-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Askerliğimi ertelemem gerekiyor! nasıl kg alabilirim?
Oluşturan:
bunuyazanTosun, in Konu Dışı
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: aliturapp
Merhaba,
Açık öğretim lisesinde okuyorum. Bu sene yoklama için mesaj geldi. Askerliğimi erteleyecegim. Okuduğum kadarı ile C2 Belgesi alıp Askerlik şubesine erteleme başvurusu yapmamız gerekiyor. Sormak istediğim, yoklamayı yapıp mi erteleme için başvuracağım yoksa yoklama yapmadan Askerlik şubesine belge ile gidip erteleme başvuru yapabilir miyim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Enesggz
Selamın aleyküm öncellikle iyi akşamlar herkese,
Önümüzdeki 2 ay içinde askerlik görevimi yapacağım yanıma direnç bandı vb ürünleri alacağım formu az da olsa korumak için bunları rahat bi şekilde sokabilirim değil mi yanıma bca gibi suplementlerde götürmek istiyordum ama orda uyuşturucu muamelesi gibi görünür felan diye korktum açıkçası siz askerde spor yapabiliyor muydunuz ?
-
Yazan: BBurak
Merhaba sevgili forum kullanıcıları, abilerim ve dostlarım.
Vakit geldi çattı ve askere gidiyorum, yarın teslim olacağım. Bu konu hakkında yorum, görüş, öneri ve hikayelerinizi güzel anılarınızı bu konunun altında duymaktan mutluluk duyarım. Bu süreci kısa bir ara ve tatil olarak değerlendiriyorum. Forumdaki sevgili abilerimin kardeşlerimin hayatlarında ne yapıyorlarsa akıllıca yapmalarını ve en verimli kar/zarar denklemi ile süreci götürmelerini temenni ediyorum. Usta birliğine geçtiğimde elimden geldiğince soruları cevaplayıp ve kendi sorularımı sizlerle paylaşacağım.
Herkes kendine iyi baksın. Hayırlı forumlar sevgiler.
-