Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bloodiamond

Eczane rimobolan tedarik sorunu hk.

Önerilen İletiler

bloodiamond    24

Herkese merhaba,

İlk kürümde iran testosteron ve turinabol kullandım, başarılı bir pct sonrasında 4 aydır dinleniyorum. İkinci kür olarak en güvenilir en kafama yatan iran testosteron / eczane rimobolan yapmay planlıyorum fakat oturup tek tek tüm eczaneleri aradım “elimizde yok, depoda yok, ne zaman geleceği belli değil” aldığım tek yanıt bu hiçbir sekilde bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemek lazım ?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ahmets    7

Rimo ve susta bulmak zorlaştı bildiğiniz gibi. Gittiğim çoğu eczane reçete istedi. Biride tc istedi ve tcyi alıp hemen sustanonu verdi. Sorduğumda kime verdiğimi tc ile belli etsem yeter dedi. Aramızdaki eczacı arkadaşlara soruyorum. Reçete olmadan sadece tc ilede susta ve rimo alına bilinir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    960
ahmets, 5 dakika önce yazdı:

Rimo ve susta bulmak zorlaştı bildiğiniz gibi. Gittiğim çoğu eczane reçete istedi. Biride tc istedi ve tcyi alıp hemen sustanonu verdi. Sorduğumda kime verdiğimi tc ile belli etsem yeter dedi. Aramızdaki eczacı arkadaşlara soruyorum. Reçete olmadan sadece tc ilede susta ve rimo alına bilinir mi?

Eczaneye sorman lazım bunu dostum :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    24

Valla bazı eczaneler adını daha önce duymamış gibi davranıyor o kadar zamandır yok gibi sanki, yakın zamanda bulan varsa konum konusunda bilgilendirirse cok makbule geçer. Son çare iyi bir bulk için boldenon sanırım 

tarihinde bloodiamond tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emiresen    0

aslında eczanelerde ilaçların hepsi var ellerinde kalmadıysa bile depodan getirtebiliyorlar istedikleri kişiye veriyorlar vermek istemediklerine depoda yok piyasada yok falan diyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
emiresen, 45 dakika önce yazdı:

aslında eczanelerde ilaçların hepsi var ellerinde kalmadıysa bile depodan getirtebiliyorlar istedikleri kişiye veriyorlar vermek istemediklerine depoda yok piyasada yok falan diyorlar

ben sordum ellerinde var fakat artık denetimler filan sıklaşmış sürekli kontrol ediliyormuş satılanlar ondan kaynaklı veremiyorlar ki bi yandan da mantıklı çünkü gerçekten ihtiyacı olan kişiler alamıyordu doktor reçete etse bile tek bir kişi gelip bütün rimo sustanonları alıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    111

Labs rimabolanı kullanmaktan başka çaren yok, zaten aralarında max 15 dolar falan oynuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    24
emiresen, 29.11.2024 - 18:44 yazdı:

Yaklaşık 50 eczane ile görüştüm, sonuncusu depoda ilacı sorgularken depo mesajını söyledi depolar “ilaç artık gelmeyecek” diye not düşmüş.

Hiç kullanamadan piyasada bitti ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    205
bloodiamond, 8 saat önce yazdı:

Yaklaşık 50 eczane ile görüştüm, sonuncusu depoda ilacı sorgularken depo mesajını söyledi depolar “ilaç artık gelmeyecek” diye not düşmüş.

Hiç kullanamadan piyasada bitti ilaç.

Primoya alternatif olabilecek ilaçlar minimal dozlarda npp veya testonun 1.5 katı boldenon olabilir. 

