Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bayraktar2215

Sr9009 + gw501516 kombinasyonu hk. bazı sorularım var!

Önerilen İletiler

Öncelikle merhaba değerli hocalarım,

Ben definasyon için cardarine+sr9009 kullanmayı planlıyorum ancak aklıma takılan sorular var:

1. Bu iki SARMs benim hormon dengemi bozar mı daha 18'e yeni girdiğim için bu beni korkutuyor 
  2. Yan etkileri ne olur karaciğere zarar verir mi vücutta hangi proteine bağlanıp tepki veriyorlar vücuduma etkisi ne olur küre girmeye değer mi
  3. Hipotroid hastasıyım ve her gün sabah yemekten önce euthyrox 50 mg kullanıyorum bunun yapacağım küre etkisi var mı
  4. Kürün süresini ne kadar tutmam gerekiyor (bütçem fazla değil) kısa süreli bir kür yaparsam ne kadar etki alırım 

Deneyim: 1 yıl daha önce amatör yüzme ve basketbol ile uğraştım ortalama 7-8 yıl

• Boy: 188
  • Kilo:84

Yardımcı olursanız çok sevinirim değerli hocalarım. :) @rastlantisal @metinav @ardas @SERKO @Diver @heisenbergg @Tony Montana

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    165

Side effect’i çok yüksek sarmlar değil diye biliyorum. 8 hafta civarı uygundur. Sarmların boş çıkma ihtimali çok yüksek bu arada çok dikkatli ol iyi bi satıcı seç. Ve bence define olmak için sarm’a ihtiyacın yok iyi düzenlenmiş bir diyet uyulan bir plan ve istersen yohimbine gibi ürünlerle ciddi anlamda yağ düşebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    693

evet hormonlarını dolaylı yollardan bozabilir ki sarmslar mucize yaratmıyor yağmıyor ama ufaktan gürlüyor bence farmakoloji senin için daha çok erken iyi düşün derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33

Merhabalar.Sr9009 + gw501516  Ben bu ikili kombinasyona bir de iran yohimbine eklemiştim. Kullanımdan 2 ay sonra kan testi verdim. Herhangi bir pct vs yapmamıştım. Kan testimi profilime girip görebilirsin. En ufak problem yaşamadım bu ürünlerden sonra. Ancak kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. Süreç içinde ben omega 3 c vit d vit b12 takviyeleri alıyordum. Kan testinden öncede bunlar devam etti ve ekstra cüce palmiye kullanmıştım.  Ürünleri burak hocadan temin etmiştim. Çalıştığını hissiyat olarak gayet net farkettim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    99

Carderine ve SR9009 SARM’s DEĞİLDİR PPAR antagonistidir. Rev-erb molekülü ile çalışıyorlar herhangi bir şekilde 10 sene bile kullansan hormonal dengeni bozmazlar. Tiroid hastalığın ile negatif bir etki yapmaz kullanacağın bileşikler gönlün rahat olsun karaciğer hasarı yaşamazsın herhangi bir şekilde ailede kronik bir hastalık yoksa 4 haftadan sonra peak noktasına ulaşır 8-12 hafta arası tutabilirsen yeterlidir gönül rahatlığı ile kullanabilirsin eğer ki orijinal ürün ise sahte ise içine ucuz ilaçlar konulabilir (dianabol gibi) ve hormon dengeni bozabilir eğer ki içindeki ilacın Carderine ya da sr9009 olduğuna eminsen hiçbir şekilde hormonların bozulmayacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 5 saat önce yazdı:

Side effect’i çok yüksek sarmlar değil diye biliyorum. 8 hafta civarı uygundur. Sarmların boş çıkma ihtimali çok yüksek bu arada çok dikkatli ol iyi bi satıcı seç. Ve bence define olmak için sarm’a ihtiyacın yok iyi düzenlenmiş bir diyet uyulan bir plan ve istersen yohimbine gibi ürünlerle ciddi anlamda yağ düşebilirsin. 

