-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ghrp 6 mcg ayarı nasıl yapabilirim?
Oluşturan:
citiramert, in GHRP 6 & GHRP 2
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: shX648
Hocalarım abilerim,
Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar,
Elime bir arkadaşımdan ghrp6 geçti günlük 2ye bolerek 200mcg olucak şekilde kullanmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
5 ml e 5ml su girdiğimde 100mcg için enjektörü nereye kadar çekmem gerek? 10 a kadar cekmem gerektiğini düşünüyorum doğrumu biliyorum? Ve fotoğraftaki insülin iğnesi ile ilacı enjekte edebilir miyim? Kullanacağım uç 26g bunu sormamın sebebi bi yerde 22-25g ile vurmam gerektiğini okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ve son sorum peptit deri altı enjeksiyonlarında steroid enjeksiyonları gibi tampon tarzı bir şey yapıyor muyuz damara gelirse ne olur?
-
Yazan: RustyCrovbar
Değerli hocalarım ve dostlarım,
Bugün enjeksiyon sırasında damar kontrolü yaparken enjektör içerisine bir kitle geldi ve bunun ne olduğunu anlayamadım.
Sorularım:
Kitleyi dışarı çıkardığımda 2. fotoğrafta görüldüğü üzere kanla karışık akışkan bir kitle çıktı, bu ne olabilir ? Tedirgin olmam gereken birşey mi yoksa ödem , yağ vs. gibi birşey mi ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ahmets
Selamlar,
Size sorum şu olacak:
Örnek olarak testosteron hormonunu sentetik olarak alan bir kişi döngüsü kapalı olduğu için, testosteron almasına rağmen dışardan test booster gibi ürünler alması mantıksız ve işe yaramayacaktır. Şimdi ben dışardan igf1lr3 alıyorum ben bu ürünü kullanırken kendi doğal büyüme hormonu döngüm kapalı.
Bu küre igf1lr3 olmasına rağmen ghrp2 gibi doğal gh salgılatıcı eklemem sizce mantıksız olur mu?
-
Yazan: efe1101
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Only testo kürüne başlıyorum. Sadece hangi tip enjektör almalıyım ve hangi kas grubundan vurulmasını tavsiye edersiniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-