Veya tablet olarak superdrol yada +70mg oxandrolone şu sıralar bulması aşırı zor gelen sınırlı sayıda ki ilaçlarda toptan alınıyor son tüketiciye kalmıyor kalsada bir kürü çıkartıcak kadar bulmak imkansız gibi. illaha rimo olsun diyorsan stoklamış birisinden alabilirsin daha pahalıya gelir ama.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13

biliyorsunuz ki bayer rimo üretimini durdurdu ve artık rimo eczane ürünü olmayacak en azından ülkemizde eczane stoklarında olan rimoları stoklamak sizce ne kadar mantıklı sktsi geçsede rutubetsiz çok sıcak çok soğuk görmeden oda ısısında sktsi geçmesine ragmen muhafaza edilebilir mi ve şu an lablara göre daha ekonomik kalır mı zam gelmedi diye hatırlıyorum artık üretilmediği için eczane rimoyu ve farklı bir güvenilir lab rimoyu deneyip ikisi arasında fark gören oldu mu daha önce anapolonda eczane anapolondan verim alamayıp iran anapolondan daha güzel verim aldığını söyleyen insanlar gördüm forumda buna benzer bişey rimoda da mevcut mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    144
Tuna59baba, 45 dakika önce yazdı:

biliyorsunuz ki bayer rimo üretimini durdurdu ve artık rimo eczane ürünü olmayacak en azından ülkemizde eczane stoklarında olan rimoları stoklamak sizce ne kadar mantıklı sktsi geçsede rutubetsiz çok sıcak çok soğuk görmeden oda ısısında sktsi geçmesine ragmen muhafaza edilebilir mi ve şu an lablara göre daha ekonomik kalır mı zam gelmedi diye hatırlıyorum artık üretilmediği için eczane rimoyu ve farklı bir güvenilir lab rimoyu deneyip ikisi arasında fark gören oldu mu daha önce anapolonda eczane anapolondan verim alamayıp iran anapolondan daha güzel verim aldığını söyleyen insanlar gördüm forumda buna benzer bişey rimoda da mevcut mu

sahtesi var sanırım bu arada. çokda ucuza denk gelmiyor bence uğraşılmasının manası yok. primo yerine çok iyi daha iyi alternatifler var ve 2 3 kat daha ucuz niye bu kadar hypelanıyor anlamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    76
sven, 59 dakika önce yazdı:

sahtesi var sanırım bu arada. çokda ucuza denk gelmiyor bence uğraşılmasının manası yok. primo yerine çok iyi daha iyi alternatifler var ve 2 3 kat daha ucuz niye bu kadar hypelanıyor anlamıyorum.

eczane ürünü olduğu için hypelanıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
Tuna59baba, 10 saat önce yazdı:

Bence çok güvenilir bir marka kullanmayacaksan. İyi bir marka masteron alıp onu kullan daha mantıklı. Rimo çok pahalıya geliyor. 200-300 kullanıp sonuç beklememek gerekiyor zaten. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    144
0xhex, 12 saat önce yazdı:

eczane ürünü olduğu için hypelanıyor

piyasada çakması dönüyor eczaneden aldığınız bile çakma olabilir.

Askabar, 3 saat önce yazdı:

Bence çok güvenilir bir marka kullanmayacaksan. İyi bir marka masteron alıp onu kullan daha mantıklı. Rimo çok pahalıya geliyor. 200-300 kullanıp sonuç beklememek gerekiyor zaten. 

200 300 mgdada ila sonuç alınır ama sonucundan kastınız ne olduğuna bağlı. bencede artık primoyla çok uğraşılmasının manası yok bulk yapacaksan boldenone yaptığın 2 katını 2 3 kat ucuza yapıyor. görüntü olarak masteron yine daha ucuza gelip daha iyi görüntü veriyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.640
sven, 1 saat önce yazdı:

piyasada çakması dönüyor eczaneden aldığınız bile çakma olabilir.

200 300 mgdada ila sonuç alınır ama sonucundan kastınız ne olduğuna bağlı. bencede artık primoyla çok uğraşılmasının manası yok bulk yapacaksan boldenone yaptığın 2 katını 2 3 kat ucuza yapıyor. görüntü olarak masteron yine daha ucuza gelip daha iyi görüntü veriyor. 

60-70 kilo değilseniz 200-300 mg ile çok da hissedilebilir bir kas kazanımı yaşamazsınız. Bolde herkese yaramıyor ama masteron özellikle e2 kontrolü vs tarzı etkilerinizde göze alınca çok mantıklı oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    144
Askabar, 6 dakika önce yazdı:

60-70 kilo değilseniz 200-300 mg ile çok da hissedilebilir bir kas kazanımı yaşamazsınız. Bolde herkese yaramıyor ama masteron özellikle e2 kontrolü vs tarzı etkilerinizde göze alınca çok mantıklı oluyor. 

biraz beklentiyle alakalı dediğin gibi 85 90 kilo ve daha üstü bi atlet için yetersiz kalır ama yeni başlayanların çoğu zaten 60 75 kg arasında başlıyor. zaten genel olarak primobolanla büyük bi kas kazanımı beklemek doğru değil benim düşüncem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    829
sven, 4 dakika önce yazdı:

biraz beklentiyle alakalı dediğin gibi 85 90 kilo ve daha üstü bi atlet için yetersiz kalır ama yeni başlayanların çoğu zaten 60 75 kg arasında başlıyor. zaten genel olarak primobolanla büyük bi kas kazanımı beklemek doğru değil benim düşüncem.

Rimobolanı ya yüksek dozda belli bir süre boyunca offseason yapacağın zaman testosteron ve GH ile beraber kullanırsın ya da blast dozu ile cruise dozu arasında (haftalık 400-600 mg total ilaç dozu) gidiceksen testonun yanına 200-300 mg eklersin e2 kontrolü ve o sert görüntünün kalması için. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13
Askabar, 5 saat önce yazdı:

bolde ve mast bulk küründe aynı anda kullanılır mı mastın e2 kontrolünden de yararlanmak için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.119
Tuna59baba, 15 dakika önce yazdı:

bolde ve mast bulk küründe aynı anda kullanılır mı mastın e2 kontrolünden de yararlanmak için 

gereksiz, ancak planlamana göre kullanılabilir

mast e2 kontrolü yapmaz, SERM etkisi yaratır. Yani tamoksifen gibi düşün

Boldenon E2'yi çok düşürüyor zaten, 2-1 oranında bile e2 sıfırlananlar görüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    13
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

gereksiz, ancak planlamana göre kullanılabilir

mast e2 kontrolü yapmaz, SERM etkisi yaratır. Yani tamoksifen gibi düşün

Boldenon E2'yi çok düşürüyor zaten, 2-1 oranında bile e2 sıfırlananlar görüyorum. 

dht türevi olmadığı için e2 ye bi etkisi yok diye biliyordum boldenonu yanlış biliyormuşum demek ki hocam

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    144
Tuna59baba, 13 dakika önce yazdı:

dht türevi olmadığı için e2 ye bi etkisi yok diye biliyordum boldenonu yanlış biliyormuşum demek ki hocam

boldenone dht türevlerindan daha sert e2 baskılar çoğu kişide.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: bilinc
      Selamlar herkese,
      Hem kan tahlillerinde hem de genel hissiyat açısından merak ediyorum. Masteron’un zaten E2’yi baskılayacağını düşünüyorum. Bu nedenle sadece E2 değerine bakarak Primo’nun etkisini değerlendirmek doğru olmayacaktır.
      SORULARIM:
      Testo E + Masteron P + Primo küründe, Primo’nun çalıştığını nasıl anlayabiliriz? E2 dışında, Primo’nun etkisini gösteren kan değerleri veya genel olarak dikkat edilebilecek belirtiler nelerdir? Primo’nun gerçekten çalıştığını nasıl anlayabiliriz?
    • Yazan: HallOfFame
      Arkadaşlar rimobolan kullanıyorum acayip bi libido düşüklüğü oluyor sitede dht türevi yazıyor yani dhtyi mi arttırıyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim
    • Yazan: nogereru

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim, Eczane ürünleri 300 lira bandındayken internetteki nac'ler 2-3k fiyat aralığına sahip bunun sebebi nedir? Eczane ürününü alabiliyorsak onu mu tercih etmeliyiz yoksa işe yaramaz mı?
    • Yazan: Forrestt
      Merhaba arkadaşlar.
      İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi.
      Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım?
      Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı.
      Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 
    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp