Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bunuyazanTosun

Askerliğimi ertelemem gerekiyor! nasıl kg alabilirim?

Önerilen İletiler

Saygıdeğer arkadaşlarım olabildiğince kısa anlatmaya çalışcam.Durum benim için çok ciddi askerlikten fazla kilodan dolayı "1 sene daha erteleme almak zorundayım" yüksek lisans yapabilmek için. 2 ay sonra heyetin karşısına tekrar çıkıcam tekrar boy-kilo ölçüp 1 sene daha erteleme vericekler.

Ama !! ben giderek zayıflıyorum canım fazla yemek yemek istemiyor 7 kiloya yakın verdim. 2 ay sonra heyetin karşısına çıkıcam nasıl kaybettiğim 7 kiloyu geri alabilirim ? Kaybettiğimi alsam yeter Pct ile felan asla uğraşmak istemiyorum o yüzden kür yapmam. Sağlığım da bu aralar biraz kötü, daha kötü olmasını istemiyorum neler yapabiliriz tartıda +7 kilo fazla çıkmak için 2 ay sonra ölçüm ? 

1- Tartıdan 1 hafta önce dianabol yada anapolon mu kullansam ? 2- Sarms peptid felan ? 

(Yüksek lisans yapanlar 32 yaşına kadar erteleyebilir askerliğini, ama ben daha önce 1 sene kilo fazlamdan erteleme aldığım için tekrar heyet karşısına çıkıp 1 sene daha erteleme almam lazımmış, şuanlık beni yüksek lisans ertelemiyor illa ölçüm şart benim için.Sizin de benim gibi karışık durumunuz varsa bizzat askerlik şubesine gidip konuşun sonra benim gibi şok olmayın güncel ve doğru bilgiler askerlik şubesin de)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    811

Kardeşim git askerliği yap kurtul. Gelince yaparsın yüksek lisansı. Zaten kısa dönem yapacaksın.

Şu şekil bişi olursun en fazla :D 

ermenistan-in-kazakistan-a-yolladigi-sisman-asker_2207955.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben bunu yaptım dostum öncelikle yapılacak bişey değil :D benim 3 ayım vardı ben 1.5 ayda 25 kg aldım ama her şeyi yiyip içiyordum ve sonrasında üstüne 15 kg daha aldım ve anapolon vardı kürümde çok hızlı kilo almama sebep oldu tabiki. gittim ve 1 sene erteleme aldım ama bunu yaklaşık 3 sene yapman gerekiyor ve sürekli o kilolarda kalmak ölümcül ve psikolojiyi bozuyor. eğer ben erteleme alayım sonra kilo veririm diyosan erteleme süren bitince yine o kadar kg alman lazım sürekli bu döngü vücudu yoruyo . amacın sadece 1 yıl erteleme almaksa küre girip danabol tarzı ilaçlarla hızlı kilo alırsın yine söylüyorum sağlıklı değil ama yapabilirsin. eğer kür yapmak istemiyorsan ki belirtmişsin tek yapcağın şey yüksek kalorili besinler sadece ama sadece sevdiğin şeyleri ye ve kendine yüksek kalorili shakeler yap çünkü yemek zordur ama içmek daha kolaydır. çerezler çikolatalar pastalar fastfood lar tüketirsen çok yüksek kaloriler tüketmiş olursun ama sağlıklı kesinlikle değil tabi ama ben hep erteleme alcam 3. yılın sonunda da çürük alcam diyosan zor bi 3 yıl seni bekliyor. tek seferde ilk muayene de çürük alanlarda var ama onlar ciddi obezler boyunun +50 +60 kg üstündeler belki daha fazla. ben ertelemeyi aldım ama sürdülebilir bi hayat değil kilo verme dönemi de yoruyo erteleme süren bitince de tekrar kilo alma dönemide yoruyo vücut gerçekten yıpranıyor çünkü en son 135 kilolara çıktım uyku apnesi ve tıkanmalar psikolojik problemler çıkmıştı ve en son pes edip bedelli askerlik parası yatırdım . başarılar dilerim

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    107

"İşler Gücler" dizisi aklıma geldi. :D

Ordada askere gitmemek için su içerek kilo alan bir adam vardı.

