Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Enjektörde ilacı 3,4 ay bekletebilir miyim?

Önerilen İletiler

nattybuilder    41

İyi akşamlar öncelikle sayın forum üyeleri,

Benim sorum şırıngaya 0.7 ml testosteron enanthate çekmiştim ampulden fazladan kaldı diye acemilikten. Fakat dozajlarım düşük şuan bi süre de böyle devam edicem gibi. Bu şırıngada ağzı kapalı bi şekilde 3,4 ay beklese sorun olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    348

3-4 ay çok uzun bir süre sıkıntı olabilir. 1-2 hafta içinde tek seferde kullanmayı planlamıyorsan bir sonraki enjeksiyon gününde artık ne kadar vuruyorsan o kadarını enjekte et. Kalanını da at. Testo ucuz zaten. Risk almaya değmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Feladel, 14 dakika önce yazdı:

3-4 ay çok uzun bir süre sıkıntı olabilir. 1-2 hafta içinde tek seferde kullanmayı planlamıyorsan bir sonraki enjeksiyon gününde artık ne kadar vuruyorsan o kadarını enjekte et. Kalanını da at. Testo ucuz zaten. Risk almaya değmez.

tamam o zaman hocam dediginiz gibi yapayim bu iranlarda 125 125 ayarlanmiyo birine 0.5 ml cekince digerine ancak 0.3 ml kaliyo oyle olunca yeni ampul kirmak zorunda kaliyorum flakon almak en iyisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
nattybuilder, 10 dakika önce yazdı:

tamam o zaman hocam dediginiz gibi yapayim bu iranlarda 125 125 ayarlanmiyo birine 0.5 ml cekince digerine ancak 0.3 ml kaliyo oyle olunca yeni ampul kirmak zorunda kaliyorum flakon almak en iyisi

Ampülün içinde 1ml mi yok yoksa sen dibinde kalanı mı çekemiyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Bazı ampüllerde 0,8ml falan olabiliyor normal olarak, fakat sen eğer dibindekini çekemiyorsan o farklı. Dibindekini çekmek için biraz havada alacaksın içine mecburen o şekil tamamını çekersin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
deluxes, 8 dakika önce yazdı:

Bazı ampüllerde 0,8ml falan olabiliyor normal olarak, fakat sen eğer dibindekini çekemiyorsan o farklı. Dibindekini çekmek için biraz havada alacaksın içine mecburen o şekil tamamını çekersin. 

deluxes, 8 dakika önce yazdı:

dediginiz gibi havayla beraber cekiyorum dibinde kalmiyo hic siyah ucluyla da havayi bosaltirken azaliyo iyice full ilac olunca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
nattybuilder, 16 dakika önce yazdı:

dediginiz gibi havayla beraber cekiyorum dibinde kalmiyo hic siyah ucluyla da havayi bosaltirken azaliyo iyice full ilac olunca

Havayı boşaltmaya gerek yok, bu zamana kadar hep hava ile beraber vurdum birsey olmuyor havasız da denedim fark yok yani.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92
nattybuilder, Bir saat önce yazdı:

O yaptığın hatayı geçen sene ben de yapıyordum :D enjektörü 0.5ml'e kadar çekme o zaman enjektöre iğne ucunda olanlarla beraber 0.7 ml çekmiş oluyorsun haliyle diğerine daha az kalıyor. Eğer 0.4 değil de 0.3ten fazla yani 3.8ml kadar çekip enjektörü ampül içinden çıkartıp iğne içinde kalan ilacı enjektör içine çekersen aslında 0.5 çekmiş olduğunu anlayacaksın.

nattybuilder, 34 dakika önce yazdı:

İlacı şırıngaya çektikten sonra pistonu tam geri çek 5-10 sn bekle sonra iğne ucunu değiştir yoksa havayı boşaltacam derken iğne içinde kalan ilaç çöp oluyor bizim için 0.1ml bile çok kıymetli dikkat et:D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Trenx, 10 dakika önce yazdı:

