Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Volbiex

Kürümün 4. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında ilaçlarım çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Volbiex    0
GHOST, 4 dakika önce yazdı:

Kür öncesi doğal testlerin nerede?

Ustam malesef gereksiz bir tavsiyeye istinaden yapmadım nasıl yapabilirim akıl verin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    811
Volbiex, 48 dakika önce yazdı:

Ustam malesef gereksiz bir tavsiyeye istinaden yapmadım nasıl yapabilirim akıl verin 

Akıl veriyoruz işte kıyas yapabilmek için veri lazım.

Veri yoksa değerlendirme yapılamaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
ggaridesgafa, 28 dakika önce yazdı:

Bu kadar mı başka tahlil resimi var mı güncel 

Screenshot_2024-12-27-20-28-06-266_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-28-00-338_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-27-52-351_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-27-47-788_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-27-40-863_tr.gov.saglik.enabiz.jpg 

Screenshot_2024-12-27-20-27-37-040_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-27-29-826_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-27-26-854_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-27-21-171_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Az önce elime diğer sonuçlar geçti korkmalımıyım ?

Screenshot_2024-12-27-20-46-13-584_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-46-10-360_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-27-20-28-06-266_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699

Sorun yok engilen al eczaneden yada nac600 omega 3 2gr ın altına düşme beslenmenide temiz yap onun dışında e2 rahatsız ediyorsa 1 tane arimidex iç doğalken e2 in kaçtı bilmiyorum doğalkende yüksekse yarımda içebilirsin onun dışında çeyrek dostinex al dilersen ama almasanda sorun olmaz fazla yüksek değil çünkü prolaktin 1-2 hafta sonra alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
ardas, 7 dakika önce yazdı:

Sorun yok engilen al eczaneden yada nac600 omega 3 2gr ın altına düşme beslenmenide temiz yap onun dışında e2 rahatsız ediyorsa 1 tane arimidex iç doğalken e2 in kaçtı bilmiyorum doğalkende yüksekse yarımda içebilirsin onun dışında çeyrek dostinex al dilersen ama almasanda sorun olmaz fazla yüksek değil çünkü prolaktin 1-2 hafta sonra alırsın.

Göğüsen sıvı gelmesi var ama süt değil su gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314

Selam hocam endişelenecek hiçbir şey yok AST değerinin referans olup ALT’nin referans dışı olması yakın zamanda yaptığın ağırlık antrenmanı sebebi ile olabilir çünkü AST, ALT’nin aksine vücuttaki kaslarda daha yaygındır ve kas hasarı ve kullandığın dianabol’ün etkisi ile birlikte ALT’yi referans değerlerden çıkartabilir. Eczaneden @ardasdostumun da belirtmiş olduğu gibi Nac600, 900 ve ya 1200 alabilirsin bu takviye karaciğerin detoksifikasyon sürecine destek olur inflamasyonu azaltır faz 1 ve faz 2 detoksifikasyonuna katkıda bulunur ve reaktif oksijen türlerini nötralize eder.

HDL için de @ardasdostumun da önerdiği gibi Omega-3 kullanabilirsin ama benim tavsiyem Omega-3 asidi içeren besinleri tüketmen Chia tohumu, Somon, Uskumru, Sardalya, ceviz, kampla yağı… Bu şekilde güzelce HDL yükselirken LDL’de düşecektir. Lifli gıda tüketimini dr artırman kardiyovasküler sistemine kesinlikle yardımcı olacaktır.

Masteron’u bilemem çalışıp çalışmadığını ama Testosteron kan tahlilinden çalışıyor gibi gözüküyor ALT ve AST enzimlerin antrenman sebebi ile yükselmiş olabilir onun için Dianabol kesin çalışıyor diyemeyiz ama Dianabol ucuz bir steroiddir sahtesinin yapılacağını düşünmediğinden orijinal olduğunu varsayacağım.

