Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tr3n

Yeni kür planlamam hk. - yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Tr3n    322

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR PLANLAMAM:

• ment 100 mg haftalık 
  • testesteron e 500 mg haftalık 
  • clenbuterol+anavar 2+2 günlük 4 tablet 
  • igf lr1-3  tablet 3 günlük 

KÜR MALİYETİM:

• 10k

GÜNCEL FORMUM:

InShot_20241127_210307492.jpg

KÜR AMACIM:

3 ay içinde yağ yakmak yarışma planı yapıyorum daha uzunda sürebilir.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    732

İgf tablet pek iç açıcı durmamış küründe. Enjeksiyon tavsiye ederim igf.

Biraz karmaşık geldi.

• Testo 
  • Tren veya sr9009
  • Yohimbe

Bu kombin hem daha ucuz hem daha amaca yönelik geldi bana.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322

flakon tren enant ve ment(trestolone) var ox clen karışık değil aslında igf tablet aldım onun pişmanlık var

testo yok *

trestolone deniyimleyen var mi çalıştığını nasıl anlarız kalvahaltı yaptım sanki birşey yememiş gibiyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Tr3n, 3 saat önce yazdı:

flakon tren enant ve ment(trestolone) var ox clen karışık değil aslında igf tablet aldım onun pişmanlık var

testo yok *

trestolone deniyimleyen var mi çalıştığını nasıl anlarız kalvahaltı yaptım sanki birşey yememiş gibiyim.

Ment ne marka ? orijinalini bulmak çok zordur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322

@SERKO hocam ment kullandınız mi hiç 

minnatour markası aslında bir markası yok da özel yaptırıyorlar internette ment bulunmuyor

Screenshot_20241128-102351.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    889
Tr3n, 27 dakika önce yazdı:

minnatour markası aslında bir markası yok da özel yaptırıyorlar internette ment bulunmuyor

ment kullandım evet her gün yada gün aşırı günlük 50 mg yani haftalık 350mg/max kullanılabilir ama çok yaygın bir ilaç değil

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24

e6db5ee9-9816-4873-bb50-a4df2d4f27f8.jpeg.872ffa61cc814a7f0ff238112efb281b.jpeg

Bulk küründe kullanmıştım Menti. 300mg tren ace 50mg ment vardı kürümde. Trenin anabolik etkisi zaten yüksek ama işin içine ment girince kullandığım 5 haftalık süreçte boyut atladım. 

Enjeksiyonun ertesi günü direkt güç farkını bariz şekilde hissediyorsun. Her hafta ağırlıkların plaka plaka artıyor diyebilirim :)

Orjinalini bulman çok zordur zaten Türkiyede satılan zart zurt pharmaların hiçbirisi ment satmıyor diye biliyorum. Gerçi satsa bile boş olacaklarına eminim. 10gr hammadde şu an 10-12k arasında. En pahalı roidlerden birisi.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Tr3n, Bir saat önce yazdı:

Satıcına güveniyorsan kullan uzun yıllar önce kullanmıştim Cok güzel etki almıştım. Yarılanma ömrü çok kısa hergun vurman gerekiyor yada en geç gün aşırı olabilir. güzel yanı tren gibi prolaktin yukseltmiyor.

Yine söylediğim Gibi eğer Orjinal olduğuna güveniyorsan kullan hammadde kg fiyatı 22 bin dolar yani trenin bile 8-9 katı fiyatı var ona göre.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322
Redible, 2 saat önce yazdı:

Bulk küründe kullanmıştım Menti. 300mg tren ace 50mg ment vardı kürümde. Trenin anabolik etkisi zaten yüksek ama işin içine ment girince kullandığım 5 haftalık süreçte boyut atladım. 

Enjeksiyonun ertesi günü direkt güç farkını bariz şekilde hissediyorsun. Her hafta ağırlıkların plaka plaka artıyor diyebilirim :)

Orjinalini bulman çok zordur zaten Türkiyede satılan zart zurt pharmaların hiçbirisi ment satmıyor diye biliyorum. Gerçi satsa bile boş olacaklarına eminim. 10gr hammadde şu an 10-12k arasında. En pahalı roidlerden birisi.

kanka hangi doluki örnek 400 mg bolde alınıyorsa biri içinde 200 mg varsa öp başına koy 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24
Tr3n, 17 dakika önce yazdı:

kanka hangi doluki örnek 400 mg bolde alınıyorsa biri içinde 200 mg varsa öp başına koy 🤣

Aldığım ürünü bir arkadaşım üretiyor. Tüm üretim süreçlerine hakimim. Atıyorum 10gr rimo var pişirilmesi gereken normalde 10 flakon ürün çıkar ama filtrelerken vs 0.5 meleklerin payı oluyor. Bunu fitlemek için 0.5ml yağ daha fazla konulabilir ama ürün tam miligram olsun diye 9 tam flakon ve 0.5lik bir yarım flakon çıkıyor o yarımı ayırıyor.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    889
Redible, 21 dakika önce yazdı:

Aldığım ürünü bir arkadaşım üretiyor. Tüm üretim süreçlerine hakimim. Atıyorum 10gr rimo var pişirilmesi gereken normalde 10 flakon ürün çıkar ama filtrelerken vs 0.5 meleklerin payı oluyor. Bunu fitlemek için 0.5ml yağ daha fazla konulabilir ama ürün tam miligram olsun diye 9 tam flakon ve 0.5lik bir yarım flakon çıkıyor o yarımı ayırıyor.