İlacı şırıngaya çektikten sonra pistonu tam geri çek 5-10 sn bekle sonra iğne ucunu değiştir yoksa havayı boşaltacam derken iğne içinde kalan ilaç çöp oluyor bizim için 0.1ml bile çok kıymetli dikkat et:D 

dogru hocam igne icindeki ilaci ben hesap etmedim :D igne icinde ilac kaldigi icin az dusuyordu ikinci enjektore.dediginiz gibi cok onemli 0.1 ml bile bu ekonomide

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

boş flakon varsa 2-3 ampul kır 5ml lik enjektör al çek hepsini boşalt flakona.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630

Ben kendim biraz üşengeç olduğum için 3-4 haftalık vuracağım ilaçları enjektör e çekip çekmecede bekletiyorum. Şuana kadar her hangi bir sorun yaşamadım. Fakat 3-4 ay biraz uzun bir zaman. En mantıklısı boş flakona koymak olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: NaturelGenc
      Arkadaşlar merhaba, 
      Naturel bir şekilde sporuma ilerliyorum. Ağırlıklarım vs gayet yerinde. Beslenmemi ve kardiyomu elimden geldikçe güzel idmanla birlikte yapmaya çalışıyorum. Amacım Yağ kaybetmek kas kütlesini arttırmak. Tabi bu kas olayı diyette çok zor biliyorum. Ama bu pis yağlarımdan arınmak için aklıma bir kaç tane ürün geldi. L karnitin ve Cla yı supplementlerden almıştım. L karnitin belki 6 adet 1L bitirmişimdir (Shotları saymıyorum) ama hak verirsiniz ki o kadar destekçi bir şey değiller.
      KENDİME DAİR NOTLAR:
      Sinirli bir yapıya sahibim ve duygusal bir insanım. En çokta küre girememe sebeplerimden biride bunlardı. Anksiyete kısacası psikolojik sıkıntılar. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      L-karnitin Cla Clenbuterol Yohımbıne Berberin SORULARIM:
      Sizce Daha üst seviye olan Clenbuterol / Yohımbıne / Berberin gibi ürünler mi kullanayım? Veya siz ne önerirsiniz? Önerdiğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz? (Faydaları ve net zararları gibi.) Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: AS1L
      Merhaba, iyi forumlar. Benim iştahım çok açık. Hele ki yağ yakımı definasyon dönemlerimde bu durum daha da artıyor o yüzden eskiden spor salonlarında satılan iştah kesici denilen ürünleri denenmiştiniz ve boş çıkmıştı yada bende etkisi iştah kesici özelliği oluşmamıştı bilemiyorum, zaman ve yaş geçtikçe yeme konusunda irademin azaldığını hissediyorum ve diyeti çok çabuk bozuyorum bunun çözümünü iştahımı azaltmak hatta kesmekten geçtiğini düşünmeye başladım o yüzden iştah kesici ürünlere göz gezdiriyordum ve bir yerde iştah kestiğiyle ilgili iki ürüne denk geldim biri “BENELUX PHARMA SHREDDER 30ML” diğeri “TENUATE RETARD 60 TABLET” mesela sizin bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mıdır yahut kendisinin veya yakınının denediğini bir iştah kesmeyle ilgili bir çalışması? Teşekkürler
    • Yazan: Tekin2321
      Dostlar ilaç piyasasında herkes farklı bi fiyat söylediği için buraya danışmak istedim 
      Zphc spectrum canada fiyat liste
      Testo p 45 $
      Testo e. 47 $
      Testo c. 47 $
      Deca.  55 $
      Tren a. 65 $
      Tren e. 75 $ 
      Masteron 65 $
      Winstrol 50 $
      Boldenon 55 $
      Turinabol 55 $
      Wins tablet 45 $
      Danabol 45 $
      Oxand tablet 60 $
      Parabalon 90 $
      Npp 55 $
      Alpha pharma masteron 65 $
      İran 800
      zphc spectrum canada ve iran testo için bu fiyatlar sizce gerçeği yansıtıyor mu 
    • Yazan: Druckenn
      Yaklaşık 20 dakika önce enjeksiyon yaparken enjektöre kan geldi direkt çektim kan kontrolü yapmasak gidiyoduk valla kanama vs olmadı bir şey yapmalı mıyım sizce şuan herhangi bir şey yok hissizlik ağrı vs 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.