İlaçlarının markaları neler bu arada ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Volbiex, 1 dakika önce yazdı:

Göğüsen sıvı gelmesi var ama süt değil su gibi 

Bahsettiğimiz duruma galaktore denir ve prolaktin ya da östrojen yüksekliğinden ötürü oluşur genelde kan tahliline baktığımızda östrojen seviyesinden gibi gözüküyor çeyrek tablet arimidex atabilirsin ya da güvenilir marka bir masteron kullanıyorsan masteron dozunu da arttırabilirsin. Yarım tablet kullanmanı önermemelidir sebebi aşırı yüksek olmaması östrojenin ve aynı zamanda benin önerimi dikkate alırsan ve vücudun ilaca vereceği tepkiyi bilmediğimden östrojenini çok düşük noktaya çekebilir ve enerjisiz, güçsüz ve berbat bir ruh haline sokabilir seni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
heisenbergg, 4 dakika önce yazdı:

Bahsettiğimiz duruma galaktore denir ve prolaktin ya da östrojen yüksekliğinden ötürü oluşur genelde kan tahliline baktığımızda östrojen seviyesinden gibi gözüküyor çeyrek tablet arimidex atabilirsin ya da güvenilir marka bir masteron kullanıyorsan masteron dozunu da arttırabilirsin. Yarım tablet kullanmanı önermemelidir sebebi aşırı yüksek olmaması östrojenin ve aynı zamanda benin önerimi dikkate alırsan ve vücudun ilaca vereceği tepkiyi bilmediğimden östrojenini çok düşük noktaya çekebilir ve enerjisiz, güçsüz ve berbat bir ruh haline sokabilir seni.

Yani hocam ne öneririrsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Volbiex, 32 dakika önce yazdı:

Zphc markası kanka Allah razı olsun vallahi içim rahatladı 

Rica ederim dostum içini rahatlatacaksa ben ALT 700 civarı gördüm 400 AST falan LDL kolesterolüm 260 civarındaydı HDL ise 7’idi bu gibi değerler seni bir anda kalp hastası ya da karaciğer hastası yapmaz mesela koroner arter damarda tıkanıklık (yüksek kolesterol yüzünden) on yıllar alabilir uzun ve yavaş bir süreçtir aynısı yükselen karaciğer enzimleri için de geçerli mesela alkol bağımlılığı olupya yüksek miktarda alkol tüketen insanlar karaciğer için toksik olan alkolü on yıllar boyunca tüketip (bir araştırma okumuştum sürekli ve yüksek mevlada tüketen insanların ALT ve AST değerleri 200 civarındaydı link elimde yok hatırlatırsan bana bulup atarım) on yıllar içinde kalıcı hasar, fibrosis ya da siroz gibi hastalıklar oluşur.

Kısacası sen kullanıp oral steroidler (dianabol gibi) ara verirsen bir sorun olmayacaktır kronikleşen ve ara verilmeden yapılan kullanım asıl zarar veren şeydir eğer kısa vadeli kullanım lanse edilen kadar kötü olsaydı podyumdaki insanların gözleri sapsarı olurdu, her tarafı kaşınırdı, clit kalitesi bozulurdu ve tonla yan etki görürlerdi ama bakıyorsunuz hiçbiri yok…

Önemli olan bu yüksek değerlerin kronik bir şekilde devam etmemesi etmez ise hiçbir sorun yok ama bu demek değil ki kontrolü elden bırakacağız hayır tam aksine ne kadar inansak bile erken bir gelişmeden bizi rutin tahliller kurtarır.

