Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fatman

Sustanon+trenbolone kür içi kan testim hk.

Önerilen İletiler

fatman    29

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• Sustanon 500 mg
  • Trernbolone 400 mg

Kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir! Nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Screenshot_2024-12-25-08-32-26-069_com.android.chrome.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.928

Balık yağı tüket. Hayvansal yağlardan uzak dur. Sadece zeytinyağı tüket. Sabah aç karnına bir yemek kaşığı alıç sirkesi içebilirsin. 2 tam cevizi akşamdan suya koy ağzını kapat. Sabah aç karnına cevizi ye suyunu iç kolesterole yardımcı olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
Diver, 13 dakika önce yazdı:

Balık yağı tüket. Hayvansal yağlardan uzak dur. Sadece zeytinyağı tüket. Sabah aç karnına bir yemek kaşığı alıç sirkesi içebilirsin. 2 tam cevizi akşamdan suya koy ağzını kapat. Sabah aç karnına cevizi ye suyunu iç kolesterole yardımcı olur.

Tamamdir hocam deneyeceğim kardiyo yapiyorum ama yeşillik fazla tüketiyorum herhalde sebibi bundan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.928
fatman, 2 dakika önce yazdı:

Tamamdir hocam deneyeceğim kardiyo yapiyorum ama yeşillik fazla tüketiyorum herhalde sebibi bundan 

Kolesterolu yükselten yeşillik değil tüketmeye devam et. Sen beslenmeni temiz tutmaya özen göster. Dışardan hazır gıda tüketme. Diyete yüzde yüz uyulsa bile steroidler kolesterol değerlerini yükseltebilir. Bunda genetik faktörde etkilidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29

Kan sonucum bu şekilde aktif olarak nac600 ve 200mg c vitamini kullanıyorum magnezinc ve proviron , bu kan sonuçlarıma göre herhangi bir aksiyon almam gerekiyor mu sizce @Diver

image.thumb.png.3ea9f76b256ae07c4dfd6e5b6d5bc7af.png image.png.cedb941fcda395b8eba27bc503d8893f.pngimage.thumb.png.627cd0216db4787c6dbcf9d2b085ba84.png image.thumb.png.aa1a5bab05416c29ce5d0f91bf11b8db.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    14

Hocam merhaba kolestrol çok yüksek. Balık yağı, D vitamini ve C vitamini kullanmanı tavsiye ederim. Aynı şekilde hazır paket et ürünlerinden de uzak durursan bir ayda bayağı toparlarsın. Paket gıdadan kastım salam, sucuk vb.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
Tiger87, Şimdi yazdı:

Hocam merhaba kolestrol çok yüksek. Balık yağı, D vitamini ve C vitamini kullanmanı tavsiye ederim. Aynı şekilde hazır paket et ürünlerinden de uzak durursan bir ayda bayağı toparlarsın. Paket gıdadan kastım salam, sucuk vb.

Merhaba evet hocam biraz yağlı et yiyordum ondan olduğunu düşünüyorum omega3 ekleyeceğim hayvansal yağları da kestim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    14
fatman, 2 dakika önce yazdı:

Merhaba evet hocam biraz yağlı et yiyordum ondan olduğunu düşünüyorum omega3 ekleyeceğim hayvansal yağları da kestim

Çok iyi etmişsin. Trigriselid de yüksekse bir iki hafta kırmızı eti kesmende fayda olur. Hindi etiyle idare edersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    7

Serko hocamın ceviz suyu tarifini kullanabilirsin, kolestrol için. Yanlış hatırlamıyorsam 2 cevizi (kabuksuz) akşamdan bir bardak suya koy üstünü kapat sabah kalkınca içersin. Diğerlerini arkadaş yazmış zaten. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    163

Derhal demir takviyesi al Ferritin ve demir bağlama kapasiten alarm veriyor vücut demire ihtiyacım var diyor artık… Kolesterol için kırmızı et tüketiyorsan bir nebze onu Somon, uskumru ve sardalya gibi balık ve derisiz tavuk göğüsü gibi alternatiflere yönel.

Beslenmene Chia tohumu, ceviz, badem, fasulye, yulaf/yulaflı ürünler, zeytinyağı, avokado gibi besinleri eklemeye çalış ve lif içeren gıdalara bir nebze önem göster.

Bunlara dikkat et ve 4 hafta sonra tekrar tahlil ver düzelme görülmüyorsa hiçbir şekilde önermeme rağmen medikal önemler alınabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.928

Kaçıncı haftadasın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
burakg133, Bir saat önce yazdı:

Trenin markası ve esteri nedir ?

Tren e dragon

Diver, 7 saat önce yazdı:

Kaçıncı haftadasın?

4.hafta hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    872

Kolestrol için ceviz suyu tarifimi uygula kolestrol düzene girer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: prisma
      Haftaya devlette kan testi vericem ama bir arkadaşım (başka şehirde) devlette kan testi verirken doktor baya zorlamış hatta neredeyse odadan kovacaktı felan dedi. Testo değerlerini alamamış. Doktordan doktora göre değişiyo sanırım kimisi hemen veriyomuş ama doktorun yanına gittiğimde ne demeliyim 19 yaşındayım ve tip olarakta küçük duruyorum hatta bazen beni reşit zannetmiyorlar bu yüzdende çekiniyorum biraz çok ciddiye alınmamaktan.
      Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Kürümün 7.haftasındayım. Bugün verdiğim kan değerlerim bu şekilde.
      E-2 yine düşük ne yaptıysam bunun üstüne çıkmıyor normalde decanın yükseltmesi lazım anlamadım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Boldenon Trenbolone Enanthate Anapolon Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.