satıcılar konusunda dikkatli olmaya çalışacağım fakat sipariş seçeneği benim için seçenek değil bu yüzden sürekli alış veriş yaptığım suplementciden alamyı planlıyorum cardarine 1500 tl dedi 30 kapsül için normal midir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Loving
      SR9009 ana görevi vücudun metabolik hızını artırarak çalışmasıdır. Rev-erbα adlı bir proteine bağlanır, bu da yağ depolama hücrelerinin glikoz metabolizması üretimini ve makrofajların aktivitesini düzenlemekten sorumludur (vücuttan ölü hücrelerin çıkarılma oranını kontrol eder). Böylece SR9009 vücuttaki iskelet kaslarının metabolik hızını arttırır. Ayrıca kolesterol ve trigliserit düzeylerini de azaltır. Spor aktivitelerinden uzak kullanıldığında bile güzel sonuçlar verirken spor aktiviteleri ile beraber kullanıldığında çok etkileyici sonuçlar doğurmaktadır. SR9009, dünya nüfusunun neredeyse %60'ının bugün yüz yüze kaldığı obeziteden muzdarip insanlar dan oluşmaktadır ve bu ürün büyük potansiyel olarak gösterilmektedir bu sorun için.
      Bunun dışında kas kazanımı konusunda da oldukça faydalı olduğu bilimsel deneyler sonrası kanıtlanmıştır. (Denemeler sırasında denekler düzenli olarak antrenman yapan bir atlet gibi kaslar kazanmışlardır.)
      SR-9009, Stenabolic günlük 20-30 MG alınması tavsiye edilir.
      Bir şişe 30 ml'dir (1 ml 30 mg SR-9009'a eşittir) (30ml baz alınırsa)

• Yazan: demiratici
      Merhaba,
      Yaklaşık 3 hafta önce Benelux Pharma MK-2866 satın aldım. Şimdi 1 hafta sonra yağ yakımını hızlandırmak için GW-501516 ve LGD-4033  Kullanmak istiyorum ancak bir zararı olur mu diye korkuyorum. Karaciğere herhangi bir enzimime zarar verir mi diye korkuyorum ilk hedefim Kas kütlesi oluşturarak Yağ Yakımı sağlamak. Sizce ne yapmam lazım. Alsam bir sıkıntı çıkarmı? 
    • Yazan: paradox
      Arkadaşlar , merhaba 5-6 yıldır spordan uzak kaldım, önceki yıllarda profesyonel bir geçmişim yok her sene 3 yada 6 ay salona giderdim genelde iş den dolayı fırsat bulamazdım birazda tembellik de oluştu tabi..Evde spor yapmaya çalışıyorum tekrardan ama ne olduysa yine 2 hafta dır ara verim, Uzun zamandır internet üzerinde araştırıyorum gelişimi hızlandıracak yağlardan kurtarıcak yöntemleri..yaşım 43 , 82 kiloyum boyum 1.80 en büyük sorunum göbek ve bel çevresi nezaman kilo almaya başlasam simitler çıkıyor, Bu site denk geldi araştırmalarım sırasında Burak hoca ile görüştüm tavsiyelerde bulundu hagisini kullanmam konusunda , amacım yağlardan kurtulmak ama kurtulurken de hacimde kazanmak isterim, birçok seçenek var ve insan kafa karışıyor bide sanal ortamda o kadar çok bilgi kirliliği varki..Amacım fikir almak , benim gibi bir durumda olan bir arkadaş varsa onun tecrübelirinden yararlanmak ,bu işe yıllarını vermiş sporcu arkadaşlardan tavsiye almak, bu konudaki fikirlerinizi tavsiyelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• Yazan: Loving
      SR-9009 ana görevi vücudun metabolik hızını artırarak çalışmasıdır. GW-501516 ise fiziksel performansınızı artırmak için piyasadaki en iyi bileşendir. İki ürünün match edildiği bu kombinasyon güç, dayanıklılık ve yağ yakımı hedefi olan sporcular için muhteşem bir seçim olacaktır.
      SR-9009  + GW-501516 , Cardarine günlük 30-40 MG alınması tavsiye edilir.
      Bir şişe 30 ml'dir (1 ml 30 mg GW-501516 'a eşittir) (30ml baz alınırsa)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.