Volbiex, 25 dakika önce yazdı:

Yani hocam ne öneririrsin 

Çeyrek tablet arimidex dene her 3 günde 1 bakalım bir devam edecek mi aynı şekilde yanlış bir protokol uygulatıp seni de kötü duruma sokmak istemiyorum Arimidex’in tehlikeli olmasından değil düşük östrojen sebebi ile alacağın yan etkiden endişe duyuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
heisenbergg, Şimdi yazdı:

Çeyrek tablet arimidex dene her 3 günde 1 bakalım bir devam edecek mi aynı şekilde yanlış bir protokol uygulatıp seni de kötü duruma sokmak istemiyorum Arimidex’in tehlikeli olmasından değil düşük östrojen sebebi ile alacağın yan etkiden endişe duyuyorum.

Bende ondan dedim arkadaşa benim östrojenim normalde zaten 20 lerde ondan kendime göre söyledim dozu naturalkenki değeri kaç bilmediğimden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
ardas, 21 dakika önce yazdı:

Bende ondan dedim arkadaşa benim östrojenim normalde zaten 20 lerde ondan kendime göre söyledim dozu naturalkenki değeri kaç bilmediğimden.

Eyvallah reisim armidexi ne kadar süre kullanayım peki 

Elimde son 1 haftalık testosteron kaldı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
Volbiex, Şimdi yazdı:

Eyvallah reisim armidexi ne kadar süre kullanayım peki 

süresi yok tek sefer belli aralıklarla düzenli kullancaksan arimidexi iç test ver kaça düşmüş bak 10gün sonra tekrar test ver geri eski seviyeye çıkmışsa düzenli 10 günde ne kadar arimidex aldıysan sürekli o şekil devam edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
ardas, 21 dakika önce yazdı:

Evet benim mesela önermekten çok korktuğum bir ilaç kendisi onun yerine her zaman masteron yükselt derim ama arkadaşınkinin orijinalliğinden emin olamadığım için işte arimidex dedim… Bende ise tam tersi östrojen gördüğüm tek yan etki göğüsten sıvı oluyor hatta bir kan tahlilimi atayım şaşırırsın 😂 Ne göğüs ağrısı vardı ne başka bir şey sadece mememin ucundan turuncu sıvı geliyordu.

1478ad84-840f-46a6-b3f6-f31498279021.jpeg

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
heisenbergg, 17 dakika önce yazdı:

Evet benim mesela önermekten çok korktuğum bir ilaç kendisi onun yerine her zaman masteron yükselt derim ama arkadaşınkinin orijinalliğinden emin olamadığım için işte arimidex dedim… Bende ise tam tersi östrojen gördüğüm tek yan etki göğüsten sıvı oluyor hatta bir kan tahlilimi atayım şaşırırsın 😂 Ne göğüs ağrısı vardı ne başka bir şey sadece mememin ucundan turuncu sıvı geliyordu.

Ustam şimdi benim elimde son 1 haftalık testosteron Enanthat var ben nasıl bir yola gireyim şu andan itibaren detaylı yazarsan çok makbule geçer stresten mal oldum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Volbiex, 1 dakika önce yazdı:

Ustam şimdi benim elimde son 1 haftalık testosteron Enanthat var ben nasıl bir yola gireyim şu andan itibaren detaylı yazarsan çok makbule geçer stresten mal oldum 😂

Hedefin ne ? Kürü kesecek misin PCT mi yapacaksın anlamadım hedefini anlatırsan birlikte bir yol haritası çizebiliriz. Eğer ki başka aşamayacaksan PCT yapman gerekir doğal hormonlarını geriye getirmek istiyorsan. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
heisenbergg, 2 dakika önce yazdı:

Hedefin ne ? Kürü kesecek misin PCT mi yapacaksın anlamadım hedefini anlatırsan birlikte bir yol haritası çizebiliriz. Eğer ki başka aşamayacaksan PCT yapman gerekir doğal hormonlarını geriye getirmek istiyorsan. 

