Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Clay

Eczanede satılan yağ yakımı destekleyici ürünler hangileri?

Önerilen İletiler

Clay    5

Herkese selamlar eczaneden alabileceğimiz genellikle yağ yakımını destekleyen(efedrin)içerikli ürünler mevcut mudur? Herkesin bildiği üzere broksin surup vardı eskiden hala var şu an tabii bulması zorlaştı acaba tablet şeklinde reçetesiz alınabilen efedrin içeren ilaçlar var mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kemalettin    3
Clay, 31 dakika önce yazdı:

Herkese selamlar eczaneden alabileceğimiz genellikle yağ yakımını destekleyen(efedrin)içerikli ürünler mevcut mudur? Herkesin bildiği üzere broksin surup vardı eskiden hala var şu an tabii bulması zorlaştı acaba tablet şeklinde reçetesiz alınabilen efedrin içeren ilaçlar var mıdır?

Konu takip 👀 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    30
Clay, 3 saat önce yazdı:

Broksini her girdiğim eczanede bulabiliyorum, eğer farklı bişey denemek istersen terbütalin sülfat deneyebilirsin bi araştırmada clene benzer etkiler gösterdiği yan etkilerinin daha az olduğu yazıyodu. Eczaneden BRICANYL şurup olarak bulabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    5

Broksini ben her girdiğim eczanede bulamıyorum bulduklarım da sadece 1 tane veriyorlar ve fiyatı da 300 liraya dayandı pseudoephedrine icerenn suruplar mevcut onlar da yarı fiyatına satılıyor ama sadece alfa reseptörlerine bağlanıyormus etki olarak ne derece etkili bilinmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    27
Clay, 23 dakika önce yazdı:

Broksini ben her girdiğim eczanede bulamıyorum bulduklarım da sadece 1 tane veriyorlar ve fiyatı da 300 liraya dayandı pseudoephedrine icerenn suruplar mevcut onlar da yarı fiyatına satılıyor ama sadece alfa reseptörlerine bağlanıyormus etki olarak ne derece etkili bilinmez

Dostum psödoefedrin o konuda bişeye yaramıyor alacaksan broksini alıcan mecbur, dün aldım 299tldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    5
the_escobar, 15 saat önce yazdı:

Dostum psödoefedrin o konuda bişeye yaramıyor alacaksan broksini alıcan mecbur, dün aldım 299tldi

Yani mecburen alıyoruz tabii de bir yandan da alternatifleri arastırıyorum zaten konu acma sebebim buydu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    319
colw1n, 19 saat önce yazdı:

Broksini her girdiğim eczanede bulabiliyorum, eğer farklı bişey denemek istersen terbütalin sülfat deneyebilirsin bi araştırmada clene benzer etkiler gösterdiği yan etkilerinin daha az olduğu yazıyodu. Eczaneden BRICANYL şurup olarak bulabilirsin.

broksin yağ yakmıyor nefes açıyor sadece içindede şeker var tatlı şurup 

pre workout niyetine gider:)

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    66
Clay, 22 saat önce yazdı:

Teofilini araştır ben yeterli bilgiye sahip değilim ama etkili olduğunu söylüyorlar performans ve yağ yakımı açısından bi kaç yerde okudum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    105
5am5unlu, 15 dakika önce yazdı:

Teofilini araştır ben yeterli bilgiye sahip değilim ama etkili olduğunu söylüyorlar performans ve yağ yakımı açısından bi kaç yerde okudum 

teofilinin kas gevşetici bir etkisi de var sanırım. antrenman performansına negatif etki de sağlayabilir. deneyen birisinin görüşleri önemli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    0
the_escobar, 28.12.2024 - 20:10 yazdı:

Hocam herhangi bir reçete vs gerekmiyor demi direk veriyorlar?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    0
the_escobar, 27 dakika önce yazdı:

Direkt veriyorlar dostum

Teşekkür ederim gözlemlediğiniz en yoğun etkileri nedir belli bir kullanım tavsiyesi dozu varmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    27
ermanx98, 14 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim gözlemlediğiniz en yoğun etkileri nedir belli bir kullanım tavsiyesi dozu varmı 

geçen 10ml aldım pek hissedemedim açıkçası. Sen yinede başta 10ml al vücudunun vereceği tepkiyi gözlemle duruma göre 20 25lere çıkabilirsin. Nefes açıyor, idmanda yorgunluğu azaltıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    5
Tr3n, 23 saat önce yazdı:

broksin yağ yakmıyor nefes açıyor sadece içindede şeker var tatlı şurup 

pre workout niyetine gider:)

Direkt olarak tabii yağ yakmıyordur ama süreci destekler nitelikte özellikle son giden yağlara karsi insülin de yükseltiyor bir miktar aclık da törpülüyor :)

6arrows, 22 saat önce yazdı:

teofilinin kas gevşetici bir etkisi de var sanırım. antrenman performansına negatif etki de sağlayabilir. deneyen birisinin görüşleri önemli 

Evet kas gevşetici kısmına ben denk gelmedim ama daha detaylı arastırıcam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    319
Clay, 12 dakika önce yazdı:

Direkt olarak tabii yağ yakmıyordur ama süreci destekler nitelikte özellikle son giden yağlara karsi insülin de yükseltiyor bir miktar aclık da törpülüyor :)

işte demek istediğim direk yağ yakanlara yönel clen anavar ve igf ler o dediğin bir miktar ile yol alınmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    66
6arrows, 22 saat önce yazdı:

Clay, 12 dakika önce yazdı:

Evet kas gevşetici kısmına ben denk gelmedim ama daha detaylı arastırıcam

Düz kasları gevşetiyor çizgili kaslara bir gevşetme etkisi söz konusu değil ancak hiç kullanmadım teofilini. hızlı etkili bir preparatı yok çoğu sr(uzun etkili) preparatlar bir de hazır i.v serum içinde satılıyor hiç kullanmadım öneride bulunamam

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    48
Tr3n, 2 saat önce yazdı:

işte demek istediğim direk yağ yakanlara yönel clen anavar ve igf ler o dediğin bir miktar ile yol alınmaz 

Bu tür ürünler yüksek yağ oranında da çalışır mı iş görür mü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    336
Clay, 28.12.2024 - 15:16 yazdı:

İlla efedrin olması şart mıdır? Değilse metacartin deneyebilirsin dostum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    5
AREN, 2 saat önce yazdı:

İlla efedrin olması şart mıdır? Değilse metacartin deneyebilirsin dostum

Yok hocam illa efedrin olmasına gerek yok destek olacak herhangi bi ürün olur tesekkur ederim ilgin icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    319
makro1178, 7 saat önce yazdı:

Bu tür ürünler yüksek yağ oranında da çalışır mı iş görür mü

yağ oranı yüksekse kalori açığı ver önce diyet yap ideal yağ oranına düş daha sonra kullan daha mantıklı ne zaman kilo vermekle inatlaştın ozaman başlarsın zirve noktalara ulaşınca  

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: duayen1
      Selamlar dostlar,
      180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor.  Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST
      Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Multivitamin D3+k2 Kalsiyum Magnezyum Çinko Omega 3 Milk Thistle Saw Palmetto Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir.  Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)

• Yazan: tms
      Merhaba herkese, selamlar.
      42 yaşındayım 3 yıldır vucut geliştirme yapıyorum.2 aylık diyet sürecimden sonra (günde 2000kalori alarak 12kilo verdim, rahatsızlığımdan dolayı spora gidemedim) biraz daha fazla kilo verebilmek için 2 aylık SARMS kürüne başladım.
      Kür seçimi konusunda tercihi @Loving bıraktım. Sağolsun bu iki aylık dönemde bana çok yardımcı oldu.
      KÜR İÇERİĞİM:
      SR9009 GW501516 YOHIMBE SÜRECE DAİR GİRİŞ:
      Günde çift idman yaptım. Sabah 1 saat kardiyo (merdiven) , aksam üzerinde ağırlık idmanı. Kardiyo süresince nabzı 130-140 aralığında tutmaya özen gosterdim. SR-9009un yarı ömrü 6-12 saat olduğundan , sabah kardiyodan 1 saat önce aç karnına 0.5ml , akşam idmanı öncesinde 0.5ml olarak kullandım. Aç karnına kullanmaya özen gösterdim. Henüz ilk kullanımdan sonra bile etkisini gösteren bir ürün , bu etkininde bir placebo olmadığına emin olabilirsiniz. Laktik asit birikimini azalttığı için yorulmuyorsunuz. Kullanırken kesinlikle bir açlık ya da şeker isteği çekmedim. Bu bir ay çok rahat geçti. SÜRECE DAİR GELİŞME:
      İkinci ay GW-501516a başladım. Yarı ömrü 12-24 saat olduğu için sadece sabah kalkar kalmaz aç karnına günde 1 kere olarak 1ml kullandim. Bana SR-9009a nazaran bir tik daha fazla enerji verdi diyebilirim. Fakat ilk aydan farklı olarak seker isteği ortaya çıktı. Dayanılmaz boyutlarda olmasa bile rahatsız etti. Muhtemelen 3-4aydir diyette olduğum için bünye zorlanmaya başlamıştı. Yohimbineyi sabah kardiyo  ve akşam ağırlık idmaninda 1 saat once ac karnina 3'er tablet olarak kullandim. Diyetim uç aşağı beş yukarı hep ayniydi. Günde 5 yumurta,500 gram tavuk gogsu(pismis olarak olctum) , 7-8 kaşık bulgur ya da 100 gram yulaf ,idman sonralarda günde 2 kere whey protein kullandım Günde 2 nescafe , 1 yeşil çay. Ortalama 3 litre su. 5 gram creatine aldım. SÜRECE DAİR SONUÇ:
      Kür başında ve sonunda kan, böbrek ve karaciğer değerlerime baktırdım. Bu konuda bir sorun yaşamadım.
      Kollarımda ciddi anlamda damarlar belirginleşti. Özellikle kol günümde epey belirginleşiyorlar. Yüklediğim resimi göğüs günümde çekmiştim. Ömrümde ilk defa karın kaslarımın bu kadar belirginleştiğini görüyorum ki ömrümde max 20 karın idmanı yapmışımdır o da laf olsun diye her idmanda 1-2 hareket olacak şekilde.Spora başlamadan evel 70-72kg seviyelerindeyken bile bu kadar net görünmüyorlardı. Kullandığım 3 üründe abdominal yağ yakımı konusunda beni yeterince tatmin etti. Kür biteli yaklaşık 20 gün oldu, kardiyoyu kestim. İdmana ve aynı kaloriyi almaya devam ediyorum(1750 kalori ) bu süreçte kilom değişmedi.
      KÜR ÖNCESİ VE SONRASI ÖLÇÜLERİM:
      Kg 86-80 Omuz 124 - 122 Sag kol 39 - 38.5 Sol Kol 39 - 38.5 Bel 91 - 84 Son 1-2günlük ürün kaldığında içindeki ölçekle çekemedim ufak bir bardağa döktüm daha sonra kullanırım diye bir kaç saat içinde kristalize oldu.Kesinlikle hava ile temasına dikkat edin. Yardımları için buradan @Loving çok teşekkür ediyorum. Bir ay içinde Bulk kürüne başlayacağım LGD-4033(ligandrol)kullanmayı düşünüyorum. Yanında başka neler kullanacağıma henüz karar vermedim.
      GİRİŞ - GELİŞME VE SONUÇ POZLARIM  

• Yazan: jasyak
      Herkese selamlar,
      Forumla geç tanışmış birisi olarak sarms hakkında bir türlü istediğim bilgileri edinemiyordum. Burada gerek referanslar olsun gerek forumdaki hocalarımın tecrübeleri olsun karar vermemde yardımcı oldu. Burak hocayla iletişime geçerek 1 ağustosta noxy labs sr9009, gw-501516 ve yohimbine kürüne başladım.
      Burak hocayla yaptığımız planlama doğrultusunda beslenme ve antrenman programına tamamen uydum diyebilirim bu süreçte sıfır karb ilerledim her öğünü minimum 500 gr sebzeyle yemeğe özen gösterdim.
      Antrenmanda ise ilk önce şüphelerim oldu çünkü hem sıfır karb hem yüksek kardiyo beni zorlayacağını düşündüm ancak ilaçların etkisiyle sanki uçuyor gibiydim 30 dakika bile yapmaya üşenirdim bu süreçte en keyif aldığım kardiyo antrenmanlarım oldu diyebilirim.
      Kür içinde yaşadığım tek sıkıntı ilk başlarda ishal durumum vardı Burak hocaya aktardığımda bunun soğuk su içimiyle alakası olabileceğini söyledi gerçektende soğuk suyu kestiğimde bu sorun ortadan kalmıştı. Her sorumda her aramamda gerek babacan tavrı terslemeden her soruma yanıt alabildiğim için Burak hocaya çok teşekkür ediyorum.
      Marka : Noxy labs - https://www.noxy-labs.com/
      Süre toplamı / kür süresi : 8 hafta
      1 Ağustos 2024
      Kilo: 89 Bel:98 Kol:34,5 Omuz:120 29 Eylül 2024
      Kilo:71.5 Bel:82 Kol:32 Omuz: 108 Çok az alt göbeğimde yağ olsa da yağlı değil kassız olduğumu düşünüyorum. Çok uzun süre +90 kiloda sporsuz bi süreç geçirdim ocak şubat ayına kadar almam gereken kaloride temiz ilerleyerek sonrasında Burak hocayla bulk kürü olarak mk677/rad140 kürü düşünüyorum yanına bi şey daha eklemek istiyorum ama henüz hocayla bunu görüşüp danışmadım şimdilik bulk kürüne kadar bu kadar görüşmek üzere👋🏼

EDİT: 30.12.2024 - BULK KÜRÜM

• Yazan: arnold12
      Hocam öncelikle herkese iyi akşamlar bir yaza kadar natural olarak yağ oranımı düşürme kararı verdim.Yapacaklarım şunlardır.
      Özelikle yormalarınızı bekliyorum @Loving Burak hocam @Rdm @Bay-T @metinav Metin hocam.
      Yaza kadar her 10 günde 1 burada güncel form ve kilomu paylaşmayı düşünüyorum.
      2 yıllık spor geçmişim var 172 -128kg ya düştüm 
      Güncel kilo 128 boy 185 yaş 23
      Alınan kalori 2350  haftada 1 gün zero carb 3 gün medium carb 3 gün low carb Haftada 4 gün antreman 2 porsiyon sabah akşam olacak şekilde glifor,ödem atıcı çaylar günlük 2 defa(karahindiba,kiraz sapı,mısır ppüskül ,yeşil çay antrenman günleri günlük k....ze markasının 1 porsiyon fire capsleri antrenman öncesi n..ure markasının purework... ürünü  ve l carnitin+filtre kahve 300ml bunun yanında antramn günleri 14 gr kreatin 21 gr bcaa 1 porsiyon whey     antreman sonu 15 dk eğimli yüryüş+25 dk bisiklet  Sizce  vücuda bu kadar yüklenirsem herhangi bir sorun yaşar mıyım? tavsiyelerini ve yorumlarınız önemli benim için.
    • Yazan: Emir54
      HERKESE MERHABALAR,
      10 yıllık profesyonel güreş 4 yıllık fitness geçmişim ile uzun araştırmalar sonucu Burak @Loving hocama ulaştım. Beni hiç bir şekilde maddi çıkar olarak görmediği için kendilerine minnetlerimi sunuyorum uzun uzun yazıp kendisine minnetimi ne kadar teşekkür edeceğimi bilmesem de buradan defalarca teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle uzun konuşmalar karşılıklı diyaloglar benim hemen hormonlarıma hasar vermek istemeyip kendisinin de buna katıldığını konuşup anlaşmamız üzerine sarms kürüne başlamış bulunduk.(02.11.24)Güzel bir yağlardan arınma temizlenme sürecine girdik beslenme programıyla başladık hiç bir zaman beni kırmayıp her soruma 5 dakika geçmeden cevap verdiği için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Noxy lab - https://www.noxy-labs.com KÜR İÇERİĞİM:
      SR 9009 GW 501516 YOHIMBINE ÖLÇÜLER: 2 kasım 1. Gün
      BEL 101 Göğüs 110 Kol 41.5 Kilo 103.8 BAŞLANGIÇ FORMUM:

30 KASIM 4. Hafta:
      Bel 93 Göğüs 107 Kol 41 Kilo 93.4    
      27 ARALIK 8. Hafta:
      Bel 88 Göğüs 103 Kol 41 Kilo 88    
      FİNAL POZLARIM:

Programa aksatmadan uydum vardiyalı şekilde çalışmaauyku düzenim olmamasına rağmen kendimce çok güzel sonuçlara vardım. biraz süreçten bahsetmek istiyorum bu süreçte hergün aksatmadan kardiyolarıma ağrılık antrenmanlarımdan daha çok önem verdim ve bu süreçte sarmsların gerçekten çok öneminin olduğunu düşünüyorum hiç enerji kaybım yorgunluğum olmadı. 3. Haftadan itibaren evime spinning bisikleti alıp kardiyolarımı günde ikiye çıkarıp ağırlık antrenmanlarımı aksatmadım beslenmeyede tam anlamıyla uydum başınızı çok ağırtmadan 1-4 hafta değişimimi ölçümlerimi paylaşmak istiyorum 8. Hafta yani final dönemine gelmiş bulunmaktayım durum budur herkese iyi formlar diliyorum.
      Burak Hocam ile Bulk Süreci Coming Soon...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.