Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tugayd75

8 aylık kürümün sonuna geldim! pct konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Tugayd75    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yapmış olduğum 8 aylık kürü 2.5 hafta önce sonlandırdım. Bugün test verdim ve sonuçları aşığıdadır. Pct yapmam gerekiyor. Ama ne yapacağım konusunda fikrim var yanlız doğru ilerlemek adına sizlere sormak istedim.

Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?  @Diver @heisenbergg @rastlantisal @GHOST

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• KG 75
  • BOY 1.70
  • YAŞ 26

KÜR İÇERİĞİM:

• Testo enant. 500 mg
  • Boldenon 500 mg

IMG_1233.PNG IMG_1234.PNG IMG_1235.jpg IMG_1228.PNG IMG_1230.jpg IMG_1231.PNG IMG_1229.PNG IMG_1232.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    354

Kazanımların ne oldu before after atar mısın ?

eğer tekrar küre gireceksen ki böyle uzun bi kürden sonra bilmiyorum natürel devam eder misin o zaman cruise yapmanı öneririm pct yerine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    1

Before çekmedim hiç ama şöyle birtane eski başladığımda yani bi fotoğrafım var onu paylaşacağım.

Videolardan ekran aldım after güncel form.

• Ben başladığımda 49 kiloydum.
  • Şuanda 75 kg yum.
  • Bu süreçte 26 kg aldım.

Onu söyleyebilirim amacım büyümekti zaten. 

IMG_1238.PNG IMG_1237.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    354

Harika emeğine sağlık. Ama unutma ilaçla gelenin büyük kısmı ilaç ile gidiyor.

Pct yapacaksan biraz küçülmeyi göze almalısın keza cruise zamanı da öyle fakat pct kadar kayıp olmuyor.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.991

Güzel kardeşim keşke kesmeden önce sorsaydın. Anabolikler ile testoyu aynı anda kesmeyi tavsiye etmiyoruz. Kan tahlilini de erken vermişsin ilaç kanından çıkmamış.

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    29

testo henüz kanından çıkmamış 750 li seviyelerde 250 lere gelmesi lazım (gelmesi için bi 2-3 hafta daha beklemen lazım) pct ye başlaman için yoksa boş yere pct yapmış olursun prolaktin için dostinex yarım almalısın 10 günde bir prolaktin çok fazla...

Testo dipleri görünce tamoksifen klomen ile pct yapabilirsin.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    1

Evet hocam bilgiler için teşekkür ederim. Ayrıca @Diver haklısınız işte etraftaki.. yanlış bilgiler.. malesef. Tecrübe etmiş oldum.

@0xhex dostinex hemen başlamalımıyım hocam birde pregnly gibi ilaç kullanacakmıyım gerek varmıdır sormamın nedeni bazı formlarda gerek yok gibi şeyler okumuştum ondan sormak istedim

tarihinde Tugayd75 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.991
Tugayd75, Şimdi yazdı:

Evet hocam bilgiler için teşekkür ederim. Ayrıca @Diver haklısınız işte etraftaki.. yanlış bilgiler.. malesef. Tecrübe etmiş oldum.

@0xhex dostinex hemen başlamalımıyım hocam birde pregnly gibi ilaç kullanacakmıyım gerek varmıdır

Bir adet dostinex yeterli olacaktır hemen iç. Orjinal Pregnyl piyasada bulunmuyor. Ovitrelle al eczaneden. On gün sonra bir kalem ovitrelle vur 6 gün sonra 50 mg klomen 20 mg tamoksifene başla. 8 hafta sonunda kan tahlili yaptır duruma göre hareket ederiz. Sert antrenman yapmaya devam et psikolojin enerjin dip yapacaktır vites düşürmeden devam et.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    1

