Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ferhat82

Salonda yaralandım, yere sağlayıcıya dava açmalı mıyım?

Önerilen İletiler

Ferhat82    450

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Salonda sırtta çekiş yaparken halat koptu ve kaşlarımın ortasında yer alan yer yarıldı . Hastaneye gittim ve pansuman yapıldı lakin hastanede doktor dikişe gerek yok dedi iz kalır mı diye sordum sanmıyorum ama kalırsa da çok ufak bir iz kalır dedi raporda vermedi. Asıl tribe girdiğim konu salon sahibinin bir şey yok abartıyor demesi oldu orda bir ton laf ettim ama içim soğumadı.  

Şimdi sormak istediğim ben buna ne yapabilirim ne gibi haklarım var dava açmaya değer mi acaba?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    650

Dostum davalık bi konu olduğunu düşünmüyorum fakat ille de ben dava açacağım dersen iş hukukundan anlayan bir avukat ile konuşmalısın.

Geçmiş olsun. Anlının fotosu var mı?

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    450
GHOST, 2 dakika önce yazdı:

Dostum davalık bi konu olduğunu düşünmüyorum fakat ille de ben dava açacağım dersen iş hukukundan anlayan bir avukat ile konuşmalısın.

Geçmiş olsun. Anlının fotosu var mı?

Şuan bandaj var o telaşla çekmedim yarın çıkarınca bandajı  yüklerim ama sinirlendim kişinin tavrına her yer kan olmuş dalga geçer gibi konuşması çıldırttı beni zarara girmeden şikayet etmeyi düşünüyorum açıkçası uğraşsın oda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    569

ben bir şey olucağını pek sanmam makinayı yapan firmanın suçu sonuçta salon sahibide yapmıyor benimde başıma gelmişti facepull yaparken ama uğraşmadım bişi olmamıştı zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10

yıl 2024 olmuş hala home gym kurmayanlar var. 2 senelik salon parasiyla nerdeyse her şey alınabiliyor

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    569
yanis, 2 dakika önce yazdı:

yıl 2024 olmuş hala home gym kurmayanlar var. 2 senelik salon parasiyla nerdeyse her şey alınabiliyor

herkesin evi uygun değil ki :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    86
yanis, Bir saat önce yazdı:

Hocam makine/dumbell fiyatları 2020 ye dönerse ve salon fiyatı aynı kalırsa alınabilir gibi geldi bana. Eğer herşey bugünün fiyatı olursa daha çok yaralanma gerçekleştirecek kalitede olur.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    39
Ferhat82, 2 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Salonda sırtta çekiş yaparken halat koptu ve kaşlarımın ortasında yer alan yer yarıldı . Hastaneye gittim ve pansuman yapıldı lakin hastanede doktor dikişe gerek yok dedi iz kalır mı diye sordum sanmıyorum ama kalırsa da çok ufak bir iz kalır dedi raporda vermedi. Asıl tribe girdiğim konu salon sahibinin bir şey yok abartıyor demesi oldu orda bir ton laf ettim ama içim soğumadı.  

Şimdi sormak istediğim ben buna ne yapabilirim ne gibi haklarım var dava açmaya değer mi acaba?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

ortalama tr salonları kanka, yapacak bir şey yok. Kamera kaydı vs. yok ise şahitlikle kimse uğraşmaz. Kamera kaydı var ise bile herif vermez, boş yere uğraşırsın. En kralı başka salona geçmek ama geçeceğin salonda %60 ihtimalle aynıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311

dikişlik bir durum yoksa değmez 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.841

Arkadaşıma sordum kopyala yapıştır yapıyorum.

"acilden genel adli rapor tutulması gerektiğini. Ondan sonra üst yazı ile adli tıp kurumu yada polikliniğine kendisini göndereceklerini. Yüzde sabit iz için rapor çıkması içinde olay tarihinden itibaren 6 ay sonra tekrar muayeneye yeni bir üst yazı ile çağırılacağını. Eğer yüzde sabit iz pozitif çıkarsa zaten kendisinin dava açmasına gerek kalmadığını olayın kamu davasına döndüğünü..." söyledi🖐🏻️

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.