-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Sarms küründeyim ve her antrenman esnasında aşırı derecede baş ağrısı sorunu yaşıyorum! sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
Yasar, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: parabellum
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Geçen pazartesi enjeksiyona başladım, dragon pharma testosteron enantathe 400lük ve bodytech boldenone. Pazartesi yapmış olduğum enjeksiyon olduğu yerde çok ufak ağrı var ama hiç rahatsız etmiyor elimi oraya götürdüğümde sertlik var bugün de sol kalçamdan enjeksiyon yaptırdım ve cidden canım yanıyor sanki içeride bir şey varmış gibi hissediyorum. Bu daha ilk kür olduğu için olabilir mi ve bu ağrı ve ödemleri yok etmek için ne yapabilirim veya bu apse midir ? Olacağını sanmıyorum çünkü iş yerindeki revirdeki doktora gösterdiğimde ödem olduğunu söylemişti. niyeyse bugün sol kalçama enjeksiyon yaptırdım ağrı fazla olduğu için ufaktan stres yaptım.
Ek olarak ufak bir düşüncem var bu da testosteron enantathe bir milimi 400 mg olmakta ve ben bunu bir milim olarak vurduğum için olabilir mi? Yoksa ilaç steril mi değil? Ek olarak enjeksiyonu yapan kişiler biraz hızlı yapıyor, 30 60 saniye sürse böyle olacağını pek düşünmüyorum. Bu konuda yapacağınız yorumlar benim için önemlidir şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Yazan: Johturk0606
Merhabalar, iyi forumlar, iyi sporlar dilerim.
Kürümün 4.haftasındayım. 400 bolde 500 testo kullanıyorum, marka science pharmachem. Pazartesi enjeksiyon yaptığım kalça bölgesinde 2 gündür ağrı başgösterdi. 4 haftadır ufak nohut kadar enjeksiyon yerinde sertlik olurdu, hafif normal ağrı olurdu. ama pazartesi yaptığım enjeksiyonda sağ kalça ve alakasız bir yer olan belimde ağrılı sertlikler oluştu.
Hani baktım direk dediğim ne alaka? oldu. apse, ödem konusundaki kremler mevcut, dönüşümlü kullanmaya başladım. enjeksiyonu hemşire eşim yapıyor. sterilizasyon ve farklı iğne uçları konusuna dikkat ediyoruz. Evet durum bu. daha önce başına gelen oldu mu? bel kısmında neden ödem olmuş olabilir? ayrıca 2 gündür halsizlik yaşıyorum. tek şikayet halsizlik, kusma iştahsızlık yok.
-
Yazan: ENFAL
Merhaba Hocalarım ve Arkadaşlarım,
Testosteron Propionat enjeksiyonu yaptıktan sonra en az 3 gün ağrı yapıyor, Propionatı da 2 günde bir vurmam gerektiği için diğer bölgelere dönüşümlü vuruyorum. Ama ağrısı o kadar çok oluyor ki antrenmanları etkiliyor.
Propionat ağrısı için yapabileceğim bir şey var mı?
İyi forumlar.
-
Yazan: Happylal
Merhaba arkadaşlar,
Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ahmethoca
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 aydır only tesyo küründeyim iran enanthate ile başlamıştım ama son 2 haftadır hellasa geçtim 250-250 olacak şekilde salı cumartesi bacaktan vuruyorum. iran vurduğum zamanlarda çok ağrı olmazdı max 2 gün az bi ağrı olurdu. ama hellasa geçtiğinden beri 3-4 gün neredeyse topal kalıyorum hatta 2 haftadır bacak çalışamıyorum bu yüzden. enjeksiyonu hep yeşil uçlu iğne ile 3/4 ü girecek şekilde ayarlayıp vuruyorum. bacak çalışabilmem için bu ağrıyı azaltmanın bi yolu var mı. vurduğum gün ağrı olmuyor 2. gün başlıyor bacağı enjeksiyonu yaptıktan sonra çalışsam sıkıntı mı olur?
Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.
-