Tamam. Çok saolun hocam bilgiler için teşekkür ederim tekrardan 🙏🏼

@Diverhocam son bişey sorcaktım kusura bakmayın, şimdi sadece 1 seferlik 1 adet dostinex içeceğim bugün. 10 gün sonra Ovitrelle bulamazsam muadili varmıdır, son olarak klomen ve tamoksifeni ne kadar süre kullanacağım ve sabah akşam mı hergün 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: erkansahn
      Merhabalar değerli hocalarım ve kardeşlerim,
      Uzun süredir kür içerisindeyim. Şimdi bir çocuk düşüncemiz var ve temizlik yapma zamanı geldi.
      Kullanımlarım,
      İGF-1 500 Testo 400 TREN sw501516 sr9009 Son 2 aydır ise 1 ampul Testo ile devam ettim. 2,5 Hafta önce ilacı kesip 2 gün önce Kan verdim. Sonuçlarımı bırakıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Dediğim gibi çocuk yapma düşüncesinde olduğum için yapıyorum ancak PCT 6 ay sürsede önemi yok yeter ki olsun.

• Yazan: Aliiii
      Merhabalar değerli hocalarım,
      Bi süredir (7 ay) only testo ilerliyordum ilacı kesme kararı aldım ve Pct ye başladım fakat kan testi verdiğimde lh ve fsh ın hale düzene gelmediğini gördüm pregnly kullanmama rağmen.
      Bu konu hakkında sizlerin değerli görüşlerinizi bekliyorum.
      Kan testlerimi aşağıya bırakıyorum :

• Yazan: Buğrahan13
      Cümleten selamün aleyküm,
      testo, turinabol kürü yapmıştım kürdeyken 7 kg aldım şimdi pct vakti geldi değerlerim bu şekil elimde klomen, tamoxifen ve proviron var hangilerini kullanayım veya önerdiğiniz başka bir şey var mı? Birde kur içi karaciğer  koruyucu kullandım.
      Alt ast nasıl düşürebilirim  yardımcı olursanız sevinirim.

• Yazan: Achihiha
      Değerli büyüklerim öncelikle selamlar umarım iyisinizdir.
      Son enjeksiyonumun üzerinden tam 30 gün geçti ve test verdim. Bulk amacıyla kürü yaptım ve oldukça güzel verim aldım. İlacı bıraktığımdan bu yana testislerde büyüme başladı. Kür süresince haftalık 750mg kullandım ve sadece sustanon devam ettim. Östrojen için kürün ortalarında arimidex kullanımım oldu.
      Kürün son 1-1.5 ayı ereksiyonu koruyamama durumu oluştu prolaktin düzeylerinden endişeleniyordum fakat test verme şansım yoktu. Değerlerimden anladığım kadarıyla yüksek gözüküyor. Ve problem hala devam ediyor. Total testosteron seviyesi kür içinde >15 şeklindeydi ve şuan son vuruştan bir ay geçmesine rağmen 11 olarak gözüküyor.
      Testleri yaptırdığım hastane maalesef serbest testosteron yapamıyordu ve yaşadığım yerde yaptırabileceğim başka bir yer yok maalesef. Bu testin eksikliği bir problem yaratır mı? Ve pct için ne yapmam neler kullanmam gerekiyor acaba?
      Değerli bilgileriniz ve yorumlarınıza muhtacım lütfen pct konusunda yardımcı olun bana. 🙂

• Yazan: Wgestelx
      TEKRARDAN Çoook selamlar peptidtürkiye ailesi,
      Evet kür bitti inanılmaz derecede yaradı baya büyüttü çok verimliydi ama bunlardan daha önemlisi pct mevzuları geldi çattı. Arkadaşlar ben son enjeksiyonsan 2 hafta sonra test verdim ve lh fsh açıktı? Öncelikle anlam veremedim çünkü bana açmak için pct yapmak gerek demişlerdi anlamadım ama yine de pct yapma kararı aldım (şuan ilk haftasındayım klomen+tomoxifen)
      SORULARIM:
      LH FSH nasıl son enjeksiyondan sadece  16 gün sonra 2.5 seviyelerine çıktı (kür içi testi; 0.00) LH FSH açik diye ovitrelle almadim ama testislerim hâlâ büyümedi küçülme devam ediyor ne yapmalıyım hcg konusunda? * kürüm 16 hafta sürdü
       Şimdiden Tüm cevaplar için Teşekkürler 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.