-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Jinekomasti ve göğüs ucu akıntısı, batma hissi var! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
mtnsk25, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ENFAL
Hayırlı ramazanlar değerli Hocalarım ve Arkadaşlarım.
Küre daha başlamadım fakat Östrojen referansın üstünde çıktı. Aromataz inhibitörüm şuanda yok. Göğüs ucu hassasiyeti dışında diğer tüm östrojen yan etkilerini hissediyorum ama küre başladığımda jinekomasti durumu korkusu var amacım jinekomastiyi engellemek.
SORULARIM:
Asıl sorum, Küre başladığımda geçici olarak Tamoxifen kullanabilir miyim?
En azından Arimidex bulana kadar?
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: rusecy
Arkadaşlar herkese selamlar.
Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
Kullandığım ilaçlar:
Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: albertocamus
Arkadaşlar selamlar,
Ortalama 3-4 aydır spor yapıyorum, bazen 1-2 haftalık aralar vermek zorunda kaldım. Spor geçmişim yok. Alkol kaynaklı olduğunu düşündüğüm göbek, bel ve göğüs bölgesinde yağlanmam var. Jinekomasti miyim bilmiyorum. Skinny fat bir durumun içinde kaldım ve eskiden ne yersem yiyim kilo alamayan, yağlanmayan bir yapım vardı. Şimdi 2-3 gündür mecbur yağlı beslendim sanki yediğim tüm yağ hemen bel bölgemde iyicene birikiyor gibi hissediyorum. Kan tahlili sonuçlarımı ve güncel formumu ek kısmında iletiyorum. Testosteronum düşük ve prolaktinim yüksek gibi geldi. Aynaya bakmaktan o kadar çok nefret eder hale geldim ki gereksiz öfke ve sinir hali yapıyor bu bende.
SORULARIM:
Rica etsem bana bir yol gösterir misiniz? Nasıl beslenmeliyim, nelere dikkat etmeliyim? GÜNCEL FORMUM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: kisetet55
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Arkadaşımın kan tahlilini yorumlar misiniz? Anlamsız şekilde E2 yükseliyor ve sürekli müdahale gerekiyor armidex gibi boylayıcılar ile ikimizde aynı ürünleri aynı dozlarda kullanıyoruz bende sorun yok ama onun E2 sürekli yükseliyor.
KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron enanth haftalık 500 mg Masteron priponat haftalık 300 mg GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: MainEK
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Aşağıdaki kürü yaptım ve hiç bir koruyucu almadım, göğüs ile alakalı sorun yaşamadım.
GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
Testosteron Boldenon Dianabol GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cyp. 400 mg Masteron 400 mg Winstrol 30 mg Sabah E2 testi verdim güncel !29! Prolaktin veremedim. Bir kaç gündür göğüs ucumda büyüme, duygusallık, göğüs kafesimde kaşıntı, mercimek büyüklüğünde bazen kitle geliyor bazen gidiyor gibi bugünde az önce göğüs ucumdan sıvı gelince konu açma gereği duydum ne yapmalıyım tavsiyeniz açığım 1 gün beklesem mi acilen ai alsam mı ?
-