Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Bu markalar içinden hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

kisetet55    54
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

30ml masteron propionat gelicek ve iade ediceksin dostum, olacağı bu

AnarchyZone, 7 saat önce yazdı:

30ml Ent formu yok Zphc'de. Satıcı dediyse yanlış demiştir. Hocamın dediği gibi Prop gelir.

ilk bende şaşırdım acaba yeni mi çıkardılar diye düşündüm ama maalesef hüsran. zphc'in kendisinden öğrendiğim yakın zamanda türkiyede 40 ML satışı başlayacak olması. Humax'ın ürünleri ile ilgili çok söylentiler var ilk çıktığı gibi iyi değil diye. bi ton humax masteron stoklamıştım. var mı sizin duyumunuz?

tarihinde kisetet55 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AnarchyZone    73
kisetet55, 11 dakika önce yazdı:

ilk bende şaşırdım acaba yeni mi çıkardılar diye düşündüm ama maalesef hüsran. zphc'in kendisinden öğrendiğim yakın zamanda türkiyede 40 ML satışı başlayacak olması. Humax'ın ürünleri ile ilgili çok söylentiler var ilk çıktığı gibi iyi değil diye. bi ton humax masteron stoklamıştım. var mı sizin duyumunuz?

40ML leri ben de gördüm. Humax Npp ve Testo Enth. kullanıyorum şu an memnunum. Masteronu Enth. Zphc kullanıyorum. Memnunum ama Humax'ın sorun yaratacağını sanmıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
AnarchyZone, 6 dakika önce yazdı:

40ML leri ben de gördüm. Humax Npp ve Testo Enth. kullanıyorum şu an memnunum. Masteronu Enth. Zphc kullanıyorum. Memnunum ama Humax'ın sorun yaratacağını sanmıyorum. 

ilaç kullanımına ara vermiştim pct yaptım. 1 ay sonra tekrar başlayacağım nasipse. iran testo nessi tren ve humax masteron 3'lüsü ile başlayacağım. Nessie treni beni inanılmaz şaşırtmıştı tam bir fiyat performans ürünü. umarım aynı şekilde devam ediyordur.

burakyildirim, 4 dakika önce yazdı:

Ne düşünüyorsunuz aldığım fiyatlar bunlar abiler

keşke rece'yı deca ile değiştirme zahmetinde bulunsaymış :) normal bence ortalama 5-8 dolar kar koymuş. ben 5-8 dolar  daha aşağısına alıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55, 8 dakika önce yazdı:

ilaç kullanımına ara vermiştim pct yaptım. 1 ay sonra tekrar başlayacağım nasipse. iran testo nessi tren ve humax masteron 3'lüsü ile başlayacağım. Nessie treni beni inanılmaz şaşırtmıştı tam bir fiyat performans ürünü. umarım aynı şekilde devam ediyordur.

keşke rece'yı deca ile değiştirme zahmetinde bulunsaymış :) normal bence ortalama 5-8 dolar kar koymuş. ben 5-8 dolar  daha aşağısına alıyorum.

İlk kez denicem humaxı ocak ayında başlamayı düşünüyorum fiyatlar uygun gelince bi kıllanmıştım daha ucuzları da varmış demek ki 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
burakyildirim, Şimdi yazdı:

İlk kez denicem humaxı ocak ayında başlamayı düşünüyorum fiyatlar uygun gelince bi kıllanmıştım daha ucuzları da varmış demek ki 😁

bu kaçıncı el olduğu ile alakalı bence senin satıcı insaflı ve fiyatlar normal. güveniyorsan direkt al derim çünkü hammedde sıkıntısı var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55, 34 dakika önce yazdı:

bu kaçıncı el olduğu ile alakalı bence senin satıcı insaflı ve fiyatlar normal. güveniyorsan direkt al derim çünkü hammedde sıkıntısı var.

Humax olduğu için güveniyorum yoksa satıcıyı tanımıyorum hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
burakyildirim, Bir saat önce yazdı:

Ne düşünüyorsunuz aldığım fiyatlar bunlar abiler

Benim konuştuğum satıcıda daha pahalı bence gayet uygun fiyatlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
AnarchyZone, 24.09.2025 - 22:36 yazdı:

1.el Npp satış fiyatı 1400 Testo Prop 1100 Masteron 1600 doğru mudur hocam?