(ek: bahsettiğim dizi sahnesi)

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 5 saat önce yazdı:

Kardeşim git askerliği yap kurtul. Gelince yaparsın yüksek lisansı. Zaten kısa dönem yapacaksın.

Şu şekil bişi olursun en fazla :D 

Öyle bir şansım yok 2 ay sonra ölçüm olucak tekrar muane de ki kilom çıkarsa 1 yıl erteleme alıcam BU KADAR BASİT 

Sadece kaybettiğim 7 kg almam lazım o kadar. Bu şekil de görünmüyorum ciddi kas kutlem var

anabolik.adam, 4 saat önce yazdı:

ben bunu yaptım dostum öncelikle yapılacak bişey değil :D benim 3 ayım vardı ben 1.5 ayda 25 kg aldım ama her şeyi yiyip içiyordum ve sonrasında üstüne 15 kg daha aldım ve anapolon vardı kürümde çok hızlı kilo almama sebep oldu tabiki. gittim ve 1 sene erteleme aldım ama bunu yaklaşık 3 sene yapman gerekiyor ve sürekli o kilolarda kalmak ölümcül ve psikolojiyi bozuyor. eğer ben erteleme alayım sonra kilo veririm diyosan erteleme süren bitince yine o kadar kg alman lazım sürekli bu döngü vücudu yoruyo . amacın sadece 1 yıl erteleme almaksa küre girip danabol tarzı ilaçlarla hızlı kilo alırsın yine söylüyorum sağlıklı değil ama yapabilirsin. eğer kür yapmak istemiyorsan ki belirtmişsin tek yapcağın şey yüksek kalorili besinler sadece ama sadece sevdiğin şeyleri ye ve kendine yüksek kalorili shakeler yap çünkü yemek zordur ama içmek daha kolaydır. çerezler çikolatalar pastalar fastfood lar tüketirsen çok yüksek kaloriler tüketmiş olursun ama sağlıklı kesinlikle değil tabi ama ben hep erteleme alcam 3. yılın sonunda da çürük alcam diyosan zor bi 3 yıl seni bekliyor. tek seferde ilk muayene de çürük alanlarda var ama onlar ciddi obezler boyunun +50 +60 kg üstündeler belki daha fazla. ben ertelemeyi aldım ama sürdülebilir bi hayat değil kilo verme dönemi de yoruyo erteleme süren bitince de tekrar kilo alma dönemide yoruyo vücut gerçekten yıpranıyor çünkü en son 135 kilolara çıktım uyku apnesi ve tıkanmalar psikolojik problemler çıkmıştı ve en son pes edip bedelli askerlik parası yatırdım . başarılar dilerim

Uzun yazdığın için teşekkür ederim bende aynı düşüncedeyim ama benim durumum cidden farklı yapmam gereken sadece kaybettiğim 7kg yu 2 ay içinde alıp muaneye gitmek bu kadar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    107
gönderildi (düzenlendi)

Yüksek tuz ile vucut ne kadar su tutabilir bilmiyorum fakat denebebilir.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34, 12 dakika önce yazdı:

Yüksek tuz ile vucut ne kadar su tutabilir bilmiyorum fakat denebebilir.

2 kg felan tutuyor bende çok önemli değil +kreatin devreye girince 3 kg toplam da 

Kişiye göre değişir bu bende böyle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Saygıdeğer arkadaşlarım 2 ay sonra mülakatta biraz daha ağır çıkmam lazım. Şuan mevcut kilomu koruyamıyorum üstüne birde 5 kilo almam imkansız benim için.

Enjeksiyon pct vs. Uğraşmak istemiyorum sağlığım biraz kötü daha da kötü olmasını istemiyorum. Tartıdan 1 hafta önce dianabol yada anapolon kullanmak istiyorum ağır çıkmak için sizce bu mantıklı mı ? Neler yapabilirim ? 

--Tuz+kreatin+su yüklemesi zaten yapıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700

shake yap iç zor değil 2 ayda 7 kg alcaksın altı üstü kas olmak zorunda da değil zaten dianabol 3kg tutar su kestiğin gibide geri verirsin.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    5

MK677+Rad140 8 hafta kullanımda mutlaka kilo aldırır diye düşünüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903, 1 saat önce yazdı:

MK677+Rad140 8 hafta kullanımda mutlaka kilo aldırır diye düşünüyorum. 

