Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sekmet

Yağ oranımı düşürmeden bulk kürüne girmemin bana ne gibi dez avantajları olur?

Önerilen İletiler

sekmet    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar..

Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    719

etkiler ilaçlardan adam gibi verim alamazsın zaten kaliteli kas kütlesi koyman zor olur o yağ oranında.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    42

Bulk zamanı bir miktar yağlanmanın sakatlık riskini azalttığı ve daha iyi antrenman yapmamızı sağladığı bir gerçek ancak 23 26 yüksek bir yağ oranı.

Kür sırasında temiz beslenerek ve kardiyoları ihmal etmeyerek ilerleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    25

ilk kürünmü olacak? 23 26 üzerine yağ ekleme riskini göze alıp ardından hızlıca define yaparım diyorsan kendine güveniyorsan eğer şimdi define yap yaza kadar maingain olarak git .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.971
sekmet, 15 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar..

Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Yağ oranın kaç? Spor geçmişi nedir? Kaç yaşındasın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekmet    0
rastlantisal, 04.12.2024 - 07:56 yazdı:

Yağ oranın kaç? Spor geçmişi nedir? Kaç yaşındasın?

23 26 arasında yaşım 20 fitnes yaptığım süre 4 seneden fazla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.971
sekmet, 6 dakika önce yazdı:

23 26 arasında yaşım 20 fitnes yaptığım süre 4 seneden fazla 

Bu yağ oranı fazla. En azından %15 olana kadar temizlen. Sonra clear bulk ile yağ oranını koruyarak devam edersin. Bulk dahil %15i geçmemek lazım.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekmet    0

1 ay daha yağ oranımı düşürüp bolde + enanthe + dianabol + deca + masteron + prop kullanmayı düşünüyorum
bolde enanthe dianabol 3 ay 
deca 3 4 hafta deca dik olayından çekindiğim için kısa kullanım düşündüm 
bulk kürü bittikten sonra pct yapmadan masteron ve prop ile define kürü düşünüyorum sizce

SORULARIM:

1. deca çok mu gereksiz?
  2. define kürü için beklemeli miyim?
  3. araya pct sıkıştırmalı mıyım ?
  4. bunların dozajları sizce nasıl olmalı ?
  5. küre girmeden önce kesinlikle referansa sokmam gereken bir takım değerler var mıdır varsa neler?
  6. bu ilaçların dozajlarını düşünmedim tavsiyeleriniz nelerdir ?
  7. beslenmem nasıl olmalı ?

KİŞİSEL BİLGİLER:

• 1.74 boy
  • 85 kg
  • 20 yaş 1
  • 5-17 yağ oranı

(kendimi bilidğim için 1 ay sonra bu kilo yağ oranlarına düşerim) şu anlık 92 kilo 18-20 yağ oranı 

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    2

İlk kür ve deca bence biraz forumda dolaşıp bilgi toplamalısın sonra bu yaşta kür için oturup düşünebilirsin daha sağlıklı olur 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36

2.haftadan dik yasayan bile duymustum 20 yasındasın Dikkat et bakalım 32 yasındayım deca dan tırsıyorum😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekmet    0
Aragontak, 9 saat önce yazdı:

İlk kür ve deca bence biraz forumda dolaşıp bilgi toplamalısın sonra bu yaşta kür için oturup düşünebilirsin daha sağlıklı olur 

Ferdikra, 8 saat önce yazdı:

2.haftadan dik yasayan bile duymustum 20 yasındasın Dikkat et bakalım 32 yasındayım deca dan tırsıyorum😃

deca 5 haftadan sonra tehlike yarattığını okumuştum forumda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    2
sekmet, 5 saat önce yazdı:

deca 5 haftadan sonra tehlike yarattığını okumuştum forumda 

Çünkü o sürelerde ilaç açılmaya başlıyor diye biliyorum hiç kullanmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.971

Çok gereksiz bir ilaç kombinasyonu olmuş. Amaç büyümek mi? Yarışma hedefi mi var şu 1 yıl içinde? Hiç bir ilacın nasıl etki edeceğini bilmeden hepsini vücuduna aldığında ve sorun yaşadığında sorunun neyden kaynaklandığını nasıl anlayacaksın? 

Unutma, hızlı gelen hızlı gidiyor. Niceleri türlü hedeflerle türlü doz ve ilaçlara girip, şimdi evde göbek büyütüyor. Bu iş genelde yukarıdaki gibi bir planla olmaz. Önce sadece testo ile başlar, azami verime ulaşır sonra vücuduna göre çeşitli anabolikler eklersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    14

Merhaba;

Öncelikle 4 yıldır fitnes yapmanıza rağmen bu yağ oranlarında gezinmek bana biraz tembellik gibi geliyor.

İlaca başlamak için çok erken çünkü tahmni ediyorumki diyet geçmişiniz pek iyi değil.