1. El dediginiz temsilci mi oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
m41a4, 14.10.2025 - 18:20 yazdı:

1. El dediginiz temsilci mi oluyor

Temsilciler daha pahalıya satiyor. En iyisi İranlı bulmak. Masteronu temsilci 55 dolara satıyordu İranlı dan 35 dolara aldım. Bu nasıl temsilci, neyi temsil ediyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3

Herkese merhabalar hayırlı günler

Abilerim uzun süredir bi çok kişinin açtığı konularda araştırma yapıyorum ve sonunda humax ve zphc’yi uygun sayılabilicek makul fiyatalara alabiliyorum neyse bi kaç tane sorum var izninizle bu sorularımı sormak istiyorum 

1. Humax’nın son günlerde ortaya çıkan total Testo muhabbeti ?

2. Zphc ödem ağrı yapıyor mu ?

3. Siz olsanız hangisini  tercih ederdiniz ?

Kasım başı gibi testo masteron npp kürüne girmek istiyorum ondan dolayı marka aramaktayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
Fuhrer, 13 dakika önce yazdı:

zphc npp ağrı yapıyor

Hocam peki testoyu iran kullanıp geri kalan anabolicleri humax kullansak olurmu humaxın nppsi nasıldır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Trion48, 46 dakika önce yazdı:

Hocam peki testoyu iran kullanıp geri kalan anabolicleri humax kullansak olurmu humaxın nppsi nasıldır

Bence ortada İran testosu varsa yanına alternatif konulmaz çünkü İran saibesiz ne yazıyorsa içinde de o var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    731
Trion48, 2 saat önce yazdı:

olur neden olmasın, humax nppde kullanıyorum zphc nppde farkı anlamak zor dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
kisetet55, 1 saat önce yazdı:

Bence ortada İran testosu varsa yanına alternatif konulmaz çünkü İran saibesiz ne yazıyorsa içinde de o var.

Hocam iran testo’yu başka bi testo ile karşılaştırmadım zaten masteron ve nppyi humax kullansam istediğim verimi alırmıyım diye sordum

@Fuhrer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    731
Trion48, 30 dakika önce yazdı:

Hocam iran testo’yu başka bi testo ile karşılaştırmadım zaten masteron ve nppyi humax kullansam istediğim verimi alırmıyım diye sordum

@Fuhrer

ilaçlar dozunda, istediği verimi kimse alamaz bu camiada. Herkes bir adım fazlasını ister.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Trion48, 8 saat önce yazdı:

şuan aynı şekil ilerliyorumz humax, zphc npp ve İran testo kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
Jöhtürk, 43 dakika önce yazdı:

şuan aynı şekil ilerliyorumz humax, zphc npp ve İran testo kullanıyorum 

Hocam iran testo humax masteron zphc npp şekilde enjekte etsek ağrı çok oluyormu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

ilaçlar dozunda, istediği verimi kimse alamaz bu camiada. Herkes bir adım fazlasını ister.

Dünyada nasıl bilemem ama Türkiye pazarında dolu olsun da ne olursa olsun mantığında herkes ve haklılarda çünkü insanlarımız para kazanayım da gerisi önemli değil kafasındalar. Herşey gitgide zorlaşıyor ve pahalanıyor. Hammadde sorunu da baş göstermeye başladı. Yakın zamanda son kürüme girip ilaçları tamamen hayatımdan çıkartacağım. İnsan sağlığının hiçe sayıldığı canım ülkemde bence herkesin yapması gereken şey de bu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

kıymetli hocalarım dostlarım merhaba yılbaşında giriceğim kür için uzunca bir zamandır satıcı arayışı içindeyim 

en son bulduğum satıcı 750tl ye minimum alış adeti 3 den iran testo satıyor 

kendisinin elinde 

• zphc 
  • humax
  • nessie
  • novo

gibi markalar da var fiyat listelerini ve iran testoları ek e bırakıyorum sizce alışveriş yapabilirmiyim vu satıcıdan güvenilirmidir 

Screenshot_20251017_221003_WhatsApp.jpg IMG-20251017-WA0115.jpg IMG-20251017-WA0114.jpg IMG-20251017-WA0113.jpg

Screenshot_20251017_221855_WhatsApp.jpg Screenshot_20251017_221851_WhatsApp.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    731

evet, alışveriş yapabilirsin. Kendisiyle alışverişlerim oldu ve orjinal ürün sağlıyor. Nessie'ler ilk elden 3-5 dolar biraz daha pahalı sadece.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

evet, alışveriş yapabilirsin. Kendisiyle alışverişlerim oldu ve orjinal ürün sağlıyor. Nessie'ler ilk elden 3-5 dolar biraz daha pahalı sadece.

neden bukadar ucuz hocam düşünüp düşünüp durdum yarım saat 750 tl ye testo al alma al alma arada kaldım 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
shX648, 23 dakika önce yazdı:

neden bukadar ucuz hocam düşünüp düşünüp durdum yarım saat 750 tl ye testo al alma al alma arada kaldım 😅

Sanirim ayni kisiye bende denk geldim insta hesabini yeni acmis ben guvenemedim pek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Ziert44
      Merhaba,
      Forumdaki yorumlara bakarak aldım fakat üründen hiçbir şekilde verim alamadım son 5 haftadır kullanıyorum son birkaç gündür dozajı 100mg a çektim fakat hala tık yok dianabol için marka önerilerine açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.