Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mtnsk25

Kürdeyken partnerim hamile kalabilir mi?

Önerilen İletiler

mtnsk25    9

Merhabalar,

6 aydır aktif olarak testo-bolde ve yeni birkaç aydır gh kullanıyorum.

Bu şekilde bir kızı hamile bırakma imkanım var mı ?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    38
mtnsk25, 10 dakika önce yazdı:

Merhabalar 6 aydır aktif olarak testo-bolde ve yeni birkaç aydır gh kullanıyorum. Bu şekilde bir kızı hamile bırakma imkanım var mı 

her zaman ihtimal var, yaşayan tek 1 spermin varsa bile. Önlemini alıp korunmanı öneririm.

tarihinde kreaks tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.096
mtnsk25, 4 saat önce yazdı:

Merhabalar 6 aydır aktif olarak testo-bolde ve yeni birkaç aydır gh kullanıyorum. Bu şekilde bir kızı hamile bırakma imkanım var mı 

doğum kontrol yöntemlerinden bile daha düşük bir oranda olsa var evet. Spermiyografi yaptır ve sperm üretmediğinden emin ol.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
mtnsk25, 6 saat önce yazdı:

muhtemelen öyle bir imkanın yok sperm olsa dahi yapısı yani morfolojisi düzgün olmalı bu da kürdeyken neredeyse imkansiz ama yüzde 1 bile olsa bir ihtimal olabilir ama yine de çok ihtimal vermiyorum

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    30

Evet dostum öyle bir ihtimal var, 500 testo 300 rimo döngüsü içerisindeydim ve yakında baba oluyorum :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    5
mtnsk25, 14 dakika önce yazdı:

Eyvah. Şimdi stres oldum😅

Ertesi gün hapı al eczaneden içsin stresten kurtul acaba hamile mi kafasıyla yaşanmaz sürrekli onu düşünürsün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
akcadaa, 3 saat önce yazdı:

Evet dostum öyle bir ihtimal var, 500 testo 300 rimo döngüsü içerisindeydim ve yakında baba oluyorum :)

çok şanslısın dostum allah analı babalı büyütsün sen yüzde 1 lik kısma denk geldin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    30
SERKO, 29 dakika önce yazdı:

çok şanslısın dostum allah analı babalı büyütsün sen yüzde 1 lik kısma denk geldin 

Teşekkür ederim üstadım, tüm evlatlarımızı inşallah :)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
akcadaa, 6 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim üstadım, tüm evlatlarımızı inşallah :)

1 yıl kürde kaldım kür bitti 1 ay sonra eşim gebe haberini verdi bir de bir arkadaşım 6 aydır kürdeydi o da aynı haberi aldı ama inan bunlar çok çok düşük ama çok güzel ihtimaller

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
mtnsk25, 3 saat önce yazdı:

Eyvah. Şimdi stres oldum😅

Vallahi dostum var nasıl olsa ilaç kullanıyorum hamile kalmaz diye kalkıp içeriye boşalırsan ihtimal var.

Düşük mü evet düşük ama tutarsa da şöyle uzun haftalar kafanda stresten saç kalmayabilir, veya yakın zamanda pct yaptıysan ihtimal daha da artar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    117

Yanlış anlamassanız ve kızmassanız sevinirim. Daha proaktif bir ortam olması amacıyla bir şey söylicem. Bazen forumda çok güzel konular ortaya çıkıyor ama artık bu hamilelik gibi konularıda geçmiş olmamız bunun için konu açılmaması gerek diye düşünüyorum. Arkadaştan bağımsız aynı konular sürekli tekrar tekrar açılıp tekrar tekrar soruluyor. Burda bu konuyu tekrar görenlerin bir tepki koyması gerek bence ki diğerleride arama buttonunu kullansın. Çoğu şeyde yeni bilgiler konuşulabilir ama hamilelik fix bir konu ya 😅 bunun hakkında bare yeniden yeniden konu açılmasa bence çok daha iyi olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Shinso    67

Hocam ben bunu deneyimledim hamile kalınır kalmaz diyen varsa bu işi bilmiyordur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
Emin982, 10 saat önce yazdı:

Peki çocuğun sakat ya da problemli olma durumu olabilir mi 

sperm kalitesi bozulduğu için tabiki var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    30
Emin982, 10 saat önce yazdı:

Peki çocuğun sakat ya da problemli olma durumu olabilir mi 

Doktora sordum bunu, cevaben; "öncelikle sperm sağlıklı olmasa döllenme olmazdı ayrıca yayınları düzenli takip ederim böyle bir şeyle karşılaşmadım şimdiye kadar" diyerek içime su serpti, şimdilik bir problem yok, inşallah ta olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046
akcadaa, 8 dakika önce yazdı:

