Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fatman

Sustanon+trenbolone kür içi kan testim hk.

Önerilen İletiler

fatman    57

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• Sustanon 500 mg
  • Trernbolone 400 mg

Kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir! Nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Screenshot_2024-12-25-08-32-26-069_com.android.chrome.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.545

Balık yağı tüket. Hayvansal yağlardan uzak dur. Sadece zeytinyağı tüket. Sabah aç karnına bir yemek kaşığı alıç sirkesi içebilirsin. 2 tam cevizi akşamdan suya koy ağzını kapat. Sabah aç karnına cevizi ye suyunu iç kolesterole yardımcı olur.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
Diver, 13 dakika önce yazdı:

Balık yağı tüket. Hayvansal yağlardan uzak dur. Sadece zeytinyağı tüket. Sabah aç karnına bir yemek kaşığı alıç sirkesi içebilirsin. 2 tam cevizi akşamdan suya koy ağzını kapat. Sabah aç karnına cevizi ye suyunu iç kolesterole yardımcı olur.

Tamamdir hocam deneyeceğim kardiyo yapiyorum ama yeşillik fazla tüketiyorum herhalde sebibi bundan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545
fatman, 2 dakika önce yazdı:

Tamamdir hocam deneyeceğim kardiyo yapiyorum ama yeşillik fazla tüketiyorum herhalde sebibi bundan 

Kolesterolu yükselten yeşillik değil tüketmeye devam et. Sen beslenmeni temiz tutmaya özen göster. Dışardan hazır gıda tüketme. Diyete yüzde yüz uyulsa bile steroidler kolesterol değerlerini yükseltebilir. Bunda genetik faktörde etkilidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57

Kan sonucum bu şekilde aktif olarak nac600 ve 200mg c vitamini kullanıyorum magnezinc ve proviron , bu kan sonuçlarıma göre herhangi bir aksiyon almam gerekiyor mu sizce @Diver

image.thumb.png.3ea9f76b256ae07c4dfd6e5b6d5bc7af.png  image.thumb.png.aa1a5bab05416c29ce5d0f91bf11b8db.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    15

Hocam merhaba kolestrol çok yüksek. Balık yağı, D vitamini ve C vitamini kullanmanı tavsiye ederim. Aynı şekilde hazır paket et ürünlerinden de uzak durursan bir ayda bayağı toparlarsın. Paket gıdadan kastım salam, sucuk vb.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
Tiger87, Şimdi yazdı:

Hocam merhaba kolestrol çok yüksek. Balık yağı, D vitamini ve C vitamini kullanmanı tavsiye ederim. Aynı şekilde hazır paket et ürünlerinden de uzak durursan bir ayda bayağı toparlarsın. Paket gıdadan kastım salam, sucuk vb.

Merhaba evet hocam biraz yağlı et yiyordum ondan olduğunu düşünüyorum omega3 ekleyeceğim hayvansal yağları da kestim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    15
fatman, 2 dakika önce yazdı:

Merhaba evet hocam biraz yağlı et yiyordum ondan olduğunu düşünüyorum omega3 ekleyeceğim hayvansal yağları da kestim

Çok iyi etmişsin. Trigriselid de yüksekse bir iki hafta kırmızı eti kesmende fayda olur. Hindi etiyle idare edersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69

Serko hocamın ceviz suyu tarifini kullanabilirsin, kolestrol için. Yanlış hatırlamıyorsam 2 cevizi (kabuksuz) akşamdan bir bardak suya koy üstünü kapat sabah kalkınca içersin. Diğerlerini arkadaş yazmış zaten. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320

Derhal demir takviyesi al Ferritin ve demir bağlama kapasiten alarm veriyor vücut demire ihtiyacım var diyor artık… Kolesterol için kırmızı et tüketiyorsan bir nebze onu Somon, uskumru ve sardalya gibi balık ve derisiz tavuk göğüsü gibi alternatiflere yönel.

Beslenmene Chia tohumu, ceviz, badem, fasulye, yulaf/yulaflı ürünler, zeytinyağı, avokado gibi besinleri eklemeye çalış ve lif içeren gıdalara bir nebze önem göster.

Bunlara dikkat et ve 4 hafta sonra tekrar tahlil ver düzelme görülmüyorsa hiçbir şekilde önermeme rağmen medikal önemler alınabilir.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
burakg133, Bir saat önce yazdı:

Trenin markası ve esteri nedir ?

Tren e dragon

Diver, 7 saat önce yazdı:

Kaçıncı haftadasın?

4.hafta hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047

Kolestrol için ceviz suyu tarifimi uygula kolestrol düzene girer

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Kolestrol için ceviz suyu tarifimi uygula kolestrol düzene girer

Yarından itibaren başlıyorum hocam teşekkürler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57

Merhaba 500 sustanon 400 tren kullaniyorum , prolaktin için 2 3 gün önce dostinex atmistim düşük çıkma sebebi bu olsa gerek fakat haftalık 2 tane arimidex atmama rağmen östrojen yüksek geldi en son cumartesi 1 tam arimidex atmıştım yarından itibaren 400mg masteron ekleyeceğim herhalde normale çeker diye düşünüyorum 

IMG-20250107-WA0004.thumb.jpg.8c038689ab3fd20300c84e9cdb7180bd.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89

İlaçların markasını öğrenebilir miyiz ? letu ekleyebilirsin veyahut femera daha kuvvetli aı inbihtörleri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
gönderildi (düzenlendi)
5am5unlu, 1 dakika önce yazdı:

İlaçların markasını öğrenebilir miyiz ? letu ekleyebilirsin veyahut femera daha kuvvetli aı inbihtörleri

Sustanon eczane bu hafta dragon sustanona geçeceğim tren ent dragon

Haftada 2 arimidex devam edecegim 400 de masteron eklecektim zaten bu hafta o yüzden test vermistim yeterli olur diye düşünüyorum ardından tekrar test vericegim

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Öncelikle illa ki sustanon ile gidilecek ise enjeksiyon sıklığını artırman gerek. Haftada 2 enjeksiyon ile çok aromataz oluyor. Antiaromataz kullanmak son çare olmalı. Sustanon için en az haftada 3 enjeksiyon yapılmalı. Yoksa masteron ile kontrol altında tutabileceğini düşünmüyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
gönderildi (düzenlendi)
fatman, 3 dakika önce yazdı:

Sustanon eczane bu hafta dragon sustanona geçeceğim tren ent dragon

Doğal e2 tahlilin var mı ?

dediğim gibi maste de yardımcı olur fakat letu femara gibi ilaçlar daha güçlü e2 azaltırlar sustanonu 3-4 bölmen daha mantıklı  @rastlantisal hocamın dediği gibi

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
rastlantisal, 16 dakika önce yazdı:

Öncelikle illa ki sustanon ile gidilecek ise enjeksiyon sıklığını artırman gerek. Haftada 2 enjeksiyon ile çok aromataz oluyor. Antiaromataz kullanmak son çare olmalı. 

Sustanon için en az haftada 3 enjeksiyon yapılmalı. Yoksa masteron ile kontrol altında tutabileceğini düşünmüyorum. 

Anladim hocam 0.75mlx3 mantıklı mi sizce

5am5unlu, 16 dakika önce yazdı:

Doğal e2 tahlilin var mı ?

dediğim gibi maste de yardımcı olur fakat letu femara gibi ilaçlar daha güçlü e2 azaltırlar

Doğal e2im yok hocam

rastlantisal, 16 dakika önce yazdı:

Öncelikle illa ki sustanon ile gidilecek ise enjeksiyon sıklığını artırman gerek. Haftada 2 enjeksiyon ile çok aromataz oluyor. Antiaromataz kullanmak son çare olmalı. 

Sustanon için en az haftada 3 enjeksiyon yapılmalı. Yoksa masteron ile kontrol altında tutabileceğini düşünmüyorum. 

Şuda var hocam yüksek yağ oranim var epey yüksek ve kiloluyum şuan için onunda etkisi olsa gerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Yüksek yağ oranına sahip birinin sustanon tercih etmesi oldukça yanlış. Senin yapman gereken Testosteron enhantate esteri tercih etmek. Yine yüksek yağ oranında trenbolon da kötü bir seçim. Onun yerine testo + masteron + ox. gibi bir kombin yapıp, yağ oranını %12 altına düşürüp durumuna göre anabolik seçmelisin. Keza benim gibi doğal E2 düşük bireylerde ve bulkta bile %12-13 yağ oranında gezinen insanlarda bile haftada 2 enjeksiyon sustanon ile E2 çok yükselebiliyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
rastlantisal, 6 dakika önce yazdı:

Yüksek yağ oranına sahip birinin sustanon tercih etmesi oldukça yanlış. Senin yapman gereken Testosteron enhantate esteri tercih etmek. Yine yüksek yağ oranında trenbolon da kötü bir seçim. Onun yerine testo + masteron + ox. gibi bir kombin yapıp, yağ oranını %12 altına düşürüp durumuna göre anabolik seçmelisin. Keza benim gibi doğal E2 düşük bireylerde ve bulkta bile %12-13 yağ oranında gezinen insanlarda bile haftada 2 enjeksiyon sustanon ile E2 çok yükselebiliyor.

Anladim hocam şuan için güzel verim alıyorum ama bilemiyorum dediğin gibi gerekirse treni kesebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
fatman, Şimdi yazdı:

Anladim hocam şuan için güzel verim alıyorum ama bilemiyorum dediğin gibi gerekirse treni kesebilirim

Kolestrol ve karaciğer değerlerine dikkat et. Konu verimden ziyade sağlık. Yoksa trenbolone dolu ise zaten sonuç vermemesi imkansız. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
rastlantisal, 6 saat önce yazdı:

Kolestrol ve karaciğer değerlerine dikkat et. Konu verimden ziyade sağlık. Yoksa trenbolone dolu ise zaten sonuç vermemesi imkansız. 

Anladım @rastlantisal hocam teşekkürler şunu da sorabilirim miyim haftalık 400 masteron ekledikten sonra eğer bir yan etki görmez isem kaşınma batma vs gibi arimidex kullanmaya gerek varmı şuanda bir yanma batma hissetmiyorum ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Curious guy
      Merhabalar herkese,
      Test testi yaptırdım eskiden fast food tüketirken 1000 üzerinden 530 çıkmıştı.Aşırı kiloluydum. Şimdi test yaptırdım 830 üzerinden 793 çıktı. Free testesteronmu önemli yoksa total mi? Östrojen referans tan fazla çıktı ama jinekomasti yok. Ama aynı zamanda FSH düşük? Bi yorumlarsanız sevinirim. Finestride kullanıyorum 1.5 yıldır, cinsel iktidarsızlık vs. Gibi yan etkileri yok. 

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.