Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasar

Sarms küründeyim ve her antrenman esnasında aşırı derecede baş ağrısı sorunu yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Yasar    31

Merhabalar abilerim kardeşlerim,

Yaklaşık olarak 1.5 aydır:

• ligandrol
  • ostarine
  • cardarine
  • mk677
  • rad 140

Kullanıyorum özellikle bu salıdan beri her idmanda ağır çalıştığım zamanlarda basım beynim çatlayacak kadar ağrıyor henüz kan testi falan vermedim ama ayrı salıdan beri geçmeyince korkmaya başladım bu konuda bilgisi olan var mı ? @SERKO @rastlantisal @metinav

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    751

Geçmiş olsun Yaşar.

Hangi marka günlük hangisinden kaç ml kullanıyorsun?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    179

Tansiyon yükseliyor büyük ihtimal ile. Ağır kaldırdıgında yani zorladiginda bünyeni kasıldıkca daha da yükselir ama yinede bi kan testi ver sarmsların bazıları tansiyonu kesinlikle yükseltiyo bunda netim. Bi kan testi vermen en doğrusu orada belli olur

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
GHOST, 3 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun Yaşar.

Hangi marka günlük hangisinden kaç ml kullanıyorsun?

Lawless labs hocam kullanmaya başladığımdan beri güç artışı o bu su muazzam ama salı günü partnerime ilişki sırasında oldu bu ağrı sonra da salonda ısınma setlerinden sonra ağır çalışma setlerine girince böyle oluyor.

Yusufdemir1995, 3 saat önce yazdı:

Tansiyon yükseliyor büyük ihtimal ile. Ağır kaldırdıgında yani zorladiginda bünyeni kasıldıkca daha da yükselir ama yinede bi kan testi ver sarmsların bazıları tansiyonu kesinlikle yükseltiyo bunda netim. Bi kan testi vermen en doğrusu orada belli olur

Hocam beyinle ilgili birşey olmasın da tansiyon a razıyım çünkü ense tarafinda oliyor nu ağrı ve ağırlıklar dusukken kendimi zorlamadigim zamanlarda hiçbir şey olmuyor hani fiziki limitim 30 ise 30 kaldırırken hiçbir şey yok ama gelişmek için 2.5 kg daha ekledigim zaman başlıyor o agri

Birde son zamanlarda canım bir iki konuya sıkıldığı için akşamlar 1 2 tane bira içiyorum günlük ortalama 4 litre su tuketimim var alkolden dolayı da olabilir mi bu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908
Yasar, 21.12.2024 - 15:20 yazdı:

Merhabalar abilerim kardeşlerim,

Yaklaşık olarak 1.5 aydır:

• ligandrol
  • ostarine
  • cardarine
  • mk677
  • rad 140

Kullanıyorum özellikle bu salıdan beri her idmanda ağır çalıştığım zamanlarda basım beynim çatlayacak kadar ağrıyor henüz kan testi falan vermedim ama ayrı salıdan beri geçmeyince korkmaya başladım bu konuda bilgisi olan var mı ? @SERKO @rastlantisal @metinav

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

rad ve mk yan yana çok tehlikeli bahsettiğin tüm yan etki ve daha fazlasını hep yaşamışımdır.Muhtemelen tansiyonun yükseliyor

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45

dayı sırf senin için login oldum cevap yazmak için.  ağrı eğer ense kökünden ya da kafa tasının arka alt kısımlar yada arka biraz orta yan kısımlardan geliyorsa kesinlikle cinsel ilişkiyi ya da mastürbasyonu azaltman gerekiyor..  bu dediiğimi anlamanın tek yolu uzanarak mastürbasyn yap. dene.. kendini zevk almak için kastıkça nasıl baş ağrısının tetiklendiğini göreceksin.

bu ağrı sırasında tansiyonumu ölçtüm tansiyonum normaldi. neden olduğunu anlayamadım yani biolojik olarak nedendir çözemedim ama cinsel ilişkiyi artırmıştım azalttığımda düzeldi belki yardımı olur diye yazayım dedim bi denersin sen yine bakarsın. sonuçlarından da haber verirsen memnun oluruz diğer arkadaşlar da ne olduğunu çözsünler lazım olur herkesin başına gelebiliyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31

Merhabalar abilerim kardeşlerim kullandığım sarmslar tansiyonumu yukseltiyor elimde 22 günlük sarms kaldı öncelikle merak ettiğim şeylerden biri sarmslar bitince tansiyon normale döner mi ve sarmslar bitene kadar her gün tansiyon ilacı kullanayım mi çünkü antrenman yaparken aşırı baş ağrısı yapıyor kendimi kastigim zaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70

Tansiyonun kaç dinlenik ?

