Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

Dht'nin saç köklerine olan olumsuz etkisinin önüne geçmek için ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

mamibolone    75

Merhaba arkadaşlarım hocalarım,

Kürde iken artan dht seviyeleri bildiğim üzere saç köklerimize etki ediyor ve kökleri zayıflatarak saç dökülmesine neden oluyor.

SORULARIM:

1. Dht hormonunu en aza indirgemek için neler önerirsiniz ?
  2. Kürde iken dht blocker’lar kullanılırsa kürü baltalar mı ?

Önerilerinizi bekliyorum. @rastlantisal @Diver @SERKO @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.894

Dht bloker önermiyorum kesinlikle kürde kullanıp libidosu bitenler gördük. Saw palmetto kullanabilirsin ama kürde döküleceği varsa her türlü dökülecek malesef...

• Beğen 3
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    90

@Divera katılıyorum. Dht blokerlar kök çözüm değil. Saw palmetto belki kullanılabilir ama tercih etmem yine. Onun dışında dökülmenin kök nedenini Dht olarak almamalı. Çünkü değil. DHT ana erkeklik hormonu, bugün saygın büyük liderlerde testo/dht oranı yüksek olduğu tahmin ediliyor. Eski tarihlere bakarsanızda büyük liderlerin %99 unun saçlarının dökülmediğini farkedeceksiniz. Keza yine bu konuda yapılmış 90 öncesi az sayıda çalışmaya bakarsanızda dhtnin referans aralıklarının düşüğünün bugünkü yüksek seviyeye eşit , yükseğinin ise bugünkü yüksek seviyenin 3 katı olduğunu göreceksiniz.

Dht daha çok yangına odun atmak gibi oluyor. Yani sorun dht değil ama sorun varsa dht daha çok alevlendiriyor. Bugün daha iyi çözümler var. Saç derisine mikro iğneleme gibi şeyler dhtyi bloklamaktan çok daha iyi koruyuculuk sağlıyor. Daha da sıralayacak olursam

Microiğneleme

Kırmızı ışık terapisi

Ghk-cu peptidi(özellikle topikal kullanımda çok fayda gören var)

Hint yağı(bunun mushil etkileri olduğu için düşük dozlarla başlamak gerek ,organik ve sahte olmadığından emin olmak gerek ve gıda sınıfı olmalı)

Başka şeylerde var. Ama aklıma ilk gelenler bunlar. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826

dostum ben kürde saç dökülmesine çare olabilecek birşeyin olabileceğine pek ihtimal vermiyorum döküleceği varsa dökülür tedbir olarak günlük 200-300 mg saw palmetto kullanıyorum saç işi tamamen genetik diye düşünüyorum

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    619
SERKO, 55 dakika önce yazdı:

dostum ben kürde saç dökülmesine çare olabilecek birşeyin olabileceğine pek ihtimal vermiyorum döküleceği varsa dökülür tedbir olarak günlük 200-300 mg saw palmetto kullanıyorum saç işi tamamen genetik diye düşünüyorum

ki genetikten yoksa bile yavaş olsa dahi dökülüyor olympialar bile saç ektiriyor durdurcak olsalar dökülmeyi durdururlardı :D .

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243

Valla ilk ilacı vurduğum gün saçlarıma veda ettim bile 🤣. İşin şakası genetikte yok aktif dökülme de yok şu an için ama uzun yıllar bu düzende gideceğimizi düşünürsek elbet bi yerde dökülüp seyrelecek, sağlık olsun kalanlar bizimdir kafasındayım o yüzden ben 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
ardas, Bir saat önce yazdı:

ki genetikten yoksa bile yavaş olsa dahi dökülüyor olympialar bile saç ektiriyor durdurcak olsalar dökülmeyi durdururlardı :D .

mesela bende dökülmüyor aksine daha çok tüylendim ben keçe gibi saçım var umarım dökülmez 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    90
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

mesela bende dökülmüyor aksine daha çok tüylendim ben keçe gibi saçım var umarım dökülmez 

Ben aslında buna inanıyorum. Yani saç derisi eğer sağlıklıysa genetik bir yatkınlık yoksa Dht saçları güçlendirmeli. Maalesef benim değil 29 yaşındayım tepede açıklık var 😅. Ama kendimde gördüğüm dökülen bölgeler de deri hep daha ince 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
Unrest, 2 saat önce yazdı:

Ben aslında buna inanıyorum. Yani saç derisi eğer sağlıklıysa genetik bir yatkınlık yoksa Dht saçları güçlendirmeli. Maalesef benim değil 29 yaşındayım tepede açıklık var 😅. Ama kendimde gördüğüm dökülen bölgeler de deri hep daha ince 

Benim alnımda bile çıkıyor mecbur aldrıyorum ama testo sonrası kollarımda ve bacaklarımda daha fazla tüylenme oldu saçlar zaten peruk gibi :D valla genetik de olabilir sülalede bir tane kel vardı o da rahmetli oldu 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüm biteli ortalama 3 ay oldu ve son 2-3 haftadır saçlarım dökülüyor. İncelme olduğunu fark ediyorum saçlarımda ve DHT hormonundan şüpheleniyorum.
      SORULARIM:
      Kür de olmasam dahi DHT hormonlarım yüksek seyredebilir mi ? Bunun için ne tür önlemler alabilirim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmets
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Deca kullanırken prolaktini dostinexle kontrol altına almamıza rağmen dht den dolayı cinsel problemler olabiliyor. Bu yüzden dht türevi bir anabolizan ekliyorlar deca yanına. Sorun aynı tür ikisi de nandrolone ailesinden olan treni kullanırken de dht türevi eklemek şart mıdır? @rastlantisal @Diver @metinav @ardas @heisenbergg
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KaderdenBekir
      Kürümde çok aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bundan dolayı kürüme DHT baskılayıcı propecia eklemeyi planlıyorum.
      Sorularım:
      DHT yi baskılamam kürün verimini çok düşürür mü? Saç dökülmesi için öneriniz var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ak3_bmw
      Dht için proviron ve masteron düşünüyorum fakat kararsız kaldım proviron oral yolla alınıyor ve galiba anti östrojen gerekmiyor masteron ise iğne...
      Sorum şudur ki: Aralarında fark var mı hangi diğerinden daha fazla etki verir? 
      Ve araştırdığıma göre dht kullanan birinin net bi şekilde yüzüm erkeksileşti diye bi yorumunu göremedim işte ramusun büyümesi gibi ama insanlar Yüzünüzdeki dimorphismin artırdığını söyleniyor internetten baktığıma göre de penisin  büyümesi sesin kalınlaşması vs diyor.
      Yan etkileri :
      saçın dökülmesi (sorun yok genetiğimde yok ve saçım çizgim çok iyi) cildin yağlanması (yağlı bir cildim var fakat yüz kemikleşecekse katlanırım) hgh ise ramusun uzadığını elmacık kemiklerinin yükseldiğini okudum farklı kullancılardan burdaki sorun ise burun vs büyüyormuş rhino olunabilir. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
    • Yazan: Eyzel2
      Abilerim kardeşlerim selamlar merak ettiğim bir konu var da saç dökülmesinden muzdaribim dht baskılayıcı bir takviyeden bahsediliyor saç dökülmesini engellemek için kürde yada only Testo yaparken dht baskılanmak aşınacak verimi düşürür mü bilginiz var mı ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.