çevremde makarna haşlamasını bilmeyen aveller var millet evde trenbolone kaynatıyor olacak iş değil :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2
Redible, 4 saat önce yazdı:

Bu markayı nerden nasıl temin edebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24
caikepro, 34 dakika önce yazdı:

Bu markayı nerden nasıl temin edebilirim

Bulman zor hocam 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    56

Yarışma biraz show olur sanki çok yolun var gibi duruyor yaş kaçtı bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322
Emin982, 44 dakika önce yazdı:

Yarışma biraz show olur sanki çok yolun var gibi duruyor yaş kaçtı bu arada

yarışmayı gözünde çok büyütmüşsün belli parası bütcesi olan herkes yarışma yapar 

atıyorum a hocadan yarışma kür hazırlamısin diye sorunca paradan söz diyor ilk önce 15 k aylık kenara at 16 haftada yarışmalik vücut çıkar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    56
Tr3n, 18 dakika önce yazdı:

yarışmayı gözünde çok büyütmüşsün belli parası bütcesi olan herkes yarışma yapar 

Doğru söylüyorsun bütçesi olan herkes yarışma yapabilir ama kazanan bir kişi oluyor diğerleri içinde emek ve vakit kaybı haliyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322

clen el titremesi yaptı bende carpinti felan olmuyor normal mi sizce?:|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322

üzerinden 3 buçuk hafta geçmiş bir güncelleme atayım pump yok soğuk form 3 buçuk haftada hafiften yağ yaktım karbonhidrat kesmedim hiç 

IMG_20241222_184851_883.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    15
Tr3n, 48 dakika önce yazdı:

üzerinden 3 buçuk hafta geçmiş bir güncelleme atayım pump yok soğuk form 3 buçuk haftada hafiften yağ yaktım karbonhidrat kesmedim hiç 

gelişim güzel gidiyor reis dikkatli bakınca anlaşılıyor kürün çok güzel üstüne düş biraz sınırlarını zorla ment den igf tablet den memnun kaldın mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    322
mark, 4 dakika önce yazdı:

gelişim güzel gidiyor reis dikkatli bakınca anlaşılıyor kürün çok güzel üstüne düş biraz sınırlarını zorla ment den igf tablet den memnun kaldın mı 

teşekkür hocam menth çok iyi ama bütçeyi zorluyor küçük flakon 1.5 haftada bitiyor ment+tren votka vişne suyu gibi birbirini tamamlıyor ment den çok memnun kaldım. igf tablet önermem enjeksiyon formunu alicam bir dahaki sefere.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    338
Redible, 28.11.2024 - 10:55 yazdı:

e6db5ee9-9816-4873-bb50-a4df2d4f27f8.jpeg.872ffa61cc814a7f0ff238112efb281b.jpeg

Ah yeşil kapak markasız ürün be.. ürünler bal kaymak gibi be güle güle kullan. Bende kullanıyorum bebek gibi 😂😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    15
Tr3n, 19 dakika önce yazdı:

teşekkür hocam menth çok iyi ama bütçeyi zorluyor küçük flakon 1.5 haftada bitiyor ment+tren votka vişne suyu gibi birbirini tamamlıyor ment den çok memnun kaldım. igf tablet önermem enjeksiyon formunu alicam bir dahaki sefere.

hakkında hayırlısı bakalım kafana birşeyler koymuşsun belli 3.haftan şuan bundan sonrası çok kuvvetli gelecektir hele bir de enjeksiyon igf ekle o zaman işte görürsün:) yalnız sırf igf günde 100mcg alsan ayda 10bini geçer böylede bütçe sıkıntıları var işte gerçek bir küre girmenin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: supzero
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Forumda uzun süredir aktif değildim. iş, sosyal hayat derken her şeye ara verdim konuya gelecek olursam eylül ayından beri ne spora gittim ne ilaç kullandım her şeye en başından başlamak istediğim için sizce ilaçlı mı devam etmeliyim.
      ELİMDE OLAN ÜRÜNLER:
      SUSTANON BOLDENON ANAPOLON Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NiqhTM4r3
      Herkese iyi forumlar arkadaşlar,
      Umarım güzel bir pazar geçiriyorsunuzdur.  4-8 haftadır antrenman yapmıyorum neredeyse birkaç bilgiyle birlikte geri döneceğim rutine konu üzerinden kan tahlili ve form da paylaşacağım sonuçların çıkmasını bekliyorum öncelikle sorularımı sıralayayım.
      SORULARIM:
      testosteron e olmadığı için satıcımda cypionat var 1ml/200mg haftada 1 enjeksiyon 1ml/300mg bolde ile ve yanına danabol ekleyerek 30mg gunluk 30 günün sonunda kesmek şartıyla 12 haftada beni tatmin eder mi tekrardan o antrenman şevkini yakalayıp dolu pump ve görünüşte cıtır bi değişiklikle uzun süreli kür gitmeyi düşünüyorum. cypionattan sonra testosteron e ye geçmeme gerek var mı?  12 haftanın sonunda tahlillere göre 24 haftaya çıkartıp kürü 600 bolde 500 testo cypiona çıkartmam doğru olur mu? kür esnasında genellikle sağ göğüs ucumda minik bir doku olusuyor tamoksifen ile cozuyorum ama armidex vb urun kullanmadım mutlaka yanında bulundur dediğiniz ecza grubu neler? dostinex armidex vsvs.. ve son olarak siz bir kür planlasaydınız dozajlarınız ve ürünleriniz ne olurdu örnek amaçlı feyz alacağım yoksa herkesin kendi vücudun tepkisine tanımasına göre yazacağını biliyorum. Şimdiden cevaplar ve ilgi alakanız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: sauron
      Merhaba saygıdeğer dostlarım,
      2 yıllık aralıksız (total 4 yıldır ara ara giderdim) spor deneyimimden sonra sakatlık ve iş koşullarından ötürü spora 5 aylık bir ara vermek zorunda kaldım. Öncesinde de aman aman bir fiziğim yoktu zaten fakat 72-73 kilolarda görünüşüm/gücüm beni tatmin ederdi. Şimdi ne yapılı gözüküyorum ne zayıf ne şişman. Biraz hatlarım belli olsun ve belki bıraktığım yere belki ondan daha iyi bi yere taşısın beni istiyorum. Uzun zaman boyunca kür yapmak istemiyorum muhtemelen 2 veya 3. kürümden itibaren anabolikleri bırakırım. Mecbur şartlar gereği bu hale geldim ve spor rutini oturtalı 2 hafta oldu. Sizlere sorum şu aşamada ne yapmak daha mantıklı olacaktır?
      1. KÜR PLANLAMASI:
      1-12 hafta test. e. 8-12 hafta oxandrolone 1. KÜRÜN ALTERNATİF KÜR PLANLAMASI:
      4-6 hafta kadar ostarine test. e. + bolde/rimo Düşünüyorum daha önce bir kür/sarms deneyimim yok. (Gerekli steroid, ilaç, fizyolojik bilgilere işim gereği hakimim)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      75.3 kg 175 cm boy Sizlerle beraber fikir ortaklığı yaparak bir yol haritası çizmek istiyorum.

• Yazan: Sever4141
      Değerli hocalarım sevgili arkadaşlarım öncelikle iyi forumlar,
      Bir kaç konu hakkında size danışmak istiyorum. Aktif olarak 5 seneden beri spor yapıyorum ve 3 seneden beri steroid kullanıyorum. Sormak istediğim bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim. Kullanmayı düşünüyorum yaklaşık 15 hafta olarak kürde kalmayı düşünüyorum. 15. hafta sonunda 1 ay kadar only testo devam edip sonrasında tekrardan 15 hafta daha kür de kalmak istiyorum.
      KÜR DETAYLARIM:
      Testo Enanthate 750 mg Boldenon 750 mg Dianabol 40 mh SORULARIM:
      Sizce dozajlar normal mi? Yoksa biraz daha düşürmeli miyim? Aynı dozajlar ve aynı ilaçlar ile birlikte bu normal midir? Son olarak şu an bulk dönemindeyim ve spordan sonra kardiyo yapmalı mıyım ? MCT GRUPLARIM:
      B C D Magnezyum Multivitamin Omega 3 Milt Thistle Nac900 Ekleyeceğim başka bir şey var mıdır ?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      yaş 28 kilo :89 boy 1.80 Cevap veren arkadaşlarım ve hocalarıma şimdiden teşekkür ediyorum ve saygılarımı iletiyorum.

• Yazan: Memo41
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      BİTEN KÜRÜM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Dianabol 12 Haftalık  kürümü bitirmiş bulunmaktayım şubat ayından haziran ayına kadar tekrardan küre gireceğim saygıdeğer abilerim hocalarım.
      SORULARIM:
      Geçmiş kürümü tekrar mı etmeliyim? Yoksa yeni ilaçlarla başka bir dizayn mı yapmalıyım? Öneriniz var mıdır teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.