-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Eczanede satılan yağ yakımı destekleyici ürünler hangileri?
Oluşturan:
Clay, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Metoonline
Arkadaşlar selamın aleyküm,
Malum yaz yaklaşıyor sitede çok fazla bilgili insan olduğunu düşünüyorum ve bir konuda sizlerin desteğine ihtiyacım var yaklaşık 1 yıllık düzenli spor sonucu 12 kilo verdim artık daha aşağı düşmüyor şuan vücut yağ oranım 17-18 civarlarında düzenli beslenip spor yapıyorum günlükte kilo x2 protein alıyorum bu yağ oranımı kas kaybetmeden 13-14 lere çekebileceğim ve hormonal olarak zarar görmeyeceğim bir ürün var mıdır?
-
Yazan: mustafasokmez
Arkadaşlar iyi günler,
Sürekli 2 ay spor yapıp araya hastalık girmesinden bayram olsun salonların kapanmasından tekrar hasta olmamdan dolayı 2 ileri 2 geri seyrettim. Uzun yıllardır aralıklı spor yapıyorum ama tabii ki uzun yıllardır spor yapan birinin vücudu yok bende. Küre girmeye karar verdim ve tabii ki bunu tek başıma yapamayacağından dolayı bir çok youtube infuencere koçluk yapmış birinden danışmanlık almaya karar verdim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 26 Boy : 1.70 cm Kg : 800 KULLANILACAK MCT GRUPLARI:
liver nac600 omega 3 coq10 yarım tab arimidex (enj. günlerinde) KÜR İÇERİĞİM:
testosteron masteron npp winstrol Extra önereceğiniz koruyucu öneriniz var mı kür için yorumunuz nedir?
-
Yazan: Sparta34
Merhaba arkadaşlar.
Günlük 200-300 mcg fragment mi daha iyi yağ yakımı sağlar yoksa 10mg yohimbin mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ağır Yaşamlar
Herkese selamlar,
KİŞİSEL BİLGİELRİM:
Yaş: 32 Güncel Kilo: 102 Spor geçmişi: Son üç yıldır sıfırdı, öncesinde aralıklı olarak 4 5 yıl yapmıştım KÜR İÇERİĞİM:
Test prop(haftalık 300mg- tren ace(haftalık 225mg) Masteron prop(haftalık 300mg). İlaçların markası Splabs KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
Multivitamin B complex D Zinc Omega3 Milk Thistle Magnesium Creatin MCT GRUPLARI:
Arimidex Dostinex 2024 Haziranında inanılmaz yağlı 120kg iken spor, diyet, kardiyo düzenine girip aynı anda Only testo olarak küre başladım haftalık doz 500mg 2 vurum(250mg-250mg) enanthate olarak 9 ay devam ettim başlangıç ve 9 ay only testo sonunda formumu buraya bırakıyorum.
ONLY TESTOSTERON KÜR SONUCU:
9 ay only testo ardından Tren kullanmaya başladım 2025 Şubat ayında bugün 9. Hafta içerisindeyim gelişim yok gibi hissediyorum kime söylesem trende değişimi hissetmeme şansın yok diyor ama vücudum olabilecek en kötü gelişimi gösteriyor gibi geliyor güncel 9 haftalık trendeki formumu da bırakıyorum aşağı.
TRENBOLONE KÜR SONUCU:
Tren kürünün 7. Haftasında markaya takılmaya başladım forumda farklı konu başlıklarında splabs testo hariç ürünleri eskisi gibi değil yazılarını gördükçe ve değişim görmedikçe kafaya takip 7. Hafta marka değişikliğine gittim yerli bir markayla form tutan arkadaşımı bildiğimden o yerli markaya geçtim ama hala durumda değişiklik yok haftada 4 veya 5 sağlam antrenman günlük 10k+ adım ve çok uzun zamandır 2000 kalorilik bir diyet izliyorum genel içerik yumurta yulaf pirinç ve tavuktan oluşuyor temiz besleniyorum 2 ayda bir cheat yapıyorum ama sonuç bomboş gibi geliyor. Benim gibi ilaç etkisindeyken bile gelişiminin durduğunu hissedip bir şeyler deneyen ve bu döngüyü kıran arkadaşlardan fikir vermelerini rica ediyorum benim sürecim uzun bir süreçti a’dan z’ye her detaya girerek yazıyı romana çevirmek istemedim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sorularını yönelttiğinde açıklamalarını yapabilirim sevgilerle.
-