Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

gigabatu

Ovitrelle bulamıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

gigabatu    8

Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.

Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


G7z    11

kan tahlili olmadan yardımcı olmayacaklardır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gigabatu    8
G7z, Şimdi yazdı:

kan tahlili olmadan yardımcı olmayacaklardır.

Biliyorum sadece Ovitrelle'siz PCT efektif olur mu sadece klomen işe yarar mı onu merak ettim 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex    6
gigabatu, Şimdi yazdı:

Biliyorum sadece Ovitrelle'siz PCT efektif olur mu sadece klomen işe yarar mı onu merak ettim 

dostum bu cok göreceli bir konu bence belki hic pct yapmaman bile gerekiyor olabilir kücük bi ihtimal olsa bile bir kan tahlili sart o sebepten

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kabayel    44

Merhaba, üniversite hastanelerinin yakınında bulunan eczanelere sormanda fayda var. Ben geçtiğimiz haftalarda baya baya uğraşarak choriomon buldum onu da şehir dışından getirdiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

testislerde küçülme varsa eski haline getirmen için hcg vurman gerekir klomen eski boyutuna getirmez eski boyuta getirdikten sonra döngüyü açık tutucaksın klomenle.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68

Varsa doğum hastanelerinin yakındaki eczalarda kesin olur. Doğum hastanesi yoksa, araştırma yada şehir hastanelerinin yakınındaki eczalarda bulabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    205
gigabatu, 3 saat önce yazdı:

Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.

Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...

Şuan bir şikayetin var mı peki? her zaman gerekmeyebiliyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.031

testis küçülmesi varsa 40 klomen fabrikası içsen o testis büyümez, tam döngün açılmaz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
gigabatu, 6 saat önce yazdı:

Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.

Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...

Bende merak ediyorum sadece klomenle pct olur mu

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
oisobb123, Bir saat önce yazdı:

Bende merak ediyorum sadece klomenle pct olur mu

anlamadığım şey araştırmıyonuz tamam cevabını kaç kişi yazmışız okumanız da yok. bu mesajlara bak bakiyim oluyor mu olmuyor mu analizini yap. İran testo satanlara sorun ellerinde pregnyl var mı yeni getirmiş bi kaç kişi.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
ardas, 1 dakika önce yazdı:

anlamadığım şey araştırmıyonuz tamam cevabını kaç kişi yazmışız okumanız da yok. bu mesajlara bak bakiyim oluyor mu olmuyor mu analizini yap.

Dikkat etmemisim pardon set arasında okuyordum 😭

  • Gülümse 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: w1nn3r
      Selamlar, yaklaşık 3,5 ay 500 testo enat 500 masteron şeklinde ilk kürümü yaptım. 40 gün ardından yaptırdığım kan tahlilim bu şekilde. İlaçları bıraktıktan sonra hiç bir şey kullanmadım. Hiç Libido problemi yaşamadım. Değerlerimi düzeltmek için hangi ilaçları ne kadar süre ne şekilde kullanmam gerektiğini konusunda bana yardımcı olabilir misiniz. Tşekkürler.

    • Yazan: Caganbey
      Hocalarım merhabalar 3 ay boyunca
      300 tren a
      300mast p
      500 test e 
      kürü yaptım. Son 3 haftadır tren ile masteron almıyorum. Only 300 testo ile devam ediyorum son testomu 5 gün önce yaptım ve bıraktım kürü. Bu sabahki testim bu şekilde sizce ilerideki süreçte pct için yada değerleri normale toparlamak için neler kullanabilirim, önerileriniz nelerdir. Teşekkürler şimdiden 🙏
      not(beslenmem çok kötü bu süreçte iyileştireceğim birde testonun kandan çıkmasını bekleyeceğim) 
      elimdeki ilaçlar : klomen tamoksifen proviron tadalafil. Ovitrelle lazım olurmu sizce?



    • Yazan: erdemozkn0
      Merhaba arkadaşlar,
      PCT süreci hakkında bilgi almak ve daha önce bu süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
      23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır testosteron kullanıyorum. Bu süre içinde yaklaşık dört kez, 12–15 hafta süren ve nispeten basit sayılabilecek kürler yaptım. Bu kürlerde genellikle 500 mg testosteronun yanında 300 mg Primobolan veya 400 mg Boldenon kullandım. Kürler haricinde testosteron dozumu çoğunlukla haftalık 150–250 mg aralığında tuttum. Ağustos 2025’ten beri ise sadece testosteron kullanıyorum.
      Uzun yıllardır yılda en az bir kez genel check-up yaptırıyorum. Son iki yıldır yılda 4–5 kez kan tahlili, yaklaşık iki kez de iç organlarla ilgili kontroller yaptırdım. Değerlerimde başlangıca göre yüzde 20’den fazla bir değişim olmadı ve şu ana kadar belirgin bir sağlık sorunu yaşamadım.
      Yaklaşık 4–5 ay önce yurt dışına taşındım. Bulunduğum yerde düzenli kan tahlili ve doktor kontrolü yaptırma imkânım sınırlı. Yakında 1,5–2 aylığına Türkiye’ye döneceğim. Bu süreçte testosteronu bırakıp PCT yapmayı, doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu görmeyi ve vücuduma bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
      Şu anda libido, ereksiyon, enerji veya genel sağlık açısından belirgin bir problemim yok. Amacım mevcut bir sorunu tedavi etmekten ziyade, uzun süreli kullanımdan sonra ara vererek doğal üretimimin geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirmek.
      Sonrasında kan sonuçlarıma ve toparlanma durumuma göre uzun ester Masteron  (daha önce hiç kullanmadım) veya Primobolan ile testosteron içeren bir kür yapıp daha sonra tekrar yalnızca düşük doz testosteronla devam etmeyi düşünebilirim. Ancak henüz kesin bir karar vermedim.
      Tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:
      PCT sürecini bir bodybuilding koçuyla mı, yoksa üroloji veya endokrinoloji doktoruyla mı yürütmek daha doğru olur?
      Uzun ester testosteronu bıraktıktan sonra PCT’ye başlamak için ne kadar beklemek gerekir?
      Benim kullanım geçmişimde PCT ve doğal üretimin toparlanma süreci ortalama ne kadar sürebilir?
      Bu süreçte libido düşüşü, enerji kaybı, depresif ruh hâli, güç ve kas kaybı gibi hangi sorunlarla karşılaşabilirim?
      İki yıldır baskılanmış olan doğal testosteron üretiminin tamamen toparlanmama ihtimali ne kadar yüksektir?
      Türkiye’de sadece 1,5–2 ay kalacağım için bu süre gerekli tahlilleri yaptırmak ve süreci değerlendirmek için yeterli olur mu?
      PCT sonrası tekrar testosteron kullanmayı düşünüyorsam PCT yapmak sizce mantıklı mı, yoksa yalnızca kullanım geçmişimi ve sağlık durumumu doktorla değerlendirmem mi daha doğru olur?
      Benzer bir kullanım geçmişinden sonra PCT yapanların süreçlerini, ne kadar sürede toparlandıklarını ve yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları paylaşması çok faydalı olur. @Fuhrer @GHOST @M.O.K @berkay16
      Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: BqRide
      Selamlar herkese. @Fuhrer @berkay16 @GHOST @metinav
      24 haftalık kürümden çıktım. Son testo enjeksiyonumdan 5 hafta geçti. Kan testi verdim. Pct için yardıma ihtiyacım var. 
      Kür içeriğim şöyle;
      0-12 hafta testo en 500 0-12 hafta bolde 400  0-6 hafta dbol (günlük 3 tablet) Sonra hiç ara vermeden:
      12-24 hafta testo en 500 12-24 hafta rimo 400 12-24 hafta ox (günlük 5 tablet) Testisler için 24. Hafta 2ye bölerek 5.000 iu iran prglyn  25.Hafta 5e bölerek 5.000 iu iran prglyn kullandım. 25.Hafta itibariyle 2 kutu klomen aldım. İlk 7 gün günlük 2 adet. Sonraki 6 gün günlük 1 adet Bununla beraber 1 kutu proviron aldım  Son 7-8 gündür @SERKO hocamın bitkisel kür1 ini tüketiyorum. 
      Pct için neler yapmam; neler kullanmam gerekiyor ?
         
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:
        

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp