Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Beyazıt

Ilk kür deneyimim adına testosteron ve masteron kullanacağım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Beyazıt    1

İyi akşamlar beyler,

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 24 yaşındayım
  • 67 kiloyum
  • 1.78 boyum

Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.

KÜR İÇERİĞİM:

• 250 testosteron enanthate
  • 300 masteron propionate

Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    136

oxandrolone ve boldenon veya oxandrolone npp ekle kalori alımını arttır uygundur. Masterona gerek duyacağını sanmıyorum, 350 testo 250 npp 40 oxandrolone senin işini hayli hayli görür. Eğer eklersen 150 de masteron ekle on numara olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    811

İstediğin vücudun google veya herhangi bir yerden benzeri fotosunu ekler misin konuya?

Ve mümkünse kendi güncel formunu.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1
GHOST, 22 dakika önce yazdı:

İstediğin vücudun google veya herhangi bir yerden benzeri fotosunu ekler misin konuya?

Ve mümkünse kendi güncel formunu.

Güncel formum bu şekilde,örnek fotoğrafa gelicek olursakta şey işte hocam daha belirgin geniş omuzlar,daha iyi bir bel gibi aslında cok bi beklentim yok,şuan ki halimin 2 katı iyi görünsem yeter,çokta yüklenmek istemiyorum ilaçlar ile geçen ay oxandrolone aldım only kullandım pek bi faydasını göremedim muhtemelen ilaçta boştu.

IMG_8249.jpeg

Fuhrer, 25 dakika önce yazdı:

oxandrolone ve boldenon veya oxandrolone npp ekle kalori alımını arttır uygundur. Masterona gerek duyacağını sanmıyorum, 350 testo 250 npp 40 oxandrolone senin işini hayli hayli görür. Eğer eklersen 150 de masteron ekle on numara olur

Boldenon yerine masteron ekleme sebebim,daha belirgin sert görünüm içindi hocam,az buçukta araştırdım östrojen için de daha iyiymiş boldeye göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    0

masteron prop yerine masteron enanhate daha uyumlu olur kürüne, orjinalini bulabilirsenki bu baya zor bi oxandrolone çok iyi gider isteğin doğrultusunda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1
predacing, 14 dakika önce yazdı:

masteron prop yerine masteron enanhate daha uyumlu olur kürüne, orjinalini bulabilirsenki bu baya zor bi oxandrolone çok iyi gider isteğin doğrultusunda.

Evet,enanhate kullanacağım,yazıda yanlışlık olmuş zaten teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1

İlk defa küre gireceğim,siparişleri geçtim,testo cypionat ve rimobolan kullanacağım,testo haftalık 250 mg,rimobolan ise 200 mg,enjeksiyon aralıkları ise testoyu 4 günde 1,rimobolonı ise 2 günde 1 vurmamı önerdi çalıştığım hoca,sizce uygunmudur,foruma da danışmak istedim ek olarakta küre başladıktan 2 hafta sonra haftada 1 arimidex kullanmamı söyledi.Vitamin olarakta 

omega 3,milk thistle,multivitamin,magnezyum ve D3 önerildi.

not:dozajları aylık olarak 50mg arttırmayı düşünüyorum 3 aylık bi kür yapacaksam,350mg testoyla bitirmek gibi.

tarihinde Beyazıt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61
Beyazıt, 4 dakika önce yazdı:

İlk defa küre gireceğim,siparişleri geçtim,testo cypionat ve rimobolan kullanacağım,testo haftalık 250 mg,rimobolan ise 200 mg,enjeksiyon aralıkları ise testoyu 4 günde 1,rimobolonı ise 2 günde 1 vurmamı önerdi çalıştığım hoca,sizce uygunmudur,foruma da danışmak istedim ek olarakta küre başladıktan 2 hafta sonra haftada 1 arimidex kullanmamı söyledi.Vitamin olarakta 

not:dozajları aylık olarak 50mg arttırmayı düşünüyorum 3 aylık bi kür yapacaksam,350mg testoyla bitirmek gibi.

