Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sauron

12 haftalık küre gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

sauron    15

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Zihnimdeki merakı ve egoyu susturmak adına küre başlamayı düşünüyorum. Haftadan haftaya gelişimi, değerleri ve yan etkileri not edip bu işin bana göre olup olmayacağına karar vereceğim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 1.75 cm
  • 73 kg
  • %16 yağ
  • Deneyim 2.5 yıl
  • 23 yaş

KAFAMDA OLAN:

• Yağ oranımı hızlı şekilde düşürmek
  • Bulk kürüne başlamak

Anlayacağınız bu kürün amacı ne tam bulk ne tam definasyon. İstediğim şey ilaçların vücudumdaki tepkisi, vücudumun buna tepkisi ve biraz da yağ kaybı. O yüzden ne kickstart dianabol ekleyip test e.+bolde yapasım geliyor ne winstrol, stanazol tarzı ileri seviye ilaçlar kullanasım geliyor. Tıkandım kaldım. Yeterli teorik bilgim olsa da böyle bi durumda tecrübelerden faydalanmalıyım diye düşündüm.

Böyle bi durumda ilk küre başlayan kişiye nasıl bir anabolizan eklerdiniz ya da ekler miydiniz?

Saygılar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    166

Etkiler ve psikolojik yönetimi görmek için only testo başlamak bence en mantıklı karar. 

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
Tarık34, 1 dakika önce yazdı:

Etkiler ve psikolojik yönetimi görmek için only testo başlamak bence en mantıklı karar. 

Bana da mantıklı olan bu gibi geliyor. Ester açılana kadar dianabol kullanıp biraz tatmin olmalı mıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    281

beş para etmez kür bro, egoyu da susturamazsın pek bir şeye de yaramaz. Vücuduna testosteron geldiğinde tüm hormonların alt üst olacaktır, psikolojik etkiler bunun akabinde gelecektir. Fakat boldenon, rimobolan gibi anabolizanlar hormonlarını alt üst etmeyecektir. Bu da akabinde psikolojik bir etki barındırmayacaktır. Testosteron bana çok mantıksız geliyor, çünkü içerisinde sadece %50 testosteron var, gerisi östrojen ve dht. Ek olarak pct süreci istiyor, testis ufalırsa hcg istiyor istiyor da istiyor. Bu istekleri karşılarken sana çok az etki veriyor, yerinde olsam yanına sağlam bir oxandrolone eklerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

beş para etmez kür bro, egoyu da susturamazsın pek bir şeye de yaramaz. Vücuduna testosteron geldiğinde tüm hormonların alt üst olacaktır, psikolojik etkiler bunun akabinde gelecektir. Fakat boldenon, rimobolan gibi anabolizanlar hormonlarını alt üst etmeyecektir. Bu da akabinde psikolojik bir etki barındırmayacaktır. Testosteron bana çok mantıksız geliyor, çünkü içerisinde sadece %50 testosteron var, gerisi östrojen ve dht. Ek olarak pct süreci istiyor, testis ufalırsa hcg istiyor istiyor da istiyor. Bu istekleri karşılarken sana çok az etki veriyor, yerinde olsam yanına sağlam bir oxandrolone eklerim.

Yani testo ile oxandrolone kombinlememi mi öneriyosunuz? Yoksa hiç testo olmadan ox almamı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35

Ben only testo işini biraz gereksiz buluyorum ama tabii ki vücudun tepkisi için denenebilir ama bu süreyi asla 12 hafta tutmam. Zaten vücudunun verebilceği tepkiler en fazla e2 artışı sivilce. Koruyucunu eksiksiz alabilceksen bence anabolizan eklemelisin. Yağ kaybında danabol kullanmanı önermem oral bişey istiyosan anavar tercih edebilirsin tatmin eder muhtemelen çok büyük yan etkileride yok. Enjeksiyon olarakta masteron kullanıp kuru görüntüyü elde edebilirsin. Kullanabilceğin ağır olmayan anabolizanlar rimobolan masteron boldenone var üçünü araştırıp kararını verebilirsin ama tahminimce masteronu tercih edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    281
sauron, 1 dakika önce yazdı:

Yani testo ile oxandrolone kombinlememi mi öneriyosunuz? Yoksa hiç testo olmadan ox almamı mı?

Yağ oranını %9 civarlarına çek, 5 hafta ox kullanıp bu seni tatmin eder. Ama amacın kütle eklemekse o yağ oranında yanına ekleyeceğin en baba ilaç boldenondur. Bu da 10 haftada açılmaya başlar, 10. haftaya kadar kafanı hep bulandırır. Yani kısa sürede hiç bir etki göremezsin. Yağ oranını düşürdükten sonra yanına deca, dbol, rimobolan, dhb gibi ürünler eklersin bu seni daha çok tatmin eder. İlk kürüm bolde testoydu ve hiç tatmin olamamıştım.

Oxandrolonu günlük 40 mg'dan 5 hafta kullan, 375 testo enanthate ile senin işini görür.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
colw1n, 6 dakika önce yazdı:

Ben only testo işini biraz gereksiz buluyorum ama tabii ki vücudun tepkisi için denenebilir ama bu süreyi asla 12 hafta tutmam. Zaten vücudunun verebilceği tepkiler en fazla e2 artışı sivilce. Koruyucunu eksiksiz alabilceksen bence anabolizan eklemelisin. Yağ kaybında danabol kullanmanı önermem oral bişey istiyosan anavar tercih edebilirsin tatmin eder muhtemelen çok büyük yan etkileride yok. Enjeksiyon olarakta masteron kullanıp kuru görüntüyü elde edebilirsin. Kullanabilceğin ağır olmayan anabolizanlar rimobolan masteron boldenone var üçünü araştırıp kararını verebilirsin ama tahminimce masteronu tercih edersin.

Eczacı bir arkadaşımla konuştuğumda piyasada çok rimo olmadığını ama eline geçerse vereceğini söylemişti. Şartlara göre bolde/rimo seçimi yapabilirim, ama bu anabolizanlar genelde bulk dönemi için değil mi? Masteron daha mantıklı geliyor, ilk kür için çok absürt kaçmaz diye düşünüyorum? Doğru mudur hocam?

Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

Yağ oranını %9 civarlarına çek, 5 hafta ox kullanıp bu seni tatmin eder. Ama amacın kütle eklemekse o yağ oranında yanına ekleyeceğin en baba ilaç boldenondur. Bu da 10 haftada açılmaya başlar, 10. haftaya kadar kafanı hep bulandırır. Yani kısa sürede hiç bir etki göremezsin. Yağ oranını düşürdükten sonra yanına deca, dbol, rimobolan, dhb gibi ürünler eklersin bu seni daha çok tatmin eder. İlk kürüm bolde testoydu ve hiç tatmin olamamıştım.

Oxandrolonu günlük 40 mg'dan 5 hafta kullan, 375 testo enanthate ile senin işini görür.

Enant'ın döngüsünü kaç hafta tutmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35
sauron, Şimdi yazdı:

Eczacı bir arkadaşımla konuştuğumda piyasada çok rimo olmadığını ama eline geçerse vereceğini söylemişti. Şartlara göre bolde/rimo seçimi yapabilirim, ama bu anabolizanlar genelde bulk dönemi için değil mi? Masteron daha mantıklı geliyor, ilk kür için çok absürt kaçmaz diye düşünüyorum? Doğru mudur hocam?

İlk kürde kullanılabilir masteron evet amacınada yönelik. Rimoyuda sildiler piyasadan artık nerdeyse steroid satıcılarında bulabilirsin anca. Hatta masteronun yanına winstrol ya da anavar ekleyebilirsen çok hoş kaçar ama sana kalmış tercih :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
colw1n, 3 dakika önce yazdı:

İlk kürde kullanılabilir masteron evet amacınada yönelik. Rimoyuda sildiler piyasadan artık nerdeyse steroid satıcılarında bulabilirsin anca. Hatta masteronun yanına winstrol ya da anavar ekleyebilirsen çok hoş kaçar ama sana kalmış tercih :D

Anavar olabilir de winstrol'un ilk kür için mantıklı gelmedi :D Teşekkürler hocam görüşleriniz için. Sizlerin ilk cycle'ı kaç haftaydı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35
sauron, 1 dakika önce yazdı:

Anavar olabilir de winstrol'un ilk kür için mantıklı gelmedi :D Teşekkürler hocam görüşleriniz için. Sizlerin ilk cycle'ı kaç haftaydı acaba?

İlk kürüm sana önerdiğim gibi testo masteron winstroldü 12 hafta ama disipline hiç uymadığımdan çok verimsiz geçmişti ancak yan etkide yaşamadım. Winstrolü neden istemiyorsun?

tarihinde colw1n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    321
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Kusura bakma da dostum bütün anabolik steroidler doğal erkeklik hormonu olan Testosteronu taklit eder özellikle Boldenon’un nörotoksik (beyin için toksik bir steroid olduğu) ispatlanmıştır. Sadece makaleler değil, kullanıcı yorumlarında da “boldenone anxiety” gibi bir kavramı sıkça görebilirsin. Bir bileşiğin mental olarak etkisinin ne kadar ağır olduğunu “anabolik/androjenik” oranındaki androjenik etkiler belirtir bu da androjenik reseptörlere ne kadar sert ve güçlü bağlandığını ispatlayan bir ölçektir. Androjenik değer ne kadar yüksek çıkarsa kullanılan bileşik o kadar agresyon gibi özelliklere sebep olmaya yatkındır. Boldenon ise androjenik oranı düşük olmasına rağmen anksiyete gibi durumlara yol açabilir. Üstelik bu bahsettiğimiz yan etkiler yalnızca androjenik etkiye de bağlı değil hormonal inbalans aynı şekilde benzer etkilere (iritasyon gibi) sebep olabilir. Bütün anabolik androjenik steroidler HPTA’yı baskılar ve sonuç olarak LH ve FSH’ı baskılar (uzun estet steroidler buna çok daha fazla yatkındır sürekli halde salınımda olduğu için daha çok baskılar LH ve FSH’ı Boldenone Undesilenat ve Primobolone Depot gibi…

sauron, Bir saat önce yazdı:

Zihnimdeki merakı ve egoyu susturmak adına küre başlamayı düşünüyorum. Haftadan haftaya gelişimi, değerleri ve yan etkileri not edip bu işin bana göre olup olmayacağına karar vereceğim.

Önereceğim kür Only testo 500mg haftalık ve yanına kickstart olarak ekleyebilirsen Ostarine ya da Rad-140 olur çalışma prensipleri farklı olduğu için teorik olarak vücutta sinerjik etki ile çalışabilir üstelik kickstart olarak kullandığında dolaylı olarak SARM’s türevi ilaçlar hızlı çalışan ve kümülatif çalışma prensibinden ötürü kademeli olarak bir güç artışı ile birlikte seni daha motive edecek ve sınırlarını daha çok zorlamaya yardımcı olacak. Tabii SARM’s şart değil sadede testosteron da aynı şekilde muazzam bir başlangıç kürüdür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
heisenbergg, 32 dakika önce yazdı:

Kusura bakma da dostum bütün anabolik steroidler doğal erkeklik hormonu olan Testosteronu taklit eder özellikle Boldenon’un nörotoksik (beyin için toksik bir steroid olduğu) ispatlanmıştır. Sadece makaleler değil, kullanıcı yorumlarında da “boldenone anxiety” gibi bir kavramı sıkça görebilirsin. Bir bileşiğin mental olarak etkisinin ne kadar ağır olduğunu “anabolik/androjenik” oranındaki androjenik etkiler belirtir bu da androjenik reseptörlere ne kadar sert ve güçlü bağlandığını ispatlayan bir ölçektir. Androjenik değer ne kadar yüksek çıkarsa kullanılan bileşik o kadar agresyon gibi özelliklere sebep olmaya yatkındır. Boldenon ise androjenik oranı düşük olmasına rağmen anksiyete gibi durumlara yol açabilir. Üstelik bu bahsettiğimiz yan etkiler yalnızca androjenik etkiye de bağlı değil hormonal inbalans aynı şekilde benzer etkilere (iritasyon gibi) sebep olabilir. Bütün anabolik androjenik steroidler HPTA’yı baskılar ve sonuç olarak LH ve FSH’ı baskılar (uzun estet steroidler buna çok daha fazla yatkındır sürekli halde salınımda olduğu için daha çok baskılar LH ve FSH’ı Boldenone Undesilenat ve Primobolone Depot gibi…

Önereceğim kür Only testo 500mg haftalık ve yanına kickstart olarak ekleyebilirsen Ostarine ya da Rad-140 olur çalışma prensipleri farklı olduğu için teorik olarak vücutta sinerjik etki ile çalışabilir üstelik kickstart olarak kullandığında dolaylı olarak SARM’s türevi ilaçlar hızlı çalışan ve kümülatif çalışma prensibinden ötürü kademeli olarak bir güç artışı ile birlikte seni daha motive edecek ve sınırlarını daha çok zorlamaya yardımcı olacak. Tabii SARM’s şart değil sadede testosteron da aynı şekilde muazzam bir başlangıç kürüdür.

Sağ olun hocam öneriniz için. Çok fazla sarms + steroid kürüne denk gelmedim açıkçası. Kickstart olacak kadar hızlı etki ediyorlar mı? 

Bir de only test kürüne başlarsam, şu an kafamdaki plan 4 hafta 250, 6 hafta 375 şeklinde. Mantıklı mıdır? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    321
sauron, 58 dakika önce yazdı:

Sağ olun hocam öneriniz için. Çok fazla sarms + steroid kürüne denk gelmedim açıkçası. Kickstart olacak kadar hızlı etki ediyorlar mı? 

Bir de only test kürüne başlarsam, şu an kafamdaki plan 4 hafta 250, 6 hafta 375 şeklinde. Mantıklı mıdır? 

Kesinlikle mantıklı bir karardır hatta 250’den 500’e çıkman 6 hafta boyunca sana daha etki sağlayacaktır ama küründe eleştirdiğim tek nokta süresidir Enanthate estetik kimyasal yapısı sebebiyle (7 karbon atomundan oluşur) peak noktasına çıkması da bir hayli uzun sürer kürünü 12-16 hafta arası yapmanı öneririm. Evet, SARM’s türevi ilaçların etkisini ilk günden bile hissetmen teoride mümkün ama peak/tepe (etkilerini en yoğun hissettiğin zaman) genelde 4-6. Haftalar arasında olup platoya uğrar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    45
heisenbergg, 9 saat önce yazdı:

Kesinlikle mantıklı bir karardır hatta 250’den 500’e çıkman 6 hafta boyunca sana daha etki sağlayacaktır ama küründe eleştirdiğim tek nokta süresidir Enanthate estetik kimyasal yapısı sebebiyle (7 karbon atomundan oluşur) peak noktasına çıkması da bir hayli uzun sürer kürünü 12-16 hafta arası yapmanı öneririm. Evet, SARM’s türevi ilaçların etkisini ilk günden bile hissetmen teoride mümkün ama peak/tepe (etkilerini en yoğun hissettiğin zaman) genelde 4-6. Haftalar arasında olup platoya uğrar.

Sarms kullanımında bu plato dönemine giriş nedeni vücudun artık tepki vermemesi mi? ara verilip yeniden başlansa yada doz artırılsa tekrar giriş yapılabilirmi aynı performans dönemine?

sauron, 10 saat önce yazdı:

hocam kickstart lafı çok geçtiği için soruyorum. 10 hafta sonrası için acil bir planınmı var? 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun :) etkilerini göreceksin ama ne kadar başka şey karışırsa kafanda karışacak bence. enha testo kendisi performans ve yağ yakımı zaten getirecek ama geç açılacak. yanına ekleyeceğin şeyin etkisi mi testonun etkisi mi bilemeyeceksin. düşük doz başla çok uzun plan yap yağ yakımını kaloriyle ayarlarsın. sonra diğerlerini eklersin zamanı gelince testoyu tanıyınca. yada sadece sarms dene önce.derim ben 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
abartach, 7 saat önce yazdı:

Sarms kullanımında bu plato dönemine giriş nedeni vücudun artık tepki vermemesi mi? ara verilip yeniden başlansa yada doz artırılsa tekrar giriş yapılabilirmi aynı performans dönemine?

hocam kickstart lafı çok geçtiği için soruyorum. 10 hafta sonrası için acil bir planınmı var? 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun :) etkilerini göreceksin ama ne kadar başka şey karışırsa kafanda karışacak bence. enha testo kendisi performans ve yağ yakımı zaten getirecek ama geç açılacak. yanına ekleyeceğin şeyin etkisi mi testonun etkisi mi bilemeyeceksin. düşük doz başla çok uzun plan yap yağ yakımını kaloriyle ayarlarsın. sonra diğerlerini eklersin zamanı gelince testoyu tanıyınca. yada sadece sarms dene önce.derim ben 

Hocam hepiniz sağolun görüşleriniz için. Açıkçası 10 hafta yapmak istememin sebebi döngümü ilk kürden uzun süre kapalı tutmamak. Ne kadar mantıklı ya da doğru bi karardır bilmiyorum ama ilk kürümü 10-12 hafta arası yapma kararı aldım (testis atrofisi gibi seçeneklerden dolayı) 

Haklı olarak bunun riski bu kabul etmen lazım yapacak bir şey diyeceksiniz, haklısınız. Fakat ilk kürde amacım kalıcı mükemmel etkilerden ziyade kürde nasıl oluyorum (gerek mental gerek fiziksel) bunu görmek.

Şu an kararım değişmezse ostarine veya testolone ile kickstart yapıp 10 hafta enantat esterini kullanacağım. 10 hafta cidden az bir uzunluk mu yahu 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    281
heisenbergg, 16 saat önce yazdı:

evet haklısın, fakat burda diyorum ki ben testosteron kullanıyorsan yanına anabolik ekle. İlk testosteron vurumum sonrası psikolojim büyüktür tüm nor-19 deneyimlerim diyebilirim sana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

evet haklısın, fakat burda diyorum ki ben testosteron kullanıyorsan yanına anabolik ekle. İlk testosteron vurumum sonrası psikolojim büyüktür tüm nor-19 deneyimlerim diyebilirim sana.

Boldenone eklesem 7-8. haftada açılacak sanırım ilaç. Kalan 4 hafta ile güzel bir kütle ekleyebilir miyim? Yoksa 12 haftalık boldenome bi işe yaramaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    281
sauron, 3 saat önce yazdı:

Boldenone eklesem 7-8. haftada açılacak sanırım ilaç. Kalan 4 hafta ile güzel bir kütle ekleyebilir miyim? Yoksa 12 haftalık boldenome bi işe yaramaz mı?

hayır, boldenon ekleme 12 hafta için

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: MrWhite
      Arkadaşlar merhaba ameliyat olmuştum 1 buçuk senedir antreman ve kür yapmıyorum malum yağlandım yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Daha önceleri kür deneyimlerim oldu, kısa estel kürü den uzun estele geçiş sırasında ameliyat oldum elimde testo enantat, boldenon ve turinabol var. 
      Bu yağlı vücudumla elimdeki ürünlerle sabah kardiyosu ve beslenmeye dikkat ederek forum tutabilir miyim. Boldenon kullanmayıp testo enantat ve turinabol kullansam ayrıca 3 günde bir arimidex ekleyerekte sulanma olmadan devam etme şansım olur mu. İlla kısa estel testo propianat ve masteron mu kullanmam gerekir. Şimdiden teşekkürler. 
    • Yazan: Antiokae
      Arkadaşlar merhaba, bundan 3 4 ay önce aşırı iştahlı olan birisiydim ne yersem asla doymazdım günlük abartmadan 700 grama kadar pirinç yer hala doymaz Ayritten gece yumurta yerdim bu son  2 aydır asla canım yemek istemiyor yersem midem bulanıyor sıcaklarlamı alakalı bilmiyorum ama bir deri bir kemik kaldım mecbur son 1 Aydır spor salonuna gidemiyorum özel nedenler yüzüne sadece abur cubur yiyorum oda zor full içecek içiyorum.
    • Yazan: iboldenon
      20 haftalık Steroid kürünün 8. Haftasındayım...
      ŞUANA KADAR;
      500 mg testesteron enantath 400 mg boldenon İle devam ettim ve kürüme npp de eklemeyi düşünüyorum 8 hafta kadar sonrasında bırakıp son 4 hafta testo bolde devam ederek bitirip 8 10 hafta kadar 250 mg haftalık testo ile devam edip ardından pct yapacağım şu ana kadar arimidex tamoksifen gibi östrojen blokerlar kullanmadım e2 64 çıktı geçen gün verdiğim tahlil sonucunda bunun dışında ldl 100 den 137 ye çıktı hdl de 52 den 31 e düştü bunun içinde ldl düşürücü sitatin gibi ilaçlar kullanmamı önerir misiniz karaciğer ve böbrek değerlerinde gözle görülür bir değişiklik yok nerdeyse hiç oynamadı değerler. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.87 Kg : 110 Yağ : %18 Yaş : 21 AKTİF KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      OMEGA 3 sabah 1 akşam 1 tablet 360 epa 240 dha Multivitamin günlük 1 tablet Complex b vitamini günlük 1 Magnezyum 4 ester günlük 1 Nac900 3 günde 1 Creatine günlük 10 gram D3 günlük 3000 mg  Saw palmeto 300 mg  Npp ekledikten sonra ise 15 günde bir yarım tablet dostinex ve haftada 1 yarım tablet arimidex almayı düşünüyorum sizce doğru bir yol mudur yoksa başka bir öneriniz var mı?
    • Yazan: babar
      SORULARIM:
      Sadece sustanon kullanarak 8-12 hafta aralığında 250 mg şeklinde hacim ve güç kazanımı alabilir miyim? Bu kazanç zararına kıyasla tolare edilebilir mi? ve pct gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: trensetter
      Aşağıdaki kür yaklaşık 12 haftadır kullanıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM :
      Testosteron Boldenon Hex Deca Ve şuan her şeyi kesip.
      EKSTRA 10 HAFTA DAHA:
      200 mg tren 375 test cyp VEYA:
      375 cyp 500 boldenon Deneyeceğim, sizce hangi varyasyonla devam etmeliyim? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.