Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fatman

Sustanon+trenbolone kür içi kan testim hk.

Önerilen İletiler

Diver    2.153

Yan etki görmezsen arimidexe gerek kalmaz. Dolu bir masteron çok güzel düşürür östrojeni.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

fatman    36
Diver, Şimdi yazdı:

Yan etki görmezsen arimidexe gerek kalmaz. Dolu bir masteron çok güzel düşürür östrojeni.

anladım hocam kullanimiyacağım fakat testte yüksek e2 olsa bir yan etki hissetmesem bile kullanmama gerek var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.153
fatman, 5 dakika önce yazdı:

anladım hocam kullanimiyacağım fakat testte yüksek e2 olsa bir yan etki hissetmesem bile kullanmama gerek var mı 

Kullanmayacaksan niye soruyorsun? Rahatsız etmiyorsa kullanma...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    26

Tren b12 yi kullanıyor ondan düşük çıkmış bu arada tren bağışıklık sistemini ve tsh ı baskılıyabilir bir nebze haberin olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.960
fatman, 11 saat önce yazdı:

Anladım @rastlantisal hocam teşekkürler şunu da sorabilirim miyim haftalık 400 masteron ekledikten sonra eğer bir yan etki görmez isem kaşınma batma vs gibi arimidex kullanmaya gerek varmı şuanda bir yanma batma hissetmiyorum ama.

Arimidex ve dostinex gibi önemli anti hormon ilaçları kesinlikle test verdikten sonra kullanılmalıdır. Rakamlar yanılmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36

Merhaba 400 masteron ekledim 2 hafta kullandim ve tekrar kan sonucu verdim östrojen de düşüs beklerken yükseliş gördüm hatta testen 1 gün önce 1 tam arimidex atmıştım sebebi sizce neden olabilir , prolaktini trenden şüphem olduğu için beklettim bugün atacağım yarim dostinex 

IMG-20250123-WA0014.thumb.jpg.9049fc2bb8d795ba609606323287fb41.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
fatman, 8 dakika önce yazdı:

Merhaba 400 masteron ekledim 2 hafta kullandim ve tekrar kan sonucu verdim östrojen de düşüs beklersen yükseliş gördüm hatta testen 1 gün önce 1 tam arimidex atmıştım sebebi sizce neden olabilir , prolaktini trenden şüphem olduğu için beklettim bugün atacağım yarim dostinex

Masteron hangi marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Masteron hangi marka 

Dragon , tren ve sustanonu çalışıyor herhangi bir sorun yok ama güzel miktar ödeme yaptım boş olacağını düşünmüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
fatman, 4 dakika önce yazdı:

Dragon , tren ve sustanonu çalışıyor herhangi bir sorun yok ama güzel miktar ödeme yaptım boş olacağını düşünmüyorum 

Hiçbir yan etki görmüyor musun e2 ile alakalı. Meme uçlarında hassasiyet, duygusallık, aşırı ödem, libido düşüşü gibi. Ayrıca ilaçları satan adam bu konuya ne diyor çünkü masteronun sıfıra çekmese de düşürmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ve son olarak bana sorarsan sustanonu enantat ile değiştir sustanon bende de ciddi e2 arttırıyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
gönderildi (düzenlendi)
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Hiçbir yan etki görmüyor musun e2 ile alakalı. Meme uçlarında hassasiyet, duygusallık, aşırı ödem, libido düşüşü gibi. Ayrıca ilaçları satan adam bu konuya ne diyor çünkü masteronun sıfıra çekmese de düşürmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ve son olarak bana sorarsan sustanonu enantat ile değiştir sustanon bende de ciddi e2 arttırıyor 

0 yan etki hocam batma yanma hassasiyet hiçbir şey yok libido da çok yüksek herhangi bir yan etki yok sadece duygusallık ve sinir var,  batma yanma vs yoksa e2nin yüksekliğini kürde yanlış görmüyorum diyor aldığım satıcı bende bu ay sustanonu bitirip ent veya cyp e geçmeyi düşünüyorum propa bile gecebilirim 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
fatman, Şimdi yazdı:

0 yan etki hocam batma yanma hassasiyet hiçbir şey yok libido da çok yüksek herhangi bir yan etki yok sadece duygusallık ve sinir var ise batma yanma vs e2nin yüksekliğini kürde yanlış görmüyorum diyor aldığım satıcı bende bu ay sustanonu bitirip ent veya cyp e geçmeyi düşünüyorum propa bile gecebilirim 

Prop da günlük az az enjeksiyon yapmazsan dalgalanma ve aromatize yapar iyi ayarlamak gerek. Bence sana en uygun enantat bu durumda. Yani yüksek e2’nin belli faydaları var evet ama seninki biraz fazla yüksek bana göre 😃

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

Ent gec bende de asırı e2 yukseltmisti sustanon femara var arimidex ten daha güçlü istersen dene