Açıkçası podyuma çıkmak tek hedefim fakat 2-3 ay sonra askere gidicem sence izlemem gereken yol nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
Volbiex, 7 dakika önce yazdı:

Açıkçası podyuma çıkmak tek hedefim fakat 2-3 ay sonra askere gidicem sence izlemem gereken yol nedir

pct yap.

heisenbergg, 17 dakika önce yazdı:

bende masteron dibe çekiyo  200 kullanıyorum bodytech prolaktin e2 düştü direk.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Volbiex, 6 dakika önce yazdı:

PCT kesinlikle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0
heisenbergg, 1 dakika önce yazdı:

PCT kesinlikle 

Tamam peki ne yapmam gerekiyor yazarsan çok fena içim rahatlayacak 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950

sonuçlar normal arkadaşlar gerekenleri yazmış

karaciğer koruyucularını ekle e2 için haftalık 1 tablet arimidex al yeterli bol şans

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volbiex    0

Üstadlar şimdi ben:

• 750 testosteron Enanthat
  • 500 primobolon

alıyorum Elimdeki ilaçlar bitmeden önce 500 testosteron alıyodum 

O zaman:

• serbest testosteron 60ng çıktı 
  • Total testosteron 1100
  • Östrojen 30 referansken 60a çıktı 

Şimdi 750 testosteron alıyorum :

Yine Total artmış serbest hala aynı bu nasıl oluyor ve nasıl düzeltebilirim?

FSH kapanmak üzereydi en son baktığımda. Lh referans içinde. @rastlantisal @metinav @heisenbergg @GHOST

Screenshot_2025-01-22-14-25-51-157_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-25-46-588_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-25-42-432_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-25-38-256_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-25-24-818_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-25-09-959_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-25-33-979_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-24-59-316_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-24-45-413_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-01-22-14-24-42-441_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mustafaciimen
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      16 haftalık kür sonrası değerlerim aşağıdaki gibidir! Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      FSH 0.30 ÇIKTI ( KIRMIZI ) ESTRADİOL 6 (KIRMIZI) TOTAL TESTESTERON 9.52 (KIRMIZI) LH 0.3 ( KIRMIZI) ALT 43 (KIRMIZI) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mathteacherxyz
      Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
      Sizlerden tahlil sonuçlarıma göre destek istiyorum. 2 senedir düzenli olarak fitness yapıyorum. Beslenme vitamin, mineral, antioksidan herşey tam. 2 3 ayda bir kan tahlili yaptırıp ggt, d vitamini gibi değerlerimi de takip ediyordum. Geçen gün merak ettim dahiliyeye testosteron değerine bakabilir misiniz dedim ve baktılar. Total testosteron yerlerde çıktı.
      Bugünde ürolojiye gittim total testo, fsh ve lh değerlerine bakıldı. Hepsi yerle bir. Ne zamandır böyle hiçbir fikrim yok. Kür hiç yapmadım. 35 yaşındayım, yağ oranım yüzde 13.Gelişimim de ve libidomda bir problem şuana kadar olmadı. Sadece son zamanlarda aşırı derecede uyuyamama problemim vardı. Bu kan değerlerine göre ne kullanmalıyım. Klomen, tamoksifen vs dozaj bilgisi önerebilir misiniz? İlk defa konu açıyorum.
      Bir yanlışım varsa affola.
      Şimdiden çok teşekkür ederim. 

• Yazan: mempisto26
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 8. haftasındayım. Kür değerlerim ve detaylarım aşağıdaki gibidir.
      SORULARIM:
      İlaçlarım çalışıyor mu? Hangi değerlere dikkat etmeliyim? KÜR DETAYLARIM:
      Testesteron Enanth Boldenon 4. HAFTA KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      ilk test verdiğimde total testesteron 3400 çıkmıştı fakat şuan test verdiğimde 1000 çıktı en son enjeksiyonu 4 gün önce olmuştum bundan ötürü olabilir mi içime bir kuşku oturdu.  fsh ve lh da kapanmıyor nedense ilaçlarda bir sahtelik olabilir mi?  
      Tüm cevaplar için teşekkürler. 
      KULLANILAN MARKALAR:
      ZPHC SPECTRUM GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.