Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

gigabatu

Üye
  • İçerik sayısı

    58
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

7 Nötr

gigabatu Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 31-08-2000

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Turist Rehberi
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 23
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Son kullanma tarihi geçecek
  2. Elimde şu an bunlar var bu yüzden kullanmak istiyorum kötü bir kombinasyon mu sizce? eklem sorunlarım var winstrol'un eklem içindeki sıvıyı azalttığını duydum deca'yı bu yüzden eklemek istiyorum.
  3. Merhabalar İkinci kürüme başlamak istiyorum Elimde Testo E, Deca, ve Winstrol var. Winstrolün tablet ve enjeksiyon formu var sizce hangisini kullanmalıyım? Winstrol su bazlı olduğu için Testo ve Deca ile karıştıramıyorum ekstra enjeksiyon yapmak da biraz korkutucu geliyor baya can yaktığını duydum Daha önce iki formunu da kullanan var mı? Hangisini öneriyorsunuz? Şimdiden teşekkürler..
  4. Pct sonrası libido düşüklüğü yaşıyorum ne yapmalıyım?

    İçimi rahatlattınız hocam dediğiniz ürünü alacağım çok teşekkür ederim
  5. Pct sonrası libido düşüklüğü yaşıyorum ne yapmalıyım?

    dün verdim hocam testi ortalama pct bittikten 45 gün sonra
  6. Pct sonrası libido düşüklüğü yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Doktor sanırım onu seçmemiş maalesef estradiol gözükmüyor testlerde..
  7. Öncelikle selamlar, yaklaşan bayramınızı kutlarım... Yaklaşık 6 ay önce ilk kürüme başladım kür içinde boldenon, deca ve testo e vardı. Kür sorunsuz bitti PCT'mi yaptım Ovitrelle vurup 1 hafta sonra klomen'e başladım. 1 Ay'da pct sürdü ve PCT'den sonra libido kaybı yaşadığımı fark ettim ilk kürüm olduğu için normal mi değil mi emin olamıyorum dün bir kan testi verdim ve sonuçlar aşağıdaki gibi çıktı. Kan testim normal midir? Libido'mu nasıl yükseltebilirim, akışına bırakıp beklemem mi gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...
  8. Merhaba, iyi forumlar... PCT sürecim bitti libidom biraz düşük ama sertleşme vs. sorunum yok. Kan testi pct bittikten kaç gün sonra verilir? Teşekkürler...
  9. Merhaba iyi forumlar... PCT'de libido sorunu normal midir? 2-3 haftadır tık yok
  10. Şuana kadar hiç test yaptırmadım nasıl yaptırmalıyım?

    Genel kan testini aşağıya bırakıyorum Hormonlar Lh Fsh Total testosteron Serbest Testosteron Estradiol Prolaktin Progesteron Karaciğer fonksiyonları Alt Ast Ggt Tiroit fonksiyonları T3 T4 Tsh Böbrek fonksiyonları Kreatinin Üre Üre azotu ( BUN ) Egrf Lipit düzeyleri Ldl Hdl Vitamin ve kan düzeyleri Glukoz (Açlık) Hemogram B12 Folik asit D3 Feritinin Demir Sodyum
  11. Merhaba doğru başlıkta mıyım emin değilim ama aklıma takılan bir soru var. Üç aylık bir kürden çıktım, döngü tamamen kapalıydı. Ovitrelle'yi tam doz vurdum ve 3 gün sonrasında partnerimle ilişkiye girdik, gebelik ihtimali var mıdır?
  12. Ovitrelle'nin doğru enjeksiyonu nasıl olmalı?

    Göbek deliğinin 3 parmak yanından deriyi sıkıştırarak yaptım problem yaşamadım teşekkürler
  13. Merhabalar, Ovitrelle'nin doğru enjeksiyonu nasıl olmalı? Karından deri altına mı, Kalçadan kasa mı uygulanıyor? Forumda aradım ama enjeksiyonuna dair bir bilgi bulamadım, şimdiden teşekkürler.
  14. Kür sonu pct için yardımlarınızı bekliyorum.

    Okudum hocam az çok anladım teşekkür ederim ilk kürüm olduğu için pct konusunda biraz acemiyim "Sondan kesmek kaydı ile"yi anlamadım sadece, klomen tamoxifeni 50 gün yerine 30 gün mü kullanmalıyım yani?
  15. Kür sonu pct için yardımlarınızı bekliyorum.

    @rastlantisal hocam sizin fikrinizi de almak isterim🙏🏼 hcg kullanmalı mıyım yoksa 4 haftalık klomen tamoxifen döngüyü açar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×