Sadece mk677 iş görür gibi duruyor ama çalışan temiz ürün nereden bulucam bilmiyorum bütçem kısıtlı suanlik 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
bunuyazanTosun, 54 dakika önce yazdı:

Sadece mk677 iş görür gibi duruyor ama çalışan temiz ürün nereden bulucam bilmiyorum bütçem kısıtlı suanlik 

bu bitkisel bi ürün var çinli desenli filan @SERKO hocam kullanmıştı sanırım yada üzerinde şişman adam olan iranda satılan bi şurup var ondan al iştah için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    5
bunuyazanTosun, 1 saat önce yazdı:

Sol altta ki whatsapp butonuna tıklayarak sarmslar konusunda burak hocamdan destek alabilirsiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    15
bunuyazanTosun, 16 saat önce yazdı:

Saygıdeğer arkadaşlarım olabildiğince kısa anlatmaya çalışcam.Durum benim için çok ciddi askerlikten fazla kilodan dolayı "1 sene daha erteleme almak zorundayım" yüksek lisans yapabilmek için. 2 ay sonra heyetin karşısına tekrar çıkıcam tekrar boy-kilo ölçüp 1 sene daha erteleme vericekler.

Ama !! ben giderek zayıflıyorum canım fazla yemek yemek istemiyor 7 kiloya yakın verdim. 2 ay sonra heyetin karşısına çıkıcam nasıl kaybettiğim 7 kiloyu geri alabilirim ? Kaybettiğimi alsam yeter Pct ile felan asla uğraşmak istemiyorum o yüzden kür yapmam. Sağlığım da bu aralar biraz kötü, daha kötü olmasını istemiyorum neler yapabiliriz tartıda +7 kilo fazla çıkmak için 2 ay sonra ölçüm ? 

1- Tartıdan 1 hafta önce dianabol yada anapolon mu kullansam ? 2- Sarms peptid felan ? 

(Yüksek lisans yapanlar 32 yaşına kadar erteleyebilir askerliğini, ama ben daha önce 1 sene kilo fazlamdan erteleme aldığım için tekrar heyet karşısına çıkıp 1 sene daha erteleme almam lazımmış, şuanlık beni yüksek lisans ertelemiyor illa ölçüm şart benim için.Sizin de benim gibi karışık durumunuz varsa bizzat askerlik şubesine gidip konuşun sonra benim gibi şok olmayın güncel ve doğru bilgiler askerlik şubesin de)

Eğer kilo alamazsanız ki bence gerek de yok. Muayeneye gitmeyeceksiniz yoklama kaçağı olursunuz onunla cüzzi bir cezası oluyor. Kafanıza takmanıza gerek yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950

dostum

mk-677 + zorrik iştah açıcı şurup 

yemesen bile kilo aldırıyor ama yememen imkansız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Serko hocam zorrik nasıl iş görür mü evde duvarı dağı taşı yedircek derecede acıktırır mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bitkisel ürün vs. Güvenip kullanmam kim bilir ne var için de aynı şey sarms için de geçerli bana eczane ürünü vs. Lazım yada Tartıdan önce ANAPOLON vs. 

Ben yıllar önce eczaneden alerji şurubu almıştım çok fena acıktırıyor ama deli gibi uyku yapıyordu o yüzden oda olmaz.

Kafam çorba oldu resmen ne yapacağım hiç bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
gönderildi (düzenlendi)
bunuyazanTosun, 7 dakika önce yazdı:

Bitkisel ürün vs. Güvenip kullanmam kim bilir ne var için de aynı şey sarms için de geçerli bana eczane ürünü vs. Lazım yada Tartıdan önce ANAPOLON vs. 

Ben yıllar önce eczaneden alerji şurubu almıştım çok fena acıktırıyor ama deli gibi uyku yapıyordu o yüzden oda olmaz.

Kafam çorba oldu resmen ne yapacağım hiç bilmiyorum.

dostum sende hem ayranım dökülmesin hem başka bişi istiyosun. bi kutu anapolon dianabol dik kafana her türlü yemek yemen lazım zaten alcağın kiloda yiyerek alınabilcek seviyede bi kilo boş yani bu kadar ne kullansam diye düşünmek senin ki bildiğin dianabol tarzı oral bişiler kullanmak istiyorsun herhalde biri kullan desinde kullaniyim diye bahane arıyorsun.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 21 saat önce yazdı:

dostum sende hem ayranım dökülmesin hem başka bişi istiyosun. bi kutu anapolon dianabol dik kafana her türlü yemek yemen lazım zaten alcağın kiloda yiyerek alınabilcek seviyede bi kilo boş yani bu kadar ne kullansam diye düşünmek senin ki bildiğin dianabol tarzı oral bişiler kullanmak istiyorsun herhalde biri kullan desinde kullaniyim diye bahane arıyorsun.

Ya öyle değil keşke öyle olsa.

Eczaneden anapolon alayım diyorum foruma bakıyorum çalışmıyor kilo aldırmıyor diyorlar Türk anapolon.

Dianabol sarms vs. Alayım diyorum ürünlerin sahte çıkma ihtimali çok yüksek sahte bile çıkmasa, steril veya farklı madde olma olasılığı var.

Şuan kür yapamam pct MCT uğraşamam değerlerim güzel bozmak istemiyorum.

Bir şekil de halledicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    36
SERKO, 02.01.2025 - 12:09 yazdı:

dostum

mk-677 + zorrik iştah açıcı şurup 

yemesen bile kilo aldırıyor ama yememen imkansız 

Hocam yazınca ilk çıkan sitede 3k fiyat çekmişler. Bana biraz anormal geldi. Ayrıca sahtesi çok mu piyasada?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    17
bunuyazanTosun, 45 dakika önce yazdı:

Ya öyle değil keşke öyle olsa.

Eczaneden anapolon alayım diyorum foruma bakıyorum çalışmıyor kilo aldırmıyor diyorlar Türk anapolon.

Dianabol sarms vs. Alayım diyorum ürünlerin sahte çıkma ihtimali çok yüksek sahte bile çıkmasa, steril veya farklı madde olma olasılığı var.

Şuan kür yapamam pct MCT uğraşamam değerlerim güzel bozmak istemiyorum.

Bir şekil de halledicem

Sol alt wp butonundan alabilirsin noxy marka. Forumda noxy markanın referanslarima bak araştır öyle al. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
the_escobar, 13 saat önce yazdı:

Hocam yazınca ilk çıkan sitede 3k fiyat çekmişler. Bana biraz anormal geldi. Ayrıca sahtesi çok mu piyasada?

1500 -1800 tl civari birşey 3k almayın sakın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: aliturapp
      Merhaba, 
      Açık öğretim lisesinde okuyorum. Bu sene yoklama için mesaj geldi. Askerliğimi erteleyecegim. Okuduğum kadarı ile C2 Belgesi alıp Askerlik şubesine erteleme başvurusu yapmamız gerekiyor. Sormak istediğim, yoklamayı yapıp mi erteleme için başvuracağım yoksa yoklama yapmadan Askerlik şubesine belge ile gidip erteleme başvuru yapabilir miyim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Enesggz
      Selamın aleyküm öncellikle iyi akşamlar herkese,
      Önümüzdeki 2 ay içinde askerlik görevimi yapacağım yanıma direnç bandı vb ürünleri alacağım formu az da olsa korumak için bunları rahat bi şekilde sokabilirim değil mi yanıma bca gibi suplementlerde götürmek istiyordum ama orda uyuşturucu muamelesi gibi görünür felan diye korktum açıkçası siz askerde spor yapabiliyor muydunuz ?
    • Yazan: BBurak
      Merhaba sevgili forum kullanıcıları, abilerim ve dostlarım.
      Vakit geldi çattı ve askere gidiyorum, yarın teslim olacağım. Bu konu hakkında yorum, görüş, öneri ve hikayelerinizi güzel anılarınızı bu konunun altında duymaktan mutluluk duyarım. Bu süreci kısa bir ara ve tatil olarak değerlendiriyorum. Forumdaki sevgili abilerimin kardeşlerimin hayatlarında ne yapıyorlarsa akıllıca yapmalarını ve en verimli kar/zarar denklemi ile süreci götürmelerini temenni ediyorum. Usta birliğine geçtiğimde elimden geldiğince soruları cevaplayıp ve kendi sorularımı sizlerle paylaşacağım.
      Herkes kendine iyi baksın. Hayırlı forumlar sevgiler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.