ptesi perşembe 0,5 ml testo + 1ml rimo vurabilirsin. Dozajları arttırmana gerek yok. Bu kürden beklentin vucudunun ilaçlara olan tepkisinin ölçmek ve sürece alışmak olmalı. Arimidex için test yaptırabilirsin imkan yoksa bu kür için ilk hafta tam yut ' ptesi yarım perşembe yarım şeklinde'. Diğer haftalar p.tesi çeyrek perşembe çeyrek al.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
Beyazıt, 8 dakika önce yazdı:

Bu kürden beklentilerin tam olarak ne

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1
6arrows, 28 dakika önce yazdı:

arimidex kan değerlerine göre alınır.  kür öncesi tahlillerin var mı

Şuan elimde yok ama küre girmeden önce yaptıracağım 2 hafta sonra küre giricem şimdiden toparlıyorum bilgileri,ürünleri

Emin982, 21 dakika önce yazdı:

Bu kürden beklentilerin tam olarak ne

Çok bi beklentim yok,aslında var ama hem büyük hem parçalı durmak gibi değil şuan 67-68 kg civarındayım 1.78 boyum var çok bi yağ oranım yok,75 kg de yağsız estetik durmak istiyorum

burakg133, 22 dakika önce yazdı:

ptesi perşembe 0,5 ml testo + 1ml rimo vurabilirsin. Dozajları arttırmana gerek yok. Bu kürden beklentin vucudunun ilaçlara olan tepkisinin ölçmek ve sürece alışmak olmalı. Arimidex için test yaptırabilirsin imkan yoksa bu kür için ilk hafta tam yut ' ptesi yarım perşembe yarım şeklinde'. Diğer haftalar p.tesi çeyrek perşembe çeyrek al.

Teşekkür ederim,3 ay boyunca dozaj arttırmadan ilerleme mi söylüyorsun,ilk kür olduğu için alışme ve deneme süreci olduğu için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    9
Beyazıt, 19.12.2024 - 19:51 yazdı:

İyi akşamlar beyler,

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 24 yaşındayım
  • 67 kiloyum
  • 1.78 boyum

Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.

KÜR İÇERİĞİM:

• 250 testosteron enanthate
  • 300 masteron propionate

Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Ben ilk kürümde yan etkileri ve etkileri gözlemlemek için 250mg test e ile başladım 400 e kadar çıkarttım kan değerlerim vs düzgün gelince yanına 200mg npp ve 200mg masteron ekledim bence aceleci olmaya gerek yok bazıları bu dozda kullanacağına hiç kullanma diyor ama vücudunu tanımak ve yan etkileri gözlemlemek en önemlisi sonuçta sağlık konusunda dikkat etmek lazım ve masteron depot daha iyi olur bana kalırsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Fuhrer, 19.12.2024 - 19:55 yazdı:

Dostum hayır yani boldenone ilk kürden KULLANILMAZ PCT yapmak neredeyse imkansızdır aylardır dil döküyorum forumda hayır yani ilk kürden FDA onaylı olmayan insan kullanımı için geliştirilmeyen beyin ve kalp için toksik olan aynı şekilde hemogramdaki HCT RBC HGB değerlerini bozan 11 karbonlu çok uzun bir estere sahip olan 2-3 hafta yarılanma ömrü olan PCT yapmadı aşırı zor olan tansiyon ve açlık krizlerine sokan bir steroidi hangi kafayla deneyimi olmayan bir insana sunuyorsunuz ben anlamıyorum Oxandrolone hadi neyse 19nor türevi ilaç öneriyorsun arkadaşa daha ilk küründen 19nor türevi bir ilacın ne kadar nöorotoksik ve progesteron reseptörleri ile oynadığını çok iyi biliyoruz yani rica ediyorum kür düzenleme hakkında bilginiz yoksa yeni başlayan insanlara yok 19nor ve ya bolde ÖNERMEYİN Allah aşkına masteron ne alaka ilk kürden daha vücutta belki testosteron kullanırken 5-Alfa-redültaz enzimi tarafından DHT’ye dönüşen testosteron saç kaybına yol açacak masteron bunu hızlandırır bir görsün adam testosteron nasıl ilk kürde…

üstüne üstlük boldenonun 1. Ve 2. Karbon dizimi arasında alfa1 bağı var deneyimi olmayan adamın belki genetiği bu bağa hiperrespond olacak ve östroneji baskıllayıp mahvedecek hem modunu hem enerjisini hem kürünü bir de masteron yanına bolde diyorsunuz şaka gibi resmen adam hayattan soğuyacak ilk kür only testosteronedur hadi bilemedin testo ve primobolone’dur ne alaka bolde npp falan