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Prop da günlük az az enjeksiyon yapmazsan dalgalanma ve aromatize yapar iyi ayarlamak gerek. Bence sana en uygun enantat bu durumda. Yani yüksek e2’nin belli faydaları var evet ama seninki biraz fazla yüksek bana göre 😃

Arimidex yerine femara kullansam peki hocam sustanon libido yu olumlu etkilemesini seviyorum ama mecbur kalirsam ent gecebilirim artık 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
gönderildi (düzenlendi)
fatman, 2 dakika önce yazdı:

Arimidex yerine femara kullansam peki hocam sustanon libido yu olumlu etkilemesini seviyorum ama mecbur kalirsam ent gecebilirim artık 

Yani deneyebilirsin tabii ki ama bunlar geçici çözümler olacaktır. Düşünsene masteron alıyorsun femara alıyorsun ve e2’yi hala zor kontrol ediyorsun. Ben senin yerinde olsam kanda daha stabil hormon seviyeleri yakalamaya çalışırdım hem kafam da rahat olurdu. Bir de sustanon benim psikolojimi de çok dalgalandırmıştı, şu an tren alıyorum ve nentalim daha stabil 😅

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Yani deneyebilirsin tabii ki ama bunlar geçici çözümler olacaktır. Düşünsene müşterin alıyorsun femara alıyorsun ve e2’yi hala zor kontrol ediyorsun. Ben senin yerinde olsam kanda daha stabil hormon seviyeleri yakalamaya çalışırdım hem kafam da rahat olurdu. Bir de sustanon benim psikolojimi de çok dalgalandırmıştı, şu an tren alıyorum ve nentalim daha stabil 😅

Sustanon biraz öyle evet , anlaşıldı hocam 3 4 ml kaldi onu bitirip ent a geçelim haftada 250x2 devam ederiz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
Ferdikra, 14 dakika önce yazdı:

Ent gec bende de asırı e2 yukseltmisti sustanon femara var arimidex ten daha güçlü istersen dene

Haftada 2 kere 1 tablet uygun mudur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

İlk hafta 2 tane kullan sonra 1 e düşür istersen 1 1 git sonucu duygu durum değişikliginden ve testten görebilirsin 2 hafta tekrar test vermen mantıklı zaten hassasiyet vs yokmuş sende benim cok sıkıntılı gecmişti 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36

@Tony Montanahocam şuda aklıma takıldı prolaktini bilerek saldım yükselecek mi diye bu e2 ye etkisi olurmu sizce çünkü masteron eklememe rağmen e2 çıkması çok garip geldi eczane sustanon dan dragon sustanona geçtim önceki testoma göre testom daha yüksek belki ilacın doluluğu da yükseltmiş olabilir gibi geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
fatman, 35 dakika önce yazdı:

@Tony Montanahocam şuda aklıma takıldı prolaktini bilerek saldım yükselecek mi diye bu e2 ye etkisi olurmu sizce çünkü masteron eklememe rağmen e2 çıkması çok garip geldi eczane sustanon dan dragon sustanona geçtim önceki testoma göre testom daha yüksek belki ilacın doluluğu da yükseltmiş olabilir gibi geliyor 

Ben sanmıyorum prolaktinin e2’yi etkileyeceğini bu kadar. Sen yine prolaktini kontrol altında tut ama. Belki de dragon overdosedur dediğin gibi ve ondan fazla yükseltmiştir veya sustanondaki en uzun ester olan “dekonat” kanda geç peak yaptığı için vücudunda dolaşan testosteron bi anda daha fazla aromatize olmaya başlamış da olabilir. Bunlar benim aklıma gelen tahminler sadece. Şu an en iyi yapacağın şey prolaktini hep kontrol altında tutup e2’yi de düşürmeyi ve stabil bi seviyeyi koruyacak yöntemi bulman bence. 
bu arada kür nasıl gidiyor, verim alıyor musun?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Ben sanmıyorum prolaktinin e2’yi etkileyeceğini bu kadar. Sen yine prolaktini kontrol altında tut ama. Belki de dragon overdosedur dediğin gibi ve ondan fazla yükseltmiştir veya sustanondaki en uzun ester olan “dekonat” kanda geç peak yaptığı için vücudunda dolaşan testosteron bi anda daha fazla aromatize olmaya başlamış da olabilir. Bunlar benim aklıma gelen tahminler sadece. Şu an en iyi yapacağın şey prolaktini hep kontrol altında tutup e2’yi de düşürmeyi ve stabil bi seviyeyi koruyacak yöntemi bulman bence. 

Veya aklıma bir şey daha geldi. Burak hoca önceki konularda bundan bahsetmişti bundan. Testo enantata geçtikten sonra testoyu 250’ye çekebilirsin. Aromatize ile uğraşacağını sanman bu yöntemle eğer ki hala aromatize devam ederse yanına da testononun yarısı ile masteron başlarsın, yeterse ellemzsin yetmezse biraz arttırır durumu görürsün

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

Hocam alıyorum güzel ilerliyorum ama bel incelip kollar büyüyor yağım düşüyor fakat tartida fazla büyük bir oynama yok suan yağ oranim  yüksek yağ verirken kas ekliyorum treni çıkarmayı düşünüyorum çok etkili olmasina rağmen yagliyken iyi verim alamadığımı düşünüyorum treni çıkarıp oxandrolone eklemeyi düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535
fatman, Şimdi yazdı:

Hocam alıyorum güzel ilerliyorum ama bel incelip kollar büyüyor yağım düşüyor fakat tartida fazla büyük bir oynama yok suan yağ oranim  yüksek yağ verirken kas ekliyorum treni çıkarmayı düşünüyorum çok etkili olmasina rağmen yagliyken iyi verim alamadığımı düşünüyorum treni çıkarıp oxandrolone eklemeyi düşünüyorum 

Bence verim aldığını düşünüyorsan treni çıkartma, belli bi yağ oranına kadar her şey yavaş ilerliyor gibi oluyor ama sonra her sabah değişiyorsun aynada. Fakat yağsız ilaca girmek her zaman benim gözümde 1-0 öndedir ben de yağsızken ilacı iliklerime kadar hissediyorum. 
bir de küre başlangıç ve şu anki halini form atar mısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    36
Tony Montana, 7 dakika önce yazdı:

Bence verim aldığını düşünüyorsan treni çıkartma, belli bi yağ oranına kadar her şey yavaş ilerliyor gibi oluyor ama sonra her sabah değişiyorsun aynada. Fakat yağsız ilaca girmek her zaman benim gözümde 1-0 öndedir ben de yağsızken ilacı iliklerime kadar hissediyorum. 
bir de küre başlangıç ve şu anki halini form atar mısın

Önceden verdiğim kilolar yüzünden derim kötü durumda üstsüz çekmeyi sevmiyorum.

Fotoda belirgin bişi yok 2 ayda 20kg verdim güzel bir kas kütlesi eklediğimi düşünüyorum.

IMG_20250121_132729.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    535

Anladım, o zaman dediğim yöntemlerden birini seçerek bence şu anki kürüne devam etmelisin. Bu kür bittiği zaman da form durumuna göre bi şeyler mutlaka ayarlanır 👌🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    81
fatman, 1 saat önce yazdı:

Dragon trenden memnun musun ne gibi yan etkiler yaşadın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: owlimagine
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım 3 yıldır nerdeyse haftanın 5 günü spor yapıyorum kilom 83 boy:185 KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      omega 3 (2 tablet) multivitamin bromelain probiyotik testo booster çinko magnezyum BESLENME PLANIM:
      günlük 5 yumurta 80 yulaf 500 pirinç 400 tavuk 20 gr çiğ badem 50 gr kuru üzüm 20 gr zeytinyağı 180 gr protein 450-500 arası karb 70-80 arası yağ Testonun bu kadar düşük çıkmasına şaşırdım fikrinizi merak ediyorum babalar bir de asla kuru bir görüntüye ulaşamıyorum sizce sebebi nedir? Genel olarak değerler fena değil ama tsh ile total testo hakkında bir fikrinizi merak ediyorum 24 yaşında birinin testosunun bu kadar düşük olması normal midir o sıralar temiz besleniyordum.

• Yazan: Curious guy
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      SORULARIM:
      Aldığım steroid leri türkiye de hangi kurum aracılığıyla test ettirebilirim? Yada yurt dışında?  Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Furkantepeci
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kür öncesi ve kür içi tahlillerim (73 testo kür içi sonucum):
      KÜR İÇERİĞİM:
      Lgd-4 10mg sabah mk677 25mg akşam Bu testlerin yetersiz olduğunu biliyorum, dahiliyeden tam bir test yaptırmadan önce ürolojiden test yaptırmak istemiştim (dahiliye için randevu bulamadım). Meme ucunda hassaslaşma, testislerde küçülme veya erekte sorunu yaşamıyorum.
      Yorumlarınızı beklerim.

• Yazan: Granikos
      Merhaba, selamlar arkadaşlar.
      KÜR DETAYLARIM:
      250 mg Testesteron cypionat 300 mg Primobolan 30.gün sonunda kan tahlili verdim sadece hormon testi verdim yalnız Alt-Ast değerlerim çıkmamış anlamadım şuan elimde olan değerler bunlar müdahale etmem gereken bir şey var mı bilgilenmek istiyorum. Aşağıda kür öncesi ve sonrası değerlerimi paylaştım, şimdiden çok teşekkürler…
      Kür öncesi 30 aralık:

KÜR SONRASI 30 OCAK:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.