Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

citiramert

Ghrp 6 mcg ayarı nasıl yapabilirim?

Önerilen İletiler

citiramert    2

Merhaba,

Yakın zamanda meditech marka ghrp6 aldım enjeksiyonu yapmam gereken miktar 250mcg şırıngada bunu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum garip bi şırınga var elimde yardımcı olur musunuz kaça kadar çekmem gerekiyor?

191083CE-B50D-4CFF-AEC4-291A3C0577CD.jpeg 04C9F533-D173-44BE-B58C-9D1E16F3E145.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    39

elinizde ki sanırım iu bazlı bir şırınga.100 İu 2.5 mcg diye biliyorum. Bilgisi olanlar konuyu görünce muhakkak yardımcı olacaktır.

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi
ek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    670

Buraya tıkla kendine göre seçenekleri belirle :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
citiramert, 2 saat önce yazdı:

Merhaba,

Yakın zamanda meditech marka ghrp6 aldım enjeksiyonu yapmam gereken miktar 250mcg şırıngada bunu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum garip bi şırınga var elimde yardımcı olur musunuz kaça kadar çekmem gerekiyor?

Flakona 2ml su koyarsan ki ben 5 mg ürün oldugu için 2 ml su öneriyorum 50 ünitelik (0,5ml) şırıngada 4 e kadar çekersen 100 mcg yapar 

bir defada 250mcg çok fazla gelir bayıltır seni ayrıca en uygun agrısız sızısız şırınga 50ünitelik olan şırıngadır..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 1 saat önce yazdı:

Flakona 2ml su koyarsan ki ben 5 mg ürün oldugu için 2 ml su öneriyorum 50 ünitelik (0,5ml) şırıngada 4 e kadar çekersen 100 mcg yapar 

bir defada 250mcg çok fazla gelir bayıltır seni ayrıca en uygun agrısız sızısız şırınga 50ünitelik olan şırıngadır..

hocam bendede aynı ürün var tekte 200mcg vurdum hiç birşey hissetmedim ürün sahibine ulaştığımda şeker ile ilgili bir sorunum olup olmadığını sordu benim bildiğim kadarıyla yok ama yinede şeker ölçüm cihazı sipariş ettim bakıcam

şeker ile sıkıntısı olan insanlarda böyle durumlar olabiliyormu?

yoksa boşmu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
Mustafa Can Yılmaz, Bir saat önce yazdı:

hocam bendede aynı ürün var tekte 200mcg vurdum hiç birşey hissetmedim ürün sahibine ulaştığımda şeker ile ilgili bir sorunum olup olmadığını sordu benim bildiğim kadarıyla yok ama yinede şeker ölçüm cihazı sipariş ettim bakıcam

şeker ile sıkıntısı olan insanlarda böyle durumlar olabiliyormu?

yoksa boşmu?

şöyle diyeyim orjinal ghrp 6 vurduktan 5 dk sonra gelir etkisi el ayak titrer cok sıcak hissedersin öldürmez ama ufak ufak sallar 200 mcg de birşey olmadıysa boştur

marka neydi?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
citiramert    2
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Merhaba ya şimdi evet 5mg ürün 2ml su ekledim içine güzel etki aldım ilk enjeksiyondan ama şırıngayı bir türlü ayarlayamadım aşırı sinirlendim normalde 200mcg çektiğimde 20 şırınga falan çıkması lazım iken 14 tane çıktı 250 yada 300 aldığımı düşünüyorum o yüzden şimdi ben bunu bu gün vücuda alacam ama tedirginim acaba cok mu aldım az mı aldım naptım bılemıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 36 dakika önce yazdı:

şöyle diyeyim orjinal ghrp 6 vurduktan 5 dk sonra gelir etkisi el ayak titrer cok sıcak hissedersin öldürmez ama ufak ufak sallar 200 mcg de birşey olmadıysa boştur

marka neydi?

fotoğraftakiler ile aynı meditech

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    592
citiramert, 18 dakika önce yazdı:

Merhaba ya şimdi evet 5mg ürün 2ml su ekledim içine güzel etki aldım ilk enjeksiyondan ama şırıngayı bir türlü ayarlayamadım aşırı sinirlendim normalde 200mcg çektiğimde 20 şırınga falan çıkması lazım iken 14 tane çıktı 250 yada 300 aldığımı düşünüyorum o yüzden şimdi ben bunu bu gün vücuda alacam ama tedirginim acaba cok mu aldım az mı aldım naptım bılemıyorum

eczaneden düzgünce şırınga al turuncu kapaklı olanlarından peptit dozaj hesaplayıcısı var bu formun orda nereye kadar çekmen gerektiği yazıyor zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    38
Mustafa Can Yılmaz, 20 dakika önce yazdı:

fotoğraftakiler ile aynı meditech

Ne kadara aldın dostum umarım internetten almadın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, 17 dakika önce yazdı:

Ne kadara aldın dostum umarım internetten almadın

1 flakon ghrp6 15 dolar demişti instagramda birisinden almıştım az çok tahmin etmişsindir kim olduğunu.

citiramert, 6 saat önce yazdı:

Merhaba,

1 flakonu kaç dolara aldın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    38
Mustafa Can Yılmaz, Bir saat önce yazdı:

1 flakon ghrp6 15 dolar demişti instagramda birisinden almıştım az çok tahmin etmişsindir kim olduğunu.

1 flakonu kaç dolara aldın?

Ürünü ne zaman kullandın veya saklama koşullarına uyuyor musun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, Bir saat önce yazdı:

Ürünü ne zaman kullandın veya saklama koşullarına uyuyor musun ?

ürünü 3-4 gündür kullanıyorum saklama koşullarına uyuyorum 200-250mcg leri tekte vurmama rağmen gram hissiyat yok  ürünü kullanmıcam çöpe attım.

tarihinde Mustafa Can Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789

15 dolara ghrp 6 olmaz ya iyi bir ghrp en az 50 usd muhtemelen boş

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    592
SERKO, 49 dakika önce yazdı:

15 dolara ghrp 6 olmaz ya iyi bir ghrp en az 50 usd muhtemelen boş

hocam o aldıkları kişinin sattığı ilaçlar hep ucuz geçen formdaki mesajların ss ini alıp hikaye atmış iftira atıyorlar diye :D .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
ardas, 1 saat önce yazdı:

hocam o aldıkları kişinin sattığı ilaçlar hep ucuz geçen formdaki mesajların ss ini alıp hikaye atmış iftira atıyorlar diye :D .

Bir defa satar dicem ama satıyorlar abi ilginç bir şekilde alanda çok oluyor şaşırıyorum ben açıkçası ben 50 mcg bile aldığımda bile resmen 5 dkya kötürüm oluyorum :D elim ayağım birbirine giriyor bu arada marka arenis medico 

• ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Bir defa satar dicem ama satıyorlar abi ilginç bir şekilde alanda çok oluyor şaşırıyorum ben açıkçası ben 50 mcg bile aldığımda bile resmen 5 dkya kötürüm oluyorum :D elim ayağım birbirine giriyor bu arada marka arenis medico 

biz akılsızız da flakon başı 1mg lık peptide 100 150dolar veriyoruz ne güzel 15 dolara varmış alalım:D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
mark, 22 dakika önce yazdı:

biz akılsızız da flakon başı 1mg lık peptide 100 150dolar veriyoruz ne güzel 15 dolara varmış alalım:D

15 dolara testo yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: shX648
      Hocalarım abilerim,
      Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.

• Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar,
      Elime bir arkadaşımdan ghrp6 geçti günlük 2ye bolerek  200mcg olucak şekilde kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      5 ml e 5ml su girdiğimde 100mcg için enjektörü nereye kadar çekmem gerek?  10 a kadar cekmem gerektiğini düşünüyorum doğrumu biliyorum? Ve fotoğraftaki insülin iğnesi ile ilacı enjekte edebilir miyim? Kullanacağım uç 26g bunu sormamın sebebi bi yerde 22-25g ile vurmam gerektiğini okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ve son sorum peptit deri altı enjeksiyonlarında steroid enjeksiyonları gibi tampon tarzı bir şey yapıyor muyuz damara gelirse ne olur?

• Yazan: RustyCrovbar
      Değerli hocalarım ve dostlarım,
      Bugün enjeksiyon sırasında damar kontrolü yaparken enjektör içerisine bir kitle geldi ve bunun ne olduğunu anlayamadım.
      Sorularım:
      Kitleyi dışarı çıkardığımda 2. fotoğrafta görüldüğü üzere kanla karışık akışkan bir kitle çıktı, bu ne olabilir ? Tedirgin olmam gereken birşey mi yoksa ödem , yağ vs. gibi birşey mi ?  
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmets
      Selamlar,
      Size sorum şu olacak:
      Örnek olarak testosteron hormonunu sentetik olarak alan bir kişi döngüsü kapalı olduğu için, testosteron almasına rağmen dışardan test booster gibi ürünler alması mantıksız ve işe yaramayacaktır. Şimdi ben dışardan igf1lr3 alıyorum ben bu ürünü kullanırken kendi doğal büyüme hormonu döngüm kapalı.
      Bu küre igf1lr3 olmasına rağmen ghrp2 gibi doğal gh salgılatıcı eklemem sizce mantıksız olur mu?
    • Yazan: efe1101
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo kürüne başlıyorum. Sadece hangi tip enjektör almalıyım ve hangi kas grubundan vurulmasını tavsiye edersiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.