Kalıcı bir durum söz konusu olmaz merak etme tansiyon aletin varsa dinlenik tansiyonunu ölç(10 dk otur minimum) bir de antrenmanın yarısında veya antrenmanda hissettiğin zaman soyunma odasına git tansiyonunu ölç. mutlaka antrenmanda yüksek çıkar ama yine de bakalım ona göre ilaç tavsiyesi yapılır kan tahlili de olsa tadından yenmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
corey, 23.12.2024 - 17:12 yazdı:

dayı sırf senin için login oldum cevap yazmak için.  ağrı eğer ense kökünden ya da kafa tasının arka alt kısımlar yada arka biraz orta yan kısımlardan geliyorsa kesinlikle cinsel ilişkiyi ya da mastürbasyonu azaltman gerekiyor..  bu dediiğimi anlamanın tek yolu uzanarak mastürbasyn yap. dene.. kendini zevk almak için kastıkça nasıl baş ağrısının tetiklendiğini göreceksin.

bu ağrı sırasında tansiyonumu ölçtüm tansiyonum normaldi. neden olduğunu anlayamadım yani biolojik olarak nedendir çözemedim ama cinsel ilişkiyi artırmıştım azalttığımda düzeldi belki yardımı olur diye yazayım dedim bi denersin sen yine bakarsın. sonuçlarından da haber verirsen memnun oluruz diğer arkadaşlar da ne olduğunu çözsünler lazım olur herkesin başına gelebiliyor.

Valla zaten ilk o şekilde fark ettim ensemden başladı bütün basıma yayıldı sonra su anda haftada 3 kere yapıyoruz o işi bazen antrenman öncesi bazen de sonrası ağrı varken ölçtügumuzde 15 10 çıktı tansiyon 

5am5unlu, 10 saat önce yazdı:

Tansiyonun kaç dinlenik ?

Kalıcı bir durum söz konusu olmaz merak etme tansiyon aletin varsa dinlenik tansiyonunu ölç(10 dk otur minimum) bir de antrenmanın yarısında veya antrenmanda hissettiğin zaman soyunma odasına git tansiyonunu ölç. mutlaka antrenmanda yüksek çıkar ama yine de bakalım ona göre ilaç tavsiyesi yapılır kan tahlili de olsa tadından yenmez

Herhangi bir aktivite yapmadigimda tansiyonum falan çıkmıyor sorun kendimi zorlamaya başladığım zaman baş gösteriyor su anda 22 günluk sarms kaldı kullanırken tansiyonu ilacı kullansam sıkıntı olur mu bırakayım mi çünkü çok güzel etki verse de baş ağrısı çekilmiyor ağrı varken ölçtügumde 15 10 çıktı dahiliye doktoru alkolu de bırak çok susuzluk yapar  o da tetikler ilaçlar da tetikler dedi test vericem tekrardan kan değerleri böbrek değerleri için birde beyin ve sinir cerrahisine de gideceğim ilk defa böyle olduğu için biraz korktum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
Yasar, 26.12.2024 - 08:51 yazdı:

Valla zaten ilk o şekilde fark ettim ensemden başladı bütün basıma yayıldı sonra su anda haftada 3 kere yapıyoruz o işi bazen antrenman öncesi bazen de sonrası ağrı varken ölçtügumuzde 15 10 çıktı tansiyon 

Herhangi bir aktivite yapmadigimda tansiyonum falan çıkmıyor sorun kendimi zorlamaya başladığım zaman baş gösteriyor su anda 22 günluk sarms kaldı kullanırken tansiyonu ilacı kullansam sıkıntı olur mu bırakayım mi çünkü çok güzel etki verse de baş ağrısı çekilmiyor ağrı varken ölçtügumde 15 10 çıktı dahiliye doktoru alkolu de bırak çok susuzluk yapar  o da tetikler ilaçlar da tetikler dedi test vericem tekrardan kan değerleri böbrek değerleri için birde beyin ve sinir cerrahisine de gideceğim ilk defa böyle olduğu için biraz korktum

1. Dostum ilk olarak alkolu bırakamıyorsan suyu arttır
  2. 15 10 dinlenik sadece başın ağrırken mi çıktı ? Antrenmada çıktıysa bir de dinlenik ölçüp bizimle paylaş
  3. ensendeki ağrı hareket formunu bozduğun için de olabilir bazen curl veya lateral raise yaparken başımı öne eğiyorum benim de ağrıyo hareket formuna dikkat et
  4. son zamanlarda kafanın meşgul olduğunu söylemişsin emin ol bu da bir etken bunu da unutma 
  5. en doğru cevabı bize kan tahlili ve doktorun yorumu verecektir fakat şuanda ben olsam sabahları 1 tablet dideral alıp durumu gözlemlerdim duruma göre dozu arttırırdım. tercih senin.
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31

Yok hocam herhangi bir aktivite yokken 12 8 derler ya tansiyonum öyle kendimi zorladığını zamanlarda baş ağrısı yapıyor o zaman ölçtügumde de 15 10 çıkıyor gecen hafta salidan beri bu şekilde kan testi verdim sonuçları bekliyorum bakalım ne olacak suyu günde 4 un altına düşurmuyorum Multi vitamin omega 3 vitamin D3 c vitamini Falan hepsini kullanıyorum 1 aydan fazladir yapmamışti yeni yeni yapması korkutucu geldi 

Son 9 gündür aşırı derecede baş ağrısı ve yüksek tansiyon yaptı ilaçları bırakınca bu tansiyon sorunu geçer mi çünkü baş ağrısı çekmekten bıktım biraz ara verip dinlenmek her şeyi çöpe atmak mı olur? @heisenbergg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
Yasar, Bir saat önce yazdı:

Son 9 gündür aşırı derecede baş ağrısı ve yüksek tansiyon yaptı ilaçları bırakınca bu tansiyon sorunu geçer mi çünkü baş ağrısı çekmekten bıktım biraz ara verip dinlenmek her şeyi çöpe atmak mı olur?

Kan tahlili olmadan bişe söylemek mümkün değil ama en yakın tarihte randevu alıp doktor eşliğinde kan tahlili yaptırıp ona göre ilerlemek en doğrusu şuanda ama şuanda tansiyon kaynaklı olduğunu düşünüyorsan ben olsam sabah akşam dideral alırdım daha önce de bu öneriyi yapmıştım ayrıca bence şuanda aşırı paniksin seni anlıyorum ama soğukkanlı olmak senin yararına olur eğer ilaçları bırakman istiyorsan yine kan tahliline ihtiyacın var pct ihtiyacın olup olmadığına bakmak için ayrıca ilacı bırakmak her şeyi çöpe atmak olmaz

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
5am5unlu, 25 dakika önce yazdı:

Kan tahlili olmadan bişe söylemek mümkün değil ama en yakın tarihte randevu alıp doktor eşliğinde kan tahlili yaptırıp ona göre ilerlemek en doğrusu şuanda ama şuanda tansiyon kaynaklı olduğunu düşünüyorsan ben olsam sabah akşam dideral alırdım daha önce de bu öneriyi yapmıştım ayrıca bence şuanda aşırı paniksin seni anlıyorum ama soğukkanlı olmak senin yararına olur eğer ilaçları bırakman istiyorsan yine kan tahliline ihtiyacın var pct ihtiyacın olup olmadığına bakmak için ayrıca ilacı bırakmak her şeyi çöpe atmak olmaz

Kan tahlili temiz sadece ast referans dışında onun dışında bir sorunum yok hocam sadece beyin cerrahi korkuttu beni tansiyon da olabilir beyin kanaması da geçiriyor olabilirsin falan dedi bu yüzden korkuyorum panik yapiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
Yasar, 7 saat önce yazdı:

Kan tahlili temiz sadece ast referans dışında onun dışında bir sorunum yok hocam sadece beyin cerrahi korkuttu beni tansiyon da olabilir beyin kanaması da geçiriyor olabilirsin falan dedi bu yüzden korkuyorum panik yapiyorum

Hocam primer tansiyon gibi bişey sanırım sendeki tansiyon ilacı alıp durumu gözlemek şuan çok mantıklı geliyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
5am5unlu, 2 saat önce yazdı:

Hocam primer tansiyon gibi bişey sanırım sendeki tansiyon ilacı alıp durumu gözlemek şuan çok mantıklı geliyor

Dideral alıp ilaca devam etsem daha sonradan tansiyon sıkıntısı olur mu peki hocam kalıcı mı olur yani bu tansiyonu yüksekliği herhangi bir ilaç kullanmazken ilacanbagimli olmayalım birde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
Yasar, 1 saat önce yazdı:

Dideral alıp ilaca devam etsem daha sonradan tansiyon sıkıntısı olur mu peki hocam kalıcı mı olur yani bu tansiyonu yüksekliği herhangi bir ilaç kullanmazken ilacanbagimli olmayalım birde

Kalıcı bir durum söz konusu olması yok gibi bişey dideralı sabah 1 tane al gözlemle yetmezse sabah 1 öğlen yarım  akşam yarım al veya  o da olmazsa söyle başka ilaç tavsiyesi yapalım ama en safe dideral hem son zamanlarda yaşadığın kafa doluluğuna da iyi gelir dideral

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
5am5unlu, 1 saat önce yazdı:

Kalıcı bir durum söz konusu olması yok gibi bişey dideralı sabah 1 tane al gözlemle yetmezse sabah 1 öğlen yarım  akşam yarım al veya  o da olmazsa söyle başka ilaç tavsiyesi yapalım ama en safe dideral hem son zamanlarda yaşadığın kafa doluluğuna da iyi gelir dideral

Eyvallah hocam reçetesiz alınırsa alacağım bugün gidip deneyeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.924
Yasar, 5 saat önce yazdı:

Dideral tansiyon ilacı değil.Psikolojik ve duygusal kaynaklı hormonel alt yapılı, kalp ritim bozukluğu ve taşikardi durumunda doktor önerisiyle kullanılıyor.Panik atak veya duygusal travmalarda kalp deli gibi atar, dengesiz ve düzensiz ritimlere girer, işte böyle durumda hem mental sakinlik, hem de sakin bir kalp dolaşım sistemi için önerilir.Hormonel sebebi, adrenalin ve noradrenalin kaynaklıdır...Geçmişte bu ilacın etkisinin efedrinin tam zıddı olduğunu yazmıştım...Efedrinin tam bir antidotudur...

Tansiyon sorunu olduğu kesinleştikten sonra, tıp uzmanının önerisiyle losartan veya telmisartan kullanılması tercih edilebilir...

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
metinav, 47 dakika önce yazdı:

Dideral tansiyon ilacı değil.Psikolojik ve duygusal kaynaklı hormonel alt yapılı, kalp ritim bozukluğu ve taşikardi durumunda doktor önerisiyle kullanılıyor.Panik atak veya duygusal travmalarda kalp deli gibi atar, dengesiz ve düzensiz ritimlere girer, işte böyle durumda hem mental sakinlik, hem de sakin bir kalp dolaşım sistemi için önerilir.Hormonel sebebi, adrenalin ve noradrenalin kaynaklıdır...Geçmişte bu ilacın etkisinin efedrinin tam zıddı olduğunu yazmıştım...Efedrinin tam bir antidotudur...

Tansiyon sorunu olduğu kesinleştikten sonra, tıp uzmanının önerisiyle losartan veya telmisartan kullanılması tercih edilebilir...