Doktora sordum bunu, cevaben; "öncelikle sperm sağlıklı olmasa döllenme olmazdı ayrıca yayınları düzenli takip ederim böyle bir şeyle karşılaşmadım şimdiye kadar" diyerek içime su serpti, şimdilik bir problem yok, inşallah ta olmaz.

bilemicem ben tanık oldum çünkü ama bunlar küçük ihtimaller tabiki kafaya takmamak lazım ama şunu söyleyebilirim kürdeyken çocuk olma ihtimali özellikle uzun kürlerde çok düşük...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
Unrest, 12 saat önce yazdı:

Yanlış anlamassanız ve kızmassanız sevinirim. Daha proaktif bir ortam olması amacıyla bir şey söylicem. Bazen forumda çok güzel konular ortaya çıkıyor ama artık bu hamilelik gibi konularıda geçmiş olmamız bunun için konu açılmaması gerek diye düşünüyorum. Arkadaştan bağımsız aynı konular sürekli tekrar tekrar açılıp tekrar tekrar soruluyor. Burda bu konuyu tekrar görenlerin bir tepki koyması gerek bence ki diğerleride arama buttonunu kullansın. Çoğu şeyde yeni bilgiler konuşulabilir ama hamilelik fix bir konu ya 😅 bunun hakkında bare yeniden yeniden konu açılmasa bence çok daha iyi olur. 

Hocam aynı durumda olsan muhtemelen sende o an ki stresle sorardın. Çünkü eğer adam evli değilse büyük problemler olur hayatında. Kürdeyken çocukları olan abiler var forumda :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

burda biz bizeyiz konular zaten bildiğimiz aramızda konuşup istişare ettiğimiz konular daha önce konuşulmuş yada konusu açılmış olsada insan yine sorma gereği hissediyor kendini öyle daha güvende hissediyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    117
mamibolone, 39 dakika önce yazdı:

Hocam aynı durumda olsan muhtemelen sende o an ki stresle sorardın. Çünkü eğer adam evli değilse büyük problemler olur hayatında. Kürdeyken çocukları olan abiler var forumda :) 

Arkadaşa tepki olarak yazmadım abi durumu anlayabiliyorum. Yazdığım şey ona değil size aslında zaten 😅. bu konular ilk defa konuşuluyomuş gibi tekrar zaman harcamak bana mantıklı gelmiyor. Zamandan daha değerli birşey yok. Bu durumun samimiyetlede ilgisi yok. Kirlilik oluşuyor. Çoğu forumda samimiyet olmadığı için değil gerçekten kirlilik vb. Nedenlerden böyle kurallar konuyor. Ama kimse rahatsız olmuyorsa benim mesajımın da bi önemide yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
Unrest, 25 dakika önce yazdı:

Arkadaşa tepki olarak yazmadım abi durumu anlayabiliyorum. Yazdığım şey ona değil size aslında zaten 😅. bu konular ilk defa konuşuluyomuş gibi tekrar zaman harcamak bana mantıklı gelmiyor. Zamandan daha değerli birşey yok. Bu durumun samimiyetlede ilgisi yok. Kirlilik oluşuyor. Çoğu forumda samimiyet olmadığı için değil gerçekten kirlilik vb. Nedenlerden böyle kurallar konuyor. Ama kimse rahatsız olmuyorsa benim mesajımın da bi önemide yok. 

Seni anlıyorum forumda gereksiz konular istemiyorsun kirlilik yaratmamasından ötürü. Şimdi arkadaş belli ki bu konudan müzdarip olduğu için sordu soruyu. herkes zaman harcamaya gerek yok cevaplamayalım ya da konuyu kaldıralım derse arkadaşın soru işaretleri gitmez kafasından. Bence böylesi daha iyi dileyen dilediğini sormalı.

• +1 3
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: necmi45
      Hocalarım ben yaklaşık 2 aydır testesteron e. kullanıyorum sadece haftalık 500 mg 1.ayda test olmuştum lh 0.39 çıkmıştı o zamanlar 250 mg kullanıyordum şimdi haftalık 500 mg çıkardım dün maalesef ki içmek zorunda kaldım ve partnerimle cinsel ilişki yaşadım ve içine boşalmışım ertesi kullanmayacağım diye de inat ediyor benim çocuğumun olma olasılığının az olduğunu biliyorum ama gidip test olmak istiyorum ne testi olmalıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.