Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tren Sevicisi

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

M.O.K    78
kisetet55, Şimdi yazdı:

hocam siz zphc retaya geçmiştiniz değil mi? etkisi nasıl diğerler kullandıklarınıza göre

yok hocam zphc reta hiç kullanmadım. İlk sürece başlarken gideon pharma kullandım toplam 10mg(bence orjinaldi, tüm yan etkileri yaşadım ve sonuç aldım), daha sonra çin peptidleri furyasına kapıldım :) 7-8 haftadır çin retasındayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kisetet55    56
M.O.K, 1 dakika önce yazdı:

yok hocam zphc reta hiç kullanmadım. İlk sürece başlarken gideon pharma kullandım toplam 10mg(bence orjinaldi, tüm yan etkileri yaşadım ve sonuç aldım), daha sonra çin peptidleri furyasına kapıldım :) 7-8 haftadır çin retasındayım

ben yanlış hatırlıyorum o zaman. ne kadar su karıştırılması gerekiyordu onu soracaktım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    78
kisetet55, 7 dakika önce yazdı:

ben yanlış hatırlıyorum o zaman. ne kadar su karıştırılması gerekiyordu onu soracaktım

markaya göre değişmez hocam o. kaç mg lık flakon var elinizde? Ona göre yardımcı olabilirim. 10mg a 1ml bac water gibi hesaplayabilirsiniz, ben bu yöntemi kullanıyorum. 30mg çin retası için 3ml bac water kullandım örneğin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    11
M.O.K, 11 dakika önce yazdı:

ben de şu an kullanıyorum zphc fragment. hiç bir etkisini ve farkını göremedim 2 haftadır :) sırf flakonu açtım artık diye bitsin diye kullanıyorum

Valla hocam sormayın çöp ürünlere 10 bin lira verdim evlat acısı gibi koyuyor 😒 Burak hocada bitmesi çok kötü oldu..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    56
M.O.K, 1 dakika önce yazdı:

markaya göre değişmez hocam o. kaç mg lık flakon var elinizde? Ona göre yardımcı olabilirim. 10mg a 1ml bac water gibi hesaplayabilirsiniz, ben bu yöntemi kullanıyorum. 30mg çin retası için 3ml bac water kullandım örneğin

her flakon 8 mg hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    78
kisetet55, 16 dakika önce yazdı:

her flakon 8 mg hocam 

eğer ayalayabilirsen 0.8ml koyabilirsin hocam. 10iu 1mg a denk gelir

69f4ebab2c687_Screenshot2026-05-01at21_06_15.thumb.png.2dbb9f37c0355d4db83a705d24f72620.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
M.O.K, 20 dakika önce yazdı:

Çin retasi 1 flakon 30 mg idi hala aynı flakon mu 7-8 haftadır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    78
gönderildi (düzenlendi)
Seffa, 2 dakika önce yazdı:

Çin retasi 1 flakon 30 mg idi hala aynı flakon mu 7-8 haftadır ?

Evet hocam yakında bitmek üzere. 8 haftadan fazla tutmak istemiyorum hiç bir karıştırılmış peptidi zaten, ideali 4 hafta diyorlar genelde 

tarihinde M.O.K tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    56
M.O.K, 52 dakika önce yazdı:

eğer ayalayabilirsen 0.8ml koyabilirsin hocam. 10iu 1mg a denk gelir

2 ml koysak 0.25 çekmemiz gerekiyor o zaman hocam. 2ml koymak daha kolay ve daha anlaşılır olacak gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    78
kisetet55, 17 dakika önce yazdı:

2 ml koysak 0.25 çekmemiz gerekiyor o zaman hocam. 2ml koymak daha kolay ve daha anlaşılır olacak gibi

nasıl rahatına gidecekse hocam. sadece reta dozunda yüksek mg'lara çıkıldığında, 4-5mg gibi, enjeksiyon yapması zor olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
M.O.K, 2 saat önce yazdı:

Evet hocam yakında bitmek üzere. 8 haftadan fazla tutmak istemiyorum hiç bir karıştırılmış peptidi zaten, ideali 4 hafta diyorlar genelde 

Bendeki Çin retasi da 3 hafta olmak üzerede o yüzden sordum. Teşekkürler. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sönmezzz    0

Diyeti ve antremanı düzgün günde 3-4 öğün beslneme planı olan biri sizce yağ yakımı için fragment mi kullanmalı reta mı ? Veya başka önerileriniz olur mu bilen bir kişi yorum yapsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    902
Sönmezzz, 23 dakika önce yazdı:

Diyeti ve antremanı düzgün günde 3-4 öğün beslneme planı olan biri sizce yağ yakımı için fragment mi kullanmalı reta mı ? Veya başka önerileriniz olur mu bilen bir kişi yorum yapsın 

hiç bir şey kullanmadan da yağ yakabilirsin dostum neden bir şey ekleme gereksinimi duyuyorsun ki? Reta fragmentten her zaman benim gözümde 10-0 öndedir, bazen teoriyle pratik uymaz. Reta gerek bunu karşılaması gerek de glukagon içermesi nedeniyle tercih edilebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

hiç bir şey kullanmadan da yağ yakabilirsin dostum neden bir şey ekleme gereksinimi duyuyorsun ki? Reta fragmentten her zaman benim gözümde 10-0 öndedir, bazen teoriyle pratik uymaz. Reta gerek bunu karşılaması gerek de glukagon içermesi nedeniyle tercih edilebilir.

