-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
1 yıldır enjeksiyon yapıyorum görüşlerinizi merak ediyorum
Oluşturan:
kreaks, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Diablo63
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yakında 12 haftalık 250 mg Testosterone Enantat kürüne başlayacağım 12 hafta boyunca gerektiğinde armidex kullanacağım kür bitiminde de clomid ve nolvadex kullanarak bitireceğim.
SORULARIM:
Armidex, clomid ve nolvadexi eczaneden alabilir miyim reçetesiz verirler mi? Kür içinde haftada 500 mg hCG almak gerekir mi? Gerekirse hCGyi de eczaneden alabilir miyim? Ayrıca kür öncesi kür sırası kür sonrası için hangi testleri istemem gerekli? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: emnakin1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Nispeten daha ucuz bir marka Testosterone enanthate kullandım. Evogenpharma. Arkadaşların önerisiyle. Haftada 500 mg aldım. Total Testosteronum 14,19 çıktı.
SORULARIM:
Normal mi? İlaç tam dolu mu? Haftada 500 mg alımında Total Testosterone kaç çıkmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tesisatçı
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normalmidir
marka quantum
-
Yazan: gigabatu
Öncelikle selamlar...
4 aylık kürüm yeni bitti kür içeriği winstrol (tablet formu), deca, testosteron'du. Winstrol ve Decayı 1 buçuk, iki ay kullandım sonrasında only testo. Bu yaşıma kadar saç dökülme sorunum yoktu, daha önce kür yaptığımda da böyle bir sorunla karşılaşmadım fakat şu an saçımın hızlı döküldüğünü fark ediyorum. Duştan çıktıktan sonra saçımı havluyla sildiğimde 20-30 tel geliyor. Bunun sebebi ne olabilir ve saç dökülmesini nasıl durdurabiliriz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim değerli hocalarım...
-
Yazan: ahmets
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Biliyorsunuz ki sustanon yasaklandı. Sipariş ettiğim enanthe ise kırık geldi ben yenisi bir hafta sonra elimde olacak. Son testosteron enjeksiyonumu 250mg sustanon olarak dün yaptım. Yeni testom gelene kadar 1 hafta boyunca npp ve rimoya devam etsem sıkıntı olur mu? Yoksa onları da bir hafta kesmeli miyim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-