Hocam şu anda antrenmandayim ve bayağı ağır girdim bu sefer bana göre 32.5 32.5 dumbell omuz pres yapıyorum normalde 27.5 27.5 yaptığımda çok fena bir ağrı oluyordu başımda bugün diderali kullanınca ağrı falan yok çok etkili geldi şu anlık 22 gün antrenmanlarda beni böyle götürse başka bir şey istemem

5am5unlu, 5 saat önce yazdı:

Hocam çok iyi geldi antrenmanda baş ağrısı tansiyon falan olmadı antrenman a gelmeden 14.10 du tansiyon eve gidince tekrar olcecegim bakalım ne durumda teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
Yasar, 30 dakika önce yazdı:

Hocam çok iyi geldi antrenmanda baş ağrısı tansiyon falan olmadı antrenman a gelmeden 14.10 du tansiyon eve gidince tekrar olcecegim bakalım ne durumda teşekkür ederim 

Dideral genellikle anksiyete ve heyecana bağlı kalp çarpıntısına iyi gelir(b2 reseptör antagonizasyonu) ancak kan damarlarını gevşetip kalp atımalarını düzenleyerek dirençli olmayan tansiyonda ilk tercih olabilir ve çoğunlukla şiddetli olmayan tansiyona iyi gelir yetersiz olması durumunda başka bir tansiyon ilacına geçilebilir zaten ilk yazdığımda yetersiz olması durumunda başka bi ilaca geçilebileceğini söylemiştim

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
5am5unlu, 7 saat önce yazdı:

Hocam çok iyi geldi antrenmanda baş ağrısı tansiyon falan olmadı antrenman a gelmeden 14.10 du tansiyon eve gidince tekrar olcecegim bakalım ne durumda teşekkür ederim Aslında böyle bir sorun yoktu bu ilaçlarda ama bir iki durumdan alkolu biraz fazla kacirmistim onla ters bir tepki yaptı heralde çözemedim su anda bir sıkıntı yok ne baş ağrısı ne tansiyon çok teşekkür ederim hocam pek umudum yoktu acikcasi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
Yasar, Bir saat önce yazdı:

Hocam çok iyi geldi antrenmanda baş ağrısı tansiyon falan olmadı antrenman a gelmeden 14.10 du tansiyon eve gidince tekrar olcecegim bakalım ne durumda teşekkür ederim Aslında böyle bir sorun yoktu bu ilaçlarda ama bir iki durumdan alkolu biraz fazla kacirmistim onla ters bir tepki yaptı heralde çözemedim su anda bir sıkıntı yok ne baş ağrısı ne tansiyon çok teşekkür ederim hocam pek umudum yoktu acikcasi

Sen yine de tansiyonunu takip et 2-3 gün belki yeterli gelmez iyi hissediyorsan ne güzel sabah tam öğle akşam yarım al

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    31
5am5unlu, 3 saat önce yazdı:

Sen yine de tansiyonunu takip et 2-3 gün belki yeterli gelmez iyi hissediyorsan ne güzel sabah tam öğle akşam yarım al

Aynen hocam aksama doğru etkisi geçti ben bir tane içmiştim sanırım günde 2 tane gerekiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    12

Lawless labs Türk üretimi diye biliyorum. Baş ağrısını ligandrol ya da Rad140 yapabilir, diğerleri baş ağrısına pek sebebiyet vermez, ayrıca cardarine fazla kullanmanı önermem. Kanserojen etkileri var fazla kullanımda. Ligandrolde fazla kullanılmamalıdır. Diğerlerinde ise 2 ay kullanılıp 4 hafta ara verilmesi vücudun dinlendirilmesi gerekebilir. O yüzden illa hepsini kullanmak zorundayım diye şartlamayın kendinizi, zaten sarmsların etkileri çabuk sönüyor. Bir süre beslenme düzenin kötü gitsin, antreman düzenini değiştir vücut hızlı çökmeye başlar. Ben bunca çileyi boşa çekmişim dersin hocam. O yüzden o kombinlere fazla aldırış etme, kullanıdığın sürece mutlusun. Bırakınca balon gibi sönüyor insan deneyimle sabittir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Dkrahe
      Öncelikle herkese selamlar,
      İlk kürümü bitirdim only testo alarak güzel verim aldım ve sonuçlarımda temiz gelince yanına ürün ekleme kararı aldım daha önce noname ilaç kullandım bu sefer dragon pharma (test e) ve body tech(npp ve masteron dep) kullanmaya başladım ama enjeksiyondan sonra 2 gün çok fazla ağrı oluyor yürümemi etkiliyor acaba dedim ben mi sıkıntılı vuruyorum ama sağlık kabinine gittim orda çalışan arkadaş vurduktan sonraki günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorum ödem vs yok kalçadan enjeksiyonlarımı yapıyorum.
      Kullandığım ilaç ve mg ölçüleri:
      1ml test e(250mg) 1ml npp(100mg) 0.5ml(100mg) mast dep Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      Arkadaşlar iyi forumlar,
      Geçen pazartesi bench press girdim ve ondan sonra sol dirseğimde iç tarafı arka kola doğru bi ağrı oldu ve geçen haftadan bu güne bütün press günlerim ağrılı geçiyor. Bunun önüne nasıl geçilebilir? İlaçlar daha yeni açılmışken böyle bi sorun yaşamak moral bozuyor.
      Tüm cevaplar için teşekkürler. 
    • Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      Eski kötü alışkanlıklar , kötü recovery vs vs geçmişten kalan tricepslerimde ciddi ağrılar yaşıyorum sporu 7-8 ay bırakmıştım geçmişti bu süreçte 2-3 ay önce tekrar gazı açtım ama dirseklerimde tam dirseğin ucunda tricepsin bağlandığı noktada SADECE TRİCEPS HAREKETLERİ YAPARKEN yani presslerde vs sıkıntı yok  ciddi ağrı çekiyorum tendinit ya da benzeri bişey olduğunu düşünüyorum profesyonel destek almayı düşünüyorum prp diye bir şey duydum yapan yaşayan deneyimleyen falan oldu mu aydınlatır mısınız sorma amacım şu.
      Ben bu işlemleri yaptıktan 1 2 hafta sonra ya da hemen peşine antrenmana döndüğüm zaman pushladigim zaman tendonun atmasından korkuyorum, aslında şuanda da ağrı dan şikâyetçi değilim yani ağrıyor tamam ama sıkıntı yok mentalde , şuan ki halinden kopmasından korkuyorum ya da işlemden hemen sonra sakatlanmaktan korkuyorum prp veya benzeri bir işlem zayıflatır mı orayı?
      İyi forumlar.
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Merhaba değerli forum üyeleri,
      Geceleri yatmadan önce magnezyum bglisinat içiyorum. Ancak geceleri kramp ve kas kasılmaları oluyor gün içinde de kas ağrıları çekiyorum özellikle 1 haftadır sol gözüm atıyor seğiriyor. Sabahları magnezyum citrat kullanıp gece de bglisinat kullansam sorun olur mu? Magnezyum fazlalığı zararlı diye biliyorum.
      Birde yanında kalsiyum söyledim solgarın sanırım buda iyi gelir. Çok su içemiyorum ve yağ su oranımda baya düşük şuan sanırım vücut susuzluktan bunları yapıyor @metinav tek sorum 2 ayrı formda magnezyum kullansam ağır mı gelir? 
      İnternette aşırı magnezyum alımı kalp durma noktasına kadar gelebilir diyor...

• Yazan: facelessvoid
      Selamlar herkese forumda yeniyim.
      Aynı zamanda kür işinde de yeniyim  İlk kürüme girdim.
      KÜR DETAYLARIM:
      sustanon 250 mg rimobolan 100 mg İle başladım 3 enjeksiyon yaptım toplam ancak enjeksiyon sonraki günü dayanılmaz bir ağrı oluyor. Forumdaki apse konusunu da okudum ancak yaşadığım acı günümü zehir ediyor ve yürüyemiyorum bu zamanla geçici mi yoksa ilaçların içindeki çözücülere alerjim mi var!
      SORULARIM:
      Öneriniz nedir ? İlaçları mı değişmeli miyim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.