Fragment gerçekten işe yaramıyor mu ya da söylendiği kadar etkili değil mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sönmezzz    0
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

Daha define bir görünüm istiyorum açıkçası yaza girerken clen wins tarzı mı gitsem. Reta veya fragment mı kullansam karar veremiyorum. Hangisi mantıklı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Sönmezzz, 4 dakika önce yazdı:

Daha define bir görünüm istiyorum açıkçası yaza girerken clen wins tarzı mı gitsem. Reta veya fragment mı kullansam karar veremiyorum. Hangisi mantıklı olur

Benim tavsiyem Reta ve wins olurdu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sönmezzz    0
User2616271, 2 saat önce yazdı:

Benim tavsiyem Reta ve wins olurdu 

Şu an kürüm testo 500 maste 400 yanına reta ve wins eklemem sorun olur mu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    88
gönderildi (düzenlendi)
Sönmezzz, 1 saat önce yazdı:

Şu an kürüm testo 500 maste 400 yanına reta ve wins eklemem sorun olur mu ? 

Bunlar için ayrı konular açmanız daha iyi olur hocam çok karışıyor sonra burası senin kilonu boyunu karaciğer durumunu amacını vs bilmiyoruzki cevap verelim. Winstrol çok toksik madde ama kullanacaksan max 6-8 hafta kullan, reta kullanabilirsin

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
napervaq    7

Selamlar iyi forumlar, zphc yahut humax satan bir kaç bildiğim satıcı var fiyatlarda 5/10 dolar oynamalar oluyor orjinal .cok check kodlu zphc marka testo prop, masteron, tren vs kullanan varsa fiyatlarını öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    902
napervaq, 18 dakika önce yazdı:

Selamlar iyi forumlar, zphc yahut humax satan bir kaç bildiğim satıcı var fiyatlarda 5/10 dolar oynamalar oluyor orjinal .cok check kodlu zphc marka testo prop, masteron, tren vs kullanan varsa fiyatlarını öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler

zphc humax grubuna 30-60$ bandı max fiyattır üzeri verilmez. 30 ml seri hariç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
napervaq    7
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

destek için teşekkür ederim, ancak verdiğiniz fiyat aralığıda çok açık :) almak istediğim satıcı 30ml testo pro 110- maste 160 dolar diyor zphc için uygun bir fiyat mı sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
napervaq, 34 dakika önce yazdı:

destek için teşekkür ederim, ancak verdiğiniz fiyat aralığıda çok açık :) almak istediğim satıcı 30ml testo pro 110- maste 160 dolar diyor zphc için uygun bir fiyat mı sizce?

biraz yüksek 120-130$ fln masteron test prop 70-80$ galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    88
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Aslında humax bayabir uyguna geliyor ama sonda bozdu diyordu çok kişi. Zphc serisinin tren acetatlarında bu arada harbiden sorun o tren hissini ben yakalayamadım. Enhatatlarıdamı acaba öyle abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    79
napervaq, 12 saat önce yazdı:

fiyatlar genel çok değişken bütçen varsa yapacak birşey yok. burdaki çoğu kişi uzun süredir piyasada olduğu için dip fiyatlardan ürün alıyor ben dahil. bütçen varsa direkt al 160 dolar bile 30ml mast prop için iyi. piyasada merdiven atlı ürünleri 2000 2500tlye satıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    32
M.O.K, 4/30/2026 - 10:25 yazdı:

Selam beyler,
ZPHC nin 30ml testosterone flakonlara geçtikten sonra enjeksiyon ekstra kızarıklık yaşayan oldu mu sonraki 1-2 gün boyunca. Ester değiştireceğim için şu an 10ml propionat (beyaz renkli. daha önce 30ml prop kullanmıştım onda ekstra bir durum olmadı klasik hafif enjeksiyon ağrısı dışında), 30ml enant. (sarı renkli) beraber yapıyorum ikisine de aynı anda başladığım için spesifik olarak biri yaptı diyemiyorum, renkler hakkında da aynı ürün diye yorumlar vardı ama kullanılan yağ farklıdır belki diye belirttim. Yağ oranım düştükten sonra son 7-8 haftadır hep 26G ile omuzdan yapıyorum

Ben 30ml sarı renkli olan Testo E kullanıyorum. Hiçbir yan etki görmedim. Batch no: Z30TE-1, SKT: 08-2028

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.