Naturalken gelmeyen başarı ilaçlıykende gelmeyecektir. İlaç öncesinde gerçekten diyet yapmayı öğrenmeniz gerekmektedir.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekmet    0
rastlantisal, 8 saat önce yazdı:

Çok gereksiz bir ilaç kombinasyonu olmuş. Amaç büyümek mi? Yarışma hedefi mi var şu 1 yıl içinde? Hiç bir ilacın nasıl etki edeceğini bilmeden hepsini vücuduna aldığında ve sorun yaşadığında sorunun neyden kaynaklandığını nasıl anlayacaksın? 

Unutma, hızlı gelen hızlı gidiyor. Niceleri türlü hedeflerle türlü doz ve ilaçlara girip, şimdi evde göbek büyütüyor. Bu iş genelde yukarıdaki gibi bir planla olmaz. Önce sadece testo ile başlar, azami verime ulaşır sonra vücuduna göre çeşitli anabolikler eklersin.

amacım eylül ekim gibi yarışmak bu dediğiniz kafamı karıştırdığı için bulk küründen sonra pct yapmalı mıyım diye sormuştum zaten 

hascey27, 6 saat önce yazdı:

Merhaba;

Öncelikle 4 yıldır fitnes yapmanıza rağmen bu yağ oranlarında gezinmek bana biraz tembellik gibi geliyor.

İlaca başlamak için çok erken çünkü tahmni ediyorumki diyet geçmişiniz pek iyi değil.

Naturalken gelmeyen başarı ilaçlıykende gelmeyecektir. İlaç öncesinde gerçekten diyet yapmayı öğrenmeniz gerekmektedir.

tüm sene boyunca kaldığım bir yağ oranı değil yaza define girebiliyorum ama kışın göbeği salıyorum kışın daha keyfi bir yaşam hoşuma gidiyor diyet yapma konusunda bir sıkıntım yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.971
sekmet, 21 dakika önce yazdı:

amacım eylül ekim gibi yarışmak bu dediğiniz kafamı karıştırdığı için bulk küründen sonra pct yapmalı mıyım diye sormuştum zaten 

tüm sene boyunca kaldığım bir yağ oranı değil yaza define girebiliyorum ama kışın göbeği salıyorum kışın daha keyfi bir yaşam hoşuma gidiyor diyet yapma konusunda bir sıkıntım yok 

Eğer yarışacaksan muhakkak profesyonel bir koç ile çalış. Bırak dozlara o karar versin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bcc1903
      Herkese iyi forumlar,
      1 sene önce mide ameliyatı geçirdim ve 130 kg dan 75 kg düştüm, bu süreçte hem yağdan hem de kastan oldukça kilo vermiş oldum. Güçsüzlükten en ufak ağırlığı bile kaldıramıyordum, öncelikle güçlenmek ve kas kütlemi biraz daha arttırmak üzerine Burak hocamla 8 Haftalık bulk kürümü planladık ve kürümü tamamlamış oldum. Burak @Loving hocama bu süreçte desteği ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
      Kullandığım tüm ürünler: Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com/
      1.Hafta

1-8 Hafta
      Mk677+Rad140 Mix Mk2866 Özellikle 3.Haftadan itibaren inanılmaz bir güç ve ağırlık artışı oldu. 
      1.Hafta Ölçülerim
      Kilo: 75 Kg Omuz: 120cm Göğüs: 108cm Kol: 33cm Bel: 93cm 4.Hafta

8.Hafta Ölçülerim
      Kilo: 82 Kg Omuz: 130cm Göğüs: 112cm Kol: 38cm Bel: 89cm Yağ oranım %16 8.Hafta

• Yazan: Lifter31
      Herkese iyi forumlar,
      Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
      KÜR PLANLAMAM:
      1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
      Not : Kür biraz sert farkındayım.
      KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
      nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.
    • Yazan: ummeeet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 ay önce 20 haftalık only testo kürümü bitirdim.  
      KÜR PLANLAMAM: (20 hafta)
      500mg testo enanthate 250mg boldenon Kürü yapmayı planlıyorum. Amacım clean bulk yapmak.
      SORULARIM:
      Kürün içine eklemem gereken önemli bir ilaç var mı? (masteron, dianabol vs.) Testo kullanırken sertleşmeme problemi yaşamadım ama yine de proviron kullanmalı mıyım kür boyunca? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kürüme trenbolone acetat eklemeyi düşünüyorum. Bulk kürüne kısa ester ilaç kullanmamın sakıncası var mı?
      Not: Tren enanthate stokta olmadığı için eklemeyi düşünüyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: roonies328
      merhaba degerli arkadaslar, spora skinny fat bir vucutla basladim baya zayiftim bu surecte kutle artirmayi basardim ama hatlar falan belli deil sizce dogru ilaç kombini ve beslenme pilaniyla hem kutle artirip hem yag oranimi dusure bilirmiyim? ektomorf yapidayim metabolizmam baya hizli 
      yas 23 , 190 , 80kg , yağ oranı %20 spor gecmisim 3 yil sadece only testo kullandim
      (suan direk cut yapmak istemiyorum cunku baya bi kilo kaybi olucak tekrar zayif gozukmek istemiyorum)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.