Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bunuyazanTosun

Kür sonrası mide bulantısı, gözlerde kanlanma, istifra gibi sorunlar yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 gün önce sol gözüm çok kötü kanlandı bugün biraz daha iyi doktorlar bir şey olmaz geçer ağrı ve görme kaybın olursa acile gel dediler şükür öyle bir şey yok. Bugün de ne yesem kusuyorum 1 tane diet bisküvi yiyorum hemen kusuyorum ilk defa böyle oldum hayatım da. Kullandığım ilaçlar yüzünden olmuş olabilir mi ? Cjc+grhp-2+dhea+T3+T4 küründeyim.

1 aydır griptim zaten yeni kurtuldum acaba stres ve üşütmek mı yoksa ciddi bir durum mu yoksa ilaçlar mı yaptı ne yapmam lazım? Peptidler toplu aldığım daha önce böyle sorunlar yaşamadığım marka. DHEA Ve T3-T4 ise kendim bizzat eczaneden aldım  75mg dhea 2 tablet T3-T4 düşük mg yani. @rastlantisal @heisenbergg @ardas @SERKO @Diver @metinav

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.841
bunuyazanTosun, 16 dakika önce yazdı:

2 gün önce sol gözüm çok kötü kanlandı bugün biraz daha iyi doktorlar bir şey olmaz geçer ağrı ve görme kaybın olursa acile gel dediler şükür öyle bir şey yok. Bugün de ne yesem kusuyorum 1 tane diet bisküvi yiyorum hemen kusuyorum ilk defa böyle oldum hayatım da. Kullandığım ilaçlar yüzünden olmuş olabilir mi ? Cjc+grhp-2+dhea+T3+T4 küründeyim.

1 aydır griptim zaten yeni kurtuldum acaba stres ve üşütmek mı yoksa ciddi bir durum mu yoksa ilaçlar mı yaptı ne yapmam lazım? Peptidler toplu aldığım daha önce böyle sorunlar yaşamadığım marka. DHEA Ve T3-T4 ise kendim bizzat eczaneden aldım  75mg dhea 2 tablet T3-T4 düşük mg yani. @rastlantisal @heisenbergg @ardas @SERKO @Diver @metinav

Salgın var çevremde çok fazla görüyorum bu aralar. Doktora gittin mi miden için?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 18 dakika önce yazdı:

Salgın var çevremde çok fazla görüyorum bu aralar. Doktora gittin mi miden için?

Hayır gidecek halim yok ev yemek kokuyor  içerde duramıyorum, koku çıkasıya kadar  balkon da durucam o kadar kokuya hassasım şuan. Hayatım da hiç böyle mide bulantısı çekmemiştim kusunca rahatlamam lazım ama asla rahatlayamiyorum.

Bugün spordan sonra başladı giderek artıyor bulantı dozajı,  sürekli kusuyorum. Değişik ve fazla bir şey yemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108
bunuyazanTosun, 36 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam ağrı sizi yoksa gözün yüzeyindeki damarlardan birini çatlatmış ya da zedelemişsiniz birebir aynı kanlanmayın gözün beyaz kısmında ben de yaşadım aynı şekilde. DHEA böyle bir şeye sebebiyet vermez ama vücudun ve midem stres altında ise yediğini direkt olarak kusarsın başka bir organında doğdun olduğunu düşünecek olsak yüksek ihtimal sindirimden sonra sorunları yaşardın anında böyle bir problem yaşamazdın diye düşünüyorum güncel olarak aklıma gelen problemler ya bir mide sorunu, ya da karaciğer ile alakalı bir sorun olabilir gibi geliyor çünkü karaciğer midedeki enzimi refüjde etme konusunda çalışan bir organdır safra dengesi ile vs vs. Kusmuğunu betimleyebilir misin yapısını ve dokusunu ? 

Bunların yanı sıra ailende hastalığı olan var mı kalıtsal bir şekilde ? 

en kısa sürede dahiliyeden randevu almanı öneririm gerekirse gastroenterology’e yönlendirirler mide ile alakalı ve sindirim sistemi ile alakalı bir sorun ise geçmiş olsun.

bunuyazanTosun, 13 dakika önce yazdı:

Hayır gidecek halim yok ev yemek kokuyor  içerde duramıyorum, koku çıkasıya kadar  balkon da durucam o kadar kokuya hassasım şuan. Hayatım da hiç böyle mide bulantısı çekmemiştim kusunca rahatlamam lazım ama asla rahatlayamiyorum.

Bugün spordan sonra başladı giderek artıyor bulantı dozajı,  sürekli kusuyorum. Değişik ve fazla bir şey yemedim

Ek olarak zehirlenme semptomları da yaşıyor olabilirsin yani zehirlenme olabilir yaşadığın şey.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 35 dakika önce yazdı:

Merhaba hocam ağrı sizi yoksa gözün yüzeyindeki damarlardan birini çatlatmış ya da zedelemişsiniz birebir aynı kanlanmayın gözün beyaz kısmında ben de yaşadım aynı şekilde. DHEA böyle bir şeye sebebiyet vermez ama vücudun ve midem stres altında ise yediğini direkt olarak kusarsın başka bir organında doğdun olduğunu düşünecek olsak yüksek ihtimal sindirimden sonra sorunları yaşardın anında böyle bir problem yaşamazdın diye düşünüyorum güncel olarak aklıma gelen problemler ya bir mide sorunu, ya da karaciğer ile alakalı bir sorun olabilir gibi geliyor çünkü karaciğer midedeki enzimi refüjde etme konusunda çalışan bir organdır safra dengesi ile vs vs. Kusmuğunu betimleyebilir misin yapısını ve dokusunu ? 

Bunların yanı sıra ailende hastalığı olan var mı kalıtsal bir şekilde ? 

en kısa sürede dahiliyeden randevu almanı öneririm gerekirse gastroenterology’e yönlendirirler mide ile alakalı ve sindirim sistemi ile alakalı bir sorun ise geçmiş olsun.

Teşekkür ederim dahiliye sıra bulursam mutlaka alıcam tahlil istiyeceğim. Sedef ve Hidradenitis Suppurativav 2 tane cilt hastalığım var.Humira kullanıyorum.

Yurtdışına çıktığım için kullanmadım bir süre sonra grip olduğum için kullanamadım tam gripten kurtuldum derken bunlar çıktı başıma zaten tahlil zamanım gelmişti. Çok garip ve kötü bir mide bulantısı ilk defa yaşıyorum hayatım da, tuvalete çıkabiliyorum sorunsuz.Çok az yedim ne yediysem annem de yedi bir sorun yok onda. Kusunca 2 dk rahatlıyorum sonra tekrar bulantı hiç böyle olmamıştım insan kusunca geçer benim ki geçmiyor.

Kusmuk yarı sıvı şeklin de ne yediysem o çıkıyor arada sadece su geliyor 

heisenbergg, 35 dakika önce yazdı:

Ek olarak zehirlenme semptomları da yaşıyor olabilirsin yani zehirlenme olabilir yaşadığın şey.

Zehirlenecek hiçbir şey yemedim yulaf-kuruyemiş-süt-yoğurt-lor yedim 

Yulaf ve kuruyemiş hariç annem de yedi bir sorun yok onda zaten çok az yedim. Zehirleyecek ne tavuk yedim ne pirinç vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.880
bunuyazanTosun, Bir saat önce yazdı:

Yazdığın maddelerin göz kanlanması etkisi bulunmuyor, mide bulantısı yapmaları belki dhea dozundan olabilir...

Teşhis edilemiyorsa ve bulantın devam ediyorsa, eczaneden motilium ilacından alıp kullanabilirsin, bulantıyı keser...Fakat sürekli kullanma çünkü prolaktini arttırır...Doğal olarak da, benim verim aldığım yemekle birlikte tükettiğim, taze zencefil kullanılabilir...

Yediğin bozuk bir gıdadan kaynaklanabileceğini düşünüyorum, ishal durumu olursa probiyotik takviyesi gerekir...

• Teşekkürler 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav, 5 saat önce yazdı:

Yazdığın maddelerin göz kanlanması etkisi bulunmuyor, mide bulantısı yapmaları belki dhea dozundan olabilir...

Teşhis edilemiyorsa ve bulantın devam ediyorsa, eczaneden motilium ilacından alıp kullanabilirsin, bulantıyı keser...Fakat sürekli kullanma çünkü prolaktini arttırır...Doğal olarak da, benim verim aldığım yemekle birlikte tükettiğim, taze zencefil kullanılabilir...

Yediğin bozuk bir gıdadan kaynaklanabileceğini düşünüyorum, ishal durumu olursa probiyotik takviyesi gerekir...

Teşekkür ederim hocam. Annemde aynı şeyleri yedi bence üşüttüm ben zehirlenme yok. İshal yok sükür. Nane limon içip uyudum biraz şuan çok çok daha iyiyim yemek bile yedim Allah'a şükürler olsun.

Haftaya dahiliye gidip tahlil yaptırcam dediğiniz ilaca bakicam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    756
bunuyazanTosun, 11 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Annemde aynı şeyleri yedi bence üşüttüm ben zehirlenme yok. İshal yok sükür. Nane limon içip uyudum biraz şuan çok çok daha iyiyim yemek bile yedim Allah'a şükürler olsun.

Haftaya dahiliye gidip tahlil yaptırcam dediğiniz ilaca bakicam 

metin abi @metinavgerekeni söylemiş çok farklı ve ilaçlarladan kaynaklı birşey olmamışda olabilir doktora görünmek şuan için en iyi seçim çok geçmiş olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: goingforthepower
      Arkadslar merhaba sustanon boldenon kurundeyim 375mg sus 300bolde kullanıyorum dördüncü haftaya kadar 74,5kilodan 80 e çıktım üç haftada e tabi çoğu suydu. Afedersiniz bahtımi ... Ki üç gün önce hasta oldum ishal kusma ne ararsaniz vardı. Su içsem kusuyordum. Dört günde iki bin kalori almamisimdir. Daha toparlayamadim bile. Su an tartıda 75 kiloyum. Bir aylık emeğim sanki dört günde silindi. Gücüm düştü.
      Gücümün yuzde onu bugün resmen yoktu. Ne yapmalıyım sizce dianabol kullanmalı mıyım bir sure? Önümde üç ayım kaldı. Bir ayım resmen silindi. Moralim çok bozuk. Resmen dört günde başladığım yere geri geldim. Tavsiyeleriniz nelerdir. 
    • Yazan: mtnsk25
      KÜR DETAYLARIM:
      500 testosteron enanthate 500 boldenon Kullanıyorum ve dün antrenman sonrası halsizleştim sonrasında ateşim çıktı burun akıntısı.
      Doktora gittim gribal enfeksiyon dedi.
      Antrenmanlara birkaç gün ara vericem ama ilaç kullanımını nasıl yapmalıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.