• Beğen 1
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    20

Heisenbergg yazmış yukarıda zaten ama bende yazayım :D İlk kür bence her zaman sadece testosterone olmalı 250mg başlangıç için iyi bir dozdur, yan etkilerini ve etkilerini görmek için. İlk kür dahil, çok tecrübeli olmadıkça nor19 grubu kullanılmamalı. Boldenone ise hiç kullanılmamlı, çok toksik bir ilaç. Vücuda girişide çıkışı da ayrı bir dert. İlk kür ya only testo yap ya da illa yanına birşey ekleyeceksen rimobolan ekle.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
deluxes, 7 dakika önce yazdı:

Heisenbergg yazmış yukarıda zaten ama bende yazayım :D İlk kür bence her zaman sadece testosterone olmalı 250mg başlangıç için iyi bir dozdur, yan etkilerini ve etkilerini görmek için. İlk kür dahil, çok tecrübeli olmadıkça nor19 grubu kullanılmamalı. Boldenone ise hiç kullanılmamlı, çok toksik bir ilaç. Vücuda girişide çıkışı da ayrı bir dert. İlk kür ya only testo yap ya da illa yanına birşey ekleyeceksen rimobolan ekle.

Gözlerim sulandı yazdıklarından doğru bilgi verene hasret kaldık ağızına sağlık. bazı bilgisizler insanların hayatını şu ilaçlara sokup mahvedecek ya adamın belki PCT planı var Bolde ne yani ne alaka ilk kürden şaka gibi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Dostum hayır yani boldenone ilk kürden KULLANILMAZ PCT yapmak neredeyse imkansızdır aylardır dil döküyorum forumda hayır yani ilk kürden FDA onaylı olmayan insan kullanımı için geliştirilmeyen beyin ve kalp için toksik olan aynı şekilde hemogramdaki HCT RBC HGB değerlerini bozan 11 karbonlu çok uzun bir estere sahip olan 2-3 hafta yarılanma ömrü olan PCT yapmadı aşırı zor olan tansiyon ve açlık krizlerine sokan bir steroidi hangi kafayla deneyimi olmayan bir insana sunuyorsunuz ben anlamıyorum Oxandrolone hadi neyse 19nor türevi ilaç öneriyorsun arkadaşa daha ilk küründen 19nor türevi bir ilacın ne kadar nöorotoksik ve progesteron reseptörleri ile oynadığını çok iyi biliyoruz yani rica ediyorum kür düzenleme hakkında bilginiz yoksa yeni başlayan insanlara yok 19nor ve ya bolde ÖNERMEYİN Allah aşkına masteron ne alaka ilk kürden daha vücutta belki testosteron kullanırken 5-Alfa-redültaz enzimi tarafından DHT’ye dönüşen testosteron saç kaybına yol açacak masteron bunu hızlandırır bir görsün adam testosteron nasıl ilk kürde…

üstüne üstlük boldenonun 1. Ve 2. Karbon dizimi arasında alfa1 bağı var deneyimi olmayan adamın belki genetiği bu bağa hiperrespond olacak ve östroneji baskıllayıp mahvedecek hem modunu hem enerjisini hem kürünü bir de masteron yanına bolde diyorsunuz şaka gibi resmen adam hayattan soğuyacak ilk kür only testosteronedur hadi bilemedin testo ve primobolone’dur ne alaka bolde npp falan

Hocam değerli yazın için teşekkürler,masterondan vazgeçip,boldeyi düşündüm en son iyi ki araştırıp ondan da vazgeçtim en son primobolone a karar verdim,testonun yanına

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61

Primobolan eczaneden almiyorsan ki artık alınmıyor. Yuzde 95i sahte olacaktır. Formuna bakinca only testo zaten yeterli olacaktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    136
heisenbergg, 3 saat önce yazdı:

Dostum testosteron çok mu masum? Tamam, boldenon önermeyelim. NPP neden olmuyor? Nor-19 olması ilacın aşırı toksik bir ilaç olduğu anlamına gelmez, androjenik oranı testosterondan düşük bir ilaç npp. Yan etki olarak 250 mg'da max prolaktinini yükseltir sanıyorsun ki sen 3.kürde deca kullanınca hiç yan etki alınmıyacak. İlk kürde tren kullanılırsa 500 kat daha fazla yan etki alınacak, bak boldenon konusunda haklısın. Çok kötü bir ilaç ancak ilk kür için güzel gidebilecek bir ilaç. Özellikle dhb ilk kür için bence en kaliteli ilaçtır.

Only testo kazanımı sıfırdan farksız, hormonlarını bozan psikolojik etkileri bana göre trenden bile kötü olan bir ilaçtır. Ek olarak boldenondan neden pct imkansız onu anlayamadım? Bu forumdaki çoğu kişi ilk küründe boldenon kullanmıştır ve çok sağlıklı pct atlatmışlardır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Fuhrer, 41 dakika önce yazdı:

Dostum testosteron çok mu masum? Tamam, boldenon önermeyelim. NPP neden olmuyor? Nor-19 olması ilacın aşırı toksik bir ilaç olduğu anlamına gelmez, androjenik oranı testosterondan düşük bir ilaç npp. Yan etki olarak 250 mg'da max prolaktinini yükseltir sanıyorsun ki sen 3.kürde deca kullanınca hiç yan etki alınmıyacak. İlk kürde tren kullanılırsa 500 kat daha fazla yan etki alınacak, bak boldenon konusunda haklısın. Çok kötü bir ilaç ancak ilk kür için güzel gidebilecek bir ilaç. Özellikle dhb ilk kür için bence en kaliteli ilaçtır.

Only testo kazanımı sıfırdan farksız, hormonlarını bozan psikolojik etkileri bana göre trenden bile kötü olan bir ilaçtır. Ek olarak boldenondan neden pct imkansız onu anlayamadım? Bu forumdaki çoğu kişi ilk küründe boldenon kullanmıştır ve çok sağlıklı pct atlatmışlardır. 

Cahil kardeşim benim Tren, Wins, Deca ve Winstrol’ün karşılaştırılmış olduğu bu makalede en nörotoksik olan ilaç beklenenin üstüne ne yazıki Tren değil Deca’dır:)

https://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A1685624&dswid=8630

Overall, nandrolone decanoate was identified as the most harmful steroid investigated due to its prominent impact on body weight development, affecting multiple organs, and being the only AAS causing impaired cognitive function.

Yani kısacası Deca vücuda en çok zarar veren steroid olarak tanımlanmış araştırmada (Çoklu organlara verilen tepki ve zihinsel fonksiyona en çok zarar verdiği için)

Bununla kalmıyor

Bu makalede ise hücresel toksikite söz konusun mitokondriyal aktivite, LDH salınımı ve caspase-3/7 aktivasyonu

Deca ve tren apoptopis yolu ile nöronların ölümüne sebep olduğu makalede gösteriliyor ve en çok zarar veren bil bakalım hangisi:)

DECA

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306452218307772

Nandrolone > Trenbolone > Testosterone > Winstrol

Bak bakalım dostum benim bilinenin aksini ispatlamak bize düşer:)

Ha neden testosteron dememizin sebebi ise katiyen teşvik etme amaçlı değil arkadaş kafasına takmış zaten kendi vücudunda olan doğal hormonu kullanması sentetik varyasyonlara göre daha yararlıdır Deca’nın nörotoksikitesi ve beyine verdiği hasar zaten ortada. 

Bunun yanı sıra 19nor grubu bir ilacın karakteristik progesteronejenik reseptörler aracılığı ile verdiği zarar, kardiyovasküler sisteme verdiği zarar, prolaktin yükselmesinin verdiği zarar, etektik disfonksiyona sebep olması, esteri çok uzun olması ve PCT’nin zorluğu, depresyon, iritabilite, agresyon…

Okuma zahmetine girersen zaten kaydetmiş olduğum farklı makaleler de var atarım hiçbir şekilde sorun olmaz benim nezdimde.

Bu da bir meta-analiz ki bu bilimsel olarak randomize klinik deneylerden bile üst seviyededir araştırmalar toplanır ve analiz edilir kadın çoğunluklu vakalar olsa da %30 gibi bir erkek popülasyonu var makalede onları da okuyabilirsin:

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7696474/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nandrolone_decanoate

Fuhrer, 41 dakika önce yazdı:

Güldürme beni testosteron Glutamat reseptörleri olsun dopamin, serotonin gibi reseptörleri regüle ederek iyi olma hissini uyandırır enerjik olmayı sağlar libidoyu artırır hafıza ve öğrenme kapasitesinde artışa yol açabilir üstelik anksiyete ve depresiyon gibi psikolojik problemlere iyi gelip kendine güven duygusunu pekiştirir. Bunların kimisini bahsettiğim Glutamat, dopamin ve serotonin hormonlarını regüle ederek yapar. 

Testosteron tedavisinin nöroprotaktif özellikleri;

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3960947/#:~:text=Testosterone accelerates both axon regeneration,et al.%2C 1997a).

onlarcasını daha sana atabilirim dostum:)

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Kesinlikle katılıyorum only testonun hiç bir kazanımı yok tek kazanımı psikolojik anlamda bir artısı olabilir hormonla oynamaya değmez. Bilinçli bir şekilde yapılacaksa eğer ilk kürden bir çok ilaç kullanılabilir neden kullanılmasın. Boldenon da diğerleri kadar zararlı. İnternete şekerin zararları yazdığınızda ; kan basıncını yükseltir kan dolaşımına daha fazla yağ salgılar , her iki durumda kalp krizi ve felce yol açabilir bilgisine ulaşabilirsiniz. Bildiğimiz şeker bunu yapıyormuş boldenon neden zararlı olmasın ki 😂 ufak tefek zarar hesapları yapan kişilerin bu işlerden uzak durması en sağlıklısı 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Emin982, 1 dakika önce yazdı:

Kesinlikle katılıyorum only testonun hiç bir kazanımı yok tek kazanımı psikolojik anlamda bir artısı olabilir hormonla oynamaya değmez. Bilinçli bir şekilde yapılacaksa eğer ilk kürden bir çok ilaç kullanılabilir neden kullanılmasın. Boldenon da diğerleri kadar zararlı. İnternete şekerin zararları yazdığınızda ; kan basıncını yükseltir kan dolaşımına daha fazla yağ salgılar , her iki durumda kalp krizi ve felce yol açabilir bilgisine ulaşabilirsiniz. Bildiğimiz şeker bunu yapıyormuş boldenon neden zararlı olmasın ki 😂 ufak tefek zarar hesapları yapan kişilerin bu işlerden uzak durması en sağlıklısı 

Ah kardeşim benim boldenone kullanımındaki tansiyonu ufak tefek olarak algılaman komik olmuş düşük ihtimalli gerçekleşmesi muhtemel şeyleri yazsam ohoo… Üstelik şeker insan kullanımı onaylanmış bir şey ama boldenone pek sanmıyorum onaylandığına dair 😂 böyle bir steroidi ilk kürden önerebilecek akıl enderdir ve boldenone’yi primo alternatifi sanan insanlar ya da cahiller bunu der ne moleküler yapısını bilirler ve de farmakolojik kullanımını:) Bilinçli kullanım demişsin bak bakalım bilinçlisi bile 19nor grubu ilaçların psikolojik durumuna katlanamıyorken boldenon anksiyetesi yaşıyorken ilk kürden katlanmayacak olan insana neden üst seviye ilaç kullandırtırsın ? 
üstelik vücudunun 1. Ve 2. Karbon dizimi arasındaki alfa1 bağına nasıl tepki vereceğini de bilmeyeceksin belki östrojenik etkileri artıracak…

Üstelik şeker kullanımı bahsettiğin yan etkilere direkt sebep olmaz indirekt etkilerindendir ve yüksek kullanım ile görülür ama kan üretiminde artış ve dolaylı olarak HCT yükselmesi ve yine dolaylı olarak kan koyuluğu herkeste görülebilir.

Testosterone bal gibi de yüksek kütlese kas koydurtabilir olmadığını düşünüyorsan makaleler atalım hemen bahsedilen kas kütlelerini sen düşün kilogram üzerinden:)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8637535/?utm

https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1281574?utm

Bahsi geçen makalelerde basbayağı yüksek miktarda kas kazandığı gözüküyor…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Beyazıt, 13 saat önce yazdı:

Hocam değerli yazın için teşekkürler,masterondan vazgeçip,boldeyi düşündüm en son iyi ki araştırıp ondan da vazgeçtim en son primobolone a karar verdim,testonun yanına

Selam dost kusura bakma dün görmemişim en mantıklı kararı vermişsin ilk kür için primoholone kullanımına testo birlikte başlamamanı öneririm ilk önce bir 4-5 hafta deneyimle vücudun nasıl tepki veriyor gibisinden gözlemle çünkü hali hazırda Androst temelli olan testosteron 5alfaredüktaz enzimi ile dihidrotestosterona(DHT) konverte olacak ve yükselmiş DHT seviyelerinin sana katkısı ve dezavantajları ne olacak gözlemle ondan sonra Primobolan gibi dht kimyasal iskeletine sahip steroidi eklersin.

İmşallak gönlünce geçer kürün ağırlıkları parçalar güzel kas kazanımın olur:)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1
heisenbergg, 2 dakika önce yazdı:

Selam dost kusura bakma dün görmemişim en mantıklı kararı vermişsin ilk kür için primoholone kullanımına testo birlikte başlamamanı öneririm ilk önce bir 4-5 hafta deneyimle vücudun nasıl tepki veriyor gibisinden gözlemle çünkü hali hazırda Androst temelli olan testosteron 5alfaredüktaz enzimi ile dihidrotestosterona(DHT) konverte olacak ve yükselmiş DHT seviyelerinin sana katkısı ve dezavantajları ne olacak gözlemle ondan sonra Primobolan gibi dht kimyasal iskeletine sahip steroidi eklersin.

İmşallak gönlünce geçer kürün ağırlıkları parçalar güzel kas kazanımın olur:)

Tam siz bu yazıya yanıt verirken,başka bir konuda,burada cevabını verdiğiniz soruyu sormuşum hocam 😂 tamamdır teşekkür ederim ilk 1 ay only testo yapıp kan değerlerimi,değişimi sizinle yine paylaşmak isterim sonra primo eklerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Beyazıt, 43 dakika önce yazdı:

Tam siz bu yazıya yanıt verirken,başka bir konuda,burada cevabını verdiğiniz soruyu sormuşum hocam 😂 tamamdır teşekkür ederim ilk 1 ay only testo yapıp kan değerlerimi,değişimi sizinle yine paylaşmak isterim sonra primo eklerim.

Elbette en mantıklı kararı vermişsin her gönlünce olsun 👑

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dante48
      Merhaba,
      Yabancı forumlarda sıkça tartışılan Trenbolone - Testosterone orantısı hakkında fikirlerinizi merak ettim. 1:2, 1:1, 2:1 gibi farklı orantıları savunanlar var. Yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kullanmayı ben de düşünüyorum. Okuduklarımda ağırlıklı olarak düşük testo yüksek kullanarak daha çok etki aldıklarını yazmış. Bir diğer okuduğum ise;
      Düşük testo yüksek tren definasyon için,
      Eşit ya da yüksek testo düşük tren bulk için mantığını savunanlar mevcut. Sizlerin fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Seneler sonra ilk defa küre giriyorum 10 haftalık bi süreç olucak doğal gelişimim durdu gibi bi durum oldu fazlasıyla büyüdüm kollar 48.5a kadar geldi testo turinabol ve primo giriyorum hiçbir zaman estetik bi vücut tercih etmedim hep büyüme odaklı çalıştım şuan güncel kilom 84.5
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Primobolan Turinabol SORULARIM:
      Sizce ne kadar bi kilo alımım olur? Ve dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Merttcnyldzzz
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum.  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
      800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: w1nn3r
      Merhaba deneyimli hocalarım,
      Fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      10 fitness deneyimi 30 yaş 1.78 boy 81 kilo İlk defa yapacağım kürüm için planlamam aşağıdaki gibidir.
      KÜR PLANLAMAM: (10 hafta)
      300 testosteron 250 boldenon 50 proviron HEDEFLERİM:
      Düşünüyorum vücudumu fazla yoracak bir kür istemiyorum. Biraz Kütle artışı ve yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum. SORULARIM:
      Sizce kür planlamam nasıl?  Hiç bir bilgim yok nelere dikkat etmeliyim?  GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.