Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

vevcil

Kandaki testosteron seviyesi hk.

Önerilen İletiler

vevcil    4

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir Sustanon 250 ve Oxandrolone küründeyim. Sustanon'u 3 günde bir 250mg olarak kullanıyorum. Buna göre kandaki seviyesi en üst noktada 5000 ng/dl en düşük nooktada 3500 ng/dl oluyor. Sustanon'da dalgalanmayı en aza indirebildiğim hali bu şekilde. Arada 1500ng fark var.

Sorularım ise şöyle;

1. Testosteron seviyesinin bu kadar yüksek olması (3500-5000 civarlarında) bir sorun yaratır mı?
  2. Yakın zamanda enanthate'a geçeceğim. Yanına kütle artışı için ne önerirmisiniz? (Saç dökülmesi korkulu rüyam)

Şimdiden teşekkürler... :)

1212.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    109

Sitedeki veriler dalgalanma açışından büyük oranda doğru ama bir ay kullanımdan sonra kan testiyle bir kere veri aldığında , alttaki adjust levelden duyarlılığını ayarlarsan daha iyi sonuç alırsın. Yine de ortalama olarak bu veriler doğrudur 

Eğer testo seviyesini düşük tutmak istiyorsan daha düşük miktar kullanabilirsin. Amazon yurtdışından steril flakon sipariş edip ampülü boş flakona koyup daha düşük dozlarda kullanabilirsin. Illa 250 mgı bir seferde vurman gerekli değil 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    2
Unrest, 27 dakika önce yazdı:

Sitedeki veriler dalgalanma açışından büyük oranda doğru ama bir ay kullanımdan sonra kan testiyle bir kere veri aldığında , alttaki adjust levelden duyarlılığını ayarlarsan daha iyi sonuç alırsın. Yine de ortalama olarak bu veriler doğrudur 

Eğer testo seviyesini düşük tutmak istiyorsan daha düşük miktar kullanabilirsin. Amazon yurtdışından steril flakon sipariş edip ampülü boş flakona koyup daha düşük dozlarda kullanabilirsin. Illa 250 mgı bir seferde vurman gerekli değil 

Hocam merhaba,

Steril flakonlar ne kadar güvenli bizzat denediniz mi?
Sustanon bu flakonlarda ne kadar saklayabiliriz?
Flakonun içine boşalttığımız ilaç bittiğinde çöpe mi atıyoruz üstüne eklemeye devam mı ediyoruz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    109
Testomax, 3 saat önce yazdı:

Hocam merhaba,

Steril flakonlar ne kadar güvenli bizzat denediniz mi?
Sustanon bu flakonlarda ne kadar saklayabiliriz?
Flakonun içine boşalttığımız ilaç bittiğinde çöpe mi atıyoruz üstüne eklemeye devam mı ediyoruz?

Çöpe . Ben aburaihane enanthateın 1 ampülünü fllakona aktarıyorum. İkı günde bir 35mg enjeksiyon yapıyorum. 7 enjeksiyon yaptıktan sonra çöpe atıp yeni flakona yeni ampül ekliyorum. Trt dozlarındayım yani haftalık 105 mg a denk geliyor. Bukadar düşük olmasının sebebi serum test seviyelerim çok yüksek çıkıyor. 

Amazon usdan siparis verirsen ks-tek güvenilir. Ama yinede kendi araştırmanı yap. Mantıklı olan 2 haftadan fazla saklamamak. Birde 0.22 um filtre alırsan şişeye boşaltırken filtre ile boşaltırsan ampül kırıldığında mikro cam parçalarındanda bir miktar korunmus olursun. Gerekli mi dersen şart değil

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    2
Unrest, 4 saat önce yazdı:

Çöpe . Ben aburaihane enanthateın 1 ampülünü fllakona aktarıyorum. İkı günde bir 35mg enjeksiyon yapıyorum. 7 enjeksiyon yaptıktan sonra çöpe atıp yeni flakona yeni ampül ekliyorum. Trt dozlarındayım yani haftalık 105 mg a denk geliyor. Bukadar düşük olmasının sebebi serum test seviyelerim çok yüksek çıkıyor. 

Amazon usdan siparis verirsen ks-tek güvenilir. Ama yinede kendi araştırmanı yap. Mantıklı olan 2 haftadan fazla saklamamak. Birde 0.22 um filtre alırsan şişeye boşaltırken filtre ile boşaltırsan ampül kırıldığında mikro cam parçalarındanda bir miktar korunmus olursun. Gerekli mi dersen şart değil

çok sağ ol değerli bilgilerin için.
bu arada eczanelere sordun mu hocam hiç boş steril flakon satan var mı?
ben soracaktım bugün fırsat olmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    23
vevcil, 8 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir Sustanon 250 ve Oxandrolone küründeyim. Sustanon'u 3 günde bir 250mg olarak kullanıyorum. Buna göre kandaki seviyesi en üst noktada 5000 ng/dl en düşük nooktada 3500 ng/dl oluyor. Sustanon'da dalgalanmayı en aza indirebildiğim hali bu şekilde. Arada 1500ng fark var.

Sorularım ise şöyle;

1. Testosteron seviyesinin bu kadar yüksek olması (3500-5000 civarlarında) bir sorun yaratır mı?
  2. Yakın zamanda enanthate'a geçeceğim. Yanına kütle artışı için ne önerirmisiniz? (Saç dökülmesi korkulu rüyam)

Şimdiden teşekkürler... :)

1212.png

Hocam anavar kullanımında sac dökülmesi yasadın mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    4
Ferdikra, 12 dakika önce yazdı:

Hocam anavar kullanımında sac dökülmesi yasadın mı

Yaşamadım. Baba tarafımın saçları dçkülmüş olmasına rağmen bende tepede açılma var biraz yalnızca. İlaçlarla bir artış olmadı dökülmede. Anavar güzel bir ilaç. Sıkı, güçlü hissettiriyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    23

Benimde normalde dökülüyor 1 ay sonra anavar kullanıcam hızlandırır mı acaba bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    109
Testomax, 13 saat önce yazdı:

çok sağ ol değerli bilgilerin için.
bu arada eczanelere sordun mu hocam hiç boş steril flakon satan var mı?
ben soracaktım bugün fırsat olmadı.

Bir tane medikale sordum yok dedi. Ya ülkede 29g şırınga ucu bile bulamıyorsun ki. artık böyle bulunmayan şeyleri amazon usdan sipariş ediyorum. Detay şeylere gerek yok düz insanlarız biz vur geç diyo ülke :D 

• ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    2
Unrest, 2 saat önce yazdı:

Bir tane medikale sordum yok dedi. Ya ülkede 29g şırınga ucu bile bulamıyorsun ki. artık böyle bulunmayan şeyleri amazon usdan sipariş ediyorum. Detay şeylere gerek yok düz insanlarız biz vur geç diyo ülke :D 

2 eczaneye sordum yok bulamazsın dediler.
fakat amazon us'den pahalı oluyor bin küsüre 10 tane alıyorsun aliexpressden vergi dahil aynı miktarı 550tlye alıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    109
Testomax, 36 dakika önce yazdı:

2 eczaneye sordum yok bulamazsın dediler.
fakat amazon us'den pahalı oluyor bin küsüre 10 tane alıyorsun aliexpressden vergi dahil aynı miktarı 550tlye alıyorsun.

Evet biraz pahalı, aslında bunu toptan almanın bir yolu olmalı. 10 tane bana yaklaşık 18 hafta yettiğinden buna katlanıyorum. Birde yurtdışından gelen birine getirtirtebilirsen ithalat/kargo ücreti vb. ödemessin. 10tanesi 350 tlye felan gelir. Türkiyede de bunları hazırlayan bir kaç yer var ama sterilizasyonsuz oluyor genelde. Sterilize etme işlemide hayli sıkıntılı .

aliexpress hiç kullanmadım desem yeri. Eğer güvenilir ürünler varsa ks-tek gibi kullanılabilir. Aslında türkiyedeki bir üreticidende talep edilebilir belki.

Aslında bu alanda ülkede çok eksik var. Maliyetler belirlense forumda ortak bir fonla keşke böyle işler kurulabilse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    2
Unrest, 28 dakika önce yazdı:

Evet biraz pahalı, aslında bunu toptan almanın bir yolu olmalı. 10 tane bana yaklaşık 18 hafta yettiğinden buna katlanıyorum. Birde yurtdışından gelen birine getirtirtebilirsen ithalat/kargo ücreti vb. ödemessin. 10tanesi 350 tlye felan gelir. Türkiyede de bunları hazırlayan bir kaç yer var ama sterilizasyonsuz oluyor genelde. Sterilize etme işlemide hayli sıkıntılı .

aliexpress hiç kullanmadım desem yeri. Eğer güvenilir ürünler varsa ks-tek gibi kullanılabilir. Aslında türkiyedeki bir üreticidende talep edilebilir belki.

Aslında bu alanda ülkede çok eksik var. Maliyetler belirlense forumda ortak bir fonla keşke böyle işler kurulabilse

Ks-tek isimli satıcı satıyor aliexpresste aslında sen alsan karşılaştırma şansın olur orijinal olup olmadığını anlarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    109
Testomax, 3 saat önce yazdı:

Ks-tek isimli satıcı satıyor aliexpresste aslında sen alsan karşılaştırma şansın olur orijinal olup olmadığını anlarsın.

Bende şuan 6 aylık stok var arkadaşıma aldırmıştım kasımda.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    4

Blabmarket diye bir yerde var ancak sterilizasyonu hakkında bir şey diyemeyeceğim. 100 adet 917 tl gibi bir fiyat var. Link vermek yasaktı sanırım forumda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    22
Ferdikra, 22 saat önce yazdı:

Benimde normalde dökülüyor 1 ay sonra anavar kullanıcam hızlandırır mı acaba bilmiyorum 

ru58841 bulabilirseniz DHT'nin saç dökme etkisini engelliyor hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    109
vevcil, 1 saat önce yazdı:

Blabmarket diye bir yerde var ancak sterilizasyonu hakkında bir şey diyemeyeceğim. 100 adet 917 tl gibi bir fiyat var. Link vermek yasaktı sanırım forumda.

Steril yazmıyor onda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    23
Testocu, 12 dakika önce yazdı:

Ben eski testo flakonlarını kullanıyrm bu hesaba göre steril değil öyle mi ?

Bende öyle yapmayı düsünüyorum acıkcası boş kullanılmıs flakonlara 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: erdnkral
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg testo enethat ve 200 mg boldeneon  250 mg testo enethat ve 200 mg boldeneon   150 mg trenbolen enethat günde 3 defa 1 tane turinobol güne 3 defa dianabol  MCT ÜRÜNLERİ:
      liv 52 cystone pharmaton Kür geçmişim var fizik olrkta iyi durumdayım haftanın 5 günü sağlam idman yapıyorum siz değerli hocalarımın önerdiği koruyucu veya çıkar değdiniz bir şey var mı sizce nasıl bir kür ?
    • Yazan: Mimaroba
      24 Haftalık Bir süreç planlaması yaptım. Eklemek veya yorumlamak istediğiniz noktalar olursa sevinirim.
      KÜR DETAYLARIM:
      1-10 hafta 100 mg npp 10 hafta 250mg testo sonraki 14 hafta 500mg e çıkacak 24 hafta 500mg boldenon Konuya katılım gösteren herkese teşekkürler.

• Yazan: ceman
      Herkese selamlar,
      3 aylık define küründen çıktım değerlerim su an bu şekilde ara vermek istemiyorum ve bulk kuru yapmayı düşünüyorum biri bunları önerdi sizce sizin görüşleriniz nelerdir ? 
      YAPILAN KÜR ÖNERİSİ:
      Testosteron Propionate Testosteron Enanthate Npp KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş 24 Boy 174 Kg 82 KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM:

Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmet.drbs
      Düzenli spora gidiyorum kilom iyi fakat vücudum halen zayıf,küçük geliyor daha da büyümek istiyorum. Klasik bulk için kullanılan mk677 rad140 vs düşündüm fakat mk eklem ağrıları yapıyor diye okudum.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      Kilo:70 Boy:173 SORULARIM:
      Önerdiğiniz Bulk Sarms kürü nelerdir? Nasıl kullanmalıyım? Lawless / Noxy hangisini önerirsiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mazlum taş
      Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle  testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra  haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...
      VİTAMİNLER:
      c vitamini omega 3 multivitamin karaciğer koruyucu MCT GRUPLARI:
      arimidex tamoksifen proviron GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.