handikapı buradan başlıyor esterin uzunluğu.
Ester niteliğinde olacak karbon sayısı ne kadar fazla ise ilaç o kadar sürede metabolize olur ve peak noktasına ulaştıktan sonra o kadar sürede yan etki profili geçer işte ilk sorun burada başlamaktadır yan etkileri uzun süre sürebilir ve hayat kalitenizi eğer kötü yan etkiler aldıysanız mahvedebilir bu ihtimal asla gözden çıkarılmaması gereken bir ihtimaldir bu ester uzunluğu aynı şekilde PCT sürecini de zora çıkar çünkü yarılanma ömrü x 5 gibi bir denkleme sahip olur genelde ilaçlar kandan çıkması için ama metabolitlerin kandan çıkması aylar alabilir denklemde çıkan sonuç kandan çıktığını gösterse bile PCT yapılması çok zor bir ilaçtır kullanılırken bunun göze alınması gerekir. Yan etki profili. Yan etki profili oldukça geniştir boldenon eritropoetin isimli doğrudan kırmızı kan hücrelerini artırma potansiyeline sahip olan hormonun salgılanmasını artırır ve sonuç olarak Hemogramda HGB RBC HCT gibi değerleri artırarak Tansiyon, kan koyuluğu/fazlalığı, kardiyovasküler sistemde stres, pıhtılaşma sorunları, damar tıkanıklığı, böbrek ve karaciğer hasarı gibi sadece bahsettiğimiz eritropoetin isimli hormonu artırmasından kaynaklanan sorunlara sebep olabilir bu sorunlar yanlış anlaşılmasın Boldenon’un karakteristiğine bağlı yan etkilerdir Testosteron gibi erkeklik hormonunun kullanımının yanına ek olarak direkt ve ya indirect şekilde olabilecek yan etkilerdir. LDL ve HDL profili üzerinde Testosterondan daha belirgin değişimlere sebep olabilir Boldenon.
3 (Ek yazı) Doğru bilinen yanlışlar!
Boldenon düşünüldüğü üzere Böbreğe doğrudan zarar vermez Boldenon’un indirect etkisi sebebi ile böbreğe zarar verir artan RBC HGB ve HCT böbrek ve karaciğerde stres yaratır ve değerlerin değişmesine aynı şekilde de Böbreğin zarar görmesine sebep olabilir.
2. Başlığa ek olarak bahsettiğimiz eritropoetin hormonunun artması sol ventiküler hipertrofinin oluşumunu hızlandırabilir ve aynı şekilde Koroner Arteri’de plak oluşumunu hızlandırıp damar tıkanıklığına daha hızlı sebep olabilir.
SONUÇ:
Boldenon düşünüldüğü üzere ne Primobolan ne de ilk kür için kullanılacak bir bileşik değildir. FDA onayı olmayan ve aynı şekilde hayvanlar üzerinde kullanılan ciddi bir steroiddir. Yeteri kadar bilgi ya da deneyim olmadan kullanılmaması gereken bir Anabolik/Androjenik steroiddir.
-
Yazan: erkansahn
Merhabalar değerli hocalarım ve kardeşlerim,
Uzun süredir kür içerisindeyim. Şimdi bir çocuk düşüncemiz var ve temizlik yapma zamanı geldi.
Kullanımlarım,
İGF-1 500 Testo 400 TREN sw501516 sr9009 Son 2 aydır ise 1 ampul Testo ile devam ettim. 2,5 Hafta önce ilacı kesip 2 gün önce Kan verdim. Sonuçlarımı bırakıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Dediğim gibi çocuk yapma düşüncesinde olduğum için yapıyorum ancak PCT 6 ay sürsede önemi yok yeter ki olsun.
-
Yazan: Dmnzx0
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu yaz ağustos ayında tuttuğum form fotoğraftaki gibiydi 80 - 81 kilo başlamıştım definasyona yaklaşık %8 yağ oranında 74 kilo bitirmiştim. Daha sonrasında özel sebeplerden dolayı sporu bırakmak zorunda kaldım başlarda ufak ufak beslenmeyi bozdum sonra ipin ucu iyice kaçtı her gün alkol içmeye tamamen fast food beslenmeye başladım formum bu hale geldi bu fotoğraflarda 81 kiloyum yağ oranımı hatırlamıyorum.
Bu fotoğraftaki ise şu anki formum:
3 hafta 500 only testo enanthate yaptım 78 kiloya düştüm yağ oranımı %15 lere çektim 6 hafta önce ise testo deca boldenon masteron kürüne girdim şuanda 88 kiloyum 6 haftada 10 kilo aldım kullandığım dozlar;
500 Testo enanthate 250 Deca ( ilk 10 hafta ) 500 Boldenon ( 20 - 24 hafta arası ) 300 Masteron propionat ( İlk 12 hafta ) Bulk kürüm bitince definasyon kürüne bağlıycam definasyonu:
Testo Masteron Clen Yohimbine ile yapmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? @Diver @heisenbergg @Bay-T @rastlantisal @AREN
SORULARIM:
4 hafta sonra decayı kesince yerine 8 -10 hafta yani bulk bitene kadar 250 tren enanthate eklesem nasıl olur ? 4000 - 5000 kalori arası besleniyorum yemek yedikten sonra bayılcak gibi oluyorum uykum geliyor bu durumu nasıl aşabilirim ? Eğlencesine yarışmak istiyorum podyumda fotoğraf çekilmek için, nasıl bir yol izlemeliyim ne zaman oluyor yarışlar nasıl başvuru yapıyoruz hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar,
Cleanbulk yapıyorum test e ve cinnatropin var elimde amacım kütle koymak ve yağ oranımı düşürmek sizce tren e mi yoksa tren a mı eklemeliyim yanına ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Yazan: ahmethoca
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Genel Bilgiler
19 yaşında, 2 yıldır spor yapıyorum. 178 cm boyunda, 93 kiloyum ve %15 yağ oranına sahibim. Öncelikle birçok sorum var, ama konu kirliliği olmaması için hepsini bu konuda soracağım. Hepsini cevaplamaya çalışırsanız sevinirim.
Testosteron Kullanımı ve Kan Değerleri:
Kullanım Durumu:
7 haftadır haftalık 500 mg testosteron enanthate (İran eczane) kullanıyorum.
Kan Testi Deneyimi:
Kan değeri baktırmaya bugün ürolojiye gittim. Açıkçası çekiniyordum, ama doktor bir şeyler anlattı. "Kullanmasan daha iyi" falan dedi. Ben de "spor hocam bu değerleri istiyor" dedim. Prolaktin gereksiz olduğunu söyledi, ama "yine de senin için ekleyeyim" dedi
Kan sonuçları çıktı ama çok anlamıyorum. Testosteron hâlâ referans aralığında, ancak östrojen çok yükselmiş gibi görünüyor.
Kür ve İlaç Eklemeyle İlgili Sorular
Bütçe olarak biraz kısıtlıyım, bu yüzden ilaç ekleme konusunda biraz kafam karışık.
Bulk dönemindeyim ve birkaç ay daha sürdürmeyi planlıyorum. Kür içerisine başka bir ilaç eklemem gerektiğini düşünüyorum, ama kafam karışık. Sadece testosteron ile devam edip cut döneminde masteron eklemek daha mı mantıklı olur? Yoksa şu an bir anabolizan daha eklesem daha iyi olur mu? Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kan değerlerim, kür içeriği ve diğer dikkat etmem gerekenler konusunda önerilerinizi bekliyorum.
-