Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Volbiex

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

hectordoyle    762
oguuzars, 6 saat önce yazdı:

Konudan hariç bir şey soracağım zphc npp de tedarik etmekte sorun yaşadığım için xeno buldum 50$ xeno labs npp nasıldır?

Abi en kötü ihtimal nessie ya da humax npp bulabilirsen onlara yönel. Fiyatı da daha ucuz zaten. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rowsvip    1
Fuhrer, 18.03.2026 - 16:16 yazdı:

orijinal dostum

40mcg attımda sadece elde çok hafif titremeler var daha önce hiç clen kullanmadım fakat normal mi bu? daha fazla olması gerek deilmiydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
rowsvip, 5 dakika önce yazdı:

40mcg attımda sadece elde çok hafif titremeler var daha önce hiç clen kullanmadım fakat normal mi bu? daha fazla olması gerek deilmiydi

hayatımda hiç clen kullanmadım ve bundan sonra kullanacağımı düşünmüyorum, ancak 40mcg başlangıç minimalinde bir doz. eğer el titremesi istiyorsan 15 tablet birden yutabilirsin dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rowsvip    1
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

hayatımda hiç clen kullanmadım ve bundan sonra kullanacağımı düşünmüyorum, ancak 40mcg başlangıç minimalinde bir doz. eğer el titremesi istiyorsan 15 tablet birden yutabilirsin dostum.

el titremesi için değil gerçekten etki ettiğinden şüphe ettiğimden söyledim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
rowsvip, 5 saat önce yazdı:

el titremesi için değil gerçekten etki ettiğinden şüphe ettiğimden söyledim

çalışıyor dostum zangır zangır titremene gerek yok bunun oranı herkesde farklıdır 40mcg de güzel bi başlangıç dozu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109

Clen değişik bir konu, bende nessie nin bir tableti zangır zangır titritiyorken arkadaşım 3 tane atıyor hiçbir işe yaramıyor, farklı markalarda denedi hiçbir clenbuterolden verim alamadı :D tabi işe yaramıyor diye siz yine de 2 tabletten fazla atmayın kalp şakaya gelmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Clenin uyarıcı sınıfı bir ilaç yani olsada olur olmasada olur ama tehlıkelı bır ilaç ve vucudun cabuk alıstıgı bır ılac her kısıde farklı tepkı verıyor ama ben clenı hafıf dozlarda kullanım dıyette hem bıraz uyarıcı enerjı hem bıraz bronsları acıyor hemde su atımını ve yag yakımına destek olsun dıye yarım sabah yarım ıdman oncesı aksam hıc almıyorum sonra dozu en fazla 1 sabah 1 antrman oncesı olarak cıkarıyorum max bu ve cokda guzel verım alıyorum tabı pıramıt yapıp cık babam cık da yapan cok ama yarısma amacım yok ısımı mınumum yan etkıyle fazlasıyla goruyor karnımda damar cıkartıcak sevıyelere gelıyorum tabıkı sadece clenle degil ama pro  yarısmacı vs degılsenız aslında coğu ilaçı min dozlarda kulllanmak cok daha keyıflı ve ufak  tolere edılebılır yan etkilerle  güzel süreç geçirtiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    0

Zphc konusunda bilgili arkadaşlar bu retalar için yardımcı olabilir mi? 20mg için 8bin dediler ürün orijinal mi?

Screenshot_20260326_180521_TikTok.jpg Screenshot_20260326_180531_TikTok.jpg Screenshot_20260326_180540_TikTok.jpg Screenshot_20260326_180548_TikTok.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie, 16 dakika önce yazdı:

Zphc konusunda bilgili arkadaşlar bu retalar için yardımcı olabilir mi? 20mg için 8bin dediler ürün orijinal mi?

bunlar orijinal.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

@Fuhrerhocam normalde herşeyimi zphc kullanıyorum hem uygun olduğundan hem güvendiğimden ama yeni kür başlangıcımda tren denemeye karar verdim minimal dozlarda tam kür mantığıyla değil bi 5 hafta üzerimde test etmek amacıyla haftada 200mg civarı ama zphc almaya ilk defa çekindim çünki bir serisi sanırsam trende boş üretilmißti ve o seriler halen dolanıyor piyasada galiba öyle yazılar okudum ama bilemiyorum hangi marka almam gerektiğini burda hep bir abim olarak bana yardımcı oldunuz şimdi süpheye düşünce garip hissettim karar veremiyorum sence

Meditech spectrum canada nouveaux markalarından birinimi tercih etmeliyim yoksa yine zphc devammı etmeliyim kafamdaki soruyu bitirirsen çok sevinirim valla 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
Rma, 51 dakika önce yazdı:

@Fuhrerhocam normalde herşeyimi zphc kullanıyorum hem uygun olduğundan hem güvendiğimden ama yeni kür başlangıcımda tren denemeye karar verdim minimal dozlarda tam kür mantığıyla değil bi 5 hafta üzerimde test etmek amacıyla haftada 200mg civarı ama zphc almaya ilk defa çekindim çünki bir serisi sanırsam trende boş üretilmißti ve o seriler halen dolanıyor piyasada galiba öyle yazılar okudum ama bilemiyorum hangi marka almam gerektiğini burda hep bir abim olarak bana yardımcı oldunuz şimdi süpheye düşünce garip hissettim karar veremiyorum sence

Meditech spectrum canada nouveaux markalarından birinimi tercih etmeliyim yoksa yine zphc devammı etmeliyim kafamdaki soruyu bitirirsen çok sevinirim valla 😅

dostum 2028 seri 30ml acetate ekledim kürüme 23 mart'ta, şu an trenin çalıştığını anlıyorum. günlük 0.5 ml alıyorum bu dozda açıldı yani, 6 günde efektifliğini yansıttı. eski serilerden asla almanı önermiyorum, güncel ürünleri globalde de kullanılıyor ve test ediliyor. boş serisi yok ZPHC'nin, ancak tren mevzusunda geçmişte çok başarısızdı, bundan dolayı kötü anılıyordu. 

Meditech kullan dostum, yani dürüst olmamı istersen globalde hiç bir marka değeri olmayan Hindistan üretimi, hiç bir laboratuvar testinin bulunmadığı bir markayı tercih etmek senin elinde, fiyatları da oldukça yüksek ZPHC'ye göre. F/P arayışındaysan Nessie ve ZPHC en iyisidir. Canada ve spectrum zaten ZPHC'nin kalemi yani değişen bir şey yok. son  saydığın markayı duymadım daha önce. 

https://verify.janoshik.com/tests/106169-sample_1_primo_6TNVF9FLUTTT

Mesela bu ZPHC'nin primo testi, güncel tarihli bir sonuç. Nessie de aynı şekilde sık sık testler yaptırıyor ve fiyat performans ürünü. Bu markalar çalışıyor ve doluluğu olan markalar, mesela fiyat bakımından iki marka da overdose, meditech-bodytech, cart curt TR üretimi markalardan daha ucuz. Marka seçiminde 1. önceliğin güncel kullanıcı deneyimi olmalı, 2. önceliğin laboratuvar testleri olmalı (yakın tarihli ise bu 1. önceliktir) 3. önceliğin globaldeki yaygınlığı olmalı, 4. önceliğin ise fiyat olmalı. Bu standartları karşılaştırdığında sana en uygununu satın al.

Ülkemizde bana kalırsa kullanılacak bir kaç marka vardır, noxy zphc humax nessie. Bunun dışında hiç bir ürünü kullanmanı açık konuşmak gerekirse önermem, ha tabi global başarısı olan markalar bulursun bu da piyasaya düşmez onları da tercih edersin sana kalmış şeyler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Ztn hep zphc ile adım attım yine kürümdeki ilaçlarım zphc zaten ama trende biraz aklım kaldı sadece eski konuları görünce aydınlattığın için sağol abi tekrardan

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Rma, 2 saat önce yazdı:

Ztn hep zphc ile adım attım yine kürümdeki ilaçlarım zphc zaten ama trende biraz aklım kaldı sadece eski konuları görünce aydınlattığın için sağol abi tekrardan

Nessie öneririm tren konusunda 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

Nessie öneririm tren konusunda 

Erişimim yok hocam o markaya spectrum flakon aldım yeni üretim zphc flakon kalmamıştı 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    16
Zngrie, 26.03.2026 - 18:10 yazdı:

20mg Reta için iyi fiyat ben 10k verdim. Görüntü orijinal siteden doğrulasaydın zphc.store den

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4
rowsvip, 20.03.2026 - 01:04 yazdı:

Normal dostum clen şakaya gelmez dozunu yavaş yavaş arttır.

kisetet55, 31 dakika önce yazdı:

zphc 30 ml masteronların fiyatı ne kadar şuanda 

144$ fiyat aldım ben 2 gün önce.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    40
Ardw3pl11, 2 saat önce yazdı:

Normal dostum clen şakaya gelmez dozunu yavaş yavaş arttır.

144$ fiyat aldım ben 2 gün önce.

ben en son 130 dolara gördüm 5 gün önce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    12
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

zphc 30 ml masteronların fiyatı ne kadar şuanda 

120 dolar dün sipariş geçtim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ayz    0

ilk defa zphc alacağım temin konusu çoğu kişiniz sıkıntısı sanırım orijinallik konusunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    40
ayz, 10 saat önce yazdı:

ilk defa zphc alacağım temin konusu çoğu kişiniz sıkıntısı sanırım orijinallik konusunda

yani kim para ve zaman vermek isteyipte sahte ilaç kullanmak isterki o yüzden orjinal olmasına dikkat edilmeli zphclerde medicine olanlar sahte alacağın kişiye zphc in orjinal sitesinden check edeceğini söyle fotoğraf iste(aynı türü göndermeyebilir) ilaç geldiğinde siteden check ettir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    0
Wassat26, 15 saat önce yazdı:

20mg Reta için iyi fiyat ben 10k verdim. Görüntü orijinal siteden doğrulasaydın zphc.store den

Elimdeki tirze dozları bitince alacağım hocam, satıcının başka şehirde olması sosyal medyada denk gelmek vs beni elden almaya zorluyor satıcı ile aynı şehirde arkadaşım var, bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4
ayz, 10 saat önce yazdı:

Alırken dikkat er dostum 30 ml sahtesi yok diye biliyorum 10 ml alıcaksanda flakon olmasına ve kabartmalı olmasına dikkat et ampül olanlar sahte yani zphc medicine merdiven altı halis mulis Türk malı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba internette bir sitede zphc retatrutide buldum. Satıcı bu fotografları gönderdi sizce ürün orjinal mi

WhatsApp Image 2026-03-31 at 15.27.40.jpeg WhatsApp Image 2026-03-31 at 16.47.53.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    37

Arkasındaki onay kodu için linki zphcmedicine.com olanlar türk merdiven altı üretimi dostum. Satıcıdan kutunun arkasının